elkaar beffen gratis sex ontmoeting

Dat ging soms best ver. Als ik dan naar bed ging moest ik eerst even de hand aan mezelf slaan , en mezelf even lekker aftrekken. Dat duurde dan ook niet langer dan een paar minuten en ik kwam met haar in mijn gedachte heerlijk klaar. Ik spoot dan mijn zaad in gedachte over haar borsten en in haar gezicht, ze nam hem dan in haar mond en likte hem helemaal schoon. Ik was door het vele chatten en mailen met haar eigenlijk wel wat voor haar gaan voelen.

In het begin wilde ik alleen seks. Ik denk dat het nu een beetje veranderd was in een lichte vorm van liefde, hij begon te groeien denk ik. Dat had ook te maken met het uitblijven van onze ontmoeting. Als we een datum en tijd hadden kwam er iedere keer weer iets tussen, en ging het weer niet door. Zo hadden we toen we in de buurt van een jaar chatten kwamen een keer of 5 afgesproken maar door niet voorziene omstandigheden ging het dan helaas niet door. Op een gegeven moment ga je dan zelfs denken dat het er wel nooit van zal komen.

Ik begon de moed een beetje te verliezen. Maar doordat wij bleven praten bleef mijn interesse in haar toch aanwezig, al was dat gevoel van misschien wel iets meer voelen voor haar wel verdwenen alleen mijn gevoel om seks met haar te hebben bleef overeind staan. Ruim een jaar hadden we zitten chatten en mailen en ineens kwam dan toch die dag dat wij elkaar zouden gaan kunnen zien, in levend lijve zou ik dan eindelijk voor haar komen te staan.

Ik keek ernaar uit en begreep dat zij dat ook heel erg deed. De dag dat het zou gebeuren was er toch weer sneller dan dat ik dacht. Ik had toch nog het idee dat er misschien weer wat tussen zou komen. Dat gebeurde gelukkig niet. Ik arriveerde dan ook om een uur of tien bij haar. Ik was best zenuwachtig toen ik aanbelde. Ik had zoiets van: Toen ze de deur opende en mij binnen liet moest ik wel erkennen dat er een mooie vrouw stond, die de moeite zeker waard was.

We gaven elkaar een zoen deze was niet meer dan een aanraking van onze lippen. We liepen de kamer in en gingen aan de tafel zitten. We dronken koffie en praten wat. Mijn interesse voor deze mooie vrouw groeide met de minuut ik dacht: Ik hoopte ook stiekem dat het niet bij dezen ene keer zou blijven maar dat er meerdere van deze ontmoetingen zouden volgen, ik haar ook verteld dat ik niet iedere week bij haar kon langskomen.

Dat had ze ook geaccepteerd al deed het haar wel zeer dat zo was, maar ja ik kon gewoon al zou ik willen niet anders. Op een gegeven moment liep ze vlak langs mij heen.

Ik sloeg een arm om haar heen en ze liet zich gelijk op mijn schoot zakken. Ik streelde met mijn hand over haar rug en bracht mijn mond bij die van haar.

We raakten in een heel lekkere tongzoen verstrengeld. We keken elkaar aan en zagen alleen maar blijdschap en geluk. Zo hebben we een poosje zitten vrijen tot ze op stond en zei: We liepen naar de bank toe en gingen er op zitten.

We zaten dicht tegen elkaar aan. Onze lippen vonden elkaar weer en gingen verder met waar we gebleven waren. Mijn hand gleed langzaam langs haar lichaam en streelde zachtjes door haar truitje heen haar borsten. Langzaam gleed hij daarna richting haar benen, mijn hand raakte haar en ik liet hem daar even stil liggen. Daarna masseerde ik zachtjes haar benen.

