sperma zuigen stijve lul in onderbroek

Zelf afrukken vind ik toch altijd lekkerder! Hallo ik ben 14 ik ruk Maar er komt niks uit ale ik jet gevoel krijg mort ik Dan doo. Ik weet ik niet op ik mien natte droom heb gehad Weet ik niet mère. Ik was 12 en zat in mijn kamer en ging zachtjes over mijn penis toen ging ik harder rukken en toen spoot het eruit eerst vond ik het vies daarna nietmeer, ik ben het al gewoon Nu ruk ik 2 keer per dag echt gevoel van vrijheid.

Ja dat is lekker he. Toen ik was rukte ik ook en soms begon, maar toen was ik al 13, mijn piemel te schokken en voelde ik iets heftigs samentrekken in de streek tussen mijn aars en mijn ballen. Eigenlijk was dat klaarkomen, maar dat wist ik toen nog niet en er was ook geen sperma. Dat had ik pas aan 14 jaar. Ik zocht een beetje rond op het internet totdat ik bij wikipedia masturberen kwam.

Ik las alles even door en je zag zo'n filmplaatje van 5 seconden hoe een man dat deed. Ik ging onder de douche en wilde het ook doen. Dat deed ik dan een week als ik onder de douche ging. Mijn stijve begon te schokken maar er kwam geen sperma. Toen ik weer ging douchen ging ik eerst in de cabine staan en niet de douche aanzetten.

Ik trok me nog een keer af en toen kwam er echt sperma. Ik ben 14 en was ook 14 toen ik dit deed. Het begon 4 maanden geleden en nu trek ik me keer per week af. Eerst onder de douche, maar toen zag ik m'n sperma niet. Toen 3 weken op de wc. Nu is de deurkruk kapot op mijn kamer dus als ik wil trekken op mijn bed trek ik de deurkruk er aan de andere kant uit zodat ze niet naar binnen kunnen komen. Het is mij eerste keer dat ik ruk maar der komt niks uit op een dag ben ik met dat rukken mee gaan stoppen want er kwam tog niks uitgespoten.

Uuhm ik ben 13 jaar en ik ruk bijna dagelijks maar ik heb nog niet echt sperma. Het is doorzichtig maar als ik dan even verder ruk komt het wel. Ik zie hier verhalen dat er de eerste keer al gelijk een hele straal uit spuit, maar dat heb ik nog steeds niet. Ik weet nie waar dit mee te maken heeft. Nog tips of advies? Ik ben 13 maar heb geen zaadlozing ik wil zeggen dat je niet moet stoppen met rukken maar over tijdje weer proberen.

Ik ben een jongen van 13 Ruk ff vaak maar er komt niks meer uit ