..

Sex zoetermeer opa heeft sex

Heeft meer aandacht voor de sportkantine dan voor zijn vrouw. Heeft ook zelden tijd voor haar. Mam zegt dat ze er mee heeft leren leven maar ik denk dat ze zich best wel eenzaam voelt. Ik weet het natuurlijk niet maar ik denk ook dat pa en ma weinig tot geen sex meer hebben met elkaar. Maar dit alles resulteerde er wel in dat mama en ik een zeer hechte band hadden opgebouwd de laatste jaren.

We zijn ’s avonds ook meestal met z’n tweetjes. Soms dan kijken we gezellig samen een filmpie op tv of we huren een film. We maken het gewoon lekker gezellig samen. En als we samen een filmpje kijken zitten we meestal lekker dicht tegen elkaar aan, schaaltje chips erbij of nootjes en wat drinken.

Mama wijn en ik soms een biertje. Mama kan me dan meestal zo lekker kriebelen. Met haar handen door mijn haren of met haar vingers in mijn nek. Doet ze best vaak en ik geniet daarvan. Deze zomerdag was lekker warm.

Niet te heet en binnen was het goed om te hebben. Ik had al vakantie en pa was op z’n werk. Ook mam was thuis. Ze was deze dag gehuld in een kort zomerjurkje die met van die spagethiebandjes om haar schouders zat. Je kon zien dat ze geen behaatje eronder aan had, en ze had een sexy decolleté. Het jurkje was vrij kort en het bedekte amper haar strakke billen. Mam zat een poos lekker buiten in het zonnetje een beetje bij te bruinen.

Ik zelf zat lekker op mijn kamer. Daar was het koel. Ik zat op bed en keek naar de tv. Ik had eerst mama nog wat koel drinken gebracht buiten. Ze zat op een grote tuinstoel in een boek te lezen. Het was volgens mij omdat ik thuis was anders had ze vast wel in de tuin gelegen, op een luchtbedje, om naakt te genieten van de zon. Maar nu bleef het jurkje aan. Ze bedankte me voor het drankje dat ik haar gaf. Ik vertelde dat ik op mijn kamer was om wat tv te kijken en dat vond ze goed.

Even later zat ik op de rand van mijn bed en zat wat te zappen. Ik was een beetje in gedachten verzonken en merkte niet eens dat er iemand binnen kwam. Pas toen mama naast mijn bed stond merkte ik pas dat zij het was.

Glimlachend keek ze me aan en zei, “wat ben je aan het kijken? Toen kwam ze naast me zitten op bed. Ik zag vanuit mijn ooghoek hoe haar korte jurkje een stukje omhoog geschoven was en er nu een groot deel van haar benen te zien was.

Ik kon er niks aan doen maar kon er mijn ogen bijna niet meer vanaf houden. Was best sexy om te zien ook al ging het hier dan om mijn eigen moeder. Daar ging haar hand weer naar mijn hoofd en begon ze me weer lekker te kriebelen door mijn haren Ze bleef me aankijken en ik genoot van haar strelende vingers. Ze keek me heel lief aan en lachte steeds naar me. Ik legde mijn hoofd op haar schouder waarop zij me een kus gaf op mijn voorhoofd.

Met haar andere hand streelde ze nu opeens over mijn borstkas. Een poos keken we elkaar nu heel lang in de ogen. Ik voelde haar hoofd nu ook steeds dichter naar dat van mijn komen. Ik legde nu mijn hand op haar gebruinde been en streelde over haar knie en daarna over de binnenkant. Ze glimlachte nu en plots drukte ze haar lippen op die van mij. Ik schrok ervan want dit ging zo vlug en onverwacht. Het was niet zo’n heel lange kus want ze keek me even aan om te zien hoe ik zou reageren. Maar toen ze zag dat ik weer van de schrik was bekomen drukte ze weer haar lippen op de mijne en ditmaal veel langer.

Het werd een heerlijke lange zoen waarbij mama de eerste was die haar tong gebruikte door die tussen mijn lippen door, in mijn mond, te schuiven. Wild en geil draaiden onze tongen over en tegen elkaar. Met mijn hand streelde ik haar hand en liet mijn andere hand over haar been op en neer glijden.

Over de binnenkant van haar been en kwam zo steeds dichter bij haar kruisje. Intussen begon er in mijn broek flink wat te groeien. Mijn pik werd harder en harder.

Toen duwde ik haar achterover op mijn bed. Ik zelf ging op mijn zij naast haar liggen. Weer zoenden we elkaar innig en lang. Ik streelde haar buik en haar borsten en voelde hoe haar tepels keihard werden onder het dunne stof. Ik schoof haar jurkje iets omhoog en keek naar het kleine zwarte glanzende slipje dat daar tevoorschijn kwam. Mama kreunde zacht toen ik een keertje over het kruisje van haar slipje streek.

Ik voelde de warmte en dat het al een beetje vochtig was geworden. Ik kuste haar nek en trok daarna de bandjes van het jurkje omlaag zodat haar tieten tevoorschijn kwamen. Haar bruine tepels waren dik en hard. Weer kreunde mam toen ik de tepels één voor één tussen mijn lippen nam en eraan begon te likken en zuigen.

Weer gleed mijn hand omlaag tussen haar gespreide benen en wreef ik weer over het gladde zwarte slipje. Nu krachtiger en langer. Ik drukte het zachte stof tussen haar kutlipjes heen en weer. Ik voelde het kruisje natter en natter worden.

Ik wipte het randje van het slipje omhoog en schoof er mijn vingers onder. Nu voelde ik dat mama een glad geschoren kutje had. Spiegelglad, er was geen stoppeltje te bekennen of te voelen. Dit had ik nooit durven denken dat ik ooit het kutje zou voelen van mama. Ondanks dat dit eigenlijk niet zo hoort vond ik het ontzettend geil. En mama genoot er ook van, ook toen ik met mijn vingers tussen haar kutlipjes door gleed.

Mijn god wat was ze nat en heet. Haar sappen stroomden rijkelijk. En toen ik steeds haar klitje raakte trilde haar lijfje van genot. Even hield ik op om haar geil van mijn vingers te likken. Wat smaakte ze heerlijk. Daarna zakte ik zoenend omlaag met mijn hoofd. Kusjes in haar nek en hals en daarna haar tieten en haar buik. Steeds kwam ik dichter bij haar kutje.

Ik drukte kusjes op het gladde slipje en snoof de heerlijke geur op van haar geil. Ik kroop nu van bed en ging op mijn knieën tussen mams benen zitten. Ik haakte mijn vingers onder de rand van haar slipje en trok dat vervolgens omlaag. Ik keek verlekkerd naar het gladde kutje dat glinsterde van haar kutvocht. Ik boog mijn hoofd voorover en drukte mijn lippen op haar kutje. Langzaam begon ik dat heerlijke natte spleetje te likken.

Ik had namelijk een documantaire gezien op de televisie waarin krakers vertelden over hun levenswijze. Zo was er een kraker, een blanke jongen met dreadlocks, die ze interviewden. Hij had een emmer in de kamer staan, omdat meneer te lui was om even naar het toilet te gaan. Nou walgde ik al bij de gedachte dat er met dit weer een emmer vol pis in de kamer stond.

Ook vertelde hij hoe hij aan zijn dreadslocks was gekomen. Normaal gesproken wordt dit in een kapsalon zoals de Kinky Kapper bijvoorbeeld gedaan met behulp van chemicalien.

Maar wat had meneer gedaan?? Meneer had besloten om zijn haar een jaar of drie niet zijn haar te kammen. Hierdoor gaat je haar klitten en ontstaan er vanzelf dreadlocks. Nou ik vondt het maar een gore vent en daaraan had ik mijn afkeer tegen krakers overgehouden. Ja ik weet het vooroordelen mag niet, maar toch. Het pand was vroeger het ziekenhuis geweest, maar dat was inmiddels verhuisd en het pand had al meer als 2 jaar leeg gestaan toen de krakers erin trokken.

De krakers waren hiermee akkoord gegaan en waren zelfs bereidt om een kleine huur te betalen als men er mocht blijven. Toen ik het pand passeerde schrok ik ineens op door een luide knal. Ik liep de vroegere parkeerplaats op, inmiddels de hoofdingang van het pand en zag links ervan iemand liggen tussen een stel houten kratten. Ik liep er als een speer naartoe en hielp de persoon omhoog. Toen zag ik aan de bouw dat het een meisje was.

Ze droeg zo'n Omajurk met allemaal bloemtjes erop. Eronder droeg ze kisten en netkouzen die op sommige plaatsen ik vermoedde express gescheurd waren. Ze was ongeveer 1. Ze had een grote ring door haar neus.

Ze had felpaarse lippen en over haar onderlip liep middendoor ook een ringetje. Verder had ze dezelfde kleur oogschadow boven haar bruine kijkers wat leek alsof het zo naar buiten was geveegd.

Ze zag er zeer apart uit. Ik moest blozen bij die opmerking van mysterieuze redder. Ik heb je alleen maar omhoog geholpen. Maar ik heet Henk".

Heb je misschien zin om samen met me wat te drinken op mijn appartement? Binnen schonk ze 2 grote glazen cola in met ijs. Haar appartement was apart ingericht. De hoofdkleuren waren legergroen en paars. We zouden onder andere een modeshow gaan doen en ik zou het podium bouwen. Daar was ik dus mee bezig. Wat vindt je trouwens van mijn kleding? Opeens schrok ik een beetje. An, want zo heette ze, barstte opeens in tranen uit. En jij doet me nu een beetje aan hem denken. Maar An vergeet die klootzak toch.

Als hij er vandoor gaat met je beste vriendin is hij je niet waard en is die vriendin de grootste trut op aarde. Jij bent te lief voor me. Het leek wel een uur te duren. Opeens kuste ze me vol op de mond en tegelijk trok ze zich een beetje beschamend weer terug. Om eerlijk te zijn he, eigenlijk vindt ik je aparte uiterlijk wel een beetje opwindend. Zij beantwoorde dit en sloeg haar arm om mijn hoofd en drukte met haar hand mijn lippen nog steviger tegen de hare aan.

Na een poosje voelde ik haar tong tegen mijn lippen drukken. Ik deed mijn lippen uit elkaar en liet haar tong naar binnen glijden. Onze tongen speelden heerlijk met elkaar terwijl we ondertussen ook speeksel zaten uit te wisselen.

Toen liet ze me los drukte mij weer in de stoel waarin ik zostraks nog zat en liep ongeveer een meter terug. Toen begon ze sexy te dansen en stripte ze uit haar omajurk. Ik kwam er toen ook achter dat de vermeende netkouzen een soort van catsuite van dat netmateriaal bleek te zijn. Ze liet zich na de strip achterover vallen op de bank en wenkte met een geile blik dat ik bij haar mocht komen.

Ik liep naar haar toe en liet me op mijn knieen vallen. An spreidde haar benen. Ik pakte de net beet en scheurde deze kapot bij haar schaamstreek open.

Ik likte een paar keer over haar schaamlippen en zette mijn rechterwijsvinger plagend tussen haar schaamlippen. Toen begon ik haar te vingeren en zoog een beetje aan haar schaamlippen. Na een poosje haalde ik mijn wijsvinger uit haar kutje spreidde met mijn handen haar schaamlippen uit elkaar. Eerst bewonderde ik het roze vlees nog even en toen likte ik met mijn tong erdoor...

