65 plus sex ze komt gillend klaar

Een mening is als een erectie. Je hebt er zo een, maar dan moet je hem nog staande zien te houden. Anders wordt het al snel slap gelul Een dergelijke conclusie over geluiden lijkt mij veel te eenzijdig. Ik gil het uit op het moment dat ik klaar kom en ook pas op dat moment zelf. Dat gaat vanzelf en ik hou dit alleen tegen als ik daarmee anderen zou storen of buren zouden kunnen denken dat ik in nood ben of zo iets.

Wat mijn eigen orgasme betreft is aansporen van mijn partner als ik aan het gillen ben niet meer nodig. Wat hem betreft, hij mag lekker zelf weten op welk moment en of hij snel of minder snel wil komen.

Je hebt gewoon stille en minder stille genieters. Faken is een ander verhaal en kan ook via zachte geluidjes kan ik mij zo voorstellen. Ik heb daar zelf geen ervaring in. Ayla schreef op 18 juli Hahaha, ik dacht dat het ging over klaarkomen door gillen. Het moet niet gekker worden, dacht ik nog. Straks ligt mijn vent nog voor mijn onderkantje te gillen in de hoop dat ik daarvan klaarkom. Hebben ze het ook vergeleken met het volume dat deze dames produceren tijdens het masturberen?

Hebben ze de hevigheid van het orgasme gemeten met objectieve standaarden lijkt me dat dat gewoon kan, de spiersamentrekkingen meten bijvoorbeeld en dat vergeleken met het geproduceerde volume? Ik geloof best dat als je geluid inslikt, je je beter kunt richten op de opwinding zelf. Vergelijk het met pijn: Maar dat er af en toe een spontane kreet aan je mond ontsnapt, lijkt mij niet zeggen dat je "dus" je partner aan het aansporen bent. Het zal vast voorkomen hoor, maar ik kan me zomaar voorstellen dat het kreunen ook gewoon spontaan voorkomt en dan dus ook tijdens masturbatie of dat het eerder gebeurt in de context van "mee laten genieten van je opwinding" dan als echte aansporing.

Precies zoals je bij pijn ook kunt gaan jammeren om het voor jezelf dragelijk te houden en je ook kunt gaan gillen omdat het te ondragelijk wordt, zonder dat die dingen nou meteen direct bedoeld zijn om de aandacht van een ander te trekken of een ander aan te sporen. Arthemis zondag 18 juli De opwinding is groot genoeg zonder geluid te produceren.

Joukje95 zondag 18 juli Madhe zondag 18 juli Ik snap faken door te gillen nooit. Ik snap faken toch al nooit. Als je niet eerlijk bent, dan komt dat de seks toch niet ten goede? Ddi maandag 19 juli Faken snap ik ook niet, maar gillen doe ik schijnbaar wel.

Krijg ik te horen tenminste Gelukkig wonen wij in de polder zonder buren. Cherrybomb maandag 19 juli Uhm, ik ben geloof ik best stil over het algemeen, maar als ik klaarkom produceer ik wel decibellen duh Maar echt "gillen", haha, euh, dat niet. Richard maandag 19 juli Vind het altijd juist eerder gek als je nooit eens seksgeluiden van je buren hoort Wat is daar mis. Iedereen doet het, en iedereen weet dat je het doet, waarom dan zo moeilijk doen over het daadwerkelijk vernemen ervan.

Tis een beetje als met de rol toiletpapier over de camping lopen, iedereen weet dat je gaat beren. Nova78 maandag 19 juli Richard schreef op 19 juli Het ligt helemaal aan mijn stemming, waar ik ben, met wie ik ben, of ik teut ben, enz En vooral of het mega lekker is. Tistochwat dinsdag 20 juli Met sex maak ik zeker geluiden, kreunen, 'zuchten', aaah's, enz Maar nooit met opzet, het ontglipt me gewoon.

Ik laat me gewoon gaan. Gillen vind ik echter nogal onaantrekkelijk klinken Dat dan weer wel. Hoeveel decibel dat is?

Waar de wetenschap zich allemaal mee bezig houdt! Lieve Doddie, het antwoord krijg je hier niet. Je hebt te maken met DE viva vrouw. De viva vrouw komt altijd klaar en liegt daar niet over.

Wel is het zo dat de meeste leraressen het maar een paar jaar volhouden. Jennifer vraagt ook aan Yvonne waarom die haar kutje heeft geschoren en ze krijgt te horen dat ze dat lekker vindt.

Het voelt lekker aan en het is schoon. Als Yvonne zegt dat Jennifer het ook eens moet proberen, spreken ze af dat ze het morgenavond zullen doen. De volgende avond gaan Yvonne en Jennifer eerder naar hun kamer. Jennifer stapt dan onder de douche en roept even later dat ze klaar is.

Yvonne heeft de scheerspullen gepakt en loopt onwennig de badkamer in. Ze is nerveus, merkt Jennifer. Jennifer zegt dat ze beter op het bed kan gaan zitten en ze neemt daar dan ook plaats. Ze doet haar benen wijd en vraagt aan Yvonne het scheerschuim. Ze smeert wat schuim op haar kutje en vraagt aan Yvonne om het goed te verdelen.

Jennifer durft zelf niet met het scheermesje te werken en opnieuw vraagt ze Yvonne om haar kutje kaal te scheren. Die doet wat haar gevraagd wordt, want ondertussen vindt ook zij het geil gevoel om samen met een ander meisje zo intiem bezig te zijn.

Voorzichtig scheert ze de haartjes weg en als ze klaar is, spoelt ze het kutje van Jennifer af met lauw water. Jennifer kijkt in de spiegel en raakt alleen al opgewonden van het zien van haar geschoren kutje. Ze vindt zichzelf een stuk meisjesachtiger.

Ze voelt aan haar kutje en opnieuw raakt ze opgewonden. Ze besluit om door te gaan. Yvonne weet ondertussen niet waar ze kijken moet. Jennifer vingert zichzelf naar een hoogtepunt.

Ze streelt haar klitje en gaat met haar hand over de naakte kut. Ze stopt eerst één, dan twee en tenslotte drie vingers naar binnen. Ze komt sidderend klaar en ziet Yvonne onwennig kijken. Ze vraagt of die ooit eerder een meisje heeft zien vingeren of misschien wel meer.

Yvonne knikt nee en dan zegt Jennifer dat haar T-shirt en slipje uit moet doen. Yvonne vindt het wel spannend en doet wat er gevraagd wordt. Als ze naakt voor Jennifer staat, geeft die haar een korte zoen en gaat vervolgens met haar hand naar het kutje van Yvonne. Met de ander hand streelt en kneedt ze de borsten en Yvonne laat zich gaan.

Ze wordt heerlijk gevingerd door Jennifer, die uiteindelijk vier vingers in haar kutje laat gaan. Yvonne komt hevig kronkelend klaar en blijft uitgeput liggen.

Ze bedankt Jennifer en vraagt of ze het nog een keer samen mogen doen. Jennifer is blij en stemt natuurlijk toe. De volgende weken doen ze het bijna elke avond met elkaar. Ze vertellen niets aan de anderen, want ze zijn bang dat ze dan moeten stoppen met lesgeven en niet meer samen kunnen wonen. Na een maand moet Jennifer gymles geven aan de klas.

Normaal gesproken wordt die les verzorgd door de sportlerares en kunnen de leraressen van de groep even lekker bijkomen en de andere lessen voorbereiden.

Vandaag echter is de sportlerares ziek. Yvonne heeft echt geen tijd om de les over te nemen en dus staat Jennifer er alleen voor. Ze neemt haar gympakje mee en loopt met de meiden naar de sportzaal. De les gaat zeer goed en na anderhalf uur is iedereen moe en bezweet. De meiden lopen naar de kleedkamer en Jennifer naar de kleedkamer van de sportlerares. Ze merkt echter dat de deur op slot zit en bedenkt zich dan dat ze de sleutel is vergeten mee te nemen.

De sleutel halen kost teveel tijd en ze wil erg graag douchen. Ze besluit om samen met de leerlingen te gaan douchen en loopt de kleedkamer van de meisjes binnen. Die rennen net onder de douche. Jennifer ziet de meisjes rennen en wordt bijna direct opgewonden. Ze geniet van de onbehaarde kutjes, nog maagdelijk en mooi roze. Ze kleedt zich snel uit en gaat ook onder de douche staan. Direct kijken de leerlingen naar haar en ze vertellen dat ze nog nooit een lerares naakt hebben gezien.

Jennifer vertelt dat ook zij later borsten krijgen en ook haartjes op hun kutje. Op de vraag waar haar haartjes dan zijn, weet ze niet zo goed antwoord te geven, maar ze besluit om eerlijk te zijn en te zeggen dat ze die geschoren heeft, omdat ze dat mooier vindt. Langzaam aan zijn de meeste meisjes onder de douche vandaan, op vier na.

Stephanie, Annemarie, Sandra en Lisanne zijn nog over. Zij zijn duidelijk de brutaalste en blijven maar doorvragen. Jennifer is eerst wat aarzelend, maar wordt steeds vrijer en als één van de meisjes vraagt of ze haar borsten mag voelen, stemt Jennifer toe. Lisanne voelt haar borsten en direct worden Jennifers tepeltjes stijf. Ze vraagt Lisanne om ook eens aan haar tepels te voelen en die roept verschrikt dat die zo hard zijn. Jennifer legt uit dat het betekent dat het een prettig gevoel vindt en dat ze opgewonden is.

De meisjes worden steeds geïnteresseerder en Jennifer merkt dat. Ze vraagt of Lisanne ook harde tepeltjes wil en begint haar rug en kontje te strelen. Lisanne wil dat wel en voelt ook Jennifer haar nog platte borstjes kust en vervolgens ook haar buikje. Ze zegt dat het kriebelt, maar dat ze wel harde tepeltjes krijgt. De anderen willen ook en Jennifer zegt dat Annemarie aan de beurt is. Ze likt ook haar borstjes en geeft een vluchtige streel over het onbehaarde kutje met haar vingers.

Ze vraagt Lisanne en Annemarie om hetzelfde te doen bij Stephanie en Sandra. Die doen haar na en Jennifer weet niet waar ze kijken moet. Vier meisjeslichamen voor haar alleen en vooral vier onbehaarde poesjes en niet eens geschoren! Ze geniet en trekt Sandra naar haar toe. Ze zegt dat ze nu iets veel lekkerders gaat doen en dat de anderen op moeten letten.

Ze streelt Sandra en kust haar lippen, haar borstjes en buikje en streelt ondertussen haar dijtjes. Tot slot gaat ze met haar tong over het kutje van Sandra en het smaakt heerlijk.

Sandra zegt dat ze een apart gevoel heft, maar dat Jennifer wel door moet gaan. Die wil niet anders en blijft likken, ondertussen zichzelf strelend. De andere meisjes kijken toe hoe Sandra steeds meer gaat kronkelen en plotseling begint te kreunen en gilletjes geeft.

Ze schrikken, maar Jennifer zegt dat het goed is. Sandra beleeft haar eerste orgasme en kijkt met een blij gezicht naar haar klasgenootjes. Het is echt lekker. Annemarie stapt brutaal naar voren en kust onwennig het kutje van Jennifer. De kleine stoppeltjes kriebelen, maar ze vindt het wel lekker. Jennifer zegt waar ze precies moet likken en hoe snel en Annemarie blijkt behoorlijk bedreven.

Jennifer vraagt Stephanie om naar haar toe te komen en op haar gezicht te zakken. Die gehoorzaamt, want ze weet dat Jennifer hen allemaal wil plezieren. Annemarie likt ondertussen gewoon door als Jennifer nu Stephanie begint te likken. Die komt samen met Jennifer klaar en ook zij geniet van het heerlijke gevoel. Jennifer zegt dat nu Lisanne en Annemarie nog moeten en Sandra en Stephanie zeggen dat zij hun vriendinnetjes wel klaarlikken. Ze doen dat erg vaardig en zeker als Jennifer nog helpt, komen ook die twee meisjes hevig klaar.

Ze zijn allemaal moe maar voldaan als Jennifer ze vraagt om alles stil te houden. Alleen dan kunnen ze dit nog een keer herhalen. De meisjes willen niets liever en zeggen toe hun mond te houden.

Ze douchen nog even snel en kleden zich aan. Yvonne kijkt hen verbaast aan als de meisjes en Jennifer te laat de volgende les binnenstappen, maar Jennifer zegt dat ze het later nog wel uitlegt. Die avond liggen Yvonne en Jennifer elkaar weer lekker te verwennen als Jennifer plotseling opstaat en Yvonne haar verbaasd aankijkt. Jennifer zegt dat ze nu wil uitleggen waarom ze zo laat de les weer binnenkwam, maar dat ze dan eerst even weg moet. Ze trekt een T-shirt en rokje aan, zonder slip en loopt de kamer uit.

Even later komt ze de kamer weer binnen. Ze laat de deur echter op een kier staan en zegt tegen Yvonne dat ze een heel speciale reden had om later te komen. Ze vertelt dat ze een spelletje heeft gespeeld met vier nieuwe vriendinnen en daaraan zeer veel plezier heeft beleefd. Ze vraagt aan Yvonne of ook die wil spelen en wacht niet eens op het antwoord als ze de vier meisjes uit haar klas binnen roept.

Deze rennen naar binnen en Yvonne schrikt op. Jennifer legt haar uit dat deze meisjes haar nieuwe vriendinnen zijn en haar heerlijk hebben laten genieten. Yvonne weet niet wat ze moet doen, maar realiseert zich nu pas dat ze nog altijd naakt op het bed ligt.

Ze wil opstaan, maar Jennifer duwt haar terug. Jennifer probeert ze ondertussen allemaal even te strelen en heeft haar handen vol. Yvonne durft eigenlijk niet te kijken, maar raakt toch wel opgewonden van het idee dat deze jonge meisjes haar wel willen verwennen. Eén van de meisjes, Stephanie, is al helemaal naakt als ze op Yvonne afstapt en direct aan haar borsten begint te zuigen. Yvonne raakt direct opgewonden. Ze wil zich nog verzetten, maar dat is zinloos.

Lisanne is ondertussen al begonnen haar geschoren poes te likken en dat doet ze zo goed dat Yvonne niet weet waar ze het zoeken moet. Zeker als Jennifer erbij komt en met haar vinger haar kontgaatje gaat masseren en er vervolgens één vinger naar binnen laat gaan. Yvonne geniet met volle teugen en begint met haar handen eerst de rug, maar al gauw het kontje en kutje van Stephanie te strelen.

Zoveel lekkers heeft ze nog nooit om zich heen gezien en het duurt niet lang, of ze komt klaar. De meisjes likken en zuigen rustig door om Yvonne nog even na te laten genieten als Jennifer in de stoel gaat zitten en Sandra uitnodigt om haar kut te likken. Die gehoorzaamt graag en gaat op haar knieën voor de kut van Jennifer zitten. Jennifer laat Annemarie plaatsnemen achter Sandra en zo worden Sandra en Jennifer gelikt.

Yvonne is onder tussen bijgekomen en besluit om Annemarie te gaan likken. Ze proeft het jonge kutje en is verrukt. Ze geniet van het gevoel op haar tong en probeert het meisje zo goed mogelijk te verwennen. Jennifer en de twee meisjes komen dan snel na elkaar klaar. Yvonne en Jennifer spreken af om ook Stephanie en Lisanne nog aan hun trekken te laten komen.

Ze vragen of ze met hun vinger hun kutje mogen ontmaagden en dat vinden de meisjes goed. Ze likken de meisjes eerst lekker nat en gaan dan voorzichtig met één vinger naar binnen.

Lisanne blijkt ook nog een tweede vinger aan te kunnen. In een gelijkmatig ritme worden de twee meisjes naar een hoogtepunt gevingerd door de twee ervaren leraressen. Na afloop nemen de beide oudere meisjes nog twee meisjes in bed om nog even wat te knuffelen. Daarna besluiten ze om de meisjes weer terug naar bed te brengen en beloven om dit geile spel nog eens te herhalen. Terug in de kamer vraagt Jennifer aan Yvonne hoe het was.

Die weet niet hoe ze Jennifer moet bedanken, maar komt plots op een idee. Ze heeft al een tijdje een voorbinddildo in de kast liggen om haar vriendin mee te verrassen en besluit dat nu te doen.

Ze vraagt Jennifer om de ogen dicht te doen en doet zelf vervolgens de dildo voor. Ze loopt naar Jennifer, plaatst de dildo voor heer kutje en duwt hem in één ruk naar binnen. Jennifer doet verschrikt de ogen open, maar geniet al snel van deze heerlijke neukpartij. Yvonne geniet mee en neukt ritmisch het kutje van Jennifer. Al snel voelt Jennifer haar hoogtepunt komen en vraagt Yvonne om het even rustig aan te doen. Die haalt de dildo uit het kutje, trekt Jennifer omhoog en draait haar om.

Nu likt ze eerst het aarsje van Jennifer lekker nat en gaat vervolgens voorzichtig met de dildo naar binnen. Jennifer geniet met volle teugen en als ze voelt dat Yvonne met haar vingers ook nog haar kutje begint te strelen, kan het orgasme niet lang uitblijven.

Jennifer komt klaar en valt tevreden op het bed. Ze moet terug naar school en moet afscheid nemen van Yvonne. Maar eerst moet de stage van Jennifer nog geëvalueerd worden.

Die avond lopen de twee jonge leraressen samen naar het huis van Antoinette, die opendoet in een outfit die weinig te raden overlaat. Haar borsten en billen komen er uitstekend in uit en haar rokje is kort genoeg om haar mooie benen uitvoerig te kunnen bewonderen.

Als ze gaan zitten ziet Jennifer al gauw dat Antoinette geen slipje aanheeft. Ze weet nu zeker dat dit opnieuw een hete avond zal worden en als ze gaan praten over de stage probeert ze al gauw het gesprek een andere wending te geven.

Als Antoinette vraagt hoe het is gegaan, geeft Jennifer een knipoog aan Yvonne en vraagt Antoinette om tussen hen in te komen zitten. Die doet dat graag en neemt plaats tussen de beide leraressen.

Jennifer begint dan te vertellen over haar aankomst en kennismaking met Yvonne en vervolgens dat ze opgewonden raakte van het kale kutje. Ondertussen trekt Yvonne haar broek en slipje uit om Antoinette haar geschoren kutje te laten beoordelen. Jennifer begint Antoinette ondertussen te strelen en vertelt verder over de geile nachten en dat ook zij haar kutje heeft laten scheren.

Yvonne heeft ondertussen geholpen om ook het rokje en slipje van Jennifer uit te trekken en Antoinette geniet zichtbaar van het kale kutje van Jennifer. Daarna vertelt ze over haar gymles en dat ze vier meisjes heeft leren genieten van lekkere vrouwenseks. Antoinette luistert nog altijd aandacht, terwijl ze vakkundig wordt opgegeild door de vingers van Yvonne en Jennifer. Als slotstuk vertelt Jennifer over de verrassing voor Yvonne en de geile neukpartij erna.

Antoinette houdt het niet meer van geilheid en begint zichzelf te vingeren. Voor Jennifer en Yvonne is het nu het sein om verder te gaan en samen beginnen ze de borsten van Antoinette te likken. Jennifer gaat daarna naar onderen en likt het kontgaatje. Yvonne likt de geschoren kutlipjes en de klit van Antoinette, die al snel een vinger in haar kontgaatje voelt. De twee meisjes maken de vrouw helemaal gek en genieten zelf met volle teugen. Yvonne proeft de kutsappen en geeft ze tongzoenend door aan Jennifer die ze met haar vinger gebruikt om het kontje van Antoinette lekker nat te maken.

Het duurt niet lang en Antoinette komt luid schreeuwend klaar. Antoinette vraagt vervolgens of de meisjes nog een show willen opvoeren en die doen dat graag. Ze draaien zich in standje 69 en beginnen elkaar hartstochtelijk te likken. Alhoewel ze dit al vele malen bij elkaar gedaan hebben, blijven ze dit graag doen en dat is te zien.

Met volle overgave proberen te elkaar te plezieren en tong en vingers worden in elk gaatje gestopt. Beiden komen tegelijk klaar en kijken met een tevreden gezicht naar Antoinette. Die wil nog een ding, de kut van één van de dames likken terwijl ze in haar kontje geneukt wordt door de ander.

Yvonne is daarin zeer bekwaam en bindt de voorbinddildo voor. Jennifer gaat graag op de bank zitten en geniet van het heerlijke gevoel van de likkende Antoinette plus het zicht op een neukende Yvonne.

Ze voelt dan echter dat ze moet plassen en roept dat ze even naar de wc moet. Antoinette zegt dat ze het geil vindt om ook haar pis te mogen likken en dat ze moet blijven zitten.

Jennifer vindt dit wel een zeer geil idee en laat even later haar pis lopen. Antoinette neemt wat in haar mond en laat de rest over haar gezicht sijpelen. Ze voelt nog steeds dat ze in de kont geneukt wordt en geniet ervan om zo te worden gebruikt door de twee jongedames. Jennifer en Antoinette komen samen klaar, waarna Antoinette tevreden op de grond valt.

Zwanger prive ontvangst mega kut
65 plus sex ze komt gillend klaar

Een mening is als een erectie. Je hebt er zo een, maar dan moet je hem nog staande zien te houden. Anders wordt het al snel slap gelul Een dergelijke conclusie over geluiden lijkt mij veel te eenzijdig. Ik gil het uit op het moment dat ik klaar kom en ook pas op dat moment zelf.

Dat gaat vanzelf en ik hou dit alleen tegen als ik daarmee anderen zou storen of buren zouden kunnen denken dat ik in nood ben of zo iets. Wat mijn eigen orgasme betreft is aansporen van mijn partner als ik aan het gillen ben niet meer nodig.

Wat hem betreft, hij mag lekker zelf weten op welk moment en of hij snel of minder snel wil komen. Je hebt gewoon stille en minder stille genieters. Faken is een ander verhaal en kan ook via zachte geluidjes kan ik mij zo voorstellen. Ik heb daar zelf geen ervaring in. Ayla schreef op 18 juli Hahaha, ik dacht dat het ging over klaarkomen door gillen. Het moet niet gekker worden, dacht ik nog. Straks ligt mijn vent nog voor mijn onderkantje te gillen in de hoop dat ik daarvan klaarkom.

Hebben ze het ook vergeleken met het volume dat deze dames produceren tijdens het masturberen? Hebben ze de hevigheid van het orgasme gemeten met objectieve standaarden lijkt me dat dat gewoon kan, de spiersamentrekkingen meten bijvoorbeeld en dat vergeleken met het geproduceerde volume? Ik geloof best dat als je geluid inslikt, je je beter kunt richten op de opwinding zelf.

Vergelijk het met pijn: Maar dat er af en toe een spontane kreet aan je mond ontsnapt, lijkt mij niet zeggen dat je "dus" je partner aan het aansporen bent. Het zal vast voorkomen hoor, maar ik kan me zomaar voorstellen dat het kreunen ook gewoon spontaan voorkomt en dan dus ook tijdens masturbatie of dat het eerder gebeurt in de context van "mee laten genieten van je opwinding" dan als echte aansporing.

Precies zoals je bij pijn ook kunt gaan jammeren om het voor jezelf dragelijk te houden en je ook kunt gaan gillen omdat het te ondragelijk wordt, zonder dat die dingen nou meteen direct bedoeld zijn om de aandacht van een ander te trekken of een ander aan te sporen. Arthemis zondag 18 juli De opwinding is groot genoeg zonder geluid te produceren. Joukje95 zondag 18 juli Madhe zondag 18 juli Ik snap faken door te gillen nooit.

Ik snap faken toch al nooit. Als je niet eerlijk bent, dan komt dat de seks toch niet ten goede? Ddi maandag 19 juli Faken snap ik ook niet, maar gillen doe ik schijnbaar wel.

Krijg ik te horen tenminste Gelukkig wonen wij in de polder zonder buren. Cherrybomb maandag 19 juli Uhm, ik ben geloof ik best stil over het algemeen, maar als ik klaarkom produceer ik wel decibellen duh Maar echt "gillen", haha, euh, dat niet. Richard maandag 19 juli Vind het altijd juist eerder gek als je nooit eens seksgeluiden van je buren hoort Wat is daar mis.

Iedereen doet het, en iedereen weet dat je het doet, waarom dan zo moeilijk doen over het daadwerkelijk vernemen ervan. Tis een beetje als met de rol toiletpapier over de camping lopen, iedereen weet dat je gaat beren.

Nova78 maandag 19 juli Richard schreef op 19 juli Het ligt helemaal aan mijn stemming, waar ik ben, met wie ik ben, of ik teut ben, enz En vooral of het mega lekker is. Tistochwat dinsdag 20 juli Met sex maak ik zeker geluiden, kreunen, 'zuchten', aaah's, enz Maar nooit met opzet, het ontglipt me gewoon. Ik laat me gewoon gaan. Gillen vind ik echter nogal onaantrekkelijk klinken Dat dan weer wel. Hoeveel decibel dat is? Waar de wetenschap zich allemaal mee bezig houdt!

Lieve Doddie, het antwoord krijg je hier niet. Je hebt te maken met DE viva vrouw. De viva vrouw komt altijd klaar en liegt daar niet over. Wel is het zo dat de meeste leraressen het maar een paar jaar volhouden. Jennifer vraagt ook aan Yvonne waarom die haar kutje heeft geschoren en ze krijgt te horen dat ze dat lekker vindt.

Het voelt lekker aan en het is schoon. Als Yvonne zegt dat Jennifer het ook eens moet proberen, spreken ze af dat ze het morgenavond zullen doen. De volgende avond gaan Yvonne en Jennifer eerder naar hun kamer. Jennifer stapt dan onder de douche en roept even later dat ze klaar is. Yvonne heeft de scheerspullen gepakt en loopt onwennig de badkamer in. Ze is nerveus, merkt Jennifer. Jennifer zegt dat ze beter op het bed kan gaan zitten en ze neemt daar dan ook plaats.

Ze doet haar benen wijd en vraagt aan Yvonne het scheerschuim. Ze smeert wat schuim op haar kutje en vraagt aan Yvonne om het goed te verdelen. Jennifer durft zelf niet met het scheermesje te werken en opnieuw vraagt ze Yvonne om haar kutje kaal te scheren.

Die doet wat haar gevraagd wordt, want ondertussen vindt ook zij het geil gevoel om samen met een ander meisje zo intiem bezig te zijn. Voorzichtig scheert ze de haartjes weg en als ze klaar is, spoelt ze het kutje van Jennifer af met lauw water. Jennifer kijkt in de spiegel en raakt alleen al opgewonden van het zien van haar geschoren kutje.

Ze vindt zichzelf een stuk meisjesachtiger. Ze voelt aan haar kutje en opnieuw raakt ze opgewonden. Ze besluit om door te gaan. Yvonne weet ondertussen niet waar ze kijken moet. Jennifer vingert zichzelf naar een hoogtepunt. Ze streelt haar klitje en gaat met haar hand over de naakte kut.

Ze stopt eerst één, dan twee en tenslotte drie vingers naar binnen. Ze komt sidderend klaar en ziet Yvonne onwennig kijken. Ze vraagt of die ooit eerder een meisje heeft zien vingeren of misschien wel meer. Yvonne knikt nee en dan zegt Jennifer dat haar T-shirt en slipje uit moet doen. Yvonne vindt het wel spannend en doet wat er gevraagd wordt.

Als ze naakt voor Jennifer staat, geeft die haar een korte zoen en gaat vervolgens met haar hand naar het kutje van Yvonne. Met de ander hand streelt en kneedt ze de borsten en Yvonne laat zich gaan. Ze wordt heerlijk gevingerd door Jennifer, die uiteindelijk vier vingers in haar kutje laat gaan. Yvonne komt hevig kronkelend klaar en blijft uitgeput liggen. Ze bedankt Jennifer en vraagt of ze het nog een keer samen mogen doen. Jennifer is blij en stemt natuurlijk toe. De volgende weken doen ze het bijna elke avond met elkaar.

Ze vertellen niets aan de anderen, want ze zijn bang dat ze dan moeten stoppen met lesgeven en niet meer samen kunnen wonen. Na een maand moet Jennifer gymles geven aan de klas. Normaal gesproken wordt die les verzorgd door de sportlerares en kunnen de leraressen van de groep even lekker bijkomen en de andere lessen voorbereiden. Vandaag echter is de sportlerares ziek. Yvonne heeft echt geen tijd om de les over te nemen en dus staat Jennifer er alleen voor. Ze neemt haar gympakje mee en loopt met de meiden naar de sportzaal.

De les gaat zeer goed en na anderhalf uur is iedereen moe en bezweet. De meiden lopen naar de kleedkamer en Jennifer naar de kleedkamer van de sportlerares. Ze merkt echter dat de deur op slot zit en bedenkt zich dan dat ze de sleutel is vergeten mee te nemen. De sleutel halen kost teveel tijd en ze wil erg graag douchen. Ze besluit om samen met de leerlingen te gaan douchen en loopt de kleedkamer van de meisjes binnen.

Die rennen net onder de douche. Jennifer ziet de meisjes rennen en wordt bijna direct opgewonden. Ze geniet van de onbehaarde kutjes, nog maagdelijk en mooi roze. Ze kleedt zich snel uit en gaat ook onder de douche staan. Direct kijken de leerlingen naar haar en ze vertellen dat ze nog nooit een lerares naakt hebben gezien. Jennifer vertelt dat ook zij later borsten krijgen en ook haartjes op hun kutje. Op de vraag waar haar haartjes dan zijn, weet ze niet zo goed antwoord te geven, maar ze besluit om eerlijk te zijn en te zeggen dat ze die geschoren heeft, omdat ze dat mooier vindt.

Langzaam aan zijn de meeste meisjes onder de douche vandaan, op vier na. Stephanie, Annemarie, Sandra en Lisanne zijn nog over. Zij zijn duidelijk de brutaalste en blijven maar doorvragen. Jennifer is eerst wat aarzelend, maar wordt steeds vrijer en als één van de meisjes vraagt of ze haar borsten mag voelen, stemt Jennifer toe. Lisanne voelt haar borsten en direct worden Jennifers tepeltjes stijf. Ze vraagt Lisanne om ook eens aan haar tepels te voelen en die roept verschrikt dat die zo hard zijn.

Jennifer legt uit dat het betekent dat het een prettig gevoel vindt en dat ze opgewonden is. De meisjes worden steeds geïnteresseerder en Jennifer merkt dat. Ze vraagt of Lisanne ook harde tepeltjes wil en begint haar rug en kontje te strelen. Lisanne wil dat wel en voelt ook Jennifer haar nog platte borstjes kust en vervolgens ook haar buikje. Ze zegt dat het kriebelt, maar dat ze wel harde tepeltjes krijgt.

De anderen willen ook en Jennifer zegt dat Annemarie aan de beurt is. Ze likt ook haar borstjes en geeft een vluchtige streel over het onbehaarde kutje met haar vingers. Ze vraagt Lisanne en Annemarie om hetzelfde te doen bij Stephanie en Sandra. Die doen haar na en Jennifer weet niet waar ze kijken moet.

Vier meisjeslichamen voor haar alleen en vooral vier onbehaarde poesjes en niet eens geschoren! Ze geniet en trekt Sandra naar haar toe. Ze zegt dat ze nu iets veel lekkerders gaat doen en dat de anderen op moeten letten. Ze streelt Sandra en kust haar lippen, haar borstjes en buikje en streelt ondertussen haar dijtjes. Tot slot gaat ze met haar tong over het kutje van Sandra en het smaakt heerlijk.

