sperma in je anus jezelf beffen

Daarbij gaat het om strelen, vingeren, likken of penetreren van de aars. Anale seks wordt minder vaak bedreven dan orale seks en vaginale geslachtsgemeenschap. Anale seks is niet vrij van risico op soa's. Ben je niet zeker dat je partner vrij is van seksueel overdraagbare aandoeningen soa's en hiv, gebruik dan altijd een condoom.

Bij anale seks wordt de aars en de aarstreek gestreeld, gelikt, gevingerd of gepeneteerd. Dat kan met vingers, met de tong, met een seksspeeltje vibrator , dildo of met de penis. Likken van de aarsstreek wordt ook rimmen of anilingus genoemd. Bij anale penetratie dring je met je penis - of met een voorwerp of seksspeeltje - binnen in de aars van je partner. Bij de man wordt hierbij ook de prostaatklier gestimuleerd. Bij penetratie met de penis bestaat er zowel risico voor degene die penetreert als voor de partner die gepenetreerd wordt.

De wand van de aars is immers erg dun. Daardoor ontstaan miniscule scheurtjes waardoor virussen en bacterieën die zich in het sperma of voorvocht bevinden in de bloedbaan kunnen komen. Omgekeerd kunnen virussen en bacteriën via anaal vocht of bloed binnendringen via het slijmvlies van de eikel. Anale seks zonder condoom vormt altijd een risico voor overdracht van hiv en soa's.

Gebruik altijd een condoom  als je niet volkomen zeker bent dat jij en je partner vrij zijn van soa's en hiv. Gebruik zeker ook voldoende glijmiddel op waterbasis om te voorkomen dat het condoom scheurt. Verder onderzoek is dan niet nodig. Bij twijfel kan je huisarts met een wattenstokje wat vocht uit de blaasjes afnemen. In het laboratorium wordt dat dan onderzocht. Bloedonderzoek in niet zinvol, omdat dat niets zegt over de besmettelijkheid van iemand.

Mensen met een soa kunnen tegelijk ook andere soa's hebben. Die loop je makkelijker op als je blaasjes hebt door herpes genitalis. Laat je daarom ook op andere soa's onderzoeken als je voor het eerst herpes genitalis hebt. Ook je partner kan zich het beste laten onderzoeken op andere soa's. Veilig vrijen is de beste manier om soa's te voorkomen. Het gaat erom contact tussen de slijmvliezen van de penis, vagina, anus en mond te vermijden.

Zorg dat je altijd veilig vrijt. Als je dit lastig vindt, probeer dan bij jezelf na te gaan wat je belemmert:. Van tevoren hier toch samen over praten maakt het misschien wat gemakkelijker om samen toch veilige maatregelen te nemen. Heb je  een nieuwe vaste relatie? Gebruik minstens drie maanden condooms. Willen jij en je partner na die drie maanden zonder condooms verder, laat je dan allebei testen. Naproxen is een ontstekingsremmende pijnstiller.

Het werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij pijn waarbij ook sprake is van een ontsteking, zoals bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, ziekte van Bechterew en jicht. Bovendien bij koliekpijn, hoofdpijn, migraine en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies.

Het wordt soms ook gebruikt bij artrose, spierpijn en klachten door griep of verkoudheid. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Bovendien bij koliekpijn, menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies, migraine en hoofdpijn. Ibuprofen is een ontstekingsremmende pijnstiller.

Bovendien bij migraine, hoofdpijn en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies. Famciclovir is een virusremmer. Artsen schrijven het voor bij herpes genitalis, gordelroos en andere virusinfecties. Artsen schrijven het voor bij herpes genitalis, gordelroos, een koortslip en andere virusinfecties. Het is te gebruiken bij verschillende soorten pijn zoals, hoofdpijn, migraine, koorts, griep, verkoudheid, keelpijn, bijholteontsteking, middenoorontsteking, oorpijn, artrose, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatieklachten.

Als je eenmaal een herpes-infectie hebt, raak je het virus niet meer kwijt. Het virus dringt vanuit de slijmvliezen door tot in de gevoelszenuwen. Het blijft daar sluimerend aanwezig. Je merkt daar niets van. Het virus kan weer actief worden als je minder weerstand hebt.

