je lul aftrekken kutje wrijven

.

Dikke tietjes vrouw trekt man af

De televisie stond nog keihard en het duurde even voor ik het geluid uit had gedaan. Ik bleef een tijdje met een bonkend hart op de bank zitten. Toen ik een paar minuten later nog niemand hoorde die wakker was zette ik de videorecorder aan. Ik zag meteen een mooie vrouw met lange zwarte haren die een man pijpte terwijl ze door een ander geneukt werd. Zoiets heftigs had ik nog nooit gezien en ik voelde meteen hoe mijn kutje begon te tintelen. Ik luisterde nog eens aandachtig of ik iemand hoorde en stak toen mijn hand onder mijn nachtjapon.

Ik voelde mijn klitje harder en heter worden terwijl ik er met een vinger overheen gleed. Ik gleed met mijn vinger tussen mijn lipjes en ik merkte dat ik al natter was dan ik had gedacht. Ik vingerde stevig door en speelde met mijn tepeltjes. Die stonden helemaal overeind en ik stelde me voor hoe het zou zijn om zo door twee mannen genomen te worden. Misschien moet ik Rashid me wel laten neuken dacht ik. Het zo in ieder geval een goede manier zijn om te oefenen. Ik weet zeker dat hij het ook zo willen.

Hij zat tenslotte al een tijdje op me te geilen. Terwijl ik zo in gedachten verzonken was en ondertussen flink snel over mijn natte kutje heen en weer wreef werd de actie op de televisie alleen nog meer. De vrouw was nu op een van de grote bruine pik van een van de mannen gaan zitten en de ander stak zijn lul tussen haar billen. Ik wist niet dat je daarin ook geneukt kon worden dacht ik bij mezelf. Ik vond het wel een vies idee en probeerde het uit mijn hoofd te zetten.

Ik had mijn nachtjapon een flink eind omhoog getrokken en bekeek mijn tietjes en kutje terwijl ik mezelf vingerde. Ik had nog niet veel schaamhaar. Het was een heel klein bosje zwart schaamhaar dat in een smal streepje omhoog liep. Het stak mooi af tegen mijn bruine kleur. Ik spreidde mijn benen zo ver mogelijk en stak mijn vinger in mijn hete kutje.

Wat een heerlijk gevoel was dit. Het voelde zo lekker aan toen ik mijn vinger er nog dieper instak en er toen weer langzaam uittrok. Ik deed dit een paar keer en kon het niet helpen een paar keer zacht te kreunen. Ik bedacht me dat ik snel naar mijn kamer moest omdat iemand mij zeker zou horen. Ik ging nog even door en net toen ik de afstandsbediening wilde pakken zag ik mijn vaders gezicht boven de bank uitsteken.

Ik kreunde zacht terwijl ik mijn nachtjapon weer omlaag trok. Of vind je jezelf al oud genoeg om dat soort dingen te bekijken? Voor ik het wist voelde ik tranen over mijn wangen stromen. Mijn vader legde zijn arm over me heen en zei dat het niet erg was. Nu kon hij me een lesje leren zei hij. Ik wist niet zeker wat hij bedoelde maar toen hij mijn japon omhoog schoof begreep ik het.

Hij wilde mijn kutje weer zien. Ik hoopte dat het hem tevreden zou stellen en ik liet hem begaan. Hij duwde mijn benen uit elkaar en ik voelde hoe mijn lipjes zich voor hem openden. Mijn kutje was nog helemaal nat en hij zei: Ik zal je nog wat meer laten beleven".

Hoewel het al de tweede keer was voelde het toch vreemd aan als mijn vader naar mijn kutje keek. Ineens gleed hij met een vinger tussen mijn lipjes door. Ik schrok me wild en deed mijn benen tegen elkaar. Hij deed ze weer van elkaar en zei: Ik besloot hem te laten begaan en liet hem mijn kutje vingeren. Ik was voor hij kwam al flink heet en zijn ervaren gevinger maakte mijn jonge kutje nog heter.

Mijn heuveltje was flink gezwollen en ik stelde mij voor dat mijn kutje flink rood moest zijn. Ik voelde hem langzaam zijn vinger in mijn kutje steken. Zijn vinger was heel wat groter dan de mijne en ik raakte in extase toen hij mij met zijn vinger begon te neuken. Ik probeerde zo zachtjes als ik kon te kreunen om niemand wakker te maken. Ik voelde zijn hete adem tegen mijn poesje. Hij zei dat hij me nu ging likken. Hij dacht dat het voor mij eerste keer zou zijn maar hij wist natuurlijk niet wat ik vanochtend met Rashid in de badkamer had gedaan.

Echter toen ik zijn tong over mijn klitje voelde flitsen wist ik dat het deze keer nog beter voelde. Eerst likte hij langzaam door mijn spleetje en toen over mijn klitje. Daarna pakte hij mij heupen stevig vast en stak zijn tong zo diep mogelijk in mijn grotje. Ik voelde mijn orgasme aankomen en ik had nog nooit een zo'n orgasme gehad.

Ik begon hevig met mijn bekken te schudden en ik voelde de sappen uit mijn kutje op mijn vaders tong stromen. Mijn vader neukte me ondertussen nog steeds verder met zijn tong en likte af en toe over mijn klitje. Ik was even helemaal uitgeput van mijn orgasme. Mijn vader maakte zich los van mijn kutje en boog zich over mij heen. Hij kuste me op mijn mond en stak zijn tong in mijn mond toen ik mijn lippen van elkaar deed.

Ik proefde mij eigen kutsappen en het wond met op om zo met mijn vader te tongen. Hij haalde zijn lul uit en zijn broek en mijn ogen sprongen open. Zijn lul was nu veel groter dan toen ik hem die ochtend had gezien.

Hij stond nu helemaal overeind en ik kon de aderen erlangs zien lopen. Hij zag me weer zijn lul bestuderen en zei dat ik hem vast moest pakken. Ik pakte zijn zware lul in mijn handen.

Hij was helemaal heet en keihard. Ik vroeg me af of hij nou groter was dan toen ik hem voor het eerst zag. Terwijl ik hem vasthield legde hij zijn pik op mijn buik en begon hem heen en weer te schuiven. Het wond me op om zo'n grote lul over mijn zachte buikje heen en weer te voelen gaan. Mijn vader maakte mijn hand van zijn lul los en ging achterover op de bank zitten. Zijn lul stond recht overeind. Ik voelde mijn poesje weer kriebelen.

Hij zei dat ik hem nu maar eens goed moest aftrekken. Ik wilde zijn grote lul vastpakken maar hij zei dat ik eerst mijn nachtjapon uit moest doen. Ik gehoorzaamde hem en zag hem met een geile blik mijn naakte lichaam bekijken.

Ik knielde naast hem op de bank en begon langzaam zijn voorhuid over zijn eikel heen en weer te trekken. Ik hoorde hem steunen en kreunen en voelde hoe hij mijn tietjes betaste. Ik vond het heerlijk om zijn zware lul in mijn handen te hebben en ik werd steeds geiler van de gedachte dat ik mijn vader zo geil kon krijgen.

Mijn vader kreunde dat ik zijn lul in mijn mond moest nemen. Ik had dit nog nooit gedaan en ik durfde eigenlijk ook niet om zijn lul in mijn mond te nemen.

Ik zag de blik in zijn ogen en durfde niet te weigeren. Langzaam boog ik mijn hoofd over zijn harde lul om het moment dat ik hem in mijn mond zou moeten nemen zo lang mogelijk uit te stellen. De geur van zijn lul wond me op en ik opende mijn mond zo ver mogelijk. Ik zag wat vocht uit het gaatje van zijn eikel komen. Met het puntje van mijn tong likte ik het eraf. Langzaam gleed ik met mijn mond over zijn eikel. Ik hoorde hem zuchten toen ik mijn lippen om zijn lul sloot.

Met mijn tong likte ik rondjes over zijn eikel. Aan zijn gezucht en gesteun te horen vond hij het wel lekker. Ik vond het heerlijk om hem zo op te winden en ik ging steeds enthousiaster aan zijn lul trekken en zuigen.

Er kwam nog meer vocht uit zijn lul en dat vermengde zich met mijn speeksel. Ik likte zijn harde staaf tot hij helemaal glom. Hij was ondertussen op zijn stijfst geraakt en ik voelde dat hij niet veel harder meer kon worden. Ik werd wild van het idee dat ik mijn vaders grote lul aan het afzuigen was. Hij trok mijn hoofd omhoog en legde me op me rug op de bank.