Ze deed haar benen een stukje uit elkaar, dat was voor mij het teken dat ik verder mocht gaan. Dat deed ik ook, ik streelde langzaam over haar benen, die gestoken zaten in een panty, ze reageerde door haar benen nog wat verder uit elkaar te doen. Ik liet mijn vingers over de panty richting haar kutje glijden. Mijn vingers gingen rond haar kutje. Toen ik er wat meer druk op uitoefende duurde het niet zo lang of ze begon te zuchten en keek mij aan en fluisterde: Met een diepe zucht voelde ik dat ze klaarkwam.

Ik bleef haar zachtjes strelen, over haar benen en mijn hand gleed onder haar truitje en raakte haar borsten even zachtjes aan. Ze begon weer diep te kreunen. Ze keek mij aan en zei: Het slipje hield ze aan, ze ging weer zitten en zakte ver onderuit en openden haar benen.

Schaamhaar kan een beperkende maar ook een extra opwindende rol spelen bij de orale seks, afhankelijk van de voorkeur van de man. Zorg voor een goed en rustig begin Val niet meteen aan, maar bouw de spanning langzaam op.

Een goede minnaar neemt er alle tijd voor. Kus haar, streel haar, masseer haar. Streel haar vulva door haar slipje heen. Pas als je voelt dat ze nat wordt, doe je haar slipje uit. Verken haar lichaam met je tong en daal langzaam af naar de vaginale zone.

Het gaat het makkelijkst als de vrouw ligt, met de knieën gebogen, terwijl jij je tussen haar benen knielt. Trek daarna de schaamlippen een beetje uit elkaar, zodat je geen last hebt van haar schaamhaar en makkelijk bij de binnenste schaamlippen en clitoris kan. Net als bij de gewone kus met twee monden is zachtjes en voorzichtig met beffen beginnen het aangenaamst. De tong streelt zachtjes op en neer langs de kleine schaamlippen.

Vergeet ook de grote schaamlippen niet in het opvoeren van de spanning. Kortom, steven niet gelijk op de clitoris af, maar prikkel eerst een beetje het hele gebied.

Wissel af in tempo. Zoek de clitoris De clitoris, kittelaar of klit ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen. Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje, de glans clitoris. De clitoris bevat zeer veel zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig voor directe aanraking , maar juist bij zacht strelen of likken kan de vrouw een groot genot ervaren, al dan niet leidend tot een orgasme.

Wanneer een vrouw dichtbij een orgasme komt, verdwijnt de clitoris in een huidplooi, wat het voor een onervaren man moeilijk maakt de vrouw tot een orgasme te brengen. Onderzoek alles grondig met je tong en je zult ontdekken welk plekje de beste reacties veroorzaakt. Sommige vrouwen houden van snelle bewegingen direct op de klit, anderen weer van rondjes rondom, of een beetje ernaast.

Sommige vrouwen vinden een directe stimulatie van de clitoris te heftig. Ontspan de tong Veel mannen spannen de tong en maken snelle bewegingen met het uiteinde van hun tong. Alleen een ontspannen tong kan de klus klaren. Gebruik het brede platte gedeelte van je tong om te likken of beweeg gewoon je hoofd op en neer. Bepaal het ritme Als de vrouw erg opgewonden is geworden, is het handig een zekere regelmaat of ritme in je likbeweging aan te brengen.

Als je dezelfde druk en hetzelfde tempo aanhoudt, is de kans groter dat ze tot een orgasme geraakt. De meeste vrouwen vinden het prettig als de stimulatie van de kittelaar tijdens het orgasme aanhoudt. Maar bij sommigen is de clitoris tijdens het orgasme te gevoelig. Algemene druk op het hele gebied is dan prettiger. Vergeet je handen niet Je handen zijn vrij, dus gebruik ze!

Het genot van de stimulatie kan voor de vrouw immers nog eens verhoogd worden als je haar tegelijkertijd vingert. Maak je vinger eerst nat met wat speeksel en speel een beetje met je vinger voor de opening van de vagina, dan merk je wel of het meisje dat extra lekker vindt.

Ga voorzichtig naar binnen en beweeg je vinger een beetje heen en weer tijdens het likken. Een andere vinger kan je desgewenst in haar anus stoppen. Eenmaal daar geweest, kan je die vinger beter niet meer in haar vagina doen.

Als iemand daar gevoelig voor is kan dat door bacteriën gaan irriteren.

Meisjes willen neuken sex betaling in natura

Ik arriveerde dan ook om een uur of tien bij haar. Ik was best zenuwachtig toen ik aanbelde. Ik had zoiets van: Toen ze de deur opende en mij binnen liet moest ik wel erkennen dat er een mooie vrouw stond, die de moeite zeker waard was. We gaven elkaar een zoen deze was niet meer dan een aanraking van onze lippen.

We liepen de kamer in en gingen aan de tafel zitten. We dronken koffie en praten wat. Mijn interesse voor deze mooie vrouw groeide met de minuut ik dacht: Ik hoopte ook stiekem dat het niet bij dezen ene keer zou blijven maar dat er meerdere van deze ontmoetingen zouden volgen, ik haar ook verteld dat ik niet iedere week bij haar kon langskomen.

Dat had ze ook geaccepteerd al deed het haar wel zeer dat zo was, maar ja ik kon gewoon al zou ik willen niet anders. Op een gegeven moment liep ze vlak langs mij heen. Ik sloeg een arm om haar heen en ze liet zich gelijk op mijn schoot zakken. Ik streelde met mijn hand over haar rug en bracht mijn mond bij die van haar. We raakten in een heel lekkere tongzoen verstrengeld. We keken elkaar aan en zagen alleen maar blijdschap en geluk. Zo hebben we een poosje zitten vrijen tot ze op stond en zei: We liepen naar de bank toe en gingen er op zitten.

We zaten dicht tegen elkaar aan. Onze lippen vonden elkaar weer en gingen verder met waar we gebleven waren. Mijn hand gleed langzaam langs haar lichaam en streelde zachtjes door haar truitje heen haar borsten. Langzaam gleed hij daarna richting haar benen, mijn hand raakte haar en ik liet hem daar even stil liggen. Daarna masseerde ik zachtjes haar benen. Ze deed haar benen een stukje uit elkaar, dat was voor mij het teken dat ik verder mocht gaan.

Dat deed ik ook, ik streelde langzaam over haar benen, die gestoken zaten in een panty, ze reageerde door haar benen nog wat verder uit elkaar te doen. Ik liet mijn vingers over de panty richting haar kutje glijden. Mijn vingers gingen rond haar kutje. Toen ik er wat meer druk op uitoefende duurde het niet zo lang of ze begon te zuchten en keek mij aan en fluisterde: Met een diepe zucht voelde ik dat ze klaarkwam.

Ik bleef haar zachtjes strelen, over haar benen en mijn hand gleed onder haar truitje en raakte haar borsten even zachtjes aan. Ze begon weer diep te kreunen. Ze keek mij aan en zei: Het slipje hield ze aan, ze ging weer zitten en zakte ver onderuit en openden haar benen. Mijn vingers gleden langs de rand van haar slipje. Ik pakte het slipje beet en trok hem iets strakker en haar kutlipjes kwamen op deze manier goed zichtbaar in het slipje te zien.

Een vinger drukte ik langs de rand van haar slip en liet hem naar binnen glijden. Ik raakte haar lipjes en stak voorzichtig een vinger in haar kutje, daar was het behoorlijke nat. Langzaam schoof ik mijn vinger in en uit haar kutje en met mijn duim speelde ik met haar klitje.

Ze begon met haar billen te draaien en steunde: Fluitend kwam ze klaar. Ze keek mij aan en kwam overeind. Ze nam mijn hoofd tussen haar handen en keek mij aan en zei: Haar lippen raakte die van mij en onze tongen gleden langs elkaar heen. Ik voelde een hand langs mijn broek gaan en die maakte de sluiting los. Ze liet mij los en zei: Mijn lul die ondertussen hard was geworden sprong tevoorschijn en sloeg tegen mijn buik aan. Ze nam hem gelijk in haar en trok er zachtjes aan.