Bijvoorbeeld bij stress, griep of tijdens de menstruatie. Je kan dan weer blaasjes krijgen. De verschijnselen zijn dan niet zo heftig als bij de eerste keer. Eerst heb je een tintelend, prikkend gevoel in de huid, daarna verschijnen de blaasjes. Die blaasjes verdwijnen binnen twee tot tien dagen.

Veilig vrijen blijft belangrijk. Heb je een vaste relatie dan hoef je niet per se een condoom te blijven gebruiken. Bespreek en besluit dat samen. Ben je zwanger en krijgt je vanaf de 34e week voor de eerste keer een herpes infectie met blaasjes? Dan moet je dit direct aan je huisarts, verloskundige of gynaecoloog melden. Je krijgt dan het advies een keizersnede te laten doen, om de kans op infectie van de baby te verkleinen. Voor meer informatie over herpes genitalis en andere soa's kun je ook terecht bij Soa Aids Nederland.

Ik heb herpes genitalis. Print Verstuur per e-mail. In het kort In het kort Herpes genitalis is een seksueel overdraagbare aandoening soa. Het geeft branderige blaasjes op de huid en slijmvliezen van de penis, de vagina en de anus. De blaasjes komen binnen een week na besmetting, soms al na twee dagen. Niet iedereen die besmet is krijgt klachten. Je bent vooral besmettelijk als de herpesblaasjes zichtbaar zijn, maar in de periode vlak ervoor of erna kan je het virus ook doorgeven.

Leg aan je seksuele partners uit wat je hebt. Iemand met een soa heeft soms nog een tweede soa. Stel het aanschaffen van condooms niet uit. Zorg dat je ze altijd bij je hebt. Condooms beschermen tegen soa's, maar kunnen besmetting met herpes genitalis niet altijd voorkomen.

Beschrijving Wat is herpes genitalis? Verschijnselen Wat zijn de verschijnselen van herpes genitalis? De meeste mensen merken niets als ze het herpes virus oplopen. Als je wel klachten krijgt is dat meestal binnen een week na de besmetting. Soms al na twee dagen.

De eerste keer dat je blaasjes krijgt, kan je je ziek voelen met koorts en spierpijn. Mannen en vrouwen kunnen last krijgen van pijn en een branderig gevoel bij plassen.

Vrouwen kunnen ook jeuk en afscheiding uit de vagina en opgezette klieren in de liezen krijgen. Op de huid en slijmvliezen ontstaan blaasjes gevuld met helder vocht. Bij de vrouw zitten de blaasjes op de schaamlippen, de vagina, de baarmoedermond en in of rond de anus. Bij de man zitten ze aan de buitenkant van de penis en in of rond de anus. De blaasjes zijn vaak heel pijnlijk. Ze gaan open en genezen zonder littekens.

Oorzaken Hoe ontstaat herpes genitalis? Risicogroepen Partners informeren bij herpes genitalis Laat de mensen met wie je seks hebt weten dat je herpes genitalis hebt. Onderzoeken Onderzoek bij herpes genitalis De blaasjes en klachten van herpes genitalis zijn meestal makkelijk te herkennen door de huisarts. Adviezen Adviezen bij herpes genitalis Raak de blaasjes niet aan.

.

Sex in leer oudevrouwneuken


sperma in je anus jezelf beffen

Daarbij gaat het om strelen, vingeren, likken of penetreren van de aars. Anale seks wordt minder vaak bedreven dan orale seks en vaginale geslachtsgemeenschap. Anale seks is niet vrij van risico op soa's. Ben je niet zeker dat je partner vrij is van seksueel overdraagbare aandoeningen soa's en hiv, gebruik dan altijd een condoom. Bij anale seks wordt de aars en de aarstreek gestreeld, gelikt, gevingerd of gepeneteerd.

Dat kan met vingers, met de tong, met een seksspeeltje vibrator , dildo of met de penis. Likken van de aarsstreek wordt ook rimmen of anilingus genoemd. Bij anale penetratie dring je met je penis - of met een voorwerp of seksspeeltje - binnen in de aars van je partner. Bij de man wordt hierbij ook de prostaatklier gestimuleerd.

Bij penetratie met de penis bestaat er zowel risico voor degene die penetreert als voor de partner die gepenetreerd wordt. De wand van de aars is immers erg dun. Daardoor ontstaan miniscule scheurtjes waardoor virussen en bacterieën die zich in het sperma of voorvocht bevinden in de bloedbaan kunnen komen.

Omgekeerd kunnen virussen en bacteriën via anaal vocht of bloed binnendringen via het slijmvlies van de eikel. Anale seks zonder condoom vormt altijd een risico voor overdracht van hiv en soa's. Gebruik altijd een condoom  als je niet volkomen zeker bent dat jij en je partner vrij zijn van soa's en hiv. Gebruik zeker ook voldoende glijmiddel op waterbasis om te voorkomen dat het condoom scheurt.

Verder onderzoek is dan niet nodig. Bij twijfel kan je huisarts met een wattenstokje wat vocht uit de blaasjes afnemen. In het laboratorium wordt dat dan onderzocht. Bloedonderzoek in niet zinvol, omdat dat niets zegt over de besmettelijkheid van iemand.

Mensen met een soa kunnen tegelijk ook andere soa's hebben. Die loop je makkelijker op als je blaasjes hebt door herpes genitalis. Laat je daarom ook op andere soa's onderzoeken als je voor het eerst herpes genitalis hebt. Ook je partner kan zich het beste laten onderzoeken op andere soa's. Veilig vrijen is de beste manier om soa's te voorkomen. Het gaat erom contact tussen de slijmvliezen van de penis, vagina, anus en mond te vermijden.

Zorg dat je altijd veilig vrijt. Als je dit lastig vindt, probeer dan bij jezelf na te gaan wat je belemmert:. Van tevoren hier toch samen over praten maakt het misschien wat gemakkelijker om samen toch veilige maatregelen te nemen. Heb je  een nieuwe vaste relatie? Gebruik minstens drie maanden condooms.

Willen jij en je partner na die drie maanden zonder condooms verder, laat je dan allebei testen. Naproxen is een ontstekingsremmende pijnstiller. Het werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij pijn waarbij ook sprake is van een ontsteking, zoals bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, ziekte van Bechterew en jicht. Bovendien bij koliekpijn, hoofdpijn, migraine en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies.

Het wordt soms ook gebruikt bij artrose, spierpijn en klachten door griep of verkoudheid. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Bovendien bij koliekpijn, menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies, migraine en hoofdpijn. Ibuprofen is een ontstekingsremmende pijnstiller. Bovendien bij migraine, hoofdpijn en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies. Famciclovir is een virusremmer. Artsen schrijven het voor bij herpes genitalis, gordelroos en andere virusinfecties.

Artsen schrijven het voor bij herpes genitalis, gordelroos, een koortslip en andere virusinfecties. Het is te gebruiken bij verschillende soorten pijn zoals, hoofdpijn, migraine, koorts, griep, verkoudheid, keelpijn, bijholteontsteking, middenoorontsteking, oorpijn, artrose, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatieklachten.

Als je eenmaal een herpes-infectie hebt, raak je het virus niet meer kwijt. Het virus dringt vanuit de slijmvliezen door tot in de gevoelszenuwen.

Het blijft daar sluimerend aanwezig. Je merkt daar niets van. Het virus kan weer actief worden als je minder weerstand hebt. Bijvoorbeeld bij stress, griep of tijdens de menstruatie.

Je kan dan weer blaasjes krijgen. De verschijnselen zijn dan niet zo heftig als bij de eerste keer. Eerst heb je een tintelend, prikkend gevoel in de huid, daarna verschijnen de blaasjes.

Die blaasjes verdwijnen binnen twee tot tien dagen. Veilig vrijen blijft belangrijk. Heb je een vaste relatie dan hoef je niet per se een condoom te blijven gebruiken. Bespreek en besluit dat samen. Ben je zwanger en krijgt je vanaf de 34e week voor de eerste keer een herpes infectie met blaasjes? Dan moet je dit direct aan je huisarts, verloskundige of gynaecoloog melden. Je krijgt dan het advies een keizersnede te laten doen, om de kans op infectie van de baby te verkleinen.

Voor meer informatie over herpes genitalis en andere soa's kun je ook terecht bij Soa Aids Nederland. Ik heb herpes genitalis. Print Verstuur per e-mail. In het kort In het kort Herpes genitalis is een seksueel overdraagbare aandoening soa. Het geeft branderige blaasjes op de huid en slijmvliezen van de penis, de vagina en de anus. De blaasjes komen binnen een week na besmetting, soms al na twee dagen. Niet iedereen die besmet is krijgt klachten. Je bent vooral besmettelijk als de herpesblaasjes zichtbaar zijn, maar in de periode vlak ervoor of erna kan je het virus ook doorgeven.

Leg aan je seksuele partners uit wat je hebt. Iemand met een soa heeft soms nog een tweede soa. Stel het aanschaffen van condooms niet uit. Zorg dat je ze altijd bij je hebt. Condooms beschermen tegen soa's, maar kunnen besmetting met herpes genitalis niet altijd voorkomen. Beschrijving Wat is herpes genitalis?

Verschijnselen Wat zijn de verschijnselen van herpes genitalis? De meeste mensen merken niets als ze het herpes virus oplopen. Als je wel klachten krijgt is dat meestal binnen een week na de besmetting.

Soms al na twee dagen. De eerste keer dat je blaasjes krijgt, kan je je ziek voelen met koorts en spierpijn. Mannen en vrouwen kunnen last krijgen van pijn en een branderig gevoel bij plassen.

Vrouwen kunnen ook jeuk en afscheiding uit de vagina en opgezette klieren in de liezen krijgen. Op de huid en slijmvliezen ontstaan blaasjes gevuld met helder vocht. Bij de vrouw zitten de blaasjes op de schaamlippen, de vagina, de baarmoedermond en in of rond de anus. Bij de man zitten ze aan de buitenkant van de penis en in of rond de anus.

De blaasjes zijn vaak heel pijnlijk. Ze gaan open en genezen zonder littekens. Oorzaken Hoe ontstaat herpes genitalis? Risicogroepen Partners informeren bij herpes genitalis Laat de mensen met wie je seks hebt weten dat je herpes genitalis hebt.

Onderzoeken Onderzoek bij herpes genitalis De blaasjes en klachten van herpes genitalis zijn meestal makkelijk te herkennen door de huisarts. Adviezen Adviezen bij herpes genitalis Raak de blaasjes niet aan.

.


Oudewijven gay massage gelderland


Dat kan dus ook zonder dat er zichtbare blaasjes zijn. Krijg jij herpes blaasjes? Waarschuw dan je partner en vertel dat hij of zij ook zonder blaasjes herpes genitalis kan hebben. Condooms beschermen goed tegen de meeste soa's. Herpes genitalis is een uitzondering. Bij herpes genitalis beschermen condooms vaak wel maar niet altijd. Dat komt omdat het virus soms ook aan de buitenrand van de schaamlippen, aan de basis van de penis en aan de buitenrand van de anus zit.

Het virus kan soms van huid op huid overgaan. Omdat het virus een tijdje op de droge huid overleeft kan het bijvoorbeeld ook met vingers worden overgebracht.

Heb je herpes genitalis vertel je partner dan dus duidelijk dat een condoom niet altijd helpt. De blaasjes en klachten van herpes genitalis zijn meestal makkelijk te herkennen door de huisarts. Verder onderzoek is dan niet nodig. Bij twijfel kan je huisarts met een wattenstokje wat vocht uit de blaasjes afnemen.

In het laboratorium wordt dat dan onderzocht. Bloedonderzoek in niet zinvol, omdat dat niets zegt over de besmettelijkheid van iemand. Mensen met een soa kunnen tegelijk ook andere soa's hebben. Die loop je makkelijker op als je blaasjes hebt door herpes genitalis. Laat je daarom ook op andere soa's onderzoeken als je voor het eerst herpes genitalis hebt. Ook je partner kan zich het beste laten onderzoeken op andere soa's.

Veilig vrijen is de beste manier om soa's te voorkomen. Het gaat erom contact tussen de slijmvliezen van de penis, vagina, anus en mond te vermijden. Zorg dat je altijd veilig vrijt. Als je dit lastig vindt, probeer dan bij jezelf na te gaan wat je belemmert:. Van tevoren hier toch samen over praten maakt het misschien wat gemakkelijker om samen toch veilige maatregelen te nemen. Heb je  een nieuwe vaste relatie? Gebruik minstens drie maanden condooms. Willen jij en je partner na die drie maanden zonder condooms verder, laat je dan allebei testen.

Naproxen is een ontstekingsremmende pijnstiller. Het werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij pijn waarbij ook sprake is van een ontsteking, zoals bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, ziekte van Bechterew en jicht. Bovendien bij koliekpijn, hoofdpijn, migraine en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies.

Het wordt soms ook gebruikt bij artrose, spierpijn en klachten door griep of verkoudheid. Diclofenac is een ontstekingsremmende pijnstiller. Bovendien bij koliekpijn, menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies, migraine en hoofdpijn. Ibuprofen is een ontstekingsremmende pijnstiller. Bovendien bij migraine, hoofdpijn en menstruatieklachten, zoals abnormaal vaginaal bloedverlies. Famciclovir is een virusremmer. Artsen schrijven het voor bij herpes genitalis, gordelroos en andere virusinfecties.

Artsen schrijven het voor bij herpes genitalis, gordelroos, een koortslip en andere virusinfecties. Het is te gebruiken bij verschillende soorten pijn zoals, hoofdpijn, migraine, koorts, griep, verkoudheid, keelpijn, bijholteontsteking, middenoorontsteking, oorpijn, artrose, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatieklachten. Als je eenmaal een herpes-infectie hebt, raak je het virus niet meer kwijt. Het virus dringt vanuit de slijmvliezen door tot in de gevoelszenuwen.

Het blijft daar sluimerend aanwezig. Je merkt daar niets van. Het virus kan weer actief worden als je minder weerstand hebt. Bijvoorbeeld bij stress, griep of tijdens de menstruatie. Je kan dan weer blaasjes krijgen. De verschijnselen zijn dan niet zo heftig als bij de eerste keer. Eerst heb je een tintelend, prikkend gevoel in de huid, daarna verschijnen de blaasjes. Die blaasjes verdwijnen binnen twee tot tien dagen.

Veilig vrijen blijft belangrijk. Heb je een vaste relatie dan hoef je niet per se een condoom te blijven gebruiken. Bespreek en besluit dat samen. Ben je zwanger en krijgt je vanaf de 34e week voor de eerste keer een herpes infectie met blaasjes? Dan moet je dit direct aan je huisarts, verloskundige of gynaecoloog melden. Je krijgt dan het advies een keizersnede te laten doen, om de kans op infectie van de baby te verkleinen.

Voor meer informatie over herpes genitalis en andere soa's kun je ook terecht bij Soa Aids Nederland. Ik heb herpes genitalis. Print Verstuur per e-mail. In het kort In het kort Herpes genitalis is een seksueel overdraagbare aandoening soa. Het geeft branderige blaasjes op de huid en slijmvliezen van de penis, de vagina en de anus.

De blaasjes komen binnen een week na besmetting, soms al na twee dagen. Niet iedereen die besmet is krijgt klachten.

Je bent vooral besmettelijk als de herpesblaasjes zichtbaar zijn, maar in de periode vlak ervoor of erna kan je het virus ook doorgeven. Leg aan je seksuele partners uit wat je hebt. Iemand met een soa heeft soms nog een tweede soa. Stel het aanschaffen van condooms niet uit. Zorg dat je ze altijd bij je hebt. Condooms beschermen tegen soa's, maar kunnen besmetting met herpes genitalis niet altijd voorkomen. Beschrijving Wat is herpes genitalis? Verschijnselen Wat zijn de verschijnselen van herpes genitalis?

De meeste mensen merken niets als ze het herpes virus oplopen. Als je wel klachten krijgt is dat meestal binnen een week na de besmetting. Soms al na twee dagen.