Ik voelde aankomen dat hij me nu wilde neuken. Ik kon het niet geloven maar hij deed mijn benen uit elkaar en ging met zijn lul voor mijn kutje zitten. Hij legde zijn pik tegen mijn hete kutje en zei dat hij me nu ging ontmaagden.

Ik probeerde hem nog weg te duwen maar het was al te laat. Ik voelde hoe hij zijn eikel tussen mijn lipjes duwde. Ik explodeerde bijna toen hij de rest van die enorme vleesmassa in mijn kutje schoof. Ik liet een schreeuw horen toen ik mijn vliesje voelde knappen. Ik dacht dat ik iedereen wakker had geschreeuwd, maar mijn vader trok zich er niets van aan. Hij trok langzaam zijn staaf uit mijn kutje en pompte hem er langzaam weer in.

Het deed nog veel pijn maar ik begon het gevoel van zijn pompende lul steeds lekkerder te vinden. Hij stootte nu regelmatig in en uit mijn kutje en ik kreunde zachtjes. Zijn voorhoofd was helemaal bezweet en hij ademde zwaar. Hij begon nu steeds sneller te pompen en vieze dingen in me oor te zeggen. Ineens trok hij vlug zijn pik terug waardoor ik een stoot door mijn kutje voelde gaan. Ik voelde enkele warme plasjes op mijn buik belanden en mijn vader gromde en kreunde terwijl hij aan zijn lul trok.

Zijn sperma bleef eruit spuiten en toen dat voorbij was moest ik zijn pik schoonlikken. Hij kwam geknield naast mijn hoofd zitten en stak zijn kleverige lul in mijn mond. Ik proefde het warme sperma dat nog uit zijn lul sijpelde.

Ik likte het allemaal op en likte daarna zijn lul over de gehele lengte schoon. Hij wreef ondertussen langzaam het sperma uit over mijn buik en tietjes. Ik moest daarna zijn handen schoonlikken. Ik zat helemaal onder zijn sperma. Mijn vader deed zijn pyjamabroek weer aan en zei: Mijn vader keek me aan maar zag me niet schrikken. Hij was te druk bezig me te bestuderen terwijl ik onder zijn sperma met een wijd geopende kut op de bank lag.

Tevreden glimlachte hij en liep weg. Ik voelde dat mijn tietjes nog helemaal kleverig waren van het sperma. Ik gleed met een vinger tussen mijn schaamlipjes en voelde hoe mijn kut nog lichtelijk opgerekt was van de neukbeurt die ik had gehad. Ik pakte mijn nachtjapon en deed de tape weer bovenop de kast. Ik sloop in het donker naar mijn kamer.

Het was me allemaal een beetje teveel geworden. Ik vingerde mezelf in slaap. Ik werd 's ochtends wakker toen mijn moeder mijn kamer binnen kwam rennen. Ze keek me kwaad aan en ze zei "Wat heb je gisteren allemaal uitgespookt? Waarom lag je midden in de nacht op de bank met je benen wijd voor je vader? Wat hebben jullie gedaan? Ze sloeg me in mijn gezicht.

Het deed zo'n pijn dat ik begon te huilen. Ze rukte de dekens van me af en stak haar hand tussen mijn benen. Ik durfde niet te antwoorden en snikte.

Ik voelde hoe ze twee vingers in mijn nog droge kutje stak. Met een duim wreef ze over mijn klitje en ik voelde mijn grotje alweer vochtig worden. Dit mag je nooit meer doen. Hoer die je er bent!!

Ondertussen begon het al flink te tintelen in mijn onderbuik want ze bleef maar twee vingers in mijn spleetje op en neer halen. Ik kreeg het warm. Ze spreidde mijn benen verder uit elkaar zodat ik nu ook mijn moeder mijn geopende natte grotje liet zien. Ze begon me weer te vingeren en kwam over me heen liggen. Ineens drukte ze haar lippen op mijn mond en begon me heftig te kussen. Ze duwde haar tong tussen mijn lippen mijn mond in.