Haar andere hand masseerde mijn ballen, ik keek naar dit schouwspel en kreunde: Ze keek mij aan en gromde geil: Ik kon mij niet inhouden en riep: In een paar krachtige stralen spoot ik mijn zaad tegen haar trui aan. Een goede minnaar neemt er alle tijd voor. Kus haar, streel haar, masseer haar.

Streel haar vulva door haar slipje heen. Pas als je voelt dat ze nat wordt, doe je haar slipje uit. Verken haar lichaam met je tong en daal langzaam af naar de vaginale zone. Het gaat het makkelijkst als de vrouw ligt, met de knieën gebogen, terwijl jij je tussen haar benen knielt.

Trek daarna de schaamlippen een beetje uit elkaar, zodat je geen last hebt van haar schaamhaar en makkelijk bij de binnenste schaamlippen en clitoris kan. Net als bij de gewone kus met twee monden is zachtjes en voorzichtig met beffen beginnen het aangenaamst. De tong streelt zachtjes op en neer langs de kleine schaamlippen.

Vergeet ook de grote schaamlippen niet in het opvoeren van de spanning. Kortom, steven niet gelijk op de clitoris af, maar prikkel eerst een beetje het hele gebied. Wissel af in tempo. Zoek de clitoris De clitoris, kittelaar of klit ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen.

Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje, de glans clitoris. De clitoris bevat zeer veel zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig voor directe aanraking , maar juist bij zacht strelen of likken kan de vrouw een groot genot ervaren, al dan niet leidend tot een orgasme. Wanneer een vrouw dichtbij een orgasme komt, verdwijnt de clitoris in een huidplooi, wat het voor een onervaren man moeilijk maakt de vrouw tot een orgasme te brengen.

Onderzoek alles grondig met je tong en je zult ontdekken welk plekje de beste reacties veroorzaakt. Sommige vrouwen houden van snelle bewegingen direct op de klit, anderen weer van rondjes rondom, of een beetje ernaast. Sommige vrouwen vinden een directe stimulatie van de clitoris te heftig. Ontspan de tong Veel mannen spannen de tong en maken snelle bewegingen met het uiteinde van hun tong. Alleen een ontspannen tong kan de klus klaren. Gebruik het brede platte gedeelte van je tong om te likken of beweeg gewoon je hoofd op en neer.

Bepaal het ritme Als de vrouw erg opgewonden is geworden, is het handig een zekere regelmaat of ritme in je likbeweging aan te brengen.

Als je dezelfde druk en hetzelfde tempo aanhoudt, is de kans groter dat ze tot een orgasme geraakt. De meeste vrouwen vinden het prettig als de stimulatie van de kittelaar tijdens het orgasme aanhoudt.

Maar bij sommigen is de clitoris tijdens het orgasme te gevoelig. Algemene druk op het hele gebied is dan prettiger. Vergeet je handen niet Je handen zijn vrij, dus gebruik ze! Het genot van de stimulatie kan voor de vrouw immers nog eens verhoogd worden als je haar tegelijkertijd vingert. Maak je vinger eerst nat met wat speeksel en speel een beetje met je vinger voor de opening van de vagina, dan merk je wel of het meisje dat extra lekker vindt.

Ga voorzichtig naar binnen en beweeg je vinger een beetje heen en weer tijdens het likken. Een andere vinger kan je desgewenst in haar anus stoppen. Eenmaal daar geweest, kan je die vinger beter niet meer in haar vagina doen. Als iemand daar gevoelig voor is kan dat door bacteriën gaan irriteren.

Naar het hoogtepunt Eens je het beste plekje en het juiste ritme gevonden hebt, geleid je haar tot een zinderend hoogtepunt. Blijf met je tong bewegen in hetzelfde ritme; zoals al gezegd, is de kans dan groter dat ze tot een orgasme komt.
elkaar beffen gratis sex ontmoeting

Dat ging soms best ver. Als ik dan naar bed ging moest ik eerst even de hand aan mezelf slaan , en mezelf even lekker aftrekken. Dat duurde dan ook niet langer dan een paar minuten en ik kwam met haar in mijn gedachte heerlijk klaar. Ik spoot dan mijn zaad in gedachte over haar borsten en in haar gezicht, ze nam hem dan in haar mond en likte hem helemaal schoon. Ik was door het vele chatten en mailen met haar eigenlijk wel wat voor haar gaan voelen.

