sex afspraak nu neger neukt blanke

Angela verbrak de verbinding.. Diana ging scheldend en huilend het huis in. Angela begon in zichzelf te huilen. Dit was slecht nieuws. Diana was altijd een voorbeeldig meisje geweest.

Ze tenniste, was lid van een hockey club en ging vaak zwemmen met vriendinnen. Sinds een paar maanden droeg ze diepuitgesneden truitjes met blote navel, strakke jeans waar haar string boven uit kwam. Haar truitjes waren klein, strak en kort waardoor haar strakke buik bloot te zien was. Haar beha toonde haar voorkant die indrukwekkend was voor een meisje van Haar borsten waren nu al D-cup.

En er was geen twijfel mogelijk dan dat haar dochter, net al zij zelf, uiteindelijk een DD-cup zou krijgen en misschien zelfs groter. Toen Angela zelf 15 was had ze nog maar een “bescheiden” C-cup. Dus haar dochter lag wat dat betreft op voorsprong. Angela had een DD-cup en dat was op het randje van sommige lingeriemerken moest ze zelfs de F-cup van hebben. Op dit soort momenten baalde ze extra dat haar man een paar maand weg was.

Ze stond er alleen voor nu Diana onhandelbaar begon te worden. Zij keek naar haar appelsap en besloot iets sterkers te nemen. Ze liep naar de drankvoorraad en deed wat wodka bij de appelsap. Angela sloot de deuren en ging naar de badkuip. Ze was net op tijd want hij stond op het punt om te overstromen. Angela liet een beetje water weglopen en deed het badzout erin. Angela liep naar de spiegel. Het was haar gewoonte om zichzelf voor ze in bad ging te bekijken.

Niemand zal van haar denken dat ze een dochter van 17 heeft. Ze heeft lang donkerblond haar, een lekker pijp bekje en doordringende groene ogen. Nu waren haar mooie ogen een beetje rood omdat ze gehuild had vanwege de ruzie met haar dochter. Haar dochter was altijd voorbeeldig geweest en nu had ze haar zelfs uitgescholden voor vuile hoer. Ze was 35 maar leek eerder De meeste mensen konden dan ook niet geloven dat ze moeder en dochter waren. Ze leken meer op twee zussen met 10 jaar leeftijdsverschil.

Angela was vrij lang, ongeveer cm. Haar borsten DD-cup , lange benen, donkerblond haar en lichaamsbouw lengte verraden haar Zweedse afkomst. Als vier jarig meisje was ze met haar Zweedse ouders in Nederland komen wonen. En haar dochter had al deze kenmerken van haar geërfd. Angela ging een paar keer per week naar de sportschool en tenniste ook regelmatig.

Haar lichaam deed veel mannen omkijken als ze langsliep. Natuurlijk waren er ook nadelen zoals af en toe lage rugpijn door haar grote borsten. Ze had wel eens een borstverkleining overwogen maar toch maar niet gedaan. Angela gleed in de badkuip. Ze zuchtte, en nam een slokje van haar drankje. Angela pakte haar scheerapparaat tilde een been uit het water op. Zij schoor haar ene been en daarna de andere. Angela hield er van om er verzorgd uit te zien en scheerde haar benen regelmatig omdat ze op de tennisbaan haar mooie lange gebruinde benen graag showde onder haar tennisbroekje.

Daarna schoor ze haar oksels en hief haar lichaam uit het water om haar kutje een scheerbeurt te geven. Er was de komende maanden toch niemand die haar kutje zou zien of gebruiken omdat ze pas over twee maand haar man zou opzoeken in China waar hij nog een half jaar moest zijn en ze hadden afgesproken dat zij hem zou op zoeken in China voor een vakantie. Maar ze vond het gewoon lekker fris en verzorgd om een kale kut te hebben.. Na het scheren waste Angela haar gezicht en gleed ze even volledig onder water.

Toen ze boven water kwam pakte ze de zeep. Angela hijgde toen de zeep over haar tepel gleed. Haar tepels waren altijd al gevoelig geweest.

Een simpele aanraking gaf haar altijd een tinteling in haar kutje. Haar tepels waren puntig en dik en ze hadden de neiging om bij een beetje omwinding nog puntiger te worden. Dat was dan ook goed waar te nemen door de beha's van Angela.

Als ze naar haar werk ging of ze ging op visite dan deed ze er vaak grote pleisters op zodat het niet heel erg op zou vallen. Ze moest eens een keer en presentatie geven op haar werk en toen was ze dat vergeten. Door de spanning voor de presentatie waren haar tepels helemaal opgezwollen en waren duidelijk te zien door haar blouse.

Ze had dat niet in de gaten gehad en toen ze dat later hoorde schaamde ze zich dood. Er was zelfs een collega halverwege haar presentatie naar de wc gegaan om zich af te rukken hoorde ze later. Beide tepels waren nu hard en stonden ferm vooruit. Angela wreef de zeep lekker over haar borsten en ging langzaam met haar hand naar haar buik.. Ten slotte ging ze met haar hand nog verder naar benenden.

De drank en het lekker inzepen maakten haar geil. Haar man was al een maand weg en het zou dus nog twee maand duren voor ze hem opzocht. Ze begon nu haar klitje te strelen, en deed een vinger in haar kutje. Ze kreunde en hijgde en had nu drie vingers in haar soppende kut, ze draait rondjes in haar kut.. Kreunend kwam ze klaar. Ze pakte de douchekop. Met een hand die haar klitje streelt en de andere die de douchekop voor haar kutje zet maak ze zichzelf helemaal gek.

Ze heeft de douchekop op de massagestand staan en maakt zichzelf helemaal geil met de lekkere straal die in haar kutje spuit en komt binnen de kortste keren weer kreunend klaar. De douchekop is sinds haar man weg is samen met haar dildo die ze een paar weken geleden gekocht heeft haar grootste plezier. Een paar keer per week maakt ze zich klaar onder de douche met haar dildo en douchekop.

Via internet heeft ze een vibrator gekocht. Een mooie zwarte van 24x7 cm die is nagemaakt van de pik van een groot geschapen pornoacteur. Ze had gehoopt dat die vandaag al bezorgd zou worden want dan had ze hem dit weekend al lekker kunnen gebruiken. Er zat een briefje van de postbode in de bus dat ze het pakketje op het postkantoor kon ophalen. Helaas was het postkantoor op zaterdag dicht dus kon ze hem pas maandag ophalen. Ze baalde dat de postbode kennelijk net langs was geweest toen zij aan het tennissen was.

En toen ze thuis was was het al 5 voor zes dus had ze toch niet meer gered naar het postkantoor. Ze kan niet wachten tot ze dat ding lekker trillend in haar kutje kan brengen. Tja je moet toch wat als je man zo lang van huis is. Na een paar minuten nog even lekker in het water te hebben liggen na te genieten van haar vinger beurt en de douchekop spoelde Angela zich af en liet de badkuip leeg lopen.

Nadat ze zich had afgedroogd wreef ze haar hele lichaam in met baby-olie. Dat deed ze al jaren en ze geloofde dat haar huid er daarom zo goed uit zag. Haar huid was glad en schitterde toen ze haar badjas aan deed. Ze kamde vlug haar natte haar en liep de gang op. Ze hoopte dat haar dochter op haar kamer was gebleven, als ze namelijk op de gang had gelopen terwijl Angela zich zelf verwende had ze haar moeder kunnen horen kreunen.

Angela hijgde en kreunde namelijk vrij heftig als ze klaar kwam. Dat was ook de reden dat de slaapkamer van haar en haar man aan de andere kant van de hal was met de badkamer en studeerkamer er tussen dan de kamer van hun dochter. Angela zou zich dood schamen als haar dochter hun hoorde neuken en haar moeder heftig hoorde klaarkomen door de muur heen.

Angela ging de kamer van Diana voorbij en luisterde aan de deur. Er was geen geluid tot Angela verder liep. Toen hoorde ze gegiechel. Angela trok vlug de deur open. Diana zat aan haar bureau achter haar computer. Haar slaapkamerraam stond open. Haar ogen keken af en toe schichtig naar het raam.

Een paar jaar gelden was Diana een ster in het klimmen in bomen. Ze was toen best wel jongensachtig en was altijd in bomen aan het klimmen en dat soort jongensachtige dingen. Maar Angela dacht dat haar dochter nog altijd wel in staat was om via de boom die voor hun huis stond uit haar raam te klimmen en zo stiekem weg kon sluipen.

Angela en Diana keken elkaar strak aan totdat de 15 jarige wegkeek. Angela keek naar het open raam. Het was heet en een koel briesje blies door het raam.