Terwijl ze haar tong in mijn mond stak vingerde ze me steeds heftiger en ik voelde mijn kutje helemaal gloeien en ik wist dat ik klaar zou gaan komen. Net toen het ging gebeuren trok ze haar vingers uit mijn kutje.

Ik was wel teleurgesteld want ondanks de klappen heeft ze me een heerlijk gevoel gegeven. Ze zag mijn teleurgestelde blik en zei "We moeten niet vergeten dat jij nog wat goed te maken hebt.

Ik heb net voor mn buurjongen en beste vriend zn 16e verjaardag een fleshlight nepkut gekocht. Ik gebruik m ook regelmatig. Je rukt nooit meer. Heb nog heel veel meer speeltjes. En anders zouden er geen sexshops zijn of mensen in de sex branche werken. Tip , koop een jelly pussy in can beste die er zijn.

Koop een simple in een neutral kleur zonder opschrift. Koop de can die je zelf thuis kunt schoonmaken in water. Neem na aankoop mee naar huis in een plastic tas van een andere winkel , met andere aankopen er bij in.

Tsin Tsu art of war , best way to hide something is to hide it in plain site. Mochten je ouders het toch vinden tip zeg gewoon , is better dit op mijn leeftijd dan dat ik echte meide mollesteer of met een pedo omga! Ja volgens mij wel, toen ik 12 was en ook begon te trekken, kwam er ook een beetje doorzichtig spul uit later werd dat wel anders, toen ik 13 was.

Doe het in een schoen! Ik doe het zelf in een Bjorn Borg schoen! Of in een toiletrol! Ga op je gevoel af en doe het rustig aan hoe je weet of ze wil kom je maar op 1 manier achter en dat is gewoon vragen je kan haar ook subtielle dingen vragen en haar langzaam geil maken beetje strelen kreunen over je lul wrijven per ongeluk met je hand op haar kutje of tegen haar borst succes iig.

Helleu Ik heb een beste vriend en we houden allebei heel erg van elkaar maar hebben niks oficieels soms geef ik hem wel eens een knuffel mr dat is heel kort ik wil wel verder met hem hoe kan ik dat t beste aanpakken: Ik trek ongeveer een jaar af maar het word saai ik wil ook wat anders maar ik weet niet echt wat ik kan doen ik wil iets speciaals Groetjes S. Ook vinden de meeste het lekker als je langzaam begint en dan steeds sneller, mijn ervaringen in ieder geval.

Doe dit vooral en kijk wat je leuk vindt en wat je niet leuk vindt. Dan weet je tenminste wat voor jouw werkt. Ook is het niet raar als je, je kont vingert of dingen er in wil stoppen dit hoort bij het uitproberen en testen van je eigen lichaam.

Alleen jij weet wat je lekker vindt en wat niet. Rond die leeftijd kom je in de puberteit en dan hoort aftrekken er ook bij. Ik deed het voor het eerst op mijn 11e. Tips voor aftrekken vind je hier genoeg, dus veel plezier. Je moet niet te snel willen klaarkomen, dus bijv. Door jezelf telkens tot vlak voor het moment van klaarkomen op te werken edgen en dan afte breken, kun je als je besluit echt door te willen gaan, veel heftiger klaarkomen.

Vraagt wel wat zelfbeheersing, maar je krijgt er iets lekkers voor terug. Je haalt gewoon die plastic broek of maakt er een van een vuilniszak en je trekt deze aan giet hem vol met olie niet morsen en gaat dan lekker genieten.

Je bent gewoon nog jong. Je sperma moet nog ontwikkelen. Dat komt pas tussen de 11 a 16 jaar, dus maak je niet druk.

Dat broekje is niet nodig. Ik heb van school een glad lycra sportbroekje. Ik voor een spiegel staan em wrijf over mijn dikke lul en spuit binnen no time mijn broekje vol.

Ik doe wel eens een veel te klein oud sportbroekje aan. Bij een stijve wordt het broekje helemaal te klein. Flink over mijn broekje wrijven en je spuit bijna door het stof heen. Laat het door iemand anders doen!