Sandra zegt dat ze een apart gevoel heft, maar dat Jennifer wel door moet gaan. Die wil niet anders en blijft likken, ondertussen zichzelf strelend. De andere meisjes kijken toe hoe Sandra steeds meer gaat kronkelen en plotseling begint te kreunen en gilletjes geeft. Ze schrikken, maar Jennifer zegt dat het goed is. Sandra beleeft haar eerste orgasme en kijkt met een blij gezicht naar haar klasgenootjes. Het is echt lekker.

Annemarie stapt brutaal naar voren en kust onwennig het kutje van Jennifer. De kleine stoppeltjes kriebelen, maar ze vindt het wel lekker. Jennifer zegt waar ze precies moet likken en hoe snel en Annemarie blijkt behoorlijk bedreven. Jennifer vraagt Stephanie om naar haar toe te komen en op haar gezicht te zakken.

Die gehoorzaamt, want ze weet dat Jennifer hen allemaal wil plezieren. Annemarie likt ondertussen gewoon door als Jennifer nu Stephanie begint te likken. Die komt samen met Jennifer klaar en ook zij geniet van het heerlijke gevoel. Jennifer zegt dat nu Lisanne en Annemarie nog moeten en Sandra en Stephanie zeggen dat zij hun vriendinnetjes wel klaarlikken.

Ze doen dat erg vaardig en zeker als Jennifer nog helpt, komen ook die twee meisjes hevig klaar. Ze zijn allemaal moe maar voldaan als Jennifer ze vraagt om alles stil te houden. Alleen dan kunnen ze dit nog een keer herhalen. De meisjes willen niets liever en zeggen toe hun mond te houden. Ze douchen nog even snel en kleden zich aan. Yvonne kijkt hen verbaast aan als de meisjes en Jennifer te laat de volgende les binnenstappen, maar Jennifer zegt dat ze het later nog wel uitlegt.

Die avond liggen Yvonne en Jennifer elkaar weer lekker te verwennen als Jennifer plotseling opstaat en Yvonne haar verbaasd aankijkt. Jennifer zegt dat ze nu wil uitleggen waarom ze zo laat de les weer binnenkwam, maar dat ze dan eerst even weg moet. Ze trekt een T-shirt en rokje aan, zonder slip en loopt de kamer uit. Even later komt ze de kamer weer binnen. Ze laat de deur echter op een kier staan en zegt tegen Yvonne dat ze een heel speciale reden had om later te komen.

Ze vertelt dat ze een spelletje heeft gespeeld met vier nieuwe vriendinnen en daaraan zeer veel plezier heeft beleefd. Ze vraagt aan Yvonne of ook die wil spelen en wacht niet eens op het antwoord als ze de vier meisjes uit haar klas binnen roept. Deze rennen naar binnen en Yvonne schrikt op.

Jennifer legt haar uit dat deze meisjes haar nieuwe vriendinnen zijn en haar heerlijk hebben laten genieten. Yvonne weet niet wat ze moet doen, maar realiseert zich nu pas dat ze nog altijd naakt op het bed ligt. Ze wil opstaan, maar Jennifer duwt haar terug. Jennifer probeert ze ondertussen allemaal even te strelen en heeft haar handen vol. Yvonne durft eigenlijk niet te kijken, maar raakt toch wel opgewonden van het idee dat deze jonge meisjes haar wel willen verwennen.

Eén van de meisjes, Stephanie, is al helemaal naakt als ze op Yvonne afstapt en direct aan haar borsten begint te zuigen. Yvonne raakt direct opgewonden. Ze wil zich nog verzetten, maar dat is zinloos. Lisanne is ondertussen al begonnen haar geschoren poes te likken en dat doet ze zo goed dat Yvonne niet weet waar ze het zoeken moet. Zeker als Jennifer erbij komt en met haar vinger haar kontgaatje gaat masseren en er vervolgens één vinger naar binnen laat gaan.

Yvonne geniet met volle teugen en begint met haar handen eerst de rug, maar al gauw het kontje en kutje van Stephanie te strelen. Zoveel lekkers heeft ze nog nooit om zich heen gezien en het duurt niet lang, of ze komt klaar. De meisjes likken en zuigen rustig door om Yvonne nog even na te laten genieten als Jennifer in de stoel gaat zitten en Sandra uitnodigt om haar kut te likken.

Die gehoorzaamt graag en gaat op haar knieën voor de kut van Jennifer zitten. Jennifer laat Annemarie plaatsnemen achter Sandra en zo worden Sandra en Jennifer gelikt. Yvonne is onder tussen bijgekomen en besluit om Annemarie te gaan likken. Ze proeft het jonge kutje en is verrukt.

Ze geniet van het gevoel op haar tong en probeert het meisje zo goed mogelijk te verwennen. Jennifer en de twee meisjes komen dan snel na elkaar klaar. Yvonne en Jennifer spreken af om ook Stephanie en Lisanne nog aan hun trekken te laten komen. Ze vragen of ze met hun vinger hun kutje mogen ontmaagden en dat vinden de meisjes goed.

Ze likken de meisjes eerst lekker nat en gaan dan voorzichtig met één vinger naar binnen. Lisanne blijkt ook nog een tweede vinger aan te kunnen. In een gelijkmatig ritme worden de twee meisjes naar een hoogtepunt gevingerd door de twee ervaren leraressen. Na afloop nemen de beide oudere meisjes nog twee meisjes in bed om nog even wat te knuffelen.

