gratis  gsm groepsex op het strand

Hij probeert heel voorzichtig haar jurk nog verder naar beneden te doen , maar hij gaat helaas voor hun niet verder. Dan is het net of de duivel er mee speelt maar terwijl hij zachtjes aan haar jurk trekt rijdt de auto over een hobbel. De combinatie van het trekken aan haar jurk en de hobbel zorgt er voor dat er een knoopje van haar jurk open schiet.

De jongen schrikt en gaat gauw op zijn plek zitten. Maar als hij weer geen reactie ziet van ons, draait hij zich weer om en pakt het losse stukje stof van Linda haar jurk en slaat deze om. Hierdoor komt een groot gedeelte van haar borst bloot en zie je de bovenkant van haar tepel hof. Haar tepel blijft nog net bedekt.

De jongens genieten van het uitzicht en of ze het er om doen of niet, maar volgens mij zoeken ze alleen maar wegen met hobbels en genieten ze er van hoe de borsten van Linda heen en weer schudden op de hobbels in het weg dek.

Ik zie in mijn ooghoek dat we bij een stad aan komen en vermoed dat we nu dicht bij het hotel zijn. Mijn vermoedens zijn juist want ik zie de naam van ons hotel al in de verte op een groot gebouw staan. Haar borst floept uit haar jurk waardoor haar blote borst nu voor iedereen zichtbaar is. Ik kijk zo tegen haar bruine tepel aan en ook de mannen was dit niet ontgaan. Doordat de auto stopt schiet Linda wakker en uit automatisme doet ze haar kleding weer goed. Ze roept mij en ik doe net of ik ook wakker word.

We stappen uit en onze spullen worden naar binnen gebracht. We checken ons in en de twee mannen brengen onze bagage naar onze kamer. Ik geef ze een fooi en bedank hun voor de rit. Zodra ik de kamer deur in het slot hoor vallen, loop ik op Linda af die met haar rug naar mij toe staat. Ik ga met mijn handen onder haar armen door en pak haar volle borsten beet. Linda doet haar armen omhoog en komt achterover leunend tegen mij aan staan.

Ik maak hier natuurlijk gebruik van en laat mijn handen haar jurk in glijden zodat ik twee heerlijke blote borsten in mijn handen heb. Door mijn gefriemel voel ik twee tepels hard worden en begin ik deze tussen duim en wijsvinger te rollen. Linda doet haar hoofd opzij zodat ik haar op de mond kan zoenen. Langzaam zak ik met mijn hand naar beneden en laat deze haar string in glijden. Tot mijn verbazing voel ik dat ze kletsnat is. Zonder enige moeite glijdt mijn vinger zo bij haar naar binnen.

Normaal is ze niet zo nat, dus ik begrijp even niet hoe het komt. Maar ik vindt het niet erg. Ik duw haar voor over tegen een lade kast aan zodat ze gebukt voor mij staat. Ik doe haar jurk omhoog en trek haar string naar beneden tot deze blijft hangen op haar knieën.

Met een snelle beweging laat ik mijn broek zakken zodat mijn stijve lul naar voren springt. Ik ga achter Linda staan en zonder maar een woord tegen elkaar te zeggen laat ik mijn lul bij haar naar binnen glijden. Ik hoor Linda een lichte kreun geven als ik er tot mijn ballen aan in zit. Met lange halen begin ik haar te neuken en zie ik in de spiegel hoe haar borsten heen en weer schudden met elke stoot in haar. Het duurt niet lang voordat ik voel hoe Linda haar benen gaan trillen ten teken dat ze klaar komt.

Met een luide kreun komt ze klaar……voor mij is het ook lang geleden dat ik mijn vrouw zo geil gezien heb. Ik vraag me af of het door de rit naar het hotel geweest is of de hitte van Turkije…maar lang kan ik er niet over nadenken als ik de krampen in mijn lichaam voel. Met een paar laatste stoten spuit ik mijn zaad in Linda.

We blijven nog zo even staan en weten beide dat dit een leuke vakantie gaat worden. Als ik mijn lul voel verslappen en mijn zaad uit Linda langs haar been zie lopen, gaan we douchen en vallen we na het douchen op bed als een blok in slaap. De volgende ochtend zijn we vroeg wakker en nadat we gedoucht en aangekleed hebben schuiven we in de kantine aan voor het ontbijt. Na het ontbijt loop ik naar de receptie en vraag ze hoe het zit met het strand.

De man achter de balie verteld mij dat het hotel een privé strand heeft en waar deze te vinden is. We kleden ons alvast om in onze hotel kamer en verlaten het hotel richting het strand. Op nog geen 3 minuten lopen vanaf het hotel kom ik inderdaad bij het privé strand aan. Het zag er netjes en verzorgd uit, en omdat het tussen twee rosten lag was het heerlijk afgelegen.

Verder op was een groepje mannen aan het voetballen en aan hun kleding te zien was dat personeel van ons hotel. Verderop zat een wat ouder stel heerlijk onderuit gezakt in hun strandstoel in de schaduw van de rots te genieten van hun vakantie. Ik pakte twee strandstoelen en nadat we ons ingesmeerd hadden met zonnen brandolie gingen we lekker onderuit van de zon genieten. Linda heeft normaal geen moeite om topless te zonnen , maar in dit land zou dat waarschijnlijk niet gewaardeerd worden en hield ze haar bovenstukje aan.

Ik voelde de zon op mijn lichaam branden en het zweet liep overal langs mijn lichaam. Ook bij Linda zag ik het zweet op haar mooie bruine lichaam. Om af te koelen besloten we om een duik in de zee te nemen. Terwijl we naar het water liepen zag ik dat Linda weer veel bekijks had van het groepje mannen dat daar aan het voetballen was. Toen we bij het water aankwamen en dichter bij het groepje stonden herkende ik de twee mannen die ons gister naar het hotel gebracht hadden. Ze herkende mij ook en staken hun hand op als begroeting.

Ik en Linda zwaaide terug en liepen het verfrissende water in. Die zullen het wel over gisteravond gehad hebben dacht ik. Zodat nu het hele hotel weet wat ze gedaan hebben.

Het water was heerlijk en we liepen de zee in tot het water aan mijn schouders kwam. Het groepje mannen zag ik spelenderwijs ook steeds meer onze kant opkomen. Die hebben iets in gedachten dacht ik…. Toen ze nog geen paar meter van ons af stonden kon ik ze pas duidelijk zien. Het waren inderdaad de twee mannen van gisteravond en waarvan ik dacht dat die andere vier mannen waren bleek het om jonge knullen van een jaar of 16 a 17 te zijn.

Ouder gaf ik ze niet. In gebrekkig Engels vroeg hij of we zin hadden in een spelletje met de bal. Een van de jongens legde snel de spelregels uit en het bleek om het ouderwetse spelletje lummelen te gaan. Dus iemand moest de bal zien te onderscheppen terwijl de anderen de bal naar elkaar aan het gooien waren. Alleen om het niet te moeilijk te maken waren er twee die de bal moesten onderscheppen.

Ik had wel zin in een spelletje en Linda stemde ook toe. Nadat er besloten was wie de lummels waren begon het spel. Na een half uur dit spelletje gespeeld te hebben begon ik het wel weer zat te worden. Niet omdat ik moe was, maar ik had toch het idee dat ze meer aandacht hadden voor de bewegingen van Linda dan voor het spel.

Ik vroeg aan Linda of ze mee terug ging het strand op omdat ik zogenaamd moe was, maar Linda genoot blijkbaar van alle aandacht en zei dat ze straks kwam. Ik zei tegen de groep dat ik me ging afdrogen en weer ging zonnen. Dat was prima en ze gingen met hun spelletje verder. Ik droogde mij af en ging onderuit in mijn strandstoel zitten. Ondertussen zag ik dat het oudere stel aan het inpakken was en zich terug naar het hotel begaven. Aangezien de zon bloedheet was besloot ik om op hun plekje in de schaduw te gaan zitten.

Dit had ik veel eerder moeten doen. De schaduw en een heerlijk verfrissend windje was lekker verkoelend. Linda had ondertussen de grootste pret met het groepje. Ik zag haar uit het water omhoog komen op de schouders van een van de jongens.

Ook de andere maakten koppels en zo was het de bedoeling om elkaar te proberen om te gooien. Linda leek wel 18, zoveel pret en lol had ze met deze jongens. Na de zoveelste keer kopje onder gegaan te zijn stopten ze met het spel. Ik zag dat Linda het erg naar haar zin had , en de mannen zorgden er ook wel voor dat Linda het prima naar haar zin had.

Welke vrouw wil dat nu niet…zoveel aandacht van de toch wel niet onaantrekkelijke mannen. Ik geniet ondertussen van de koele wind en zak in gedachten weg. Hoelang ik weg ben geweest weet ik niet, maar ik word wakker van een wat oudere man die met zijn hond een paar meter van mij vandaan gaat zitten.

Blijkbaar ook de koelte aan het opzoeken. Hij groet me in het Duits en ik groet hem terug. Ondertussen zoek ik waar Linda is , maar zie haar niet meer in het water. Ik weet dat ze toch ergens moeten zijn, want haar spullen liggen nog hier en ook de spullen van de mannen zie ik verderop in het zand liggen. Ik sta op en loop wat in het rond. Als ik dichter bij de rotsen kom hoor ik gepraat. Ik herken de stem van Linda en probeer te zien waar het vandaan kom.

Als ik op wat rotsen klim zie ik dat ze in het water achter de rotsen zijn. Als je niet zou weten dat deze plek er was zou je het nooit vinden. Helemaal uit het zicht van iedereen zie ik Linda tot haar nek in het water staan. Het groepje staat in een kring om haar heen en ik zie dat ze nog steeds de grootste lol hebben. Wat ze aan het doen zijn en waarom zo afgelegen is de vraag die ik me stel.

Ik wil haar roepen tot ik een van de mannen achter haar zie gaan staan. Het is de chauffeur van het busje dat ons naar het hotel gebracht heeft. Ik wacht nog even af van wat er gaat gebeuren. Hij gaat achter Linda staan en ik zie dat Linda haar handen boven water uit steekt. De man achter haar komt dicht tegen haar aan staan en ik kan me alleen maar voorstellen wat hij aan het doen is.

Na ongeveer een minuut gaat hij achter haar vandaan en zie ik de volgende zijn plaats innemen. Weer doet Linda haar handen omhoog en hetzelfde als daar voor gebeurt weer. Alleen dit keer heb ik meer geluk. Omdat er waarschijnlijk een boot langs gevaren was komen er onverwachts golven hun kant op. Hierdoor zie ik hoe een golf Linda omhoog tilt zodat ze een stuk uit het water komt. Ik zie nu hoe de sluiting van haar bikini los is zodat deze alleen aan de bovenzijde nog vast zit.

Als ze tot haar nek in het water staat kan je dus niet zien dat de onderkant gewoon los zit. Alleen was er geen rekening gehouden met de golf. Ik zie hoe een paar handen haar borsten onder haar topje vast houden. Als de golf weg is staat ze weer tot haar nek in het water en is de volgende aan de beurt. Zo komen ze alle 6 aan de beurt, ook de jongens krijgen zo hun beurt. Ik zie dat ze aanstalten maken om mijn kant op te komen dus maak me uit de voeten en ga weer op mijn plek zitten.

Ik doe net of ik nog lig te dag dromen als ik ze in mijn ooghoek voor bij de rotsen zie komen. Ze lopen met zijn allen het strand op en ik zie Linda afscheid nemen van de groep en mijn kant op komen lopen. Ik zie aardige bobbels bij de mannen in hun zwembroek en als ik de stijve tepels van Linda zie begrijp ik maar donders goed dat ik het niet gedroomd heb. Linda vraagt aan mij of ik wakker ben en begint zich af te drogen.

Ja net , zei ik. Zullen we naar het hotel terug gaan zegt ze? Ik knik ja, en we pakken onze spullen en lopen naar het hotel. Daar aangekomen lopen we onze kamer binnen en zet ik de spullen in de kamer. Voor ik me om kan draaien duwt Linda me op het bed en trekt mijn zwembroek uit. Ik ben geil zegt ze. Ze komt tussen mijn benen zitten en begint langzaam aan mijn lul te trekken.

Linda is normaal gesproken niet iemand die graag pijpt, maar voor ik er erg in heb voel ik haar lippen om mijn eikel heen. Langzaam begint ze aan mijn lul te zuigen terwijl ze me aftrekt. Linda weet dat ik het nooit zo lang vol hou en als ik langzaam begin te kreunen weet ze dat ik niet veel meer nodig heb. Linda stopt en kruipt langzaam over mij heen. Ik begin haar te zoenen en voel haar harde tepels door haar topje heen tegen mijn borst aan prikken.

Ik voel hoe Linda mijn lul pakt en deze langs haar bikini broekje naar binnen laat glijden. Linda begint mij langzaam te bereiden en ondertussen maak ik haar topje los. Zachtjes neukt ze mij, na een paar minuten draait ze zich om en komt ze met haar rug naar mij toe op mijn zitten. Ook nu neemt zij de regie en bepaald ze het tempo. Ik geniet van haar en kijk naar haar mooie bruine haren die nu voor haar gezicht hangen. Nu haar haren voor haar gezicht zitten zie ik een enorme zuigzoen in haar nek.

Ik besluit om haar pret niet te bederven en zeg er niets over. Linda heeft een heerlijk tempo te pakken en als ik zie hoe mijn lul in haar natte vagina heen en weer gaat hou ik het niet meer. Ik voel mijn ballen samen persen en met een paar diepe kreunen leeg ik mijn zaad in Linda. Linda laat zich naast mij op het bed rollen en voor het eerst in mijn leven zie ik hoe Linda zichzelf gaat vingeren.

Zonder schaamte door mijn aanwezigheid zie ik hoe ze met twee handen haar eigen aan het bevredigen is. Terwijl mijn zaad uit haar lichaam loopt vingert Linda zich naar een orgasme toe. Wat een geil gezicht was dat. We zijn daarna lekker onder de douche gegaan en zijn heerlijk op bed gaan liggen.

Later die avond hebben we de omgeving een beetje verkend, en ik moet zeggen dat het een erg mooi land is. Toen we na een paar uur wandelen weer bij het hotel terug kwamen zijn we nog wat gaan drinken aan de bar. Achter de bar stond een van de jongens die we vanmiddag op het strand zagen, en even verder op zag ik er nog twee staan.

Die andere twee hielden zich bezig met de bediening. De jongen achter de bar kwam naar ons toe en begroetten mij met een hand. Linda op haar beurt kreeg 3 zoenen van hem. Hij vroeg wat we wilden drinken en na hem antwoord te hebben gegeven schonk hij een drankje voor ons in. Even later kwamen de andere 2 jongens ook bij ons staan en deze gaven Linda ook drie zoenen en mij een hand.

Zo bleven we een tijdje aan de bar hangen en zodra onze glazen leeg waren werden deze snel weer gevuld. Ik voelde hem al aardig komen en weet dat Linda er beter tegen kan dan ik. Dus tegen de tijd dat het bij mij wazig begon te worden beginnen ze bij Linda pas te smaken. Op een geven moment was ik het echt zat en wilde naar mijn kamer, maar ik kreeg Linda niet zo ver om ook mee te gaan. Nog even smeekte ze me, het wordt net gezellig.

En met gezellig bedoelde ze natuurlijk dat het hele groepje van vanmiddag nu compleet aanwezig was aan de bar en Linda weer vol op zat te genieten van de aandacht.

Normaal blijf ik wel hangen, maar ik voelde me echt niet goed worden. Een van de jongens stelde voor om mij maar alvast naar mijn kamer te brengen.

Ik vond het prima, want ik dacht als ik hier nog langer blijf dan kots ik alles onder. Linda zou haar drankje leeg maken en achter me aankomen. De jongen hielp me naar mijn kamer en deed mijn deur open om mij vervolgens op het bed te deponeren. Ik wilde hem nog een fooitje geven, maar dat hoefde allemaal niet. Ik vroeg nog naar Linda in het Engels, en in gebrekkig Engels antwoordde hij terug dat daar wel voor gezorgd werd. Ja net zoals vanmiddag zeker, floepte ik e uit.

De jongen schrok wat en gebaarde dat hij me niet verstond. Ja dat zal best dacht ik. Vaag hoorde ik de deur nog dicht vallen en als een blok ben ik in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker met een koppijn van hier tot Tokio. Ik zag dat Linda met haar kleren nog aan naast me op het bed liggen. Ik ben naar het toilet gegaan en wat aspirines ingenomen tegen de koppijn.

Terwijl ik terug de kamer in loop zie ik dat Linda haar jurk binnenste buiten zit. Ik weet zeker dat dit gisteravond tijdens de wandeling niet het geval was. Er moet dus gisteravond wat in de bar gebeurd zijn. Ik laat Linda slapen en loop naar het restaurant voor mijn ontbijt en een krantje. Ik loop weer een van de jongens tegen het lijf en het lijkt wel of deze met een boog om me heen probeert te lopen. Maar als hij merkt dat ik hem zie, komt hij op mij af en geeft me twijfelend een hand.

Ik loop weer verder en ga aan tafel zitten. Na mijn ontbijt gegeten te hebben lees ik mijn krant en na een kleine ander half uur loop ik terug naar mijn kamer. Linda is ondertussen ook wakker geworden en staat onder de douche. Als ze onder de douche vandaan komt geeft ze me een zoen en vraagt of we zo weer naar het strand gaan. Prima zeg ik tegen haar en vraag hoe haar avond geweest is…..

Maar verder zei ze niets. We pakten onze spullen en liepen weer rustig richting het strand. We namen weer plaats op hetzelfde plekje als die dag er voor en genoten van de zon en het uitzicht. Ik zie dat Linda met haar gsm bezig is en vraagt wat ze aan het doen is…. Of ze nu echt mail aan het checken was of niet, maar het was wel heel toevallig dat nog geen 15 minuten later het groepje mannen en jongens van gister weer aan kwamen lopen.

Dit keer geen 6, maar 5. Ik zag weer de twee mannen van onze eerste rit naar het hotel en de drie jongens van gister aan de bar. Ze kwamen lachend naar ons toe en gingen vlak naast ons zitten. Linda was weer helemaal in haar nopjes en genoot van al die heerlijke lichamen om haar heen.

We gingen languit op onze stoel liggen en in het Engels probeerden we een conversatie met die gasten te beginnen. Het was erg gezellig en hoe meer je Engels gaat lullen des te makkelijker wordt het op een gegeven ogenblik. Na een tijdje merkte we dat de zon achter de rotsen vandaan kwam en dat we binnen de kortste keren vol in de brandende zon zouden belanden. Een van de mannen stelde voor om aan de andere kant van de rotsen te gaan zitten.

Dat gedeelte kende ik wel ja, daar waren ze de vorige keer ook. Het gedeelte waar ze je alleen met een zoektocht zouden vinden. Maar Linda zei dat ze eerst nog even een kleurtje wilden krijgen en als het echt niet meer uit te houden was zou ze naar de andere kant gaan.

Prima zei een van de mannen, maar je moet wel opletten met die zon, voor je het weet verbrand je levend. Geen probleem zei Linda, ik heb zonnebrandolie meegenomen, dus het moet goed komen.

Ze pakte het flesje en smeerde haar buik en benen in, vervolgens deed ze haar gezicht en haar decolleté. Ze draaide zich op haar buik en vroeg of haar rug even gedaan kon worden. Helaas zei ze er geen naam bij, want voor ik kon opstaan of antwoord kon geven pakte een van de jongens het flesje van de grond.

Linda keek mij aan en knikte zoiets van , het is wel goed. Hij liet een klein beetje op haar benen druipen en begon haar benen in te smeren. Eerst de een en even later de ander. Hij schoof een stukje op en begon met haar onder rug, ook hier schoten zijn vingertoppen regelmatig onder het randje van haar bikini door. Linda vond het blijkbaar geen probleem, en ik zat stil te genieten hoe een knul van 17 mijn vrouw aan het opgeilen was.

Hij ging weer wat hoger en smeerde nu haar schouders en schouderbladen in. Alleen het middelste gedeelte bij de sluiting van haar bikini topje moest nu nog gedaan worden. In het Turks werd er wat tegen hem gezegd en de groep begon te lachen.

Hij zei ook iets in het Turks terug en zei toen tegen Linda in het Engels of ze het erg vond dat hij de sluiting van haar topje even los maakte zodat hij beter kon smeren. Linda knikte ja en met trillende handen zag ik hem de sluiting los maken. De twee losse bandjes vielen naast lichaam en de jongen begon met wat olie op haar rug te doen. Hij smeerde het over haar lichaam en toen ik dacht dat hij nu wel klaar was, spoot hij er nog meer op. Hij zei gelijk zoiets van sorry, te veel olie en begon gelijk het overtollige olie in haar lichaam te smeren.

Omdat Linda op haar buik lag werden haar borsten naar de zijkant geperst. Hierdoor kon deze jongen een groot gedeelte van haar borst zien en aanraken.

Ook de groep mannen was dit niet ontgaan en keken elkaar lachend aan als de jongen er weer met zijn handen overheen ging. Klaar zei hij tegen Linda en stond op om terug naar de groep te lopen. Het insmeren van Linda had hem blijkbaar ook opgewonden, want ik zag dat ik niet de enige was met een paal in zijn broek.

Ik zag een aardige bobbel in zijn zwembroek zitten. We lagen zo ongeveer een uur in de zon tot het niet meer uit te houden was. Linda stelde voor om in de schaduw achter de rots te gaan zitten.

Prima werd er gezegd en ik vond het ook prima. Ik ging van mijn stoel af en pakte mijn spullen. Ook Linda kwam omhoog en was blijkbaar vergeten dat de sluiting van haar topje nog los zat. Terwijl Linda uit de stoel omhoog komt zie ik twee heerlijke blote borsten te voorschijn komen. Uiteraard was ik niet de enige, want iedereen zat haar met open ogen naar te kijken.

Linda voelt dat het niet goed zit en draait zich gauw naar mij toe en maakt haar bandje weer vast. Kut zegt ze, ja zeg ik tegen haar, is nu al gebeurd. We pakken onze spullen en klimmen over wat lage rotsen om aan de andere kant te komen, de rest komt achter ons aan en we gaan in de schaduw zitten. Heerlijk uit het zicht, schaduw en een verkoelend windje. Door de hitte en de daaropvolgende dorst zijn we aardig snel door onze watervoorraad heen.

Als ik het laatste flesje open draai vertel ik tegen Linda dat dit de laatste fles is. En stel ik voor dat ik de flessen even gaat vullen bij het hotel. Linda antwoord dat zei dat wel even ging doen want dan kon ze even haar benen strekken. Prima zei ik, terwijl Linda de lege flessen bij elkaar raapt stelt een van de mannen voor dat hij wel even met haar mee loopt zodat hij ook zijn flessen kan vullen. Zo gezegd zo gedaan en na Linda over te rotsen te helpen klimmen lopen ze naar het hotel.

De rest van de groep praat en lacht nog wat in het Turks om vervolgens weer met mij het gesprek aan te gaan. Zoals verwacht gaat het gesprek van niets naar Linda. Dat ik blij moet zijn met zo een mooie vrouw en als er gevraagd wordt hoe oud ze is en ik vertel dat ze 40 is en twee kinderen heeft, is het even stil. Dat hadden ze niet verwacht. Ze gaven haar een jaar of Ook vroegen ze mij naar mijn seksleven en of ik nog wel presteerde in bed.

Ik zei dat ze dat maar aan Linda moesten vragen, maar dat ik geen klagen had met Linda. Ik begon op mijn horloge te kijken en had Linda toch allang terug verwacht. Ik wachtte nog even 10 minuten en net toen ik op het punt stond om haar te gaan zoeken hoorde ik haar stem.

De man komt als eerste over de rotsen klimmen met 2 tassen met water en als ik vraag waar Linda is zegt hij dat die de zee in gelopen is om even af te koelen. Het lopen naar en terug van het Hotel heeft haar aardig laten zweten. Ik kijk over de rotsen heen en zie haar inderdaad het water in lopen en een duik nemen. De man zet de tassen met water neer en begint in het Turks met de anderen te praten. Er wordt wat gelachen en naar Linda gekeken als die via het water weer onze gedeelte op komt lopen.

Linda heeft een knalrood hoofd en gaat naast me in haar stoel zitten. Zo dat was een lange rit zeg ik voor de grap tegen haar. Ja antwoord ze, de brug stond open en kijkt stiekem naar de man die zijn glimlach niet kan verbergen.

Ik pak een fles water en schenk er verder geen aandacht meer aan. De man die met Linda mee was gelopen gaat weer bij zijn vrienden zitten en begint een verhaal in het Turks. Waar het over ging weet ik niet, maar dat het over seks ging wist ik wel. Ik zag bij de meeste mannen dat er iets in hun zwembroek aan het groeien was. En dat het met Linda te maken moest hebben, want ik zag hun steeds naar Linda kijken.

Water was niet het enige wat er gehaald was, want ik zie nu ook flessen sterke drank uit de tas komen. De dop wordt er af gedraaid en de fles gaat gewoon van mond naar mond. Als iedereen van het groepje een slok genomen heeft wordt de fles aan Linda overhandigd.

Linda twijfelt om een slok te nemen, maar als de mannen grapjes beginnen te maken besluit ze om een slok te nemen. Ik zie haar even verstijven en het goedje door slikken. Ze geeft de fles aan mij en ook ik neem een slok…. Maar ik liet me niet kennen en slikte het door. Zo ging de fles weer naar de volgende en binnen de kortste keren was de fles leeg.

Van Linda weet ik dat ze van drank hele gekke dingen kan doen en mijn gezonde verstand zei ook tegen mij dat ik er maar beter voor kon zorgen dat Linda niet te veel zou nemen anders zou ik daar nog een zware avond aan hebben.

Maar aan de andere kant leek het me wel spannend om te zien hoe het allemaal zou aflopen. Het leken mij niet de lui die me hier zouden beroven en vast gebonden zouden achter laten. De tweede fles kwam uit de tas en ook deze werd door gegeven.

Hun dronken het weg alsof het water was terwijl ik het alcohol voelde stijgen in mijn lichaam. Ook Linda bleek er last van te hebben, want die kreeg aardige kleuren op haar wangen en kwam soms heel moeilijk uit haar woorden. Toen ze ook op wilden staan om haar telefoon te pakken omdat ze dacht dat ze een sms kreeg, zakte ze door haar benen en viel op haar knieën op de grond.

Onder luid gelach werd ze door twee van de jongens geholpen en zeiden ze tegen haar dat ze beter met haar kont op het zand kon gaan zitten. Linda deed dit en de twee jongens kwamen naast haar zitten. Elk aan een kant van haar. De man met wie ze eerder die dag water is gaan halen , pakt zijn tas en zegt dat hij nog wat moet doen in het hotel en wenst ons nog een fijne avond.

Ik wil opstaan om hem een hand te geven , maar voel dat ik daar de kracht niet meer voor heb. Hij ziet dit en zegt dat ik maar beter kan blijven zitten en vertrekt uit mijn zicht. Als de tweede fles meester gemaakt is, komt fles nummer 3 uit de tas.

Ook deze gaat rond en valt het mij eigenlijk voor het eerst op dat als hun een slok nemen er betrekkelijk minder uit is dan als wij een slok nemen. Linda heeft het niet door en neemt steeds een grotere slok. Als ook fles 3 voor meer dan de helft leeg is, waar Linda vrijwel het grootste gedeelte van op heeft begint het donker te worden.