Een goede vriend van je bijvoorbeeld. Het is super lekker en als je na een tijdje elkaar aftrekken zat bent ga elkaar dan pijpen dat is echt nog lekkerder en later ga ik mischien ook wel anaal proberen met hem! D Zeker doen en hij kan je toch niet verlinken wat waarschijnlijk vindt hij het lekker en hij is een vriend van jou en hij deed pok mee dus daar hoef je niet bang voor te zijn probeer hem eerst een beetje zin te laten krijgen niet meteen dr op praat bijv.

Hij is nu m'n beste vriend en ik speel met hem zo'n 3 à 5 x per week en onze ouders zijn er nog niet achter gekomen dus veel plezier! Ik heb een pringles bus waar ik een handoek in rol, dan doe ik een condoom met  glijmiddel om en dan ga ik om mijn knieeen zitten en 'neuk' ik de pringelsbus terwijl ik porno kijk, ook geen rommeltje omdat je er in kan spuiten en je hoeft er pas na 20 keer ofzo een nieuwe handoek in te doen. Je moet jezelf wat beter leren kennen door het zelf te ontdekken.

Hoe vaker je het doet hoe lekkerder en dat stimuleert de groei van je Penis ook! Ik neem er meestal wel de  tijd voor en als ik voel dat ik ga spuiten probeer ik het te stoppen door ff met mn ballen t spelen en dan weer verder, na een paar keer dit te doen explodeer je echt in een orgasme: Lul en ballen super glad kaal geschoren. Alles met babyolie insmeren en ga voor een spiegel liggen. Dan met een hand langzaam op en neer en soppen. In de spiegel zie ik dan een mega gladde lul. Flink door blijven rukken tot dat ik in mij gezicht spuit.

Dit gaat mega op deze manier. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 09 november   [ Ik trek me af maar mij voorhuid zit nog steeds voor mijn eikel als mijn penis een erectie krijg. Wat moet ik doen om voorhuid naar achteren te krijgen. Ook boterhamzakjes om je lul trekt af als een wilde en kun je bovendien snel weggooien, zonder dat iemand er achter komt.

Wie heeft er nog tips voor mij? Heeft iemand tips ik wil beginnen met aftrekken maar iedereen zegt dingen kopen maar daar komt mijn moeder achter dus weet julie ook tips voor aftrekken zonder dingen te kopen. Wil iemand zeggen waar die plastic broek kan halen? Wat heel geil is om met je andere hand je af te trekken of wat te wrijven totdat je klaarkomt.

Heel anders als met je schrijfhand. Ook een panty aandoen als man is heerlijk. Geen slip eronder maar alleen een panty. Daan door de panty heen met je andere hand over je eikel wrijven. Bij klaarkomen een beetje inhouden en niet je spieren aantrekken dan duurt het genot langer Ik trek mijzelf regelmatig af. Maar ik vind porno niet geil, ik vind het zelfs saai!

Ben ik nu Gek? Doe ook wel eens mijn stijve pik tussen mijn gestrekte handen rollen en dan op en neer bewegen. Kom er super schokkend spuitend klaar. Heb er al een heerlijke dikke lange pik van gekregen.

Kan je klaar komen als je 12 ben. Ik ga met mijn vriendje dijneuken, ik steek mijn pik vanachter tussen ze dijen die hij stijf tegen elkaar drukt, mijn eikel komt er bij hem vooruit ik heb lange pik van 16 cm en ik trek ondertussen mijn vriend af.

Hij gaat met zijn handplam over mijn glaade eikel. Meestal spuiten we gelijk. Mijn vriedin rukt mij meestal. En dat is lekker en dan spuit ik meer lijkt wel. Maar zij trekt hard en dan spuit ik soms wel 4 keer. Als ik mijzelf aftrek komt er al binnen 10 sec sperma uit mijn lul hoe kan ik aftrekken zonder sperma? Je moet op t randje van je bed zitten en als je bijna klaarkomt moet je je gestrekt houden en benen helemaal tegen mekaar duwen!

Hallo ik trek al heel lan af maar ik vind het saai worden en ik durf niet aan een vriend tevragen om mee te doen. Hallo kun je in plaats van zoon plastic broekje te gebruiken ook een onderbroek gebruiken. Ik ben 11 jaar maar het gaat er niet zo snel uit ik deed het 2 weken terug voor t eerst met wat porno derbij. Ik ga altijd lekker op de bank zitten en dan doe ik kanaal 24 sex kanaal dan trek ik af door vaseline op mijn lul te smeren en dan kwam ik gelijk klaar met me lekkere sappige lul.