Ook Karin bedankte mij op die manier en haar borsten prikten ook stevig tegen mijn borst en toen ze mij kuste drukte ze haar tongetje tegen mijn lippen en ik nam de kans waar om even te tongen met haar terwijl Ellen toe keek. De eerste maand gebeurde er niet veel ik geilde wel op Karin vooral wanneer zij op kantoor kwam met het korte rokje aan en aardig wat van haar mooie benen en dijen liet zien toen aan het einde van de dag vroeg ze, wij waren toch alleen wanneer ik eens kwam om met ons drieën gebruik te maken van de sauna.

Wanneer gaan jullie daar weer in, vroeg ik vanavond zei ze nou is goed ik kom vanavond graag zei ik en ging naar mijn eigen bungalow met een stijve lul. Om half negen was ik daar Ellen en Karin liepen al in hun badjas rond en hadden die niet helemaal dicht geknoopt de aanzet van hun heerlijke borsten waren flink in beeld.

Eerst even een pilsje stede Karin voor en dan kun jij je al vast uit kleden, zei ze tegen mij de sauna is al op temperatuur. Ik was blij dat ik mijn badjas nog snel had mee gepakt want anders had ik daar mooi alleen naakt gezeten en ik dacht jullie laten wat zien ik ook en knoopte hem niet strak dicht.

Toen Karin het pilsje neer zette zag ik haar volle borsten hangen en toen Ellen haar pilsje pakte het zelfde beeld de dames hadden snel het pilsje op deden hun badjassen uit en daar stonden ze naakt moeder en stiefdochter. Nou van vindt je van ons vroeg Karin jullie zijn alle twee mooie vrouwen en kijk eens wat wij ook hebben, zei ze en alle twee zette hun benen uit elkaar en lieten hun kut zien en begonnen daar mee te spelen.

Wow hij heeft wat lekkers om mee te spelen zei ze en pakte hem stevig vast en Karin kwam er bij en speelde met mijn ballen. Hij heeft grote kloten meid wat een zaad zal hij hebben dat kunnen wij wel gebruiken wat doen wij eerst de sauna in of gelijk het bed in want jan je begrijpt het wel wij zijn gezonden vrouwen en willen graag geneukt worden door jou en je mag een kindje bij mij maken, zei Ellen want wanneer ik een kindje zou hebben heb ben wij recht op een gewone woning dus maak mij zwanger als je blieft.

Na een zandloper inde sauna was het gelijk raak en Ellen lag snel op haar rug en Karin hield mij lul vast en richtte die tussen de schaamlippen van jaar stiefdochter. Ik stootte in één keer diep door wat geil was dit en de kans dat ik haar zwanger zou maken maakte mij super geil. Ik beukte er flink op los ja neem die sletten stiefdochter te pakken zei Karin die met mijn zak speelde en weet je Jan straks moet je mij ook neuken en weet je dat je bij mij ook een kindje mag maken, ik ben net als Ellen onbeschermd dus je kunt zo raak schieten bij deze twee geile sletten.

Ellen begon te gillen ik ga komen in voel je stoten tegen mijn baarmoederhals spuit je zaad er diep in dekhengst en dat deed ik. Ik verkramde helemaal toen ik spoot maak haar zwanger riep Karin dek haar en ik geloof dat ik raad schoot en gelijk naar haar moeder de plaats in en haar kut was ook al vet. Ik vulde die geile kut van haar op en begon weer te rammen gelukkig kan ik vaak en lang neuken maar Karin had niet veel tijd nodig om aan te geven dat ze klaar kwam, neuk mijn stiefmoeder vast aan het bed, zei Ellen en schiet je zaad diep in haar hoerenkut en maak haar met jong en joegen wij elkaar naar een geil hoogte kunt en Karin voelde mijn zaad ook spatten.

Voldaan liep ik naar huis met de uitnodiging om zaterdagavond weer te komen op herhaling we willen zwanger van je worden zeiden ze alle twee en daar werkte ik graag aan mee Dit krijgt zeker een vervolg. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Hier een hardbody, pik 20cm, 1,80m 78 kg, Kan ontvangen verplaatsen whatever. Gaat erom dat zij met een grote pik overweg wil, kan. Hard neuken, kut en kontje, uitgewoond worden. No problem met foto of film. Wie wil me opleiding tot throatfuck-slaaf. Ben een getrouwde man die erg veel houdt van filmpjes waarin een man een skullfuck krijgt van een andere man. Zou graag ook kunnen deepthroaten, maar heb hier geen ervaring mee.

Gag reflex is nog niet optimaal, dus wie wil dit keelmaagdje opleiding tot zijn eigen deepthroat-slet. Ben op zoek naar een vaste sekspartner die regelmatig mijn keeltje eens ik dit kan en kontje wil neuken. Liefst een dominante top. Ikzelf ben 33, 1m78, normaal gebouwd en geen bril maar wel licht baardje. Maakt me niet uit of het hier gaat om een vrouw met een strapon keep dreaming, he;- of een man met een echte lul.

Wil gewoon uiteindelijk in mijn keeltje genomen kunnen worden. Wie wil me opleiden tot keelslaaf. Wake-up Vibe Sta op met glimlach erotiekwinkel.
Man likt vagina sex mifs


Ik kon er niks aan doen maar kon er mijn ogen bijna niet meer vanaf houden. Was best sexy om te zien ook al ging het hier dan om mijn eigen moeder. Daar ging haar hand weer naar mijn hoofd en begon ze me weer lekker te kriebelen door mijn haren Ze bleef me aankijken en ik genoot van haar strelende vingers.

Ze keek me heel lief aan en lachte steeds naar me. Ik legde mijn hoofd op haar schouder waarop zij me een kus gaf op mijn voorhoofd. Met haar andere hand streelde ze nu opeens over mijn borstkas. Een poos keken we elkaar nu heel lang in de ogen. Ik voelde haar hoofd nu ook steeds dichter naar dat van mijn komen. Ik legde nu mijn hand op haar gebruinde been en streelde over haar knie en daarna over de binnenkant.

Ze glimlachte nu en plots drukte ze haar lippen op die van mij. Ik schrok ervan want dit ging zo vlug en onverwacht. Het was niet zo’n heel lange kus want ze keek me even aan om te zien hoe ik zou reageren.

Maar toen ze zag dat ik weer van de schrik was bekomen drukte ze weer haar lippen op de mijne en ditmaal veel langer. Het werd een heerlijke lange zoen waarbij mama de eerste was die haar tong gebruikte door die tussen mijn lippen door, in mijn mond, te schuiven. Wild en geil draaiden onze tongen over en tegen elkaar. Met mijn hand streelde ik haar hand en liet mijn andere hand over haar been op en neer glijden. Over de binnenkant van haar been en kwam zo steeds dichter bij haar kruisje.

Intussen begon er in mijn broek flink wat te groeien. Mijn pik werd harder en harder. Toen duwde ik haar achterover op mijn bed. Ik zelf ging op mijn zij naast haar liggen. Weer zoenden we elkaar innig en lang. Ik streelde haar buik en haar borsten en voelde hoe haar tepels keihard werden onder het dunne stof. Ik schoof haar jurkje iets omhoog en keek naar het kleine zwarte glanzende slipje dat daar tevoorschijn kwam.

Mama kreunde zacht toen ik een keertje over het kruisje van haar slipje streek. Ik voelde de warmte en dat het al een beetje vochtig was geworden. Ik kuste haar nek en trok daarna de bandjes van het jurkje omlaag zodat haar tieten tevoorschijn kwamen. Haar bruine tepels waren dik en hard. Weer kreunde mam toen ik de tepels één voor één tussen mijn lippen nam en eraan begon te likken en zuigen.

Weer gleed mijn hand omlaag tussen haar gespreide benen en wreef ik weer over het gladde zwarte slipje. Nu krachtiger en langer. Ik drukte het zachte stof tussen haar kutlipjes heen en weer. Ik voelde het kruisje natter en natter worden. Ik wipte het randje van het slipje omhoog en schoof er mijn vingers onder. Nu voelde ik dat mama een glad geschoren kutje had. Spiegelglad, er was geen stoppeltje te bekennen of te voelen.

Dit had ik nooit durven denken dat ik ooit het kutje zou voelen van mama. Ondanks dat dit eigenlijk niet zo hoort vond ik het ontzettend geil. En mama genoot er ook van, ook toen ik met mijn vingers tussen haar kutlipjes door gleed. Mijn god wat was ze nat en heet. Haar sappen stroomden rijkelijk.

En toen ik steeds haar klitje raakte trilde haar lijfje van genot. Even hield ik op om haar geil van mijn vingers te likken. Wat smaakte ze heerlijk. Daarna zakte ik zoenend omlaag met mijn hoofd. Kusjes in haar nek en hals en daarna haar tieten en haar buik. Steeds kwam ik dichter bij haar kutje. Ik drukte kusjes op het gladde slipje en snoof de heerlijke geur op van haar geil. Ik kroop nu van bed en ging op mijn knieën tussen mams benen zitten.

Ik haakte mijn vingers onder de rand van haar slipje en trok dat vervolgens omlaag. Ik keek verlekkerd naar het gladde kutje dat glinsterde van haar kutvocht. Ik boog mijn hoofd voorover en drukte mijn lippen op haar kutje. Langzaam begon ik dat heerlijke natte spleetje te likken. Ik likte haar geil op door mijn tong diep in het warme grotje te boren. Als ik over het harde gezwollen klitje likte dan gilde ze van genot.

Het duurde dan ook niet lang of ze kreeg een spetterend orgasme. Ik had mijn eigen moeder naar een hoogtepunt gelikt, te gek eigenlijk als je er over nadenkt. De sappen die nu uit haar kutje stroomden likte ik gulzig op. Mam schoof iets verder op bed en intussen trok ik alles uit. Ik zie een paar mannen zitten, die zitten te kijken naar een geile pornofilm.

Ik word al een beetje opgewonden en voel in mijn kruis een onrustig gevoel ontstaan. Inmiddels heeft mijn vrouw zich omgekleed en ze ziet er in haar lingeriesetje wel heel erg sexy uit. Ze heeft een klein zwart behaatje aan en staat in een pikant strak slipje dat diep tussen haar billen zit voor me.

Ik zei tegen haar dat ze er mooi en lekker uitzag en wenkt haar naar me toe! Ze wil eerst niet komen, maar na te hebben aangedrongen steekt ze ook haar hoofd om het hoekje van het donkere filmzaaltje. Ze kijkt net op het moment dat een vrouw in de film een man aan het pijpen is en we zien dat de man haar hoofd helemaal tussen zijn benen dringt en de vrouw aan zijn anus gaat likken. Ze wil zich terugtrekken en weer terug gaan naar haar pashokje, maar ik houd haar tegen.

Ik fluister in haar oor: We kijken naar de film en ik zie dat mijn vrouw een beetje onwennig naar het doek kijkt en ziet hoe de vrouw in de film nu van meerdere kanten werd belaagd door mannen met grote naakte en harde penissen en dat ze even later ook anaal een stevige pik te verduren krijgt, die diep in haar kont een en weer stoot.