Angela keek van Diana naar het open raam. Zou zij wegsluipen om Nigel te ontmoeten? Angela besloot haar dochter niet te vertrouwen. Diana kruiste haar armen en stond daar met een pruillip. Angela pakte de arm van Diana en trok haar in de hal. De tiener verzette zich toen haar moeder haar in de slaapkamer sleepte "Ik zal je voor school wekken," zei Angela toen ze de deur op slot deed. Angela besloot de deur extra te beveiligen en pakte eens tuk touw die ze om de deurkruk deed en om de trapleuning.

Voor het geval ze misschien een reserve sleutel zou vinden. Diana kon dan proberen de deur open te doen, maar Angela hoopte dat het geluid haar zou wekken. Ze dacht aan haar man. Ze hadden afgesproken iedere dag even te chatten en twee keer per week te bellen. Zou ze het hem vertellen wat ze hier meemaakte met Diana? Ze wist het nog niet. Hij zou zich veel zorgen maken als hij hoorde dat zijn 15 jarige engel helemaal los geslagen was en misschien ten prooi zou vallen aan een 20 jarige drugsdealende loverboy.

Ze zou er nog even over denken of ze het hem zou vertellen. Angela vulde opnieuw haar drank aan en liep naar de bovenverdieping om de nacht in de kamer van haar dochter door te brengen. Angela deed de computer van haar dochter uit en ging op het bed van Diana zitten. Het was het bed van een typisch tienermeisje met rooskleurige dekbedovertrek en twee teddyberen. Angela graaide een teddybeer en drukte het tegen zich aan.

Ze leek nu zelf wel een beetje op een tienermeisje. Angela bekeek de kamer. Aan de muur waren wat posters van onder andere Robby Williams. Op het bureau stond een foto van Diana en haar vriendinnen in bikini's aan het strand.

Kijkend naar de foto dacht Angela dat haar dochter hetzelfde stond te wachten als haar. Mannen die naar haar tieten gluren als ze op het strand ligt, collega's die zich op de wc afrukken terwijl ze aan haar denken, bouwvakkers die schunnige opmerkingen maken, winkeljongens die elkaar er met gebaren op attent maken wat voor dikke tieten die vrouw heeft die nu bij de zuivel staat en dat soort dingen.

En dan af en toe die lage rugpijn vanwege dat gewicht voor. Niet dat Angela er trauma's aan over had gehouden maar soms dacht ze wel eens “een b of c cup was ook wel mooi geweest”. Op het bureau lagen wat schoolschriften van Diana. Op een van de schriften stond een hart met daarbij Diana loves Nigel. Angela deed het schrift open en aan de binnekant was een zwaar overdreven grote penis getekend met een hand die de penis aftrok.

Angela raakte ineens weer helemaal down. En herinnerde zich het gesprek dat ze eerder op de avond had opgevangen tussen haar dochter en die Nigel. Ze zei toen "Ik wil je paal weer aanraken”. Verdomme dacht Angela ze heeft die jongen dus al afgetrokken. Ze zal toch nog niet met hem geneukt hebben? Diana had onder haar bed een kledingla. Angela opende de la en trok daar wat lingerie uit waarvan Angela niet wist dat haar dochter dat had. Het slipje was aan de voorkant een klein stukje stof wat volgens Angela maar amper de schaamlippen kon bedekken en aan de achterkant zat gewoon een veter die door de bilnaad liep.

Het topje was nauwelijks beter te noemen ook hier erg weinig stof en Angela dacht dat als zij hem aan zou doen haar tepels nauwelijks bedekt zouden zijn. Ze wilde er niet eens aan denken hoe haar 15 jarige dochter er uit zou zien als ze dat aan had. Er doemden allerlei spookbeelden in haar op dat Nigel, waarvan het gerucht ging dat hij behalve drugsdealer ook loverboy is, Diana nu met allerlei cadeaus overlaadt en over een tijdje rijdt hij haar als prostituee naar klanten toe waar haar kleine meid dan de hoer moet spelen.

Angela vond het ondergoed er te ordinair voor woorden uit zien. Angela was door de vele wodka juice wat aangeschoten en besloot om het ondergoed wat ze net had gevonden eens aan te trekken.

Nigel viel bijna van de boomtak toen de moeder van Diana haar badjas uitdeed. Godverdomme wat heeft die hete moeder van Diana een paar grote tieten.

Als ze niet een heel klein beetje door de zwaartekracht zouden hangen en Diana ook niet zulke grote tieten zou hebben zou hij haast denken dat het implantaten waren. Zo groot waren ze.

Hij had de tieten van Diana al eens bekeken toen hij haar zo ver had gekregen om voor hem en een paar vrienden te strippen maar deze waren nog groter. En Diana haar moeder zag er nog zo lekker uit hij kon zich haast niet voorstellen dat ze al 35 was.

Maar Diana had hem dat verteld dus dan zou het wel zo zijn. Naakt was mooi, maar dit werd wel heel erg geil. Diana haar moeder wou kennelijk proberen haar grote tieten in het topje van haar dochter te persen. Ze draaide zich om en hij zag haar achterkant. Ze deed haar eigen slip uit en haar mooie lange benen spanden zich toen ze zich voorover bukte.

Haar billen scheidden zich en hij kreeg een goed uitzicht op haar kont en schaamlippen terwijl ze voorover gebogen stond om de slip uit te doen. De paal van Nigel deed gewoon pijn zo stijf was hij terwijl hij zat toe te kijken hoe de moeder haar overmaatse tieten in een te klein bh probeerde te proppen Toen zij in staat was om de bh vast te haken, werd haar tieten naar voren geduwd en omhoog gedrukt, Ze zaten flink opgepropt in die voor haar te kleine bh.

Hij kon duidelijk haar stijve tepels door de bh heen zien priemen. Ze had mooie grote tepels. Nigel was hier gekomen om Diana te neuken. Maar hij besloot nu dat het de moeder zou worden die hij zou neuken. Hij zou Diana dan morgen wel ontmaagden. Of misschien wel nadat hij eerst haar moeder helemaal suf had geneukt. Hij had Diana haar vader wel eens gezien en dat was maar een beetje een nerd.

Hij had nooit gesnapt wat de moeder van Diana ooit in zo'n nerd had gezien. Hij was zelfs een paar centimeter kleiner dan haar moeder. Gelukkig was Diana bijna een kopie van haar moeder.

Maar hij zou haar moeder straks eens een flinke beurt geven. Ze zou helemaal suf geneukt worden door hem.

Ze zou de beurt van haar leven krijgen. Op een schaal van 1 tot 10 was de sex met de vader van Diana een 1,5 ofzo hij zou haar een beurt geven die als cijfer een 18 ofzo zou krijgen op de schaal van 1 tot Nigel bevroor toen de moeder naar het raam liep. Hij zat namelijk op een tak vlakbij het raam. Ze zou de raam toch niet dicht doen? Dat zou zijn plan behoorlijk in de war schoppen. Hij was gekleed in zwart en zijn huid was ook pikzwart.

Als hij niet zou glimlachen zou ze hem niet zien.. Ze liep naar het raam en haalde een paar teugen frisse licht naar binnen. Godverdomme wat een jetsers zo dicht bij waren ze nog groter dan hij eerst dacht. Gelukkig ze deed het raam niet dicht.

In plaats daarvan liep de moeder alleen gekleed in de veel te strak zittende bh de kamer uit en de hal in. Ze had dus alleen dat kleine bh-tje hoewel klein, ze waren gekocht voor de C-cup van Diana aan en liep in blote kant de gang op. Nigel sloop de kamer in en deed wat verdovende middelen in het drankje. Hij haatte de naam Nigel omdat hij het vond klinken als de naam van een of andere kakker.

Zo'n kakker die bij de ouders van Diana wel in de smaak zou vallen. De ouders van Diana hadden best veel geld. Haar nerd-vader werkte als computerexpert over de hele wereld en haar moeder werkte als hoofd financiële zaken bij een groot bedrijf. Zijn moeder was vroeger prostituee geweest en zijn vader had vaker in de bak gezeten dan dat hij vrij was.

En daar komt bij dat Nigel wist dat haar ouders het niet echt op zwarten enzo hebben. Maar dat maakte hem ook niet uit. Hij had hele andere plannen met hun prinsesje. Diana moest binnenkort maar eens wat geld voor hem verdienen. Er waren al een aantal kameraden van hem die wel over haar heen zouden willen tegen betaling.