In het begin wilde ik alleen seks. Ik denk dat het nu een beetje veranderd was in een lichte vorm van liefde, hij begon te groeien denk ik. Dat had ook te maken met het uitblijven van onze ontmoeting. Als we een datum en tijd hadden kwam er iedere keer weer iets tussen, en ging het weer niet door. Zo hadden we toen we in de buurt van een jaar chatten kwamen een keer of 5 afgesproken maar door niet voorziene omstandigheden ging het dan helaas niet door.

Op een gegeven moment ga je dan zelfs denken dat het er wel nooit van zal komen. Ik begon de moed een beetje te verliezen. Maar doordat wij bleven praten bleef mijn interesse in haar toch aanwezig, al was dat gevoel van misschien wel iets meer voelen voor haar wel verdwenen alleen mijn gevoel om seks met haar te hebben bleef overeind staan.

Ruim een jaar hadden we zitten chatten en mailen en ineens kwam dan toch die dag dat wij elkaar zouden gaan kunnen zien, in levend lijve zou ik dan eindelijk voor haar komen te staan. Ik keek ernaar uit en begreep dat zij dat ook heel erg deed.

De dag dat het zou gebeuren was er toch weer sneller dan dat ik dacht. Ik had toch nog het idee dat er misschien weer wat tussen zou komen. Dat gebeurde gelukkig niet. Ik arriveerde dan ook om een uur of tien bij haar.

Ik was best zenuwachtig toen ik aanbelde. Ik had zoiets van: Toen ze de deur opende en mij binnen liet moest ik wel erkennen dat er een mooie vrouw stond, die de moeite zeker waard was. We gaven elkaar een zoen deze was niet meer dan een aanraking van onze lippen. We liepen de kamer in en gingen aan de tafel zitten.

We dronken koffie en praten wat. Mijn interesse voor deze mooie vrouw groeide met de minuut ik dacht: Ik hoopte ook stiekem dat het niet bij dezen ene keer zou blijven maar dat er meerdere van deze ontmoetingen zouden volgen, ik haar ook verteld dat ik niet iedere week bij haar kon langskomen. Dat had ze ook geaccepteerd al deed het haar wel zeer dat zo was, maar ja ik kon gewoon al zou ik willen niet anders.

Op een gegeven moment liep ze vlak langs mij heen. Ik sloeg een arm om haar heen en ze liet zich gelijk op mijn schoot zakken. Ik streelde met mijn hand over haar rug en bracht mijn mond bij die van haar. We raakten in een heel lekkere tongzoen verstrengeld. We keken elkaar aan en zagen alleen maar blijdschap en geluk. Zo hebben we een poosje zitten vrijen tot ze op stond en zei: We liepen naar de bank toe en gingen er op zitten.

We zaten dicht tegen elkaar aan. Onze lippen vonden elkaar weer en gingen verder met waar we gebleven waren. Mijn hand gleed langzaam langs haar lichaam en streelde zachtjes door haar truitje heen haar borsten. Langzaam gleed hij daarna richting haar benen, mijn hand raakte haar en ik liet hem daar even stil liggen. Daarna masseerde ik zachtjes haar benen. Ze deed haar benen een stukje uit elkaar, dat was voor mij het teken dat ik verder mocht gaan. Dat deed ik ook, ik streelde langzaam over haar benen, die gestoken zaten in een panty, ze reageerde door haar benen nog wat verder uit elkaar te doen.