Daarna besluiten ze om de meisjes weer terug naar bed te brengen en beloven om dit geile spel nog eens te herhalen. Terug in de kamer vraagt Jennifer aan Yvonne hoe het was. Die weet niet hoe ze Jennifer moet bedanken, maar komt plots op een idee. Ze heeft al een tijdje een voorbinddildo in de kast liggen om haar vriendin mee te verrassen en besluit dat nu te doen. Ze vraagt Jennifer om de ogen dicht te doen en doet zelf vervolgens de dildo voor.

Ze loopt naar Jennifer, plaatst de dildo voor heer kutje en duwt hem in één ruk naar binnen. Jennifer doet verschrikt de ogen open, maar geniet al snel van deze heerlijke neukpartij.

Yvonne geniet mee en neukt ritmisch het kutje van Jennifer. Al snel voelt Jennifer haar hoogtepunt komen en vraagt Yvonne om het even rustig aan te doen. Die haalt de dildo uit het kutje, trekt Jennifer omhoog en draait haar om. Nu likt ze eerst het aarsje van Jennifer lekker nat en gaat vervolgens voorzichtig met de dildo naar binnen.

Jennifer geniet met volle teugen en als ze voelt dat Yvonne met haar vingers ook nog haar kutje begint te strelen, kan het orgasme niet lang uitblijven. Jennifer komt klaar en valt tevreden op het bed.

Ze moet terug naar school en moet afscheid nemen van Yvonne. Maar eerst moet de stage van Jennifer nog geëvalueerd worden.

Die avond lopen de twee jonge leraressen samen naar het huis van Antoinette, die opendoet in een outfit die weinig te raden overlaat. Haar borsten en billen komen er uitstekend in uit en haar rokje is kort genoeg om haar mooie benen uitvoerig te kunnen bewonderen. Als ze gaan zitten ziet Jennifer al gauw dat Antoinette geen slipje aanheeft.

Ze weet nu zeker dat dit opnieuw een hete avond zal worden en als ze gaan praten over de stage probeert ze al gauw het gesprek een andere wending te geven.

Als Antoinette vraagt hoe het is gegaan, geeft Jennifer een knipoog aan Yvonne en vraagt Antoinette om tussen hen in te komen zitten. Die doet dat graag en neemt plaats tussen de beide leraressen.

Jennifer begint dan te vertellen over haar aankomst en kennismaking met Yvonne en vervolgens dat ze opgewonden raakte van het kale kutje. Ondertussen trekt Yvonne haar broek en slipje uit om Antoinette haar geschoren kutje te laten beoordelen. Jennifer begint Antoinette ondertussen te strelen en vertelt verder over de geile nachten en dat ook zij haar kutje heeft laten scheren. Yvonne heeft ondertussen geholpen om ook het rokje en slipje van Jennifer uit te trekken en Antoinette geniet zichtbaar van het kale kutje van Jennifer.

Daarna vertelt ze over haar gymles en dat ze vier meisjes heeft leren genieten van lekkere vrouwenseks. Antoinette luistert nog altijd aandacht, terwijl ze vakkundig wordt opgegeild door de vingers van Yvonne en Jennifer. Als slotstuk vertelt Jennifer over de verrassing voor Yvonne en de geile neukpartij erna.

Antoinette houdt het niet meer van geilheid en begint zichzelf te vingeren. Voor Jennifer en Yvonne is het nu het sein om verder te gaan en samen beginnen ze de borsten van Antoinette te likken.

Jennifer gaat daarna naar onderen en likt het kontgaatje. Yvonne likt de geschoren kutlipjes en de klit van Antoinette, die al snel een vinger in haar kontgaatje voelt. De twee meisjes maken de vrouw helemaal gek en genieten zelf met volle teugen. Yvonne proeft de kutsappen en geeft ze tongzoenend door aan Jennifer die ze met haar vinger gebruikt om het kontje van Antoinette lekker nat te maken. Het duurt niet lang en Antoinette komt luid schreeuwend klaar. Antoinette vraagt vervolgens of de meisjes nog een show willen opvoeren en die doen dat graag.

Ze draaien zich in standje 69 en beginnen elkaar hartstochtelijk te likken. Alhoewel ze dit al vele malen bij elkaar gedaan hebben, blijven ze dit graag doen en dat is te zien. Met volle overgave proberen te elkaar te plezieren en tong en vingers worden in elk gaatje gestopt.

Beiden komen tegelijk klaar en kijken met een tevreden gezicht naar Antoinette. Die wil nog een ding, de kut van één van de dames likken terwijl ze in haar kontje geneukt wordt door de ander. Yvonne is daarin zeer bekwaam en bindt de voorbinddildo voor.

Jennifer gaat graag op de bank zitten en geniet van het heerlijke gevoel van de likkende Antoinette plus het zicht op een neukende Yvonne. Ze voelt dan echter dat ze moet plassen en roept dat ze even naar de wc moet. Antoinette zegt dat ze het geil vindt om ook haar pis te mogen likken en dat ze moet blijven zitten.

Jennifer vindt dit wel een zeer geil idee en laat even later haar pis lopen. Antoinette neemt wat in haar mond en laat de rest over haar gezicht sijpelen. Ze voelt nog steeds dat ze in de kont geneukt wordt en geniet ervan om zo te worden gebruikt door de twee jongedames. Jennifer en Antoinette komen samen klaar, waarna Antoinette tevreden op de grond valt.