Dat gevoel dat je moet pissen is de sperma die komt, dan moet je juist door gaan. Me meisje laten doen  he jongen van 15 waarom neuk je haar niet gewoon, heeft zij toch ook lol aan?? Me meisje laten doen Ik laat me meisje altijd doen, meestal als ik Sex met er heb.

Leg ik vaak op me bed. En zij zit aan me piemel. Tot ik voel dat ik klaar kom, doet ze me boxer omlaag En doet me piemel in der mond tot ik ga spuiten.

Tijdens aftrekken Ik heb een vraag ik trek me vaak af in de wc terwijl ik porno filmpje kijk maar dan zie ik dat na dat de man klaar gekomen is en blowjob krijgt dan weer begint te neuken dus eigenlijk dubbele orgasme hoe kan ik dat doen als ik aftrek en heb gespoten wil ik verdergaan maar dan vindt ik het niet meer leuk om verder te gaan hebben jullie tips als je hebt gespoten om door te gaan?

Antwoord op vraag 2 die je hebt Ik me elke af en kom ook elke klaar nu ben ik 20 en doe dit al 8 jaar ik was toen ik begon dus net zo oud als jou. Als ik me zelf aftrek dan denk ik aan iets wat ik spannend opwindend en lekker vind ik heb nog nooit valzeline of glijmiddel of condooms gebruikt..

Ik zou zegen probeer dus eens aan iets te denken wat jij lekker vind en het klaar komen komt helemaal goed ; Antwoord op vraag 3 die je hebt Je eigen penis aflikken moet je best lenig voor zijn mij is het nog nooit gelukt wil je dit dus kunnen moet je zorgen dat je lenig bent. Neuken Wat zijn de beste neuk manieren. Besneden Is er iemand hier besneden, Ik ben zelf ook besneden maar hoe kan je dan het beste rukke?

Meestal doe ik mr wat maar dan duurt het zo lang.. Hoe moet je aftrekken Nou hoe kan een jongen zich zelf vingeren want , als ik da doe dan zit er allemaal bruin aan. Hoe kan dat voorkomen Dat was vraag 1 Nou hoe kan jezelf laten klaarkomen zonder valzeline of glijmiddel of condooms. Was vraag 2 Nou hoe kan je, je eigen penis aflikken of hoe maak je neukbewegingen. Tip Ik kan me de eerste keer dat ik masturbeerde eigenlijk niet meer herinneren, ik kan niet ouder zijn geweest dan Maar hoe ik het al jaren doe nu en wat me nog steeds niet verveeld is: De ene hand bij de top, beetje draaiend niet alleen op en neer, rechterhand helemaal "onderaan", vooral op en neer, je kunt daarbij ook alleen je wijsvinger en duim gebruiken, en de rest van je vingers bij je ballen te doen.

Door verschillende ritmes te gebruiken en soms van links en rechts te wisselen gaat het niet snel vervelend, in ieder geval voor mij niet. Ja Dat is normaal. Ik vind het saai worden. Zijn er meer dingen zoals matras neuken? Sperma Ik ruk nezelf ook af soms is me sperma doorzichtig de andere keer wit. En ik heb is keer week uitgesteld spoot kleine 2m. Bij iedereen is het anders. Dus als jij op je 11e al een zaadlozing had ben je niet te jong. Reactie Ik was 13, maar deden jouw vriendje en jij het bij elkaar?

Hoe jong ben je dan begonnen?? Er wordt heel veel genoemd over plastic broekjes, maar ook plastic broekjes van vuilniszakken. Hoe moet je die maken? Ik vind het zelf namelijk best wel gay als je dat doet maar ik ben wel nieuwsgierig? Nog lekkere tips Ga op je rug liggen en speel met je piemel tot hij lekker stijf is. Neem er alle tijd voor. Trek dan je benen omhoog, knieën tegen elkaar en druk je lul ertussen. Strek langzaam je benen omlaag dat je je vel naar onderen toe trekt.

Met een beetje manupileren staat hij dan recht overeind.je lul aftrekken kutje wrijven

.
Lekker kutje nl je buurmeisje neuken