Zelfs zijn eigen vader had aangegeven haar wel eens een keer op een bezoek uurtje te willen neuken. Maar ja ze was nog maar 17 dus tja er zaten wel risico's aan. Na het neuken van enkele middelbare schoolmeisjes had hij de bijnaam Grote Nig gekregen. Nigel was op de middelbare school in iedere klas blijven zitten. Hij was nu met zijn 20 jaar de oudste middelbare scholier. Hij verscheen enkel nog op school omdat hij daar dealde. Dit jaar had hij flink wat coke verkocht. Hij zal neukte zelfs een aantal meisjes in ruil voor coke.

Deze meisjes hadden hem de bijnaam Big Nig gegeven. Hij neukte hen nog steeds maar liet hun ook door anderen neuken zodat ze hun coke-verslaving konden betalen.

Hij had het goed voor elkaar. Die meiden kochten coke bij hem en betaalden hem met het geld wat ze kregen voor het neuken van mannen die hij weer aan hun koppelde. En als hij eens zin had neukte hij ze zelf ook.

Diana was bevriend met een paar meisjes waar hij ook wel eens coke aan had verkocht. Op een dag was hij alleen met haar geweest en had wat middelen door haar drinken gedaan. Dat had haar los genoeg gemaakt om even haar tieten aan hem te showen. Later had ze haar tieten ook nog aan zijn kameraden laten zien.

Toen zijn vrienden weg waren gegaan had hij haar gevraagd om hem af te trekken. Dat durfde ze eerst niet. Nadat hij wat te drinken had gehaald en er weer wat door heen had gedaan was alle spanning bij Diana weg en had ze hem lekker afgetrokken. Ze had een korte broek aan gehad en toen hij klaar kwam had hij tegen haar bovenbenen aangespoten.

Wat was dat geil. Hij probeerde haar te verleiden door overdreven lief te zijn en veel aandacht te geven aan het beïnvloedbare jonge meisje te zijn. Hij had haar zover gekregen zich sletterig te kleden, maar had nog niet de kans gehad om haar te neuken. Hij was wel geschrokken toen hij hoorde hoe jong ze was. Hij had haar, mede door haar grote tieten, op een jaar of 20 – 21 geschat, maar geen Maar ondanks haar leeftijd wou hij haar neuken. Nigel verstopte zich vlug in een kast.

Hij hoorde de moeder namelijk weer aankomen. Angela pakte haar drankje. Dronk het op en stapte in bed. Ze had niet door dat er iets in zat. Angela werd plotseling wakker. Ze had niet door hoe lang ze geslapen had en voelde zich vreemd. Aan de ene kant uitzonderlijk fit maar ze was helemaal gedesoriënteerd en ze kon niet helder denken.

Haar tepels waren gezwollen en haar borsten deden pijn. Ze had een veel te klein bh-tje aan. Vlug deed ze het bh-tje uit. Ze snapte er niks van. Ze lag spiernaakt in het bed van haar dochter. Het was alsof ze in een roes was. Angela voelde zich plotseling heel eenzaam. Ze wilde dat haar man hier was. Dan kon ze hem lekker vasthouden en zouden ze neuken. Maar dat duurde nog even hij was in China en ze zou pas over twee maand naar hem toe gaan om hem daar te bezoeken.

Ze merkte dat er iemands naast haar bed stond. Angela wilde haar echtgenoot in zich hebben. Een hand raakte haar been aan bewoog naar boven.

Haar echtgenoot knielde tussen haar voeten. Hij boog naar voren en kuste haar buik en draaide met zijn tong rondjes in haar navel. Daarna zakte hij tussen haar benen en kuste haar benen. Langzaam aan gleed hij met zijn tong over haar benen steeds verder naar boven. Hij drukte zijn tong tussen haar schaamlippen en begon haar klitje te bewerken. Dat was ze niet gewend. Haar man vond het altijd maar vies om haar kut te likken.

Hij deed het dan ook bijna nooit en daar baalde ze van want ze vond het wel heel lekker. Ze hadden daarom een soort deal. Als zij zijn zaad doorslikte likte hij haar kut. Daarom kwam het er niet vaak van want zei vond het altijd smerig om sperma door te slikken. Maar nu zat hij haar te beffen als een bezetene.

Ze snapte er niks van wat hij hier deed. Hij was toch in China? Maar ze kon op de een of andere manier niet helder denken nu en wat er allemaal gebeurde beviel haar wel dus ze dacht er niet bij na. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België. Hallo , ik ben een nog goed uitziende senior en ben op zoek naar liefst een donkere vrouw voor ge Hallo , ik ben een nog goed uitziende Rob uit Nieuwerkerk aan Geile gescheiden man van 59 jaar zoekt contact met een Afrikaanse of Aziatische vrouw voor een langd Geile gescheiden man van 59 jaar zoekt c Hi Je heb net een echt advertentie uitgekozen,tussen deze fakers!

Hi Je heb net een echt advertentie uitg Geen Faker uit Apeldoorn. Het liefst voor regelmatig contac Vrijgezelle blanke man is op zoek naar e Peter uit Den Haag.

Hey dames, Ik ben een goeduitziend donkere man van 29jaar uit Rotterdam. Zoek net als jij een spanne Hey dames, Ik ben een goeduitziend donke Hai, ik ben paul.

Zoek donkere vrouw die weet wat ze wil Ben jij die hele kleine, volwassen, vrouw die het leuk lijkt om eens te stoeien met een hele lange v Ben jij die hele kleine, volwassen, vrou Hoi ik ben mike 37 jaar Ik zou graag in contact komen met een mooie getinte dame vrouw Ik zou gra Hoi ik ben mike 37 jaar Ik zou graag i Hallo Wij zoeken voor haar 1.

Stel 38 uit Alphen aan den Wij goodlooking koppel zoeken voor haar een mooie groot geschapen BBC Vriendengroepje mag ook niet Wij goodlooking koppel zoeken voor haar Ben emanuel 34 uit Rotterdam sLank 1. En grootgeschappen met 20cm.. En zoek een geile dame voor he Beste lezer, Ik ben een aardige donkere man. Via deze weg lijkt het me leuk om in contact te kome Beste lezer, Ik ben een aardige donke Donkere Man 33 uit Bergen op Zoom.

Wat ik NIET zoek, dus niet reageren als: Wat ik NIET zoek, dus niet reageren als I am a white guy that wants to eat your african or surinam black pussy.

Tantra massage helmond sexopstrandsex afspraak nu neger neukt blanke

Angela verbrak de verbinding.. Diana ging scheldend en huilend het huis in. Angela begon in zichzelf te huilen. Dit was slecht nieuws. Diana was altijd een voorbeeldig meisje geweest. Ze tenniste, was lid van een hockey club en ging vaak zwemmen met vriendinnen. Sinds een paar maanden droeg ze diepuitgesneden truitjes met blote navel, strakke jeans waar haar string boven uit kwam. Haar truitjes waren klein, strak en kort waardoor haar strakke buik bloot te zien was.

Haar beha toonde haar voorkant die indrukwekkend was voor een meisje van Haar borsten waren nu al D-cup. En er was geen twijfel mogelijk dan dat haar dochter, net al zij zelf, uiteindelijk een DD-cup zou krijgen en misschien zelfs groter. Toen Angela zelf 15 was had ze nog maar een “bescheiden” C-cup.

Dus haar dochter lag wat dat betreft op voorsprong. Angela had een DD-cup en dat was op het randje van sommige lingeriemerken moest ze zelfs de F-cup van hebben. Op dit soort momenten baalde ze extra dat haar man een paar maand weg was. Ze stond er alleen voor nu Diana onhandelbaar begon te worden. Zij keek naar haar appelsap en besloot iets sterkers te nemen. Ze liep naar de drankvoorraad en deed wat wodka bij de appelsap. Angela sloot de deuren en ging naar de badkuip.

Ze was net op tijd want hij stond op het punt om te overstromen. Angela liet een beetje water weglopen en deed het badzout erin. Angela liep naar de spiegel.

Het was haar gewoonte om zichzelf voor ze in bad ging te bekijken. Niemand zal van haar denken dat ze een dochter van 17 heeft. Ze heeft lang donkerblond haar, een lekker pijp bekje en doordringende groene ogen.

Nu waren haar mooie ogen een beetje rood omdat ze gehuild had vanwege de ruzie met haar dochter. Haar dochter was altijd voorbeeldig geweest en nu had ze haar zelfs uitgescholden voor vuile hoer. Ze was 35 maar leek eerder De meeste mensen konden dan ook niet geloven dat ze moeder en dochter waren.

Ze leken meer op twee zussen met 10 jaar leeftijdsverschil. Angela was vrij lang, ongeveer cm. Haar borsten DD-cup , lange benen, donkerblond haar en lichaamsbouw lengte verraden haar Zweedse afkomst. Als vier jarig meisje was ze met haar Zweedse ouders in Nederland komen wonen.

En haar dochter had al deze kenmerken van haar geërfd. Angela ging een paar keer per week naar de sportschool en tenniste ook regelmatig. Haar lichaam deed veel mannen omkijken als ze langsliep. Natuurlijk waren er ook nadelen zoals af en toe lage rugpijn door haar grote borsten.

Ze had wel eens een borstverkleining overwogen maar toch maar niet gedaan. Angela gleed in de badkuip. Ze zuchtte, en nam een slokje van haar drankje. Angela pakte haar scheerapparaat tilde een been uit het water op. Zij schoor haar ene been en daarna de andere.

Angela hield er van om er verzorgd uit te zien en scheerde haar benen regelmatig omdat ze op de tennisbaan haar mooie lange gebruinde benen graag showde onder haar tennisbroekje. Daarna schoor ze haar oksels en hief haar lichaam uit het water om haar kutje een scheerbeurt te geven. Er was de komende maanden toch niemand die haar kutje zou zien of gebruiken omdat ze pas over twee maand haar man zou opzoeken in China waar hij nog een half jaar moest zijn en ze hadden afgesproken dat zij hem zou op zoeken in China voor een vakantie.

Maar ze vond het gewoon lekker fris en verzorgd om een kale kut te hebben.. Na het scheren waste Angela haar gezicht en gleed ze even volledig onder water. Toen ze boven water kwam pakte ze de zeep. Angela hijgde toen de zeep over haar tepel gleed. Haar tepels waren altijd al gevoelig geweest. Een simpele aanraking gaf haar altijd een tinteling in haar kutje. Haar tepels waren puntig en dik en ze hadden de neiging om bij een beetje omwinding nog puntiger te worden.

Dat was dan ook goed waar te nemen door de beha's van Angela. Als ze naar haar werk ging of ze ging op visite dan deed ze er vaak grote pleisters op zodat het niet heel erg op zou vallen. Ze moest eens een keer en presentatie geven op haar werk en toen was ze dat vergeten. Door de spanning voor de presentatie waren haar tepels helemaal opgezwollen en waren duidelijk te zien door haar blouse.

Ze had dat niet in de gaten gehad en toen ze dat later hoorde schaamde ze zich dood. Er was zelfs een collega halverwege haar presentatie naar de wc gegaan om zich af te rukken hoorde ze later.

Beide tepels waren nu hard en stonden ferm vooruit. Angela wreef de zeep lekker over haar borsten en ging langzaam met haar hand naar haar buik.. Ten slotte ging ze met haar hand nog verder naar benenden. De drank en het lekker inzepen maakten haar geil. Haar man was al een maand weg en het zou dus nog twee maand duren voor ze hem opzocht. Ze begon nu haar klitje te strelen, en deed een vinger in haar kutje.

Ze kreunde en hijgde en had nu drie vingers in haar soppende kut, ze draait rondjes in haar kut.. Kreunend kwam ze klaar. Ze pakte de douchekop. Met een hand die haar klitje streelt en de andere die de douchekop voor haar kutje zet maak ze zichzelf helemaal gek. Ze heeft de douchekop op de massagestand staan en maakt zichzelf helemaal geil met de lekkere straal die in haar kutje spuit en komt binnen de kortste keren weer kreunend klaar.

De douchekop is sinds haar man weg is samen met haar dildo die ze een paar weken geleden gekocht heeft haar grootste plezier. Een paar keer per week maakt ze zich klaar onder de douche met haar dildo en douchekop. Via internet heeft ze een vibrator gekocht.

Een mooie zwarte van 24x7 cm die is nagemaakt van de pik van een groot geschapen pornoacteur. Ze had gehoopt dat die vandaag al bezorgd zou worden want dan had ze hem dit weekend al lekker kunnen gebruiken. Er zat een briefje van de postbode in de bus dat ze het pakketje op het postkantoor kon ophalen. Helaas was het postkantoor op zaterdag dicht dus kon ze hem pas maandag ophalen.

Ze baalde dat de postbode kennelijk net langs was geweest toen zij aan het tennissen was. En toen ze thuis was was het al 5 voor zes dus had ze toch niet meer gered naar het postkantoor. Ze kan niet wachten tot ze dat ding lekker trillend in haar kutje kan brengen. Tja je moet toch wat als je man zo lang van huis is. Na een paar minuten nog even lekker in het water te hebben liggen na te genieten van haar vinger beurt en de douchekop spoelde Angela zich af en liet de badkuip leeg lopen.

Nadat ze zich had afgedroogd wreef ze haar hele lichaam in met baby-olie. Dat deed ze al jaren en ze geloofde dat haar huid er daarom zo goed uit zag.

Haar huid was glad en schitterde toen ze haar badjas aan deed. Ze kamde vlug haar natte haar en liep de gang op. Ze hoopte dat haar dochter op haar kamer was gebleven, als ze namelijk op de gang had gelopen terwijl Angela zich zelf verwende had ze haar moeder kunnen horen kreunen. Angela hijgde en kreunde namelijk vrij heftig als ze klaar kwam. Dat was ook de reden dat de slaapkamer van haar en haar man aan de andere kant van de hal was met de badkamer en studeerkamer er tussen dan de kamer van hun dochter.

Angela zou zich dood schamen als haar dochter hun hoorde neuken en haar moeder heftig hoorde klaarkomen door de muur heen.

Angela ging de kamer van Diana voorbij en luisterde aan de deur. Er was geen geluid tot Angela verder liep. Toen hoorde ze gegiechel.

Angela trok vlug de deur open. Diana zat aan haar bureau achter haar computer. Haar slaapkamerraam stond open.

Haar ogen keken af en toe schichtig naar het raam. Een paar jaar gelden was Diana een ster in het klimmen in bomen. Ze was toen best wel jongensachtig en was altijd in bomen aan het klimmen en dat soort jongensachtige dingen. Maar Angela dacht dat haar dochter nog altijd wel in staat was om via de boom die voor hun huis stond uit haar raam te klimmen en zo stiekem weg kon sluipen.

Angela en Diana keken elkaar strak aan totdat de 15 jarige wegkeek. Angela keek naar het open raam. Het was heet en een koel briesje blies door het raam.

Angela keek van Diana naar het open raam. Zou zij wegsluipen om Nigel te ontmoeten? Angela besloot haar dochter niet te vertrouwen. Diana kruiste haar armen en stond daar met een pruillip. Angela pakte de arm van Diana en trok haar in de hal. De tiener verzette zich toen haar moeder haar in de slaapkamer sleepte "Ik zal je voor school wekken," zei Angela toen ze de deur op slot deed.

Angela besloot de deur extra te beveiligen en pakte eens tuk touw die ze om de deurkruk deed en om de trapleuning. Voor het geval ze misschien een reserve sleutel zou vinden. Diana kon dan proberen de deur open te doen, maar Angela hoopte dat het geluid haar zou wekken. Ze dacht aan haar man. Ze hadden afgesproken iedere dag even te chatten en twee keer per week te bellen. Zou ze het hem vertellen wat ze hier meemaakte met Diana? Ze wist het nog niet.

Hij zou zich veel zorgen maken als hij hoorde dat zijn 15 jarige engel helemaal los geslagen was en misschien ten prooi zou vallen aan een 20 jarige drugsdealende loverboy. Ze zou er nog even over denken of ze het hem zou vertellen. Angela vulde opnieuw haar drank aan en liep naar de bovenverdieping om de nacht in de kamer van haar dochter door te brengen. Angela deed de computer van haar dochter uit en ging op het bed van Diana zitten. Het was het bed van een typisch tienermeisje met rooskleurige dekbedovertrek en twee teddyberen.

Angela graaide een teddybeer en drukte het tegen zich aan. Ze leek nu zelf wel een beetje op een tienermeisje. Angela bekeek de kamer. Aan de muur waren wat posters van onder andere Robby Williams.

Op het bureau stond een foto van Diana en haar vriendinnen in bikini's aan het strand. Kijkend naar de foto dacht Angela dat haar dochter hetzelfde stond te wachten als haar. Mannen die naar haar tieten gluren als ze op het strand ligt, collega's die zich op de wc afrukken terwijl ze aan haar denken, bouwvakkers die schunnige opmerkingen maken, winkeljongens die elkaar er met gebaren op attent maken wat voor dikke tieten die vrouw heeft die nu bij de zuivel staat en dat soort dingen.