Waar ze het vandaan halen weet ik niet, maar plots ligt er een stapel hout en wordt er een kampvuurtje gemaakt. Ik zie dekens te voorschijn komen en rond het kampvuur gelegd. Linda wordt naar een van de dekens begeleid en langzaam neer gelegd. Echt recht op zitten kan ze niet meer en ze valt lachend op een van de jongens. Deze legt haar hoofd voorzichtig op zijn benen en streelt haar lange haren.

Nu weet ik dat mijn vrouw van twee dingen erg geil kan worden , en dit was er een van. Haar borsten zijn nummer twee. Dus zonder dat hij het wist zat hij daar mijn dronken vrouw op te geilen. De andere jongen ging er ook bij zitten en legde de benen van mijn vrouw op zijn schoot en zei tegen haar of dit niet beter voor haar was.

Mijn vrouw knikte en genoot van de strelingen door haar lange haren. Er wordt weer over van alles gepraat, het meeste versta ik niet en ik heb het gevoel dat ik af en toe weg val. Net of ik steeds in slaap val. Op een gegeven moment luister ik ook naar hen met mijn ogen dicht en schrik ik als ik een hout blok hard begint te knetteren. Ik kijk even verdwaasd om me heen en realiseer me weer waar ik ben. Maar tot mijn verbazing ben ik alleen. Ik zie alleen het kampvuur en verder niemand.

Ik sta op en loop wankelend richting de rots. Wij houden er van om lekker seks te hebben met zijn tweeën in de buiten lucht. Nu zitten wij vaak in het delfse hout en hebben op deze manier ook vaak bekijks.

Door dat er dus vaak mannen naar ons staan te kijken is het mij opgevallen dat Nadia hier hartstikke geil van wordt. Ook spreken wij vaak af langs de rijksweg achter de burger King aan de ruijven tussen Rotterdam en Den haag. Mail ons en wie weet zien wij jou wel daar. Hai wij zijn Evelien en Arjan. Wij zijn een leuk ruimdenkend stel die houden van seks op parkeerplaatsen.

Zij Evelien vind het spannend om in een auto mannen het hoofd op hol te doen slaan. Ze speelt graag achter glas en laat zich altijd helemaal bekijken. Als Evelien eenmaal de smaak te pakken heeft doet zij zelf het raampje omlaag zo dat de aanwezige mannen haar kunnen betasten of zij hun.

Mannen die zich uitgebreid voorstellen krijgen altijd antwoord en een berichtje waar wij te vinden zijn. In het weekend gaan wij bijna altijd op pad in de Randstad.

Groetjes en tot snel Arjan. Hey geile bikkels leuk dat je mijn advertentie ff leest ik ben morgenvroeg in Breda en wil weer is lekker in mijn kontje geneukt worden ik heb een kort rokje aan met een klein stringetje en een lekker buttplug om mijn krappe gaatjes een beetje te rekken kom jij hem er uit halen en stop je je geile staaf er in hallo mensen ik ben op zoek naar een sexmaatje tussen de 18 en 36 jaar in ook voor sport ben ik wel in ik ben joeri 19 jaar woon in zwolle zoek dus ook iemand in zwolle ben 1.

Hoi ben jij onderweg in de omg amsterdam en wil je effe heerlijk gepijpt worden mijn slaaf doet het graag het is een echte zaad slet Wil je hem ook neuken geen probleem hij doet alles voor mij ha ha Neem snel contact op En laad je zaad spuiten. Lekker geil jong stel vind het geil om haar vreemde mannen te zien af trekken. Als zij lekker heet is geworden zal zij graag met je pik wille spelen.

Mannen tot 65 jaar zijn welkom. Hallo Mijn vrouw is een echte slet. Ze wil graag in het weekend zo veel mogelijk mannen willen pijpen. Dit doet ze wel veilig en met condoom. Bij de juiste man wil ze ook graag geneukt worden. Graag mannen die tijd voor haar nemen. Wij zijn een heet stel dat regelmatig de Nederlandse parenclubs bezoekt.

Ook zijn wij liefhebbers van partnerruil in de buitenlucht. Zijn jullie een leuk stel? Hoe ouwer hoe beter zeggen ze. Wij een lekker rijp stel zijn op zoek voor haar naar geile jonge jongens. Die het geil vinden om met een vrouw van zestig sex te hebben op een parkeerplaats. Ik zelf doe niet mee en kan je rustig alle tijd nemen voor mijn vrouw. Stuur een berichtje voor as vrijdag. En wie weet spreken wij dit weekend af.

Hallo het is voor ons de eerste keer man het lijkt ons geil dat mijn vriendin een man pijpt in de auto. Niet neuken alleen pijpen. Als dit bevalt kan er een leuk contact ontstaan waar veel mogelijk is. Je moet dan wel denken aan een trio. Wij zijn beiden nog jong maar weten wat we willen.

Mannen tot 50 jaar mogen reageren. Wij geil en aantrekkelijk stel trekken vooral in het weekend er op uit om geile mannen te ontmoeten op afgelegen parkeerplaatsen of langs de snelweg. Judith vind het namelijk geil om zich te laten bekijken en te betasten door vreemde mannen. Als de klik er is wil ze je ook nog pijpen of aftrekken. Er wordt niet geneukt. Zijn er nog geile mannen met wie wij wat kunnen afspreken. Hallo wij zijn Wim en Ina een gepensioneerd stel in het bezit van een luxe camper.

Met deze camper zijn wij op zoek naar leuke mannen die net als ons het spannend vinden om met ons een geile trio te hebben. Ik Wim ben niet Bi, het is dan ook de bedoeling om samen met mij Ina een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Zij houdt van pijpen,gevingerd en gelikt worden,neuken ook anaal , Hij houdt van grote borsten, gepijpt worden, vingeren,likken, en neuken.

Hoi welke man vind het geil om mijn vrouw eens waanzig te beffen. Lekker haar kutje likken terwijl ik op de achterbank toe kijk. Iedereen krijgt eerlijk antwoord. Hey leuk dat je me profiel leest. Ik ben een chubby jongen van Ik ben verssa bttm. Wordt liever geneukt dan dat ik het doe maar heb soms ook de drang om het te doen. Spreek me gerust aan altijd reactie. Ik zoek een jongere, liefst gewillige, gast tot ongeveer 25 jaar voor een pijpdate of meer. Ik ben een top van 46 jaar, 1.

Ik zoek iemand die anoniem nou ja zo anoniem mogelijk ergens will afspreken voor sex, geen gedoe, gewoon ergens afspreken, het liefst op een plek waar je lekker betrapt kan worden voor wat spanning en en gewoon om het zo te noemen lekker hard neuken. Uiterlijk niet belangrijk, het liefst iemand die dicht op oosterpark, groningen woont.

Haai wij zijn een leuk stel uit de Randstad en vinden het ontzettend opwindend als er mannen zijn die naar ons willen kijken als wij bezig zijn. Mannen vanaf achttien jaar en het maakt ons niet uit hoe oud je bent. Wil je mee doen als er een klik is. Ja dat is mogelijk mits je zelf een condoom bij je hebt. Hallo wij zijn een gezellig, aantrekkelijk koppel die het leuk vind om af en toe mannen het hoofd op hol te doen slaan. Sonja werkt meestal in het weekend mannen af door te of af te trekken of ze kunnen haar in actie zien als zij et zich zelf aan het spelen is.

Sonja vind het erg opwindend als er mannen naast de auto staan te kijken. Wij zijn Linda en Herman uit Utrecht. Wij zijn een ouder echtpaar die het spannend vind om bekeken te worden door geile mannen.

Linda voert graag een showtje op zo dat iedereen aan zijn trekken komt. Mocht de nood te hoog zijn. Vind Linda het heerlijk als er op haar klaar gekomen wordt. Wil je met ons toch een keer afspreken dan kan je altijd contact met ons op nemen. Wij spreken dan graag een keer met jou af waar je ons kan betrappen. Hoi net verzorgd seks contact gezocht om elkaar lekker te verwennen leeftijd niet zo belangrijk ik hou van de gewone dingen zoals pijpen neuken geneukt worden rimmen geen extreme dingen ben normaal geschapen en geschoren ik kan ontvangen en verplaatsen.

Dit kan in mijn auto zijn of in die van jou. Hallo, mijn naam is Rick, een homo van 56 jaren. Ik ben volslank en heb veel ervaring in het geven van erotische body-to-body massages bij mij in mijn camper in een ontspannen sfeer.

Ik masseer jong én oud. Dit is een hobby van me, dus er zijn geen kosten aanverbonden. Seks op het naaktstrand. Een “luchtig” onderwerp dus. Vraag je de gemiddelde burger naar zijn of haar stoutste fantasieën dan antwoorden ze dikwijls seks in de vrije natuur en op het naakt strand in het bijzonder.

Op sommige plaatsen wordt deze vorm van sex gedoogd, teminste als het geen overlast of klachten oplevert. Als je op een warme zomerdag lekker op het naaktstrand ligt dan zie je 2 groepen mensen. De ene groep zijn de echte naaktrecreanten en de ander komt voor sex en het bekijken van naakte mensen.

Kom je voor sex dan heb je snel door wie daar voor in is. Het naaktstrand is vooral een sociale plaats, waar men gemakkelijk contacten legt. Sommige mensen ervaren een gemeenschapsgevoel tussen de naaktrecreanten. Voor voyeurs is dit dan wel dé reden om naar het naaktstrand te komen.

.