De eerste keer dat je blaasjes krijgt, kan je je ziek voelen met koorts en spierpijn. Home Soa's Soa's voorkomen Wat is veilig en wat niet?

Snel naar Zoenen, tongzoenen, kussen Masseren, strelen Masturberen, vingeren, aftrekken Droogneuken Contact tussen vagina en penis zonder te neuken Contact tussen vagina en vagina Contact tussen penis en penis Neuken Beffen Pijpen, afzuigen Kontneuken, anale seks Kontlikken, rimmen Voor het zingen de kerk uitgaan, terugtrekken sadomasochisme, s. Zoenen, tongzoenen, kussen Wat doe je? Je mond en tong gebruiken om elkaars tong, lippen en mond aan te raken. Hiv, soa's zwangerschap Veilig voor hiv Veilig voor soa's Heb jij of je partner een soa's in de mond, dan is er een klein risico op gonorroe, syfilis, candida en hepatitis B Veilig voor zwangerschap.

Masseren, strelen Wat doe je? Elkaar overal met je handen strelen en kneden, eventueel met gebruik van massageolie. Hiv, soa's, zwangerschap Veilig voor hiv Veilig voor soa's Veilig voor zwangerschap Hebben jullie na het masseren seks? Masturberen, vingeren, aftrekken Wat doe je? De penis of clitoris masseren en daardoor jezelf of je partner tot een hoogtepunt brengen.

Hiv, soa's, zwangerschap Meestal veilig voor hiv Meestal veilig voor soa's Meestal veilig voor zwangerschap Kleine kans op hiv, soa's of zwangerschap als je sperma, menstruatiebloed of slijm van de vagina of anus overbrengt van de één naar de slijmvliezen van de ander. Droogneuken Wat doe je? Jullie lichaam tegen elkaar aanwrijven voor seksueel genot.

Kan met en zonder kleren. Hiv, soa's, zwangerschap Veilig voor hiv Veilig voor soa's Wel risico op schurft en schaamluis als je geen kleren aan hebt Veilig voor zwangerschap. Contact tussen vagina en penis zonder te neuken Wat doe je? Onveilig voor soa's Risico op hepatitis B, gonorroe, chlamydia, syfilis, genitale wratten, herpes genitalis en schurft. Contact tussen vagina en vagina Wat doe je?

Jullie wrijven je vagina langs elkaar of liggen met je vagina heel dicht tegen elkaar aan. Hiv, soa's, zwangerschap Veilig voor hiv tenzij vaginaal vocht toch in vagina komt. Contact tussen penis en penis Wat doe je? Neuken Geslachtsgemeenschap, met elkaar naar bed gaan, het doen met elkaar Wat doe je?

De jongen gaat met zijn penis in de vagina van het meisje en zij komen daarna al of niet klaar. Hiv, soa's, zwangerschap Onveilig voor hiv Onveilig voor soa's Groot risico op gonorroe, chlamydia, syfilis, trichomonas, herpes genitalis, genitale wratten, hepatitis B, schurft en schaamluis. Beffen Wat doe je? Met je mond en tong de vagina en clitoris stimuleren. Hiv, soa's, zwangerschap Veilig voor hiv tenzij degene die wordt gelikt ongesteld is. Onveilig voor soa's Ook als er geen menstruatie is.

Risico op hepatitis B, syfilis, herpes genitalis, bij baardgroei schaamluis, schurft door intiem contact. Pijpen, afzuigen Wat doe je? Met je mond en tong de penis stimuleren. Hiv, soa's, zwangerschap Veilig voor hiv  als de jongen maar niet klaarkomt in de mond. Dan onveilig voor degene die pijpt. Onveilig voor soa's  Risico op syfilis, herpes genitalis, chlamydia en gonorroe. Kontneuken, anale seks Wat doe je? Je gaat met de penis in de anus van de ander. Hiv, soa's, zwangerschap Onveilig voor hiv Onveilig voor soa's Groot risico op hepatitis B, gonorroe, chlamydia, syfilis, genitale wratten, herpes genitalis, schurft en schaamluis.

sperma in je anus jezelf beffen