Ze drukt zich een beetje tegen me aan en wil eigenlijk weg gaan, maar ik houd haar op haar plaats en voel haar een beetje trillen. Doordat ze een beetje schaars gekleed is, dacht ik dat ze het een beetje koud heeft en streel haar over haar schouders en rug. Plotseling wendt ze zich naar mij toe en voor dat ik het wist wat ze wil legt ze een hand op mijn broek en kust me en dringt met haar tong in mijn mond.

Ik knik en mijn pik werd plotseling snel hard en stijf in mijn broek. Ze drukt met een hand in mijn kruis en kijkt om zich heen. Er is niemand te zien en ze kijkt nog eens naar mij.

Dan maakt ze mijn broek los en wurmt mijn inmiddels hard geworden pik door de gulp van mijn onderbroek en begin me af te trekken. Ze rukt aan mijn pik en buigt zich naar me toe en neem hem in haar mond.

Ik druk nu haar hoofd naar beneden en pers mijn pik zo diep mogelijk in haar hete mond. Ik voel mijn zaad al naar boven borrelen, maar weet me te beheersen om niet al meteen klaar te komen. Door ons gestommel hebben we toch de aandacht getrokken van de mannen die verder op in het zaaltje zitten. Twee van hen zijn al dichterbij komen zitten. Mijn vrouw stopt met pijpen en komt weer overeind zitten.

Ze ziet dat de twee mannen dichterbij komen en drukt zich helemaal tegen me aan en wil vervolgens opstappen en weggaan.

Ik houd haar tegen en gebaar hen wat dichterbij te komen. Ik ben zelf een beetje bi en raak er opgewonden van als ik mannen zie die zich zelf bevredigen.

Mijn vrouw speelt het graag mee en zo ook weer vandaag. Mijn vrouw neemt mijn pik weer in haar mond en pijpt mij en haar hoofd gaat op en neer. De mannen halen nu allebei hun dikke pikken uit hun broek en komen bij me staan. Ik pak een van die pikken vast en begin er aan te trekken. Het is een mooie lange lul van een vrij jonge vent.

Ik masseer zijn eikel en plotseling voel ik hem verharden en dan komt de jongste man al klaar. Ik kan het nog net afwenden anders had hij over mijn kleren gespoten. De jonge spuit over de grond en verwijderd zich en de volgende staat al met zijn pik voor me. Ik kan me niet beheersen, nu ik ook zelf diep door mij vrouw wordt gepijpt en neem de zijne in mijn mond. Mijn vrouw komt weer overeind zitten en ziet met verbazing hoe de man in mijn mond staat te stoten.

Ze streelt de man over zijn naakte billen en neemt het tussenstuk van de pik die in mijn mond steekt tussen haar vingers en masseert de penis. Dan neemt ze hem uit mijn mond en trekt hem af. Ik streel haar rug en neem de pik weer over en houd hem voor haar mond.

Ze doet haar mondje open en daar schuift een vreemd pik haar mond in. De man houdt haar hoofd vast, maakt een paar ongecontroleerd bewegingen en komt klaar. Net op tijd kan ze de penis uit haar mond halen, maar ze kan niet voorkomen dat er een dikke straal zaad op haar net nieuw behaatje beland. We moeten er samen om grinniken en even later als de man weg is gegaan lopen we terug naar de pashokjes.

Om het hoekje lopen we bijna tegen een ander binnen gekomen jong stelletje aan, dat meteen doorgaat naar het filmzaaltje. Het meisje is rond de twintig, een blondje en de man een buitenlander, zo zie ik het even gauw. Mijn vrouw wil zich gaan verkleden, maar ik houd haar tegen. Ik zie dat ze nog steeds opgewonden is en druk mijn zin door. Zij zit voor hem op haar knieën en pijpt hem, terwijl zijn broek op zijn enkels zitten.

Tot mijn verbazing staan er al weer drie nieuwe mannen, vlakbij het pijpende meisje, dat openlijk aan hen pik staan te rukken. Het zijn stevige palen zo te zien want de mannen laten hun harde stengels door hun hand glijden en het zijn alle drie stevige kerels, nog vrij jong en goed gebouwd. De man die gepijpt wordt wenkt de mannen naderbij en wijst op zijn vriendin.

Ze is gewillig vandaag! De eerste man neemt achter haar plaats en schuift haar rokje omhoog en trekt haar broekje naar beneden. Ze stopt even met pijpen en kijkt achterom en ik zie haar kijk naar de man achter haar die zijn broek nu naar beneden heeft gedaan en zijn grote penis richting haar naakte achterkant brengt. Wel met een kapotje werken, hoor! Ik streel mijn vrouw over haar rug, ze heeft nog haar lingeriesetje aan. Terwijl ik dat doe ontmoet ik bij haar billen aangekomen een hand van een man die dicht bij ons staat en die al een hand op de lekkere billen van mijn vrouw heeft gelegd.

Ik kijk haar aan en zie dat ze een beetje met haar ogen draait; ze wordt er dus geil van, flits door mijn hoofd. Precies op het moment dat de achter het meisje geknielde man zijn lange pik in haar steekt en op haar begint te neuken voel ik dat de man naast mijn vrouw zijn hand tussen haar benen brengt; ik merk dat ze zich aanspant en even heen en weer beweegt; haar benen verslappen en ze valt tegen me aan en knijpt hard in mijn hand.

Op dat moment glijdt ook mijn vingers door haar bilspleet en merk dat de man nu nog dichter tegen haar komt staan en zijn vingers in haar kutje laat glijden. Ze kijkt me aan en haar ogen gloeien en haar lippen wijken even uiteen en ik pers mijn mond over haar mond en we tongen elkaar.