Ik liet mijn vingers over de panty richting haar kutje glijden. Mijn vingers gingen rond haar kutje. Toen ik er wat meer druk op uitoefende duurde het niet zo lang of ze begon te zuchten en keek mij aan en fluisterde: Met een diepe zucht voelde ik dat ze klaarkwam. Ik bleef haar zachtjes strelen, over haar benen en mijn hand gleed onder haar truitje en raakte haar borsten even zachtjes aan. Ze begon weer diep te kreunen. Ze keek mij aan en zei: Het slipje hield ze aan, ze ging weer zitten en zakte ver onderuit en openden haar benen.

Schaamhaar kan een beperkende maar ook een extra opwindende rol spelen bij de orale seks, afhankelijk van de voorkeur van de man. Zorg voor een goed en rustig begin Val niet meteen aan, maar bouw de spanning langzaam op. Een goede minnaar neemt er alle tijd voor. Kus haar, streel haar, masseer haar. Streel haar vulva door haar slipje heen. Pas als je voelt dat ze nat wordt, doe je haar slipje uit.

Verken haar lichaam met je tong en daal langzaam af naar de vaginale zone. Het gaat het makkelijkst als de vrouw ligt, met de knieën gebogen, terwijl jij je tussen haar benen knielt. Trek daarna de schaamlippen een beetje uit elkaar, zodat je geen last hebt van haar schaamhaar en makkelijk bij de binnenste schaamlippen en clitoris kan.

Net als bij de gewone kus met twee monden is zachtjes en voorzichtig met beffen beginnen het aangenaamst. De tong streelt zachtjes op en neer langs de kleine schaamlippen.

Vergeet ook de grote schaamlippen niet in het opvoeren van de spanning. Kortom, steven niet gelijk op de clitoris af, maar prikkel eerst een beetje het hele gebied. Wissel af in tempo. Zoek de clitoris De clitoris, kittelaar of klit ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen.

Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje, de glans clitoris. De clitoris bevat zeer veel zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig voor directe aanraking , maar juist bij zacht strelen of likken kan de vrouw een groot genot ervaren, al dan niet leidend tot een orgasme. Wanneer een vrouw dichtbij een orgasme komt, verdwijnt de clitoris in een huidplooi, wat het voor een onervaren man moeilijk maakt de vrouw tot een orgasme te brengen.

Onderzoek alles grondig met je tong en je zult ontdekken welk plekje de beste reacties veroorzaakt. Sommige vrouwen houden van snelle bewegingen direct op de klit, anderen weer van rondjes rondom, of een beetje ernaast. Sommige vrouwen vinden een directe stimulatie van de clitoris te heftig.

Ontspan de tong Veel mannen spannen de tong en maken snelle bewegingen met het uiteinde van hun tong. Alleen een ontspannen tong kan de klus klaren. Gebruik het brede platte gedeelte van je tong om te likken of beweeg gewoon je hoofd op en neer.

Bepaal het ritme Als de vrouw erg opgewonden is geworden, is het handig een zekere regelmaat of ritme in je likbeweging aan te brengen. Als je dezelfde druk en hetzelfde tempo aanhoudt, is de kans groter dat ze tot een orgasme geraakt. De meeste vrouwen vinden het prettig als de stimulatie van de kittelaar tijdens het orgasme aanhoudt. Maar bij sommigen is de clitoris tijdens het orgasme te gevoelig. Algemene druk op het hele gebied is dan prettiger.

Vergeet je handen niet Je handen zijn vrij, dus gebruik ze! Het genot van de stimulatie kan voor de vrouw immers nog eens verhoogd worden als je haar tegelijkertijd vingert. Maak je vinger eerst nat met wat speeksel en speel een beetje met je vinger voor de opening van de vagina, dan merk je wel of het meisje dat extra lekker vindt.