Gangbang noord holland stiekem buiten neukengratis  gsm groepsex op het strand

Hij probeert heel voorzichtig haar jurk nog verder naar beneden te doen , maar hij gaat helaas voor hun niet verder. Dan is het net of de duivel er mee speelt maar terwijl hij zachtjes aan haar jurk trekt rijdt de auto over een hobbel.

De combinatie van het trekken aan haar jurk en de hobbel zorgt er voor dat er een knoopje van haar jurk open schiet. De jongen schrikt en gaat gauw op zijn plek zitten. Maar als hij weer geen reactie ziet van ons, draait hij zich weer om en pakt het losse stukje stof van Linda haar jurk en slaat deze om. Hierdoor komt een groot gedeelte van haar borst bloot en zie je de bovenkant van haar tepel hof. Haar tepel blijft nog net bedekt. De jongens genieten van het uitzicht en of ze het er om doen of niet, maar volgens mij zoeken ze alleen maar wegen met hobbels en genieten ze er van hoe de borsten van Linda heen en weer schudden op de hobbels in het weg dek.

Ik zie in mijn ooghoek dat we bij een stad aan komen en vermoed dat we nu dicht bij het hotel zijn. Mijn vermoedens zijn juist want ik zie de naam van ons hotel al in de verte op een groot gebouw staan.

Haar borst floept uit haar jurk waardoor haar blote borst nu voor iedereen zichtbaar is. Ik kijk zo tegen haar bruine tepel aan en ook de mannen was dit niet ontgaan. Doordat de auto stopt schiet Linda wakker en uit automatisme doet ze haar kleding weer goed. Ze roept mij en ik doe net of ik ook wakker word.

We stappen uit en onze spullen worden naar binnen gebracht. We checken ons in en de twee mannen brengen onze bagage naar onze kamer. Ik geef ze een fooi en bedank hun voor de rit.

Zodra ik de kamer deur in het slot hoor vallen, loop ik op Linda af die met haar rug naar mij toe staat. Ik ga met mijn handen onder haar armen door en pak haar volle borsten beet.

Linda doet haar armen omhoog en komt achterover leunend tegen mij aan staan. Ik maak hier natuurlijk gebruik van en laat mijn handen haar jurk in glijden zodat ik twee heerlijke blote borsten in mijn handen heb. Door mijn gefriemel voel ik twee tepels hard worden en begin ik deze tussen duim en wijsvinger te rollen.

Linda doet haar hoofd opzij zodat ik haar op de mond kan zoenen. Langzaam zak ik met mijn hand naar beneden en laat deze haar string in glijden. Tot mijn verbazing voel ik dat ze kletsnat is. Zonder enige moeite glijdt mijn vinger zo bij haar naar binnen. Normaal is ze niet zo nat, dus ik begrijp even niet hoe het komt. Maar ik vindt het niet erg. Ik duw haar voor over tegen een lade kast aan zodat ze gebukt voor mij staat.

Ik doe haar jurk omhoog en trek haar string naar beneden tot deze blijft hangen op haar knieën. Met een snelle beweging laat ik mijn broek zakken zodat mijn stijve lul naar voren springt. Ik ga achter Linda staan en zonder maar een woord tegen elkaar te zeggen laat ik mijn lul bij haar naar binnen glijden. Ik hoor Linda een lichte kreun geven als ik er tot mijn ballen aan in zit. Met lange halen begin ik haar te neuken en zie ik in de spiegel hoe haar borsten heen en weer schudden met elke stoot in haar.

Het duurt niet lang voordat ik voel hoe Linda haar benen gaan trillen ten teken dat ze klaar komt. Met een luide kreun komt ze klaar……voor mij is het ook lang geleden dat ik mijn vrouw zo geil gezien heb. Ik vraag me af of het door de rit naar het hotel geweest is of de hitte van Turkije…maar lang kan ik er niet over nadenken als ik de krampen in mijn lichaam voel. Met een paar laatste stoten spuit ik mijn zaad in Linda. We blijven nog zo even staan en weten beide dat dit een leuke vakantie gaat worden.

Als ik mijn lul voel verslappen en mijn zaad uit Linda langs haar been zie lopen, gaan we douchen en vallen we na het douchen op bed als een blok in slaap.

De volgende ochtend zijn we vroeg wakker en nadat we gedoucht en aangekleed hebben schuiven we in de kantine aan voor het ontbijt. Na het ontbijt loop ik naar de receptie en vraag ze hoe het zit met het strand. De man achter de balie verteld mij dat het hotel een privé strand heeft en waar deze te vinden is. We kleden ons alvast om in onze hotel kamer en verlaten het hotel richting het strand.

Op nog geen 3 minuten lopen vanaf het hotel kom ik inderdaad bij het privé strand aan. Het zag er netjes en verzorgd uit, en omdat het tussen twee rosten lag was het heerlijk afgelegen. Verder op was een groepje mannen aan het voetballen en aan hun kleding te zien was dat personeel van ons hotel. Verderop zat een wat ouder stel heerlijk onderuit gezakt in hun strandstoel in de schaduw van de rots te genieten van hun vakantie.

Ik pakte twee strandstoelen en nadat we ons ingesmeerd hadden met zonnen brandolie gingen we lekker onderuit van de zon genieten. Linda heeft normaal geen moeite om topless te zonnen , maar in dit land zou dat waarschijnlijk niet gewaardeerd worden en hield ze haar bovenstukje aan.

Ik voelde de zon op mijn lichaam branden en het zweet liep overal langs mijn lichaam. Ook bij Linda zag ik het zweet op haar mooie bruine lichaam. Om af te koelen besloten we om een duik in de zee te nemen.

Terwijl we naar het water liepen zag ik dat Linda weer veel bekijks had van het groepje mannen dat daar aan het voetballen was. Toen we bij het water aankwamen en dichter bij het groepje stonden herkende ik de twee mannen die ons gister naar het hotel gebracht hadden. Ze herkende mij ook en staken hun hand op als begroeting. Ik en Linda zwaaide terug en liepen het verfrissende water in.

Die zullen het wel over gisteravond gehad hebben dacht ik. Zodat nu het hele hotel weet wat ze gedaan hebben. Het water was heerlijk en we liepen de zee in tot het water aan mijn schouders kwam.

Het groepje mannen zag ik spelenderwijs ook steeds meer onze kant opkomen. Die hebben iets in gedachten dacht ik…. Toen ze nog geen paar meter van ons af stonden kon ik ze pas duidelijk zien. Het waren inderdaad de twee mannen van gisteravond en waarvan ik dacht dat die andere vier mannen waren bleek het om jonge knullen van een jaar of 16 a 17 te zijn. Ouder gaf ik ze niet. In gebrekkig Engels vroeg hij of we zin hadden in een spelletje met de bal.

Een van de jongens legde snel de spelregels uit en het bleek om het ouderwetse spelletje lummelen te gaan. Dus iemand moest de bal zien te onderscheppen terwijl de anderen de bal naar elkaar aan het gooien waren. Alleen om het niet te moeilijk te maken waren er twee die de bal moesten onderscheppen. Ik had wel zin in een spelletje en Linda stemde ook toe. Nadat er besloten was wie de lummels waren begon het spel. Na een half uur dit spelletje gespeeld te hebben begon ik het wel weer zat te worden.

Niet omdat ik moe was, maar ik had toch het idee dat ze meer aandacht hadden voor de bewegingen van Linda dan voor het spel. Ik vroeg aan Linda of ze mee terug ging het strand op omdat ik zogenaamd moe was, maar Linda genoot blijkbaar van alle aandacht en zei dat ze straks kwam. Ik zei tegen de groep dat ik me ging afdrogen en weer ging zonnen. Dat was prima en ze gingen met hun spelletje verder. Ik droogde mij af en ging onderuit in mijn strandstoel zitten. Ondertussen zag ik dat het oudere stel aan het inpakken was en zich terug naar het hotel begaven.

Aangezien de zon bloedheet was besloot ik om op hun plekje in de schaduw te gaan zitten. Dit had ik veel eerder moeten doen. De schaduw en een heerlijk verfrissend windje was lekker verkoelend. Linda had ondertussen de grootste pret met het groepje. Ik zag haar uit het water omhoog komen op de schouders van een van de jongens. Ook de andere maakten koppels en zo was het de bedoeling om elkaar te proberen om te gooien. Linda leek wel 18, zoveel pret en lol had ze met deze jongens.

Na de zoveelste keer kopje onder gegaan te zijn stopten ze met het spel. Ik zag dat Linda het erg naar haar zin had , en de mannen zorgden er ook wel voor dat Linda het prima naar haar zin had.

Welke vrouw wil dat nu niet…zoveel aandacht van de toch wel niet onaantrekkelijke mannen. Ik geniet ondertussen van de koele wind en zak in gedachten weg. Hoelang ik weg ben geweest weet ik niet, maar ik word wakker van een wat oudere man die met zijn hond een paar meter van mij vandaan gaat zitten. Blijkbaar ook de koelte aan het opzoeken. Hij groet me in het Duits en ik groet hem terug. Ondertussen zoek ik waar Linda is , maar zie haar niet meer in het water.

Ik weet dat ze toch ergens moeten zijn, want haar spullen liggen nog hier en ook de spullen van de mannen zie ik verderop in het zand liggen. Ik sta op en loop wat in het rond. Als ik dichter bij de rotsen kom hoor ik gepraat. Ik herken de stem van Linda en probeer te zien waar het vandaan kom. Als ik op wat rotsen klim zie ik dat ze in het water achter de rotsen zijn.