Ik kijk langs haar heen en zie de man die het meisje neukt. Mijn penis haal ik uit weer mijn broek en mijn vrouw trekt me af terwijl de man die nu helemaal tegen haar aanstaat en haar vingert en ik haar geile kontgaatje binnendring met mijn wijsvinger. Mijn vrouw knikt naar het meisje en we proberen nu met zijn drieën een beetje dichter bij hun te komen. Ik zie de man die het meisje neukt haar bloesje om hoog schuiven zodat haar naakte rug en billen goed zichtbaar zijn.

Karin legde spontaan haar arm om mij heen en Ellen liep vooruit ze lijkt op jou hé zei ik, vindt je dat vroeg ze, ja ook zulke mooie benen en haar borsten doen niet onder voor die van jou, nee wij zijn alle twee aardig voorzien van volle borsten en de rest lijken wij ook op elkaar.

Ik opende de deur van de bungalow en liet ze binnen, kijk zelfs een sauna riep Ellen gelijk kunnen wij mooi gebruik van maken. Mag ik dan ook een keer komen, vroeg ik ja hoor klonk het gelijk en ik nam mij voor om daar gebruik van te maken en Ellen sloeg haar armen om mij heen en kuste mij vol op mijn mond en drukte haar stevige borsten tegen mij aan niet te lang wachten hoor zei ze en keek mij geil aan. Ook Karin bedankte mij op die manier en haar borsten prikten ook stevig tegen mijn borst en toen ze mij kuste drukte ze haar tongetje tegen mijn lippen en ik nam de kans waar om even te tongen met haar terwijl Ellen toe keek.

De eerste maand gebeurde er niet veel ik geilde wel op Karin vooral wanneer zij op kantoor kwam met het korte rokje aan en aardig wat van haar mooie benen en dijen liet zien toen aan het einde van de dag vroeg ze, wij waren toch alleen wanneer ik eens kwam om met ons drieën gebruik te maken van de sauna.

Wanneer gaan jullie daar weer in, vroeg ik vanavond zei ze nou is goed ik kom vanavond graag zei ik en ging naar mijn eigen bungalow met een stijve lul. Om half negen was ik daar Ellen en Karin liepen al in hun badjas rond en hadden die niet helemaal dicht geknoopt de aanzet van hun heerlijke borsten waren flink in beeld.

Eerst even een pilsje stede Karin voor en dan kun jij je al vast uit kleden, zei ze tegen mij de sauna is al op temperatuur. Ik was blij dat ik mijn badjas nog snel had mee gepakt want anders had ik daar mooi alleen naakt gezeten en ik dacht jullie laten wat zien ik ook en knoopte hem niet strak dicht.

Toen Karin het pilsje neer zette zag ik haar volle borsten hangen en toen Ellen haar pilsje pakte het zelfde beeld de dames hadden snel het pilsje op deden hun badjassen uit en daar stonden ze naakt moeder en stiefdochter. Nou van vindt je van ons vroeg Karin jullie zijn alle twee mooie vrouwen en kijk eens wat wij ook hebben, zei ze en alle twee zette hun benen uit elkaar en lieten hun kut zien en begonnen daar mee te spelen.

Wow hij heeft wat lekkers om mee te spelen zei ze en pakte hem stevig vast en Karin kwam er bij en speelde met mijn ballen.

Neuken met een pop pijpen in sauna


Ik zat op bed en keek naar de tv. Ik had eerst mama nog wat koel drinken gebracht buiten. Ze zat op een grote tuinstoel in een boek te lezen. Het was volgens mij omdat ik thuis was anders had ze vast wel in de tuin gelegen, op een luchtbedje, om naakt te genieten van de zon.

Maar nu bleef het jurkje aan. Ze bedankte me voor het drankje dat ik haar gaf. Ik vertelde dat ik op mijn kamer was om wat tv te kijken en dat vond ze goed. Even later zat ik op de rand van mijn bed en zat wat te zappen.

Ik was een beetje in gedachten verzonken en merkte niet eens dat er iemand binnen kwam. Pas toen mama naast mijn bed stond merkte ik pas dat zij het was. Glimlachend keek ze me aan en zei, “wat ben je aan het kijken?

Toen kwam ze naast me zitten op bed. Ik zag vanuit mijn ooghoek hoe haar korte jurkje een stukje omhoog geschoven was en er nu een groot deel van haar benen te zien was. Ik kon er niks aan doen maar kon er mijn ogen bijna niet meer vanaf houden. Was best sexy om te zien ook al ging het hier dan om mijn eigen moeder.

Daar ging haar hand weer naar mijn hoofd en begon ze me weer lekker te kriebelen door mijn haren Ze bleef me aankijken en ik genoot van haar strelende vingers. Ze keek me heel lief aan en lachte steeds naar me.

Ik legde mijn hoofd op haar schouder waarop zij me een kus gaf op mijn voorhoofd. Met haar andere hand streelde ze nu opeens over mijn borstkas. Een poos keken we elkaar nu heel lang in de ogen.

Ik voelde haar hoofd nu ook steeds dichter naar dat van mijn komen. Ik legde nu mijn hand op haar gebruinde been en streelde over haar knie en daarna over de binnenkant. Ze glimlachte nu en plots drukte ze haar lippen op die van mij. Ik schrok ervan want dit ging zo vlug en onverwacht. Het was niet zo’n heel lange kus want ze keek me even aan om te zien hoe ik zou reageren. Maar toen ze zag dat ik weer van de schrik was bekomen drukte ze weer haar lippen op de mijne en ditmaal veel langer.