Ga voorzichtig naar binnen en beweeg je vinger een beetje heen en weer tijdens het likken. Een andere vinger kan je desgewenst in haar anus stoppen. Eenmaal daar geweest, kan je die vinger beter niet meer in haar vagina doen. Als iemand daar gevoelig voor is kan dat door bacteriën gaan irriteren.Kutje voelen lekker geneukt

  • LESBO VINGEREN AMATEUR PROSTITUTIE
  • SEX 50 SPELEN MET GROTE BORSTEN
  • Wissel af in tempo.
  • 807
  • Tantra massage uden hoer neukt man
Meisje mastrubeert jongen pijpt man


Dat gebeurde gelukkig niet. Ik arriveerde dan ook om een uur of tien bij haar. Ik was best zenuwachtig toen ik aanbelde. Ik had zoiets van: Toen ze de deur opende en mij binnen liet moest ik wel erkennen dat er een mooie vrouw stond, die de moeite zeker waard was. We gaven elkaar een zoen deze was niet meer dan een aanraking van onze lippen.

We liepen de kamer in en gingen aan de tafel zitten. We dronken koffie en praten wat. Mijn interesse voor deze mooie vrouw groeide met de minuut ik dacht: Ik hoopte ook stiekem dat het niet bij dezen ene keer zou blijven maar dat er meerdere van deze ontmoetingen zouden volgen, ik haar ook verteld dat ik niet iedere week bij haar kon langskomen. Dat had ze ook geaccepteerd al deed het haar wel zeer dat zo was, maar ja ik kon gewoon al zou ik willen niet anders.

Op een gegeven moment liep ze vlak langs mij heen. Ik sloeg een arm om haar heen en ze liet zich gelijk op mijn schoot zakken. Ik streelde met mijn hand over haar rug en bracht mijn mond bij die van haar. We raakten in een heel lekkere tongzoen verstrengeld. We keken elkaar aan en zagen alleen maar blijdschap en geluk. Zo hebben we een poosje zitten vrijen tot ze op stond en zei: We liepen naar de bank toe en gingen er op zitten.

We zaten dicht tegen elkaar aan. Onze lippen vonden elkaar weer en gingen verder met waar we gebleven waren. Mijn hand gleed langzaam langs haar lichaam en streelde zachtjes door haar truitje heen haar borsten. Langzaam gleed hij daarna richting haar benen, mijn hand raakte haar en ik liet hem daar even stil liggen.

Daarna masseerde ik zachtjes haar benen. Ze deed haar benen een stukje uit elkaar, dat was voor mij het teken dat ik verder mocht gaan. Dat deed ik ook, ik streelde langzaam over haar benen, die gestoken zaten in een panty, ze reageerde door haar benen nog wat verder uit elkaar te doen. Ik liet mijn vingers over de panty richting haar kutje glijden. Mijn vingers gingen rond haar kutje. Toen ik er wat meer druk op uitoefende duurde het niet zo lang of ze begon te zuchten en keek mij aan en fluisterde: Met een diepe zucht voelde ik dat ze klaarkwam.

Ik bleef haar zachtjes strelen, over haar benen en mijn hand gleed onder haar truitje en raakte haar borsten even zachtjes aan. Ze begon weer diep te kreunen. Ze keek mij aan en zei: Het slipje hield ze aan, ze ging weer zitten en zakte ver onderuit en openden haar benen. Mijn vingers gleden langs de rand van haar slipje. Ik pakte het slipje beet en trok hem iets strakker en haar kutlipjes kwamen op deze manier goed zichtbaar in het slipje te zien.

Een vinger drukte ik langs de rand van haar slip en liet hem naar binnen glijden. Ik raakte haar lipjes en stak voorzichtig een vinger in haar kutje, daar was het behoorlijke nat. Langzaam schoof ik mijn vinger in en uit haar kutje en met mijn duim speelde ik met haar klitje. Ze begon met haar billen te draaien en steunde: Fluitend kwam ze klaar. Ze keek mij aan en kwam overeind. Ze nam mijn hoofd tussen haar handen en keek mij aan en zei: Haar lippen raakte die van mij en onze tongen gleden langs elkaar heen.

Ik voelde een hand langs mijn broek gaan en die maakte de sluiting los. Ze liet mij los en zei: Mijn lul die ondertussen hard was geworden sprong tevoorschijn en sloeg tegen mijn buik aan. Ze nam hem gelijk in haar en trok er zachtjes aan.