Als je niet zou weten dat deze plek er was zou je het nooit vinden. Helemaal uit het zicht van iedereen zie ik Linda tot haar nek in het water staan. Het groepje staat in een kring om haar heen en ik zie dat ze nog steeds de grootste lol hebben. Wat ze aan het doen zijn en waarom zo afgelegen is de vraag die ik me stel. Ik wil haar roepen tot ik een van de mannen achter haar zie gaan staan. Het is de chauffeur van het busje dat ons naar het hotel gebracht heeft.

Ik wacht nog even af van wat er gaat gebeuren. Hij gaat achter Linda staan en ik zie dat Linda haar handen boven water uit steekt. De man achter haar komt dicht tegen haar aan staan en ik kan me alleen maar voorstellen wat hij aan het doen is. Na ongeveer een minuut gaat hij achter haar vandaan en zie ik de volgende zijn plaats innemen.

Weer doet Linda haar handen omhoog en hetzelfde als daar voor gebeurt weer. Alleen dit keer heb ik meer geluk. Omdat er waarschijnlijk een boot langs gevaren was komen er onverwachts golven hun kant op. Hierdoor zie ik hoe een golf Linda omhoog tilt zodat ze een stuk uit het water komt. Ik zie nu hoe de sluiting van haar bikini los is zodat deze alleen aan de bovenzijde nog vast zit. Als ze tot haar nek in het water staat kan je dus niet zien dat de onderkant gewoon los zit.

Alleen was er geen rekening gehouden met de golf. Ik zie hoe een paar handen haar borsten onder haar topje vast houden. Als de golf weg is staat ze weer tot haar nek in het water en is de volgende aan de beurt. Zo komen ze alle 6 aan de beurt, ook de jongens krijgen zo hun beurt.

Ik zie dat ze aanstalten maken om mijn kant op te komen dus maak me uit de voeten en ga weer op mijn plek zitten. Ik doe net of ik nog lig te dag dromen als ik ze in mijn ooghoek voor bij de rotsen zie komen. Ze lopen met zijn allen het strand op en ik zie Linda afscheid nemen van de groep en mijn kant op komen lopen.

Ik zie aardige bobbels bij de mannen in hun zwembroek en als ik de stijve tepels van Linda zie begrijp ik maar donders goed dat ik het niet gedroomd heb. Linda vraagt aan mij of ik wakker ben en begint zich af te drogen. Ja net , zei ik. Zullen we naar het hotel terug gaan zegt ze? Ik knik ja, en we pakken onze spullen en lopen naar het hotel.

Daar aangekomen lopen we onze kamer binnen en zet ik de spullen in de kamer. Voor ik me om kan draaien duwt Linda me op het bed en trekt mijn zwembroek uit. Ik ben geil zegt ze. Ze komt tussen mijn benen zitten en begint langzaam aan mijn lul te trekken.

Linda is normaal gesproken niet iemand die graag pijpt, maar voor ik er erg in heb voel ik haar lippen om mijn eikel heen. Langzaam begint ze aan mijn lul te zuigen terwijl ze me aftrekt. Linda weet dat ik het nooit zo lang vol hou en als ik langzaam begin te kreunen weet ze dat ik niet veel meer nodig heb.

Linda stopt en kruipt langzaam over mij heen. Ik begin haar te zoenen en voel haar harde tepels door haar topje heen tegen mijn borst aan prikken. Ik voel hoe Linda mijn lul pakt en deze langs haar bikini broekje naar binnen laat glijden.

Linda begint mij langzaam te bereiden en ondertussen maak ik haar topje los. Zachtjes neukt ze mij, na een paar minuten draait ze zich om en komt ze met haar rug naar mij toe op mijn zitten. Ook nu neemt zij de regie en bepaald ze het tempo. Ik geniet van haar en kijk naar haar mooie bruine haren die nu voor haar gezicht hangen. Nu haar haren voor haar gezicht zitten zie ik een enorme zuigzoen in haar nek. Ik besluit om haar pret niet te bederven en zeg er niets over.

Linda heeft een heerlijk tempo te pakken en als ik zie hoe mijn lul in haar natte vagina heen en weer gaat hou ik het niet meer. Ik voel mijn ballen samen persen en met een paar diepe kreunen leeg ik mijn zaad in Linda. Linda laat zich naast mij op het bed rollen en voor het eerst in mijn leven zie ik hoe Linda zichzelf gaat vingeren. Zonder schaamte door mijn aanwezigheid zie ik hoe ze met twee handen haar eigen aan het bevredigen is.

Terwijl mijn zaad uit haar lichaam loopt vingert Linda zich naar een orgasme toe. Wat een geil gezicht was dat. We zijn daarna lekker onder de douche gegaan en zijn heerlijk op bed gaan liggen. Later die avond hebben we de omgeving een beetje verkend, en ik moet zeggen dat het een erg mooi land is.

Toen we na een paar uur wandelen weer bij het hotel terug kwamen zijn we nog wat gaan drinken aan de bar. Achter de bar stond een van de jongens die we vanmiddag op het strand zagen, en even verder op zag ik er nog twee staan. Die andere twee hielden zich bezig met de bediening.

De jongen achter de bar kwam naar ons toe en begroetten mij met een hand. Linda op haar beurt kreeg 3 zoenen van hem. Hij vroeg wat we wilden drinken en na hem antwoord te hebben gegeven schonk hij een drankje voor ons in. Even later kwamen de andere 2 jongens ook bij ons staan en deze gaven Linda ook drie zoenen en mij een hand. Zo bleven we een tijdje aan de bar hangen en zodra onze glazen leeg waren werden deze snel weer gevuld. Ik voelde hem al aardig komen en weet dat Linda er beter tegen kan dan ik.

Dus tegen de tijd dat het bij mij wazig begon te worden beginnen ze bij Linda pas te smaken. Op een geven moment was ik het echt zat en wilde naar mijn kamer, maar ik kreeg Linda niet zo ver om ook mee te gaan. Nog even smeekte ze me, het wordt net gezellig. En met gezellig bedoelde ze natuurlijk dat het hele groepje van vanmiddag nu compleet aanwezig was aan de bar en Linda weer vol op zat te genieten van de aandacht. Normaal blijf ik wel hangen, maar ik voelde me echt niet goed worden.

Een van de jongens stelde voor om mij maar alvast naar mijn kamer te brengen. Ik vond het prima, want ik dacht als ik hier nog langer blijf dan kots ik alles onder. Linda zou haar drankje leeg maken en achter me aankomen. De jongen hielp me naar mijn kamer en deed mijn deur open om mij vervolgens op het bed te deponeren. Ik wilde hem nog een fooitje geven, maar dat hoefde allemaal niet. Ik vroeg nog naar Linda in het Engels, en in gebrekkig Engels antwoordde hij terug dat daar wel voor gezorgd werd.

Ja net zoals vanmiddag zeker, floepte ik e uit. De jongen schrok wat en gebaarde dat hij me niet verstond. Ja dat zal best dacht ik. Vaag hoorde ik de deur nog dicht vallen en als een blok ben ik in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker met een koppijn van hier tot Tokio. Ik zag dat Linda met haar kleren nog aan naast me op het bed liggen. Ik ben naar het toilet gegaan en wat aspirines ingenomen tegen de koppijn. Terwijl ik terug de kamer in loop zie ik dat Linda haar jurk binnenste buiten zit. Ik weet zeker dat dit gisteravond tijdens de wandeling niet het geval was.

Er moet dus gisteravond wat in de bar gebeurd zijn. Ik laat Linda slapen en loop naar het restaurant voor mijn ontbijt en een krantje. Ik loop weer een van de jongens tegen het lijf en het lijkt wel of deze met een boog om me heen probeert te lopen. Maar als hij merkt dat ik hem zie, komt hij op mij af en geeft me twijfelend een hand. Ik loop weer verder en ga aan tafel zitten. Na mijn ontbijt gegeten te hebben lees ik mijn krant en na een kleine ander half uur loop ik terug naar mijn kamer.

Linda is ondertussen ook wakker geworden en staat onder de douche. Als ze onder de douche vandaan komt geeft ze me een zoen en vraagt of we zo weer naar het strand gaan. Prima zeg ik tegen haar en vraag hoe haar avond geweest is….. Maar verder zei ze niets. We pakten onze spullen en liepen weer rustig richting het strand.

We namen weer plaats op hetzelfde plekje als die dag er voor en genoten van de zon en het uitzicht. Ik zie dat Linda met haar gsm bezig is en vraagt wat ze aan het doen is…. Of ze nu echt mail aan het checken was of niet, maar het was wel heel toevallig dat nog geen 15 minuten later het groepje mannen en jongens van gister weer aan kwamen lopen. Dit keer geen 6, maar 5. Ik zag weer de twee mannen van onze eerste rit naar het hotel en de drie jongens van gister aan de bar.

Ze kwamen lachend naar ons toe en gingen vlak naast ons zitten. Linda was weer helemaal in haar nopjes en genoot van al die heerlijke lichamen om haar heen. We gingen languit op onze stoel liggen en in het Engels probeerden we een conversatie met die gasten te beginnen. Het was erg gezellig en hoe meer je Engels gaat lullen des te makkelijker wordt het op een gegeven ogenblik. Na een tijdje merkte we dat de zon achter de rotsen vandaan kwam en dat we binnen de kortste keren vol in de brandende zon zouden belanden.

Een van de mannen stelde voor om aan de andere kant van de rotsen te gaan zitten. Dat gedeelte kende ik wel ja, daar waren ze de vorige keer ook. Het gedeelte waar ze je alleen met een zoektocht zouden vinden. Maar Linda zei dat ze eerst nog even een kleurtje wilden krijgen en als het echt niet meer uit te houden was zou ze naar de andere kant gaan.

Prima zei een van de mannen, maar je moet wel opletten met die zon, voor je het weet verbrand je levend. Geen probleem zei Linda, ik heb zonnebrandolie meegenomen, dus het moet goed komen. Ze pakte het flesje en smeerde haar buik en benen in, vervolgens deed ze haar gezicht en haar decolleté.

Ze draaide zich op haar buik en vroeg of haar rug even gedaan kon worden. Helaas zei ze er geen naam bij, want voor ik kon opstaan of antwoord kon geven pakte een van de jongens het flesje van de grond. Linda keek mij aan en knikte zoiets van , het is wel goed. Hij liet een klein beetje op haar benen druipen en begon haar benen in te smeren. Eerst de een en even later de ander. Hij schoof een stukje op en begon met haar onder rug, ook hier schoten zijn vingertoppen regelmatig onder het randje van haar bikini door.

Linda vond het blijkbaar geen probleem, en ik zat stil te genieten hoe een knul van 17 mijn vrouw aan het opgeilen was. Hij ging weer wat hoger en smeerde nu haar schouders en schouderbladen in. Alleen het middelste gedeelte bij de sluiting van haar bikini topje moest nu nog gedaan worden. In het Turks werd er wat tegen hem gezegd en de groep begon te lachen.

Hij zei ook iets in het Turks terug en zei toen tegen Linda in het Engels of ze het erg vond dat hij de sluiting van haar topje even los maakte zodat hij beter kon smeren. Linda knikte ja en met trillende handen zag ik hem de sluiting los maken. De twee losse bandjes vielen naast lichaam en de jongen begon met wat olie op haar rug te doen. Hij smeerde het over haar lichaam en toen ik dacht dat hij nu wel klaar was, spoot hij er nog meer op.

Hij zei gelijk zoiets van sorry, te veel olie en begon gelijk het overtollige olie in haar lichaam te smeren. Omdat Linda op haar buik lag werden haar borsten naar de zijkant geperst. Hierdoor kon deze jongen een groot gedeelte van haar borst zien en aanraken.

Ook de groep mannen was dit niet ontgaan en keken elkaar lachend aan als de jongen er weer met zijn handen overheen ging. Klaar zei hij tegen Linda en stond op om terug naar de groep te lopen. Het insmeren van Linda had hem blijkbaar ook opgewonden, want ik zag dat ik niet de enige was met een paal in zijn broek.

Ik zag een aardige bobbel in zijn zwembroek zitten. We lagen zo ongeveer een uur in de zon tot het niet meer uit te houden was. Linda stelde voor om in de schaduw achter de rots te gaan zitten. Prima werd er gezegd en ik vond het ook prima. Ik ging van mijn stoel af en pakte mijn spullen.

Ook Linda kwam omhoog en was blijkbaar vergeten dat de sluiting van haar topje nog los zat. Terwijl Linda uit de stoel omhoog komt zie ik twee heerlijke blote borsten te voorschijn komen. Uiteraard was ik niet de enige, want iedereen zat haar met open ogen naar te kijken. Linda voelt dat het niet goed zit en draait zich gauw naar mij toe en maakt haar bandje weer vast. Kut zegt ze, ja zeg ik tegen haar, is nu al gebeurd. We pakken onze spullen en klimmen over wat lage rotsen om aan de andere kant te komen, de rest komt achter ons aan en we gaan in de schaduw zitten.

Heerlijk uit het zicht, schaduw en een verkoelend windje. Door de hitte en de daaropvolgende dorst zijn we aardig snel door onze watervoorraad heen.

Als ik het laatste flesje open draai vertel ik tegen Linda dat dit de laatste fles is. En stel ik voor dat ik de flessen even gaat vullen bij het hotel.

Linda antwoord dat zei dat wel even ging doen want dan kon ze even haar benen strekken. Prima zei ik, terwijl Linda de lege flessen bij elkaar raapt stelt een van de mannen voor dat hij wel even met haar mee loopt zodat hij ook zijn flessen kan vullen. Zo gezegd zo gedaan en na Linda over te rotsen te helpen klimmen lopen ze naar het hotel.

De rest van de groep praat en lacht nog wat in het Turks om vervolgens weer met mij het gesprek aan te gaan. Zoals verwacht gaat het gesprek van niets naar Linda. Dat ik blij moet zijn met zo een mooie vrouw en als er gevraagd wordt hoe oud ze is en ik vertel dat ze 40 is en twee kinderen heeft, is het even stil. Dat hadden ze niet verwacht. Ze gaven haar een jaar of Ook vroegen ze mij naar mijn seksleven en of ik nog wel presteerde in bed.

Ik zei dat ze dat maar aan Linda moesten vragen, maar dat ik geen klagen had met Linda. Ik begon op mijn horloge te kijken en had Linda toch allang terug verwacht. Ik wachtte nog even 10 minuten en net toen ik op het punt stond om haar te gaan zoeken hoorde ik haar stem. De man komt als eerste over de rotsen klimmen met 2 tassen met water en als ik vraag waar Linda is zegt hij dat die de zee in gelopen is om even af te koelen.

Het lopen naar en terug van het Hotel heeft haar aardig laten zweten. Ik kijk over de rotsen heen en zie haar inderdaad het water in lopen en een duik nemen. De man zet de tassen met water neer en begint in het Turks met de anderen te praten. Er wordt wat gelachen en naar Linda gekeken als die via het water weer onze gedeelte op komt lopen.

Linda heeft een knalrood hoofd en gaat naast me in haar stoel zitten. Zo dat was een lange rit zeg ik voor de grap tegen haar. Ja antwoord ze, de brug stond open en kijkt stiekem naar de man die zijn glimlach niet kan verbergen.

Ik pak een fles water en schenk er verder geen aandacht meer aan. De man die met Linda mee was gelopen gaat weer bij zijn vrienden zitten en begint een verhaal in het Turks. Waar het over ging weet ik niet, maar dat het over seks ging wist ik wel. Ik zag bij de meeste mannen dat er iets in hun zwembroek aan het groeien was.

En dat het met Linda te maken moest hebben, want ik zag hun steeds naar Linda kijken. Water was niet het enige wat er gehaald was, want ik zie nu ook flessen sterke drank uit de tas komen.

De dop wordt er af gedraaid en de fles gaat gewoon van mond naar mond. Als iedereen van het groepje een slok genomen heeft wordt de fles aan Linda overhandigd. Linda twijfelt om een slok te nemen, maar als de mannen grapjes beginnen te maken besluit ze om een slok te nemen. Ik zie haar even verstijven en het goedje door slikken. Ze geeft de fles aan mij en ook ik neem een slok…. Maar ik liet me niet kennen en slikte het door.

Zo ging de fles weer naar de volgende en binnen de kortste keren was de fles leeg. Van Linda weet ik dat ze van drank hele gekke dingen kan doen en mijn gezonde verstand zei ook tegen mij dat ik er maar beter voor kon zorgen dat Linda niet te veel zou nemen anders zou ik daar nog een zware avond aan hebben. Maar aan de andere kant leek het me wel spannend om te zien hoe het allemaal zou aflopen.

Het leken mij niet de lui die me hier zouden beroven en vast gebonden zouden achter laten. De tweede fles kwam uit de tas en ook deze werd door gegeven. Hun dronken het weg alsof het water was terwijl ik het alcohol voelde stijgen in mijn lichaam. Ook Linda bleek er last van te hebben, want die kreeg aardige kleuren op haar wangen en kwam soms heel moeilijk uit haar woorden.

Toen ze ook op wilden staan om haar telefoon te pakken omdat ze dacht dat ze een sms kreeg, zakte ze door haar benen en viel op haar knieën op de grond. Onder luid gelach werd ze door twee van de jongens geholpen en zeiden ze tegen haar dat ze beter met haar kont op het zand kon gaan zitten. Linda deed dit en de twee jongens kwamen naast haar zitten. Elk aan een kant van haar.

De man met wie ze eerder die dag water is gaan halen , pakt zijn tas en zegt dat hij nog wat moet doen in het hotel en wenst ons nog een fijne avond. Ik wil opstaan om hem een hand te geven , maar voel dat ik daar de kracht niet meer voor heb. Hij ziet dit en zegt dat ik maar beter kan blijven zitten en vertrekt uit mijn zicht.

Als de tweede fles meester gemaakt is, komt fles nummer 3 uit de tas. Ook deze gaat rond en valt het mij eigenlijk voor het eerst op dat als hun een slok nemen er betrekkelijk minder uit is dan als wij een slok nemen. Linda heeft het niet door en neemt steeds een grotere slok. Als ook fles 3 voor meer dan de helft leeg is, waar Linda vrijwel het grootste gedeelte van op heeft begint het donker te worden. Waar ze het vandaan halen weet ik niet, maar plots ligt er een stapel hout en wordt er een kampvuurtje gemaakt.

Ik zie dekens te voorschijn komen en rond het kampvuur gelegd. Linda wordt naar een van de dekens begeleid en langzaam neer gelegd. Echt recht op zitten kan ze niet meer en ze valt lachend op een van de jongens.

Deze legt haar hoofd voorzichtig op zijn benen en streelt haar lange haren. Nu weet ik dat mijn vrouw van twee dingen erg geil kan worden , en dit was er een van. Haar borsten zijn nummer twee.

Dus zonder dat hij het wist zat hij daar mijn dronken vrouw op te geilen. De andere jongen ging er ook bij zitten en legde de benen van mijn vrouw op zijn schoot en zei tegen haar of dit niet beter voor haar was. Mijn vrouw knikte en genoot van de strelingen door haar lange haren. Er wordt weer over van alles gepraat, het meeste versta ik niet en ik heb het gevoel dat ik af en toe weg val. Net of ik steeds in slaap val. Op een gegeven moment luister ik ook naar hen met mijn ogen dicht en schrik ik als ik een hout blok hard begint te knetteren.

Ik kijk even verdwaasd om me heen en realiseer me weer waar ik ben. Maar tot mijn verbazing ben ik alleen. Ik zie alleen het kampvuur en verder niemand. Ik sta op en loop wankelend richting de rots. Wij houden er van om lekker seks te hebben met zijn tweeën in de buiten lucht. Nu zitten wij vaak in het delfse hout en hebben op deze manier ook vaak bekijks. Door dat er dus vaak mannen naar ons staan te kijken is het mij opgevallen dat Nadia hier hartstikke geil van wordt.

Ook spreken wij vaak af langs de rijksweg achter de burger King aan de ruijven tussen Rotterdam en Den haag. Mail ons en wie weet zien wij jou wel daar. Hai wij zijn Evelien en Arjan. Wij zijn een leuk ruimdenkend stel die houden van seks op parkeerplaatsen. Zij Evelien vind het spannend om in een auto mannen het hoofd op hol te doen slaan. Ze speelt graag achter glas en laat zich altijd helemaal bekijken.

Als Evelien eenmaal de smaak te pakken heeft doet zij zelf het raampje omlaag zo dat de aanwezige mannen haar kunnen betasten of zij hun. Mannen die zich uitgebreid voorstellen krijgen altijd antwoord en een berichtje waar wij te vinden zijn.

In het weekend gaan wij bijna altijd op pad in de Randstad. Groetjes en tot snel Arjan. Hey geile bikkels leuk dat je mijn advertentie ff leest ik ben morgenvroeg in Breda en wil weer is lekker in mijn kontje geneukt worden ik heb een kort rokje aan met een klein stringetje en een lekker buttplug om mijn krappe gaatjes een beetje te rekken kom jij hem er uit halen en stop je je geile staaf er in hallo mensen ik ben op zoek naar een sexmaatje tussen de 18 en 36 jaar in ook voor sport ben ik wel in ik ben joeri 19 jaar woon in zwolle zoek dus ook iemand in zwolle ben 1.

Hoi ben jij onderweg in de omg amsterdam en wil je effe heerlijk gepijpt worden mijn slaaf doet het graag het is een echte zaad slet Wil je hem ook neuken geen probleem hij doet alles voor mij ha ha Neem snel contact op En laad je zaad spuiten. Lekker geil jong stel vind het geil om haar vreemde mannen te zien af trekken.

Als zij lekker heet is geworden zal zij graag met je pik wille spelen. Mannen tot 65 jaar zijn welkom. Hallo Mijn vrouw is een echte slet. Ze wil graag in het weekend zo veel mogelijk mannen willen pijpen. Dit doet ze wel veilig en met condoom. Bij de juiste man wil ze ook graag geneukt worden. Graag mannen die tijd voor haar nemen. Wij zijn een heet stel dat regelmatig de Nederlandse parenclubs bezoekt. Ook zijn wij liefhebbers van partnerruil in de buitenlucht.

Zijn jullie een leuk stel? Hoe ouwer hoe beter zeggen ze. Wij een lekker rijp stel zijn op zoek voor haar naar geile jonge jongens. Die het geil vinden om met een vrouw van zestig sex te hebben op een parkeerplaats. Ik zelf doe niet mee en kan je rustig alle tijd nemen voor mijn vrouw. Stuur een berichtje voor as vrijdag. En wie weet spreken wij dit weekend af. Hallo het is voor ons de eerste keer man het lijkt ons geil dat mijn vriendin een man pijpt in de auto.

Niet neuken alleen pijpen. Als dit bevalt kan er een leuk contact ontstaan waar veel mogelijk is. Je moet dan wel denken aan een trio. Wij zijn beiden nog jong maar weten wat we willen.

Mannen tot 50 jaar mogen reageren. Wij geil en aantrekkelijk stel trekken vooral in het weekend er op uit om geile mannen te ontmoeten op afgelegen parkeerplaatsen of langs de snelweg. Judith vind het namelijk geil om zich te laten bekijken en te betasten door vreemde mannen.

Als de klik er is wil ze je ook nog pijpen of aftrekken. Er wordt niet geneukt. Zijn er nog geile mannen met wie wij wat kunnen afspreken. Hallo wij zijn Wim en Ina een gepensioneerd stel in het bezit van een luxe camper. Met deze camper zijn wij op zoek naar leuke mannen die net als ons het spannend vinden om met ons een geile trio te hebben.

Ik Wim ben niet Bi, het is dan ook de bedoeling om samen met mij Ina een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Zij houdt van pijpen,gevingerd en gelikt worden,neuken ook anaal , Hij houdt van grote borsten, gepijpt worden, vingeren,likken, en neuken. Hoi welke man vind het geil om mijn vrouw eens waanzig te beffen. Lekker haar kutje likken terwijl ik op de achterbank toe kijk. Iedereen krijgt eerlijk antwoord.

Hey leuk dat je me profiel leest. Ik ben een chubby jongen van Ik ben verssa bttm. Wordt liever geneukt dan dat ik het doe maar heb soms ook de drang om het te doen. Spreek me gerust aan altijd reactie. Ik zoek een jongere, liefst gewillige, gast tot ongeveer 25 jaar voor een pijpdate of meer. Ik ben een top van 46 jaar, 1. Ik zoek iemand die anoniem nou ja zo anoniem mogelijk ergens will afspreken voor sex, geen gedoe, gewoon ergens afspreken, het liefst op een plek waar je lekker betrapt kan worden voor wat spanning en en gewoon om het zo te noemen lekker hard neuken.

Uiterlijk niet belangrijk, het liefst iemand die dicht op oosterpark, groningen woont. Haai wij zijn een leuk stel uit de Randstad en vinden het ontzettend opwindend als er mannen zijn die naar ons willen kijken als wij bezig zijn. Mannen vanaf achttien jaar en het maakt ons niet uit hoe oud je bent. Wil je mee doen als er een klik is. Ja dat is mogelijk mits je zelf een condoom bij je hebt. Hallo wij zijn een gezellig, aantrekkelijk koppel die het leuk vind om af en toe mannen het hoofd op hol te doen slaan.

Sonja werkt meestal in het weekend mannen af door te of af te trekken of ze kunnen haar in actie zien als zij et zich zelf aan het spelen is.

Sonja vind het erg opwindend als er mannen naast de auto staan te kijken. Wij zijn Linda en Herman uit Utrecht. Wij zijn een ouder echtpaar die het spannend vind om bekeken te worden door geile mannen. Linda voert graag een showtje op zo dat iedereen aan zijn trekken komt. Mocht de nood te hoog zijn. Vind Linda het heerlijk als er op haar klaar gekomen wordt. Wil je met ons toch een keer afspreken dan kan je altijd contact met ons op nemen.

Wij spreken dan graag een keer met jou af waar je ons kan betrappen. Hoi net verzorgd seks contact gezocht om elkaar lekker te verwennen leeftijd niet zo belangrijk ik hou van de gewone dingen zoals pijpen neuken geneukt worden rimmen geen extreme dingen ben normaal geschapen en geschoren ik kan ontvangen en verplaatsen. Dit kan in mijn auto zijn of in die van jou. Hallo, mijn naam is Rick, een homo van 56 jaren. Ik ben volslank en heb veel ervaring in het geven van erotische body-to-body massages bij mij in mijn camper in een ontspannen sfeer.

Ik masseer jong én oud. Dit is een hobby van me, dus er zijn geen kosten aanverbonden. Seks op het naaktstrand. Een “luchtig” onderwerp dus. Vraag je de gemiddelde burger naar zijn of haar stoutste fantasieën dan antwoorden ze dikwijls seks in de vrije natuur en op het naakt strand in het bijzonder. Op sommige plaatsen wordt deze vorm van sex gedoogd, teminste als het geen overlast of klachten oplevert.

Als je op een warme zomerdag lekker op het naaktstrand ligt dan zie je 2 groepen mensen. De ene groep zijn de echte naaktrecreanten en de ander komt voor sex en het bekijken van naakte mensen.

Kom je voor sex dan heb je snel door wie daar voor in is. Het naaktstrand is vooral een sociale plaats, waar men gemakkelijk contacten legt. Sommige mensen ervaren een gemeenschapsgevoel tussen de naaktrecreanten. Voor voyeurs is dit dan wel dé reden om naar het naaktstrand te komen.

.


Geile neukfilm vrouw trio

  • Gratis gsm groepsex op het strand
  • Sexdate wageningen lekker wijf neukt
  • We pakten onze spullen en liepen weer rustig richting het strand.
  • Negerin zuigt kutje roeren
  • Seks lesbis spuitende sletjes