Het werd een heerlijke lange zoen waarbij mama de eerste was die haar tong gebruikte door die tussen mijn lippen door, in mijn mond, te schuiven. Wild en geil draaiden onze tongen over en tegen elkaar. Met mijn hand streelde ik haar hand en liet mijn andere hand over haar been op en neer glijden.

Over de binnenkant van haar been en kwam zo steeds dichter bij haar kruisje. Intussen begon er in mijn broek flink wat te groeien. Mijn pik werd harder en harder. Toen duwde ik haar achterover op mijn bed. Ik zelf ging op mijn zij naast haar liggen. Weer zoenden we elkaar innig en lang. Ik streelde haar buik en haar borsten en voelde hoe haar tepels keihard werden onder het dunne stof. Ik schoof haar jurkje iets omhoog en keek naar het kleine zwarte glanzende slipje dat daar tevoorschijn kwam.

Mama kreunde zacht toen ik een keertje over het kruisje van haar slipje streek. Ik voelde de warmte en dat het al een beetje vochtig was geworden. Ik kuste haar nek en trok daarna de bandjes van het jurkje omlaag zodat haar tieten tevoorschijn kwamen.

Haar bruine tepels waren dik en hard. Weer kreunde mam toen ik de tepels één voor één tussen mijn lippen nam en eraan begon te likken en zuigen. Weer gleed mijn hand omlaag tussen haar gespreide benen en wreef ik weer over het gladde zwarte slipje. Nu krachtiger en langer. Ik drukte het zachte stof tussen haar kutlipjes heen en weer. Ik voelde het kruisje natter en natter worden. Ik wipte het randje van het slipje omhoog en schoof er mijn vingers onder.

Nu voelde ik dat mama een glad geschoren kutje had. Spiegelglad, er was geen stoppeltje te bekennen of te voelen. Dit had ik nooit durven denken dat ik ooit het kutje zou voelen van mama. Ondanks dat dit eigenlijk niet zo hoort vond ik het ontzettend geil. En mama genoot er ook van, ook toen ik met mijn vingers tussen haar kutlipjes door gleed.

Mijn god wat was ze nat en heet. Haar sappen stroomden rijkelijk. En toen ik steeds haar klitje raakte trilde haar lijfje van genot. Even hield ik op om haar geil van mijn vingers te likken. Wat smaakte ze heerlijk. Daarna zakte ik zoenend omlaag met mijn hoofd.

Kusjes in haar nek en hals en daarna haar tieten en haar buik. Ook Karin bedankte mij op die manier en haar borsten prikten ook stevig tegen mijn borst en toen ze mij kuste drukte ze haar tongetje tegen mijn lippen en ik nam de kans waar om even te tongen met haar terwijl Ellen toe keek. De eerste maand gebeurde er niet veel ik geilde wel op Karin vooral wanneer zij op kantoor kwam met het korte rokje aan en aardig wat van haar mooie benen en dijen liet zien toen aan het einde van de dag vroeg ze, wij waren toch alleen wanneer ik eens kwam om met ons drieën gebruik te maken van de sauna.

Wanneer gaan jullie daar weer in, vroeg ik vanavond zei ze nou is goed ik kom vanavond graag zei ik en ging naar mijn eigen bungalow met een stijve lul. Om half negen was ik daar Ellen en Karin liepen al in hun badjas rond en hadden die niet helemaal dicht geknoopt de aanzet van hun heerlijke borsten waren flink in beeld. Eerst even een pilsje stede Karin voor en dan kun jij je al vast uit kleden, zei ze tegen mij de sauna is al op temperatuur.

Ik was blij dat ik mijn badjas nog snel had mee gepakt want anders had ik daar mooi alleen naakt gezeten en ik dacht jullie laten wat zien ik ook en knoopte hem niet strak dicht. Toen Karin het pilsje neer zette zag ik haar volle borsten hangen en toen Ellen haar pilsje pakte het zelfde beeld de dames hadden snel het pilsje op deden hun badjassen uit en daar stonden ze naakt moeder en stiefdochter.

Nou van vindt je van ons vroeg Karin jullie zijn alle twee mooie vrouwen en kijk eens wat wij ook hebben, zei ze en alle twee zette hun benen uit elkaar en lieten hun kut zien en begonnen daar mee te spelen. Wow hij heeft wat lekkers om mee te spelen zei ze en pakte hem stevig vast en Karin kwam er bij en speelde met mijn ballen. Hij heeft grote kloten meid wat een zaad zal hij hebben dat kunnen wij wel gebruiken wat doen wij eerst de sauna in of gelijk het bed in want jan je begrijpt het wel wij zijn gezonden vrouwen en willen graag geneukt worden door jou en je mag een kindje bij mij maken, zei Ellen want wanneer ik een kindje zou hebben heb ben wij recht op een gewone woning dus maak mij zwanger als je blieft.

Na een zandloper inde sauna was het gelijk raak en Ellen lag snel op haar rug en Karin hield mij lul vast en richtte die tussen de schaamlippen van jaar stiefdochter. Ik stootte in één keer diep door wat geil was dit en de kans dat ik haar zwanger zou maken maakte mij super geil. Een van de mannen pakt het meisje, veegt het zaad met een hand van haar rug, rolt haar om en neemt tussen haar benen plaats en brengt hij zijn staalharde pik voor kutje en ik zie dat hij zijn lange harde penis in haar kut stoot.

Het meisje beweegt soepel met hem mee en ze slaat haar slanke benen om zijn heupen en trekt hem verder over haar heen. Mijn kut brand van geilheid. Neuk maar lekker met die vreemde kerel. Dat vind ik toch zo geil. Laat je maar neuken, geil wijf! Lekker neuken met je geile kut! Ik hoor de kletsende stoten van vlees op vlees als de man op het naakte meisje ligt te neuken.