Haar andere hand masseerde mijn ballen, ik keek naar dit schouwspel en kreunde: Ze keek mij aan en gromde geil: Ik kon mij niet inhouden en riep: Streel haar vulva door haar slipje heen.

Pas als je voelt dat ze nat wordt, doe je haar slipje uit. Verken haar lichaam met je tong en daal langzaam af naar de vaginale zone. Het gaat het makkelijkst als de vrouw ligt, met de knieën gebogen, terwijl jij je tussen haar benen knielt. Trek daarna de schaamlippen een beetje uit elkaar, zodat je geen last hebt van haar schaamhaar en makkelijk bij de binnenste schaamlippen en clitoris kan. Net als bij de gewone kus met twee monden is zachtjes en voorzichtig met beffen beginnen het aangenaamst.

De tong streelt zachtjes op en neer langs de kleine schaamlippen. Vergeet ook de grote schaamlippen niet in het opvoeren van de spanning. Kortom, steven niet gelijk op de clitoris af, maar prikkel eerst een beetje het hele gebied.

Wissel af in tempo. Zoek de clitoris De clitoris, kittelaar of klit ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen.

Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje, de glans clitoris. De clitoris bevat zeer veel zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig voor directe aanraking , maar juist bij zacht strelen of likken kan de vrouw een groot genot ervaren, al dan niet leidend tot een orgasme.

Wanneer een vrouw dichtbij een orgasme komt, verdwijnt de clitoris in een huidplooi, wat het voor een onervaren man moeilijk maakt de vrouw tot een orgasme te brengen. Onderzoek alles grondig met je tong en je zult ontdekken welk plekje de beste reacties veroorzaakt.

Sommige vrouwen houden van snelle bewegingen direct op de klit, anderen weer van rondjes rondom, of een beetje ernaast. Sommige vrouwen vinden een directe stimulatie van de clitoris te heftig. Ontspan de tong Veel mannen spannen de tong en maken snelle bewegingen met het uiteinde van hun tong.

Alleen een ontspannen tong kan de klus klaren. Gebruik het brede platte gedeelte van je tong om te likken of beweeg gewoon je hoofd op en neer.

Bepaal het ritme Als de vrouw erg opgewonden is geworden, is het handig een zekere regelmaat of ritme in je likbeweging aan te brengen. Als je dezelfde druk en hetzelfde tempo aanhoudt, is de kans groter dat ze tot een orgasme geraakt.

De meeste vrouwen vinden het prettig als de stimulatie van de kittelaar tijdens het orgasme aanhoudt. Maar bij sommigen is de clitoris tijdens het orgasme te gevoelig. Algemene druk op het hele gebied is dan prettiger. Vergeet je handen niet Je handen zijn vrij, dus gebruik ze! Het genot van de stimulatie kan voor de vrouw immers nog eens verhoogd worden als je haar tegelijkertijd vingert. Maak je vinger eerst nat met wat speeksel en speel een beetje met je vinger voor de opening van de vagina, dan merk je wel of het meisje dat extra lekker vindt.

Ga voorzichtig naar binnen en beweeg je vinger een beetje heen en weer tijdens het likken. Een andere vinger kan je desgewenst in haar anus stoppen. Eenmaal daar geweest, kan je die vinger beter niet meer in haar vagina doen. Als iemand daar gevoelig voor is kan dat door bacteriën gaan irriteren. Naar het hoogtepunt Eens je het beste plekje en het juiste ritme gevonden hebt, geleid je haar tot een zinderend hoogtepunt.

Blijf met je tong bewegen in hetzelfde ritme; zoals al gezegd, is de kans dan groter dat ze tot een orgasme komt. Als een vrouw klaarkomt, dan kan je dat meestal merken aan wat samentrekkingen en daarna een ontspanning van de spieren in de vagina.

Ook komt er, maar dat is vaak al vóór het klaarkomen, wat vocht vrij.