En dan af en toe die lage rugpijn vanwege dat gewicht voor. Niet dat Angela er trauma's aan over had gehouden maar soms dacht ze wel eens “een b of c cup was ook wel mooi geweest”.

Op het bureau lagen wat schoolschriften van Diana. Op een van de schriften stond een hart met daarbij Diana loves Nigel. Angela deed het schrift open en aan de binnekant was een zwaar overdreven grote penis getekend met een hand die de penis aftrok. Angela raakte ineens weer helemaal down. En herinnerde zich het gesprek dat ze eerder op de avond had opgevangen tussen haar dochter en die Nigel.

Ze zei toen "Ik wil je paal weer aanraken”. Verdomme dacht Angela ze heeft die jongen dus al afgetrokken. Ze zal toch nog niet met hem geneukt hebben? Diana had onder haar bed een kledingla. Angela opende de la en trok daar wat lingerie uit waarvan Angela niet wist dat haar dochter dat had.

Het slipje was aan de voorkant een klein stukje stof wat volgens Angela maar amper de schaamlippen kon bedekken en aan de achterkant zat gewoon een veter die door de bilnaad liep. Het topje was nauwelijks beter te noemen ook hier erg weinig stof en Angela dacht dat als zij hem aan zou doen haar tepels nauwelijks bedekt zouden zijn.

Ze wilde er niet eens aan denken hoe haar 15 jarige dochter er uit zou zien als ze dat aan had. Er doemden allerlei spookbeelden in haar op dat Nigel, waarvan het gerucht ging dat hij behalve drugsdealer ook loverboy is, Diana nu met allerlei cadeaus overlaadt en over een tijdje rijdt hij haar als prostituee naar klanten toe waar haar kleine meid dan de hoer moet spelen. Angela vond het ondergoed er te ordinair voor woorden uit zien.

Angela was door de vele wodka juice wat aangeschoten en besloot om het ondergoed wat ze net had gevonden eens aan te trekken. Nigel viel bijna van de boomtak toen de moeder van Diana haar badjas uitdeed.

Godverdomme wat heeft die hete moeder van Diana een paar grote tieten. Als ze niet een heel klein beetje door de zwaartekracht zouden hangen en Diana ook niet zulke grote tieten zou hebben zou hij haast denken dat het implantaten waren. Zo groot waren ze. Hij had de tieten van Diana al eens bekeken toen hij haar zo ver had gekregen om voor hem en een paar vrienden te strippen maar deze waren nog groter.

En Diana haar moeder zag er nog zo lekker uit hij kon zich haast niet voorstellen dat ze al 35 was. Maar Diana had hem dat verteld dus dan zou het wel zo zijn. Naakt was mooi, maar dit werd wel heel erg geil. Diana haar moeder wou kennelijk proberen haar grote tieten in het topje van haar dochter te persen. Ze draaide zich om en hij zag haar achterkant. Ze deed haar eigen slip uit en haar mooie lange benen spanden zich toen ze zich voorover bukte.

Haar billen scheidden zich en hij kreeg een goed uitzicht op haar kont en schaamlippen terwijl ze voorover gebogen stond om de slip uit te doen. De paal van Nigel deed gewoon pijn zo stijf was hij terwijl hij zat toe te kijken hoe de moeder haar overmaatse tieten in een te klein bh probeerde te proppen Toen zij in staat was om de bh vast te haken, werd haar tieten naar voren geduwd en omhoog gedrukt, Ze zaten flink opgepropt in die voor haar te kleine bh.

Hij kon duidelijk haar stijve tepels door de bh heen zien priemen. Ze had mooie grote tepels. Nigel was hier gekomen om Diana te neuken. Maar hij besloot nu dat het de moeder zou worden die hij zou neuken. Hij zou Diana dan morgen wel ontmaagden. Of misschien wel nadat hij eerst haar moeder helemaal suf had geneukt. Hij had Diana haar vader wel eens gezien en dat was maar een beetje een nerd. Hij had nooit gesnapt wat de moeder van Diana ooit in zo'n nerd had gezien.

Hij was zelfs een paar centimeter kleiner dan haar moeder. Gelukkig was Diana bijna een kopie van haar moeder. Maar hij zou haar moeder straks eens een flinke beurt geven.

Ze zou helemaal suf geneukt worden door hem. Ze zou de beurt van haar leven krijgen. Op een schaal van 1 tot 10 was de sex met de vader van Diana een 1,5 ofzo hij zou haar een beurt geven die als cijfer een 18 ofzo zou krijgen op de schaal van 1 tot Nigel bevroor toen de moeder naar het raam liep.

Hij zat namelijk op een tak vlakbij het raam. Ze zou de raam toch niet dicht doen? Dat zou zijn plan behoorlijk in de war schoppen. Hij was gekleed in zwart en zijn huid was ook pikzwart. Als hij niet zou glimlachen zou ze hem niet zien.. Ze liep naar het raam en haalde een paar teugen frisse licht naar binnen. Godverdomme wat een jetsers zo dicht bij waren ze nog groter dan hij eerst dacht.

Gelukkig ze deed het raam niet dicht. In plaats daarvan liep de moeder alleen gekleed in de veel te strak zittende bh de kamer uit en de hal in. Ze had dus alleen dat kleine bh-tje hoewel klein, ze waren gekocht voor de C-cup van Diana aan en liep in blote kant de gang op. Nigel sloop de kamer in en deed wat verdovende middelen in het drankje. Hij haatte de naam Nigel omdat hij het vond klinken als de naam van een of andere kakker. Zo'n kakker die bij de ouders van Diana wel in de smaak zou vallen.

De ouders van Diana hadden best veel geld. Haar nerd-vader werkte als computerexpert over de hele wereld en haar moeder werkte als hoofd financiële zaken bij een groot bedrijf. Zijn moeder was vroeger prostituee geweest en zijn vader had vaker in de bak gezeten dan dat hij vrij was. En daar komt bij dat Nigel wist dat haar ouders het niet echt op zwarten enzo hebben. Maar dat maakte hem ook niet uit. Hij had hele andere plannen met hun prinsesje. Diana moest binnenkort maar eens wat geld voor hem verdienen.

Er waren al een aantal kameraden van hem die wel over haar heen zouden willen tegen betaling. Zelfs zijn eigen vader had aangegeven haar wel eens een keer op een bezoek uurtje te willen neuken. Maar ja ze was nog maar 17 dus tja er zaten wel risico's aan. Na het neuken van enkele middelbare schoolmeisjes had hij de bijnaam Grote Nig gekregen.

Nigel was op de middelbare school in iedere klas blijven zitten. Hij was nu met zijn 20 jaar de oudste middelbare scholier. Hij verscheen enkel nog op school omdat hij daar dealde. Dit jaar had hij flink wat coke verkocht. Hij zal neukte zelfs een aantal meisjes in ruil voor coke. Deze meisjes hadden hem de bijnaam Big Nig gegeven. Hij neukte hen nog steeds maar liet hun ook door anderen neuken zodat ze hun coke-verslaving konden betalen.

Hij had het goed voor elkaar. Die meiden kochten coke bij hem en betaalden hem met het geld wat ze kregen voor het neuken van mannen die hij weer aan hun koppelde. En als hij eens zin had neukte hij ze zelf ook. Diana was bevriend met een paar meisjes waar hij ook wel eens coke aan had verkocht. Op een dag was hij alleen met haar geweest en had wat middelen door haar drinken gedaan. Dat had haar los genoeg gemaakt om even haar tieten aan hem te showen.

Later had ze haar tieten ook nog aan zijn kameraden laten zien. Toen zijn vrienden weg waren gegaan had hij haar gevraagd om hem af te trekken. Dat durfde ze eerst niet. Nadat hij wat te drinken had gehaald en er weer wat door heen had gedaan was alle spanning bij Diana weg en had ze hem lekker afgetrokken. Ze had een korte broek aan gehad en toen hij klaar kwam had hij tegen haar bovenbenen aangespoten. Wat was dat geil. Hij probeerde haar te verleiden door overdreven lief te zijn en veel aandacht te geven aan het beïnvloedbare jonge meisje te zijn.

Hij had haar zover gekregen zich sletterig te kleden, maar had nog niet de kans gehad om haar te neuken. Hij was wel geschrokken toen hij hoorde hoe jong ze was. Hij had haar, mede door haar grote tieten, op een jaar of 20 – 21 geschat, maar geen Maar ondanks haar leeftijd wou hij haar neuken. Nigel verstopte zich vlug in een kast. Hij hoorde de moeder namelijk weer aankomen. Angela pakte haar drankje. Dronk het op en stapte in bed. Ze had niet door dat er iets in zat. Angela werd plotseling wakker.

Ze had niet door hoe lang ze geslapen had en voelde zich vreemd. Aan de ene kant uitzonderlijk fit maar ze was helemaal gedesoriënteerd en ze kon niet helder denken. Haar tepels waren gezwollen en haar borsten deden pijn. Ze had een veel te klein bh-tje aan.

Vlug deed ze het bh-tje uit. Ze snapte er niks van. Ze lag spiernaakt in het bed van haar dochter. Het was alsof ze in een roes was. Angela voelde zich plotseling heel eenzaam. Ze wilde dat haar man hier was. Dan kon ze hem lekker vasthouden en zouden ze neuken. Maar dat duurde nog even hij was in China en ze zou pas over twee maand naar hem toe gaan om hem daar te bezoeken.

Ze merkte dat er iemands naast haar bed stond. Angela wilde haar echtgenoot in zich hebben. Een hand raakte haar been aan bewoog naar boven. Haar echtgenoot knielde tussen haar voeten. Hij boog naar voren en kuste haar buik en draaide met zijn tong rondjes in haar navel. Daarna zakte hij tussen haar benen en kuste haar benen.

Langzaam aan gleed hij met zijn tong over haar benen steeds verder naar boven. Hij drukte zijn tong tussen haar schaamlippen en begon haar klitje te bewerken. Dat was ze niet gewend. Haar man vond het altijd maar vies om haar kut te likken. Hij deed het dan ook bijna nooit en daar baalde ze van want ze vond het wel heel lekker. Ze hadden daarom een soort deal. Als zij zijn zaad doorslikte likte hij haar kut.

Daarom kwam het er niet vaak van want zei vond het altijd smerig om sperma door te slikken. Maar nu zat hij haar te beffen als een bezetene. Ze snapte er niks van wat hij hier deed. Hij was toch in China? Maar ze kon op de een of andere manier niet helder denken nu en wat er allemaal gebeurde beviel haar wel dus ze dacht er niet bij na. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.

Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België. Hallo , ik ben een nog goed uitziende senior en ben op zoek naar liefst een donkere vrouw voor ge Hallo , ik ben een nog goed uitziende Rob uit Nieuwerkerk aan Geile gescheiden man van 59 jaar zoekt contact met een Afrikaanse of Aziatische vrouw voor een langd Geile gescheiden man van 59 jaar zoekt c Hi Je heb net een echt advertentie uitgekozen,tussen deze fakers!

Hi Je heb net een echt advertentie uitg Geen Faker uit Apeldoorn. Het liefst voor regelmatig contac Vrijgezelle blanke man is op zoek naar e Peter uit Den Haag. Hey dames, Ik ben een goeduitziend donkere man van 29jaar uit Rotterdam. Zoek net als jij een spanne Hey dames, Ik ben een goeduitziend donke Hai, ik ben paul.

Zoek donkere vrouw die weet wat ze wil Ben jij die hele kleine, volwassen, vrouw die het leuk lijkt om eens te stoeien met een hele lange v Ben jij die hele kleine, volwassen, vrou Hoi ik ben mike 37 jaar Ik zou graag in contact komen met een mooie getinte dame vrouw Ik zou gra Hoi ik ben mike 37 jaar Ik zou graag i Hallo Wij zoeken voor haar 1.

Stel 38 uit Alphen aan den Wij goodlooking koppel zoeken voor haar een mooie groot geschapen BBC Vriendengroepje mag ook niet Wij goodlooking koppel zoeken voor haar Ben emanuel 34 uit Rotterdam sLank 1.

En grootgeschappen met 20cm.. En zoek een geile dame voor he Beste lezer, Ik ben een aardige donkere man. Via deze weg lijkt het me leuk om in contact te kome Beste lezer, Ik ben een aardige donke Donkere Man 33 uit Bergen op Zoom. Wat ik NIET zoek, dus niet reageren als: Wat ik NIET zoek, dus niet reageren als I am a white guy that wants to eat your african or surinam black pussy.


Priveontvangst zwolle dames die thuis ontvangen


Oma ssex neuken in utrecht


Ik heb niet een bepaald persoon voor ogen maar gewoon een grote brede donkere man die me gewoon neemt zoals hij dat graag wilt en dat ik onderdanig ben. Ik heb het nog nooit gedaan met een donkere man maar ze zeggen: Is het waar wat ze over donkere mannen zeggen? Meer ritmegevoel, groter uithoudingsvermogen enz Natuurijk weet ik dat je niet mag generaliseren maar toch Hebben meer meiden fantasien als ze vrijen met hun vriend of ben ik een uitzondering?

Jaeynaah dinsdag 10 juli Once you go black, you never go back.. Ja, dat zinnetje hoor je ze vaak zeggen ja! Al moet ik zeggen dat dat voor mij ook wel een beetje opgaat.. Nu heb ik zelf ook een kleurtje dus heb me altijd mee aangetrokken gevoeld tot andere kleurtjes! En ja, ik moet zeggen dat de sex echt heerlijk is..

Heb nu een Surinaamse vriend en de sex is geweldig!! Anoniem87 dinsdag 10 juli Wuahahah wat jij wil heb ik en nee hij houdt het niet langer vol en of ie groot is weet niet is men eerste.

Ik denk dat als je een grote nederlandse man hebt dat ie ook behoorlijk ritmische kan zijn hoor.. En ik fataseer alleen over andere jongens als ik net een leuke jongen heb leren kennen. Niet iets specifieks nee.. Ik heb 1 keer in mijn leven een negert gehad en die had een super klein lulletje Echt de ultieme afknapper. En goed neuken kon ie ook al niet, ach ja wat wil je met zo'n klein pikkie.

Elkesdroom woensdag 11 juli Hallo meiden, Natuurlijk weet ik dat iedere man verschillend is en dus ook anders presteert. Het mooie van fantaseren is dat deze man ja neger natuurlijk helemaal geweldig is. Gisterenavond was hij weer helemaal top. Ik vind het jammer dat ik je vandaag niet heb gezien maar zal proberen om vanavond weg te sluipen.

Angela voelde haar buik omdraaien. Nigel was de nieuwe vriend van Diana en enkele dagen eerder, had Angela een gesprek van haar dochter met een van har vriendinnen opgevangen.. Schijnbaar was de reden dat Diana Nigel niet aan haar ouders wilde voorstellen dat hij een 20 jarige jongen was met een beetje dubieus karakter, zo zou hij op school in drugs dealen en ze had zelfs geruchten gehoord dat Nigel een lover-boy was.

Diana was nog maar 17 en een beetje naïef. Angela had Diana onmiddellijk verboden om nog contact met Nigel te hebben maar nu had ze hem dus toch aan de telefoon. Ik ben klaar Nigel. Ik wil die grote paal van je in mijn kutje laten spuiten".

Diana keek op en zag haar moeder staan. Angela trok de telefoon uit Diana haar handen. Als je ooit nog contact met mijn dochter zoekt geef ik je aan vuile pedo". Angela verbrak de verbinding.. Diana ging scheldend en huilend het huis in. Angela begon in zichzelf te huilen. Dit was slecht nieuws. Diana was altijd een voorbeeldig meisje geweest. Ze tenniste, was lid van een hockey club en ging vaak zwemmen met vriendinnen.

Sinds een paar maanden droeg ze diepuitgesneden truitjes met blote navel, strakke jeans waar haar string boven uit kwam. Haar truitjes waren klein, strak en kort waardoor haar strakke buik bloot te zien was. Haar beha toonde haar voorkant die indrukwekkend was voor een meisje van Haar borsten waren nu al D-cup. En er was geen twijfel mogelijk dan dat haar dochter, net al zij zelf, uiteindelijk een DD-cup zou krijgen en misschien zelfs groter. Toen Angela zelf 15 was had ze nog maar een “bescheiden” C-cup.

Dus haar dochter lag wat dat betreft op voorsprong. Angela had een DD-cup en dat was op het randje van sommige lingeriemerken moest ze zelfs de F-cup van hebben. Op dit soort momenten baalde ze extra dat haar man een paar maand weg was. Ze stond er alleen voor nu Diana onhandelbaar begon te worden.

Zij keek naar haar appelsap en besloot iets sterkers te nemen. Ze liep naar de drankvoorraad en deed wat wodka bij de appelsap. Angela sloot de deuren en ging naar de badkuip. Ze was net op tijd want hij stond op het punt om te overstromen. Angela liet een beetje water weglopen en deed het badzout erin. Angela liep naar de spiegel. Het was haar gewoonte om zichzelf voor ze in bad ging te bekijken.

Niemand zal van haar denken dat ze een dochter van 17 heeft. Ze heeft lang donkerblond haar, een lekker pijp bekje en doordringende groene ogen. Nu waren haar mooie ogen een beetje rood omdat ze gehuild had vanwege de ruzie met haar dochter. Haar dochter was altijd voorbeeldig geweest en nu had ze haar zelfs uitgescholden voor vuile hoer. Ze was 35 maar leek eerder De meeste mensen konden dan ook niet geloven dat ze moeder en dochter waren.

Ze leken meer op twee zussen met 10 jaar leeftijdsverschil. Angela was vrij lang, ongeveer cm. Haar borsten DD-cup , lange benen, donkerblond haar en lichaamsbouw lengte verraden haar Zweedse afkomst. Als vier jarig meisje was ze met haar Zweedse ouders in Nederland komen wonen. En haar dochter had al deze kenmerken van haar geërfd. Angela ging een paar keer per week naar de sportschool en tenniste ook regelmatig.

Haar lichaam deed veel mannen omkijken als ze langsliep. Natuurlijk waren er ook nadelen zoals af en toe lage rugpijn door haar grote borsten. Ze had wel eens een borstverkleining overwogen maar toch maar niet gedaan.

Angela gleed in de badkuip. Ze zuchtte, en nam een slokje van haar drankje. Angela pakte haar scheerapparaat tilde een been uit het water op. Zij schoor haar ene been en daarna de andere. Angela hield er van om er verzorgd uit te zien en scheerde haar benen regelmatig omdat ze op de tennisbaan haar mooie lange gebruinde benen graag showde onder haar tennisbroekje. Daarna schoor ze haar oksels en hief haar lichaam uit het water om haar kutje een scheerbeurt te geven.

Er was de komende maanden toch niemand die haar kutje zou zien of gebruiken omdat ze pas over twee maand haar man zou opzoeken in China waar hij nog een half jaar moest zijn en ze hadden afgesproken dat zij hem zou op zoeken in China voor een vakantie. Maar ze vond het gewoon lekker fris en verzorgd om een kale kut te hebben.. Na het scheren waste Angela haar gezicht en gleed ze even volledig onder water. Toen ze boven water kwam pakte ze de zeep.

Angela hijgde toen de zeep over haar tepel gleed. Haar tepels waren altijd al gevoelig geweest. Een simpele aanraking gaf haar altijd een tinteling in haar kutje. Haar tepels waren puntig en dik en ze hadden de neiging om bij een beetje omwinding nog puntiger te worden.

Dat was dan ook goed waar te nemen door de beha's van Angela. Als ze naar haar werk ging of ze ging op visite dan deed ze er vaak grote pleisters op zodat het niet heel erg op zou vallen.

Ze moest eens een keer en presentatie geven op haar werk en toen was ze dat vergeten. Door de spanning voor de presentatie waren haar tepels helemaal opgezwollen en waren duidelijk te zien door haar blouse. Ze had dat niet in de gaten gehad en toen ze dat later hoorde schaamde ze zich dood. Er was zelfs een collega halverwege haar presentatie naar de wc gegaan om zich af te rukken hoorde ze later.

Beide tepels waren nu hard en stonden ferm vooruit. Angela wreef de zeep lekker over haar borsten en ging langzaam met haar hand naar haar buik.. Ten slotte ging ze met haar hand nog verder naar benenden. De drank en het lekker inzepen maakten haar geil. Haar man was al een maand weg en het zou dus nog twee maand duren voor ze hem opzocht.

Ze begon nu haar klitje te strelen, en deed een vinger in haar kutje. Ze kreunde en hijgde en had nu drie vingers in haar soppende kut, ze draait rondjes in haar kut.. Kreunend kwam ze klaar. Ze pakte de douchekop. Met een hand die haar klitje streelt en de andere die de douchekop voor haar kutje zet maak ze zichzelf helemaal gek. Ze heeft de douchekop op de massagestand staan en maakt zichzelf helemaal geil met de lekkere straal die in haar kutje spuit en komt binnen de kortste keren weer kreunend klaar.

De douchekop is sinds haar man weg is samen met haar dildo die ze een paar weken geleden gekocht heeft haar grootste plezier. Een paar keer per week maakt ze zich klaar onder de douche met haar dildo en douchekop.

Via internet heeft ze een vibrator gekocht. Een mooie zwarte van 24x7 cm die is nagemaakt van de pik van een groot geschapen pornoacteur. Ze had gehoopt dat die vandaag al bezorgd zou worden want dan had ze hem dit weekend al lekker kunnen gebruiken. Er zat een briefje van de postbode in de bus dat ze het pakketje op het postkantoor kon ophalen. Helaas was het postkantoor op zaterdag dicht dus kon ze hem pas maandag ophalen. Ze baalde dat de postbode kennelijk net langs was geweest toen zij aan het tennissen was.

En toen ze thuis was was het al 5 voor zes dus had ze toch niet meer gered naar het postkantoor. Ze kan niet wachten tot ze dat ding lekker trillend in haar kutje kan brengen.

Tja je moet toch wat als je man zo lang van huis is. Na een paar minuten nog even lekker in het water te hebben liggen na te genieten van haar vinger beurt en de douchekop spoelde Angela zich af en liet de badkuip leeg lopen.

Nadat ze zich had afgedroogd wreef ze haar hele lichaam in met baby-olie. Dat deed ze al jaren en ze geloofde dat haar huid er daarom zo goed uit zag. Haar huid was glad en schitterde toen ze haar badjas aan deed. Ze kamde vlug haar natte haar en liep de gang op. Ze hoopte dat haar dochter op haar kamer was gebleven, als ze namelijk op de gang had gelopen terwijl Angela zich zelf verwende had ze haar moeder kunnen horen kreunen.

Angela hijgde en kreunde namelijk vrij heftig als ze klaar kwam. Dat was ook de reden dat de slaapkamer van haar en haar man aan de andere kant van de hal was met de badkamer en studeerkamer er tussen dan de kamer van hun dochter.

Angela zou zich dood schamen als haar dochter hun hoorde neuken en haar moeder heftig hoorde klaarkomen door de muur heen. Angela ging de kamer van Diana voorbij en luisterde aan de deur. Er was geen geluid tot Angela verder liep. Toen hoorde ze gegiechel. Angela trok vlug de deur open. Diana zat aan haar bureau achter haar computer.

Haar slaapkamerraam stond open. Haar ogen keken af en toe schichtig naar het raam. Een paar jaar gelden was Diana een ster in het klimmen in bomen. Ze was toen best wel jongensachtig en was altijd in bomen aan het klimmen en dat soort jongensachtige dingen. Maar Angela dacht dat haar dochter nog altijd wel in staat was om via de boom die voor hun huis stond uit haar raam te klimmen en zo stiekem weg kon sluipen.

Angela en Diana keken elkaar strak aan totdat de 15 jarige wegkeek. Angela keek naar het open raam. Het was heet en een koel briesje blies door het raam. Angela keek van Diana naar het open raam. Zou zij wegsluipen om Nigel te ontmoeten? Angela besloot haar dochter niet te vertrouwen. Diana kruiste haar armen en stond daar met een pruillip. Angela pakte de arm van Diana en trok haar in de hal. De tiener verzette zich toen haar moeder haar in de slaapkamer sleepte "Ik zal je voor school wekken," zei Angela toen ze de deur op slot deed.

Angela besloot de deur extra te beveiligen en pakte eens tuk touw die ze om de deurkruk deed en om de trapleuning. Voor het geval ze misschien een reserve sleutel zou vinden. Diana kon dan proberen de deur open te doen, maar Angela hoopte dat het geluid haar zou wekken. Ze dacht aan haar man. Ze hadden afgesproken iedere dag even te chatten en twee keer per week te bellen.

Zou ze het hem vertellen wat ze hier meemaakte met Diana? Ze wist het nog niet. Hij zou zich veel zorgen maken als hij hoorde dat zijn 15 jarige engel helemaal los geslagen was en misschien ten prooi zou vallen aan een 20 jarige drugsdealende loverboy.

Ze zou er nog even over denken of ze het hem zou vertellen. Angela vulde opnieuw haar drank aan en liep naar de bovenverdieping om de nacht in de kamer van haar dochter door te brengen. Angela deed de computer van haar dochter uit en ging op het bed van Diana zitten. Het was het bed van een typisch tienermeisje met rooskleurige dekbedovertrek en twee teddyberen. Angela graaide een teddybeer en drukte het tegen zich aan. Ze leek nu zelf wel een beetje op een tienermeisje.

Angela bekeek de kamer. Aan de muur waren wat posters van onder andere Robby Williams. Op het bureau stond een foto van Diana en haar vriendinnen in bikini's aan het strand.

Kijkend naar de foto dacht Angela dat haar dochter hetzelfde stond te wachten als haar. Mannen die naar haar tieten gluren als ze op het strand ligt, collega's die zich op de wc afrukken terwijl ze aan haar denken, bouwvakkers die schunnige opmerkingen maken, winkeljongens die elkaar er met gebaren op attent maken wat voor dikke tieten die vrouw heeft die nu bij de zuivel staat en dat soort dingen.

En dan af en toe die lage rugpijn vanwege dat gewicht voor. Niet dat Angela er trauma's aan over had gehouden maar soms dacht ze wel eens “een b of c cup was ook wel mooi geweest”. Op het bureau lagen wat schoolschriften van Diana. Op een van de schriften stond een hart met daarbij Diana loves Nigel. Angela deed het schrift open en aan de binnekant was een zwaar overdreven grote penis getekend met een hand die de penis aftrok.

Angela raakte ineens weer helemaal down. En herinnerde zich het gesprek dat ze eerder op de avond had opgevangen tussen haar dochter en die Nigel.

Ze zei toen "Ik wil je paal weer aanraken”. Verdomme dacht Angela ze heeft die jongen dus al afgetrokken.

Ze zal toch nog niet met hem geneukt hebben? Diana had onder haar bed een kledingla. Angela opende de la en trok daar wat lingerie uit waarvan Angela niet wist dat haar dochter dat had. Het slipje was aan de voorkant een klein stukje stof wat volgens Angela maar amper de schaamlippen kon bedekken en aan de achterkant zat gewoon een veter die door de bilnaad liep.

Het topje was nauwelijks beter te noemen ook hier erg weinig stof en Angela dacht dat als zij hem aan zou doen haar tepels nauwelijks bedekt zouden zijn. Ze wilde er niet eens aan denken hoe haar 15 jarige dochter er uit zou zien als ze dat aan had. Er doemden allerlei spookbeelden in haar op dat Nigel, waarvan het gerucht ging dat hij behalve drugsdealer ook loverboy is, Diana nu met allerlei cadeaus overlaadt en over een tijdje rijdt hij haar als prostituee naar klanten toe waar haar kleine meid dan de hoer moet spelen.

Angela vond het ondergoed er te ordinair voor woorden uit zien. Angela was door de vele wodka juice wat aangeschoten en besloot om het ondergoed wat ze net had gevonden eens aan te trekken. Nigel viel bijna van de boomtak toen de moeder van Diana haar badjas uitdeed.

Godverdomme wat heeft die hete moeder van Diana een paar grote tieten. Als ze niet een heel klein beetje door de zwaartekracht zouden hangen en Diana ook niet zulke grote tieten zou hebben zou hij haast denken dat het implantaten waren. Zo groot waren ze. Hij had de tieten van Diana al eens bekeken toen hij haar zo ver had gekregen om voor hem en een paar vrienden te strippen maar deze waren nog groter. En Diana haar moeder zag er nog zo lekker uit hij kon zich haast niet voorstellen dat ze al 35 was.

Maar Diana had hem dat verteld dus dan zou het wel zo zijn. Naakt was mooi, maar dit werd wel heel erg geil. Diana haar moeder wou kennelijk proberen haar grote tieten in het topje van haar dochter te persen. Ze draaide zich om en hij zag haar achterkant. Ze deed haar eigen slip uit en haar mooie lange benen spanden zich toen ze zich voorover bukte. Haar billen scheidden zich en hij kreeg een goed uitzicht op haar kont en schaamlippen terwijl ze voorover gebogen stond om de slip uit te doen.

De paal van Nigel deed gewoon pijn zo stijf was hij terwijl hij zat toe te kijken hoe de moeder haar overmaatse tieten in een te klein bh probeerde te proppen Toen zij in staat was om de bh vast te haken, werd haar tieten naar voren geduwd en omhoog gedrukt, Ze zaten flink opgepropt in die voor haar te kleine bh. Hij kon duidelijk haar stijve tepels door de bh heen zien priemen.

Ze had mooie grote tepels. Eventjes zuigt hij aan haar tepels en dan zet hij zijn lul tegen haar kutje. Als ik zie hoe groot zijn paal is snap ik de reactie van Susan toen ze hem zojuist voor het eerst zag. Hij is ongeveer 23 cm en erg dik.

Patrick pakt zijn lul vast en streelt ermee langs haar kutje. Dan duwt Patrick zijn lul een klein stukje in haar. Zijn eikel duwt haar schaamlippen uit elkaar. Mijn vrouw kreunt "nee"? Maar hij is veel sterker en het lijkt erop alsof ze ook niet heel erg haar best doet. We zien hoe hij beetje voor beetje zijn grote donkere paal in haar roomblanke lichaam schuift.

Dieper en dieper glijdt hij in haar vakkundig natgelikte kutje. Dan zit hij helemaal in haar. Hij wacht even tot ze wat gewend is aan zijn grootte en dan begint hij langzaam te bewegen. Susan wordt met langzame bewegingen geneukt door die grote donkere paal. Ze bijt op haar onderlip. Met plagerige, langzame bewegingen neukt Patrick mijn vrouw. Hij ziet hoe ze haar best doet om haar kreunen in te houden. Langzaam neukt hij haar en ziet hij hoe haar weerstand minder en minder wordt.

Dan verhoogt hij het tempo. Met stevige stoten neukt hij haar nu. Die 19 jarige jongen neukt mijn 39 jarige blanke vrouw. Haar mooie blanke tieten dansen op zijn ritme. Ze legt haar handen boven haar hoofd en laat zich neuken.

Als Patrick dat ziet stopt hij. Ze doet haar ogen open en kreunt: Hij kijkt haar aan en zegt: Hij grijnst, eerst naar haar en dan in de spiegel.. Met draaiende stoten neukt hij haar weer. Ze draait nu mee met haar heupen in zijn ritme. Zijn paal glijdt in en uit, in en uit, in en uit. We zijn er getuige van hoe mijn vrouw geneukt wordt door Patrick. Hij is de baas, zij laat zich kermend neuken door hem. Dan draait hij zichzelf op zijn rug, Susan meenemend, zijn lul blijft in haar.

Ze ligt nu boven op hem. Hij duwt haar omhoog. Ze zit nu op zijn lul, en kan zichzelf zien in de spiegel. Wij zien datzelfde beeld.

We zien haar geile ogen, haar prachtige tieten met keiharde tepels en we zien hoe ze boven op zijn donkere lul zit. Terwijl ze zichzelf bekijkt begint ze langzaam te bewegen. Ze begint hem te berijden met geile bewegingen. Ze leunt met haar handen op zijn donkere borst. We zien haar draaien met haar kont, dansen op zijn lul.

Zijn donkere lul glijdt in en uit haar kutje. Haar borsten deinen op en neer op het ritme waarop ze hem neukt. Het lijkt alsof ze ons aankijkt als ze dat kreunt. Patrick pakt haar billen en kneedt ze.

Hij duwt haar op en neer op zijn lul. Ze kromt haar rug en geeft ons daardoor een nog beter uitzicht op haar mooie borsten. Ze doet wat hij zegt. Geil kreunend en zichzelf bekijkend in de spiegel streelt en kneedt ze haar tieten. Wat een schitterend schouwspel is dit. Het lijkt alsof ze ons aankijkt, een show voor ons geeft, haar tieten voor ons kneedt. Dan begint Patrick haar harder te neuken. Ze danst nu sneller en harder op en neer op zijn paal.

Ze moet stoppen met haar tieten te strelen want anders stoot hij haar van hem af. Ze leunt op zijn borst en ze wordt nu hard geneukt. Hij pakt haar billen en neukt haar richting een orgasme. Hoog veert ze op en neer op zijn donkere paal. Dan begint ze te schokken.. Kermend en schokkend komt ze klaar voor onze ogen Tegelijk zien we hoe Patrick begint te schokken.

Hij gaat zijn zaad diep in Susan spuiten. Bijna tegelijk komen ze klaar. Patrick komt diep in haar klaar terwijl ze schokkend en klaarkomend bovenop hem zit..

Als ze uitgeschokt zijn en weer wat bij hun positieven komen stapt Susan van hem af.