Ik ben nog steeds bezig met mijn vrouw en de man, die nu voluit de kut van mijn vrouw aan het vingeren is. De man heeft zijn knoertgrote geile pik uit zijn broek gehaald en gebaart dat mijn vrouw zijn pik in haar hand neemt om hem af te trekken.

Ze kijkt me aan en ik knik naar haar. Dan gaat ze los en neemt de lange pik in haar hand en rukt hem met lange halen af. Ik sta er bij te kijken en pak een condoom van de grond en rits het pakje los. Ik ga bij mij vrouw staan en rol samen met haar een condoom over de trillende penis van de man; mijn vrouw bukt naar voren en pijpt de man en knijpt zachtjes in zijn ballen.

Ik pak mijn vrouw bij haar schouders beet en draai haar met de buikzijde naar me toe en steek mijn tong in haar mond. Ik trek haar slipje naar beneden en gebaar de man achter haar te komen en trek haar billen uit elkaar.

De man komt bij haar staan en begrijpt wat ik wil. Hij gaat achter mijn vrouw staan en brengt zijn harde penis bij haar kont. Hij is lang, dik en keihard.

Ik denk dat het goed zal gaan. De man likt spuug in zijn hand en ik zie dat hij zijn pik, waarover het condoom strak is getrokken vochtig en glad maakt. Mijn vrouw verzet zich en ik pers opnieuw mijn tong in haar mond en pak achterlangs de lange pik van de man en druk met mijn wijsvinger in haar kontgaatje. Ik sis in haar oor: Nu kun je niet meer terug!

Dat kan niet hoor! Wil je dat ik me in mijn kutje laat neuken door een ander? Word je daar heet van? Ik voel me al helemaal nat worden! Wil je die pik in mijn kut? Laat die vent me maar pakken. Ik wil geneukt worden en dat je ernaar kijkt! Ik ben je geile slet.

Ik neem de grote pik van de man, veel langer en dikker dan de mijne, in mijn hand en breng zijn erectie tegen haar kutje aan; ze voelt heet en gewillig aan en ze zet haar benen verder uit elkaar.

Ik laat hem in haar kutje komen en de man stoot diep in haar kut -ik hoor haar kermen en een beetje tegenstribbelen, maar houd haar stevig vast. Zijn harde pik glijdt met een stoot helemaal diep in haar kut en de man gaat nu stoten!

Elke stoot vangt mijn vrouw op die nu hijgend in mijn armen hangt. Haar hoofd beweegt op en neer en het zweet staat op haar voorhoofd en ze stoot hoge gilletjes uit en haar tietjes slingeren en ze krijgt haar eerste orgasme en we voelen nu hoe het sap uit haar spleet vloeit. Dan trekt de man zich terug en ik kijk de man die achter haar staat in zijn ogen en knik tegen hem.

Mijn vrouw hijgt en trilt zachtjes. Ik streel haar en ze wordt wat rustiger. Ik steek nu drie vingers in haar kontje om haar los te maken en als ik ze weghaal steekt de man zijn vingers ook in haar reet en trekt haar gaatje goed open! Zo maken we haar anus losser en naar een poosje haar kont samen te hebben gevingerd pak ik haar arm en leidt die achterlangs naar haar billen.

Ik laat haar de pik van de man vastpakken en leidt nu samen met haar de stijve penis naar haar kontgaatje. Door haar hand beweegt de eikel zich naar haar openstaande kontgaatje en dan drukt zijn eikel tegen haar aarsje.

Je kunt hem hebben! Wat een dikke lul, zeg! Oh jaah, wat een geile, dikke pik! Ja man, neuk mijn kontje maar! De man drukt nu door en zijn eikel prikt nu door haar sluitspier en na een stoot glijdt zijn harde penis bij haar naar binnen, in haar reetje!

Ik laat mijn vinger nu rond zijn pik glijden en voel dat haar sluitspier gespannen om zijn erectie klemt. We leggen onze handen op haar heupen en de man drukt nu zijn erectie verder in haar anus.

Ik zie hem naar beneden kijken, naar haar billen die nu wat achteruit steken en over zijn pik schuiven. Oh, wat gaat hij diep! Ik sper haar dikke stevige billen verder uit elkaar en de man komt nog dichter op haar staan. Zijn strakke, gespierde buik stoot tegen haar kont op; ik kijk langs haar trillende billen en zie door de lengte van zijn pik haar kontje over zijn pik glijden.

Stoot na stoot neukt hij haar reetje en steeds sneller gaat hij in en uit haar gaatje. Ik laat haar een beetje los uit mijn greep en ze buigt zich zelf voorover en ondersteunt zich door met haar handen op haar knieën haar kont nu verder naar achteren te steken.

De man versnelt nu zijn stoten en pookt grommend zijn lange lul in het kontgaatje van mijn vrouw. Ik zie nu hen samen voor me staan. De man stotend in de reet van mijn vrouw en zij voorovergebogen zijn harde stoten in haar kontje opvangend. Dan zie ik de man briesend en hijgend zich tegen haar aan persen en zich in haar klaar neuken. Mijn vrouw slaakt een langgerekte oerkreet en haar lange haren zwiepen heen en weer tegen haar bezwete gezicht; ze loopt helemaal rood aan en haar wangen zijn opgeblazen; haar onderlichaam trilt en ze verstapt met haar benen om zich in evenwicht te houden als de man bijna klaarkomt.

Het is niet onopgemerkt gegaan want er komen nu meer mannen bij ons staan. De man staat nu over haar heen gebogen en neukt nu heel fel in haar kont. Ik kijk achter hem en zie zijn ballen op en neer flitsen en ik zie het vocht van mijn vrouw uit haar kut op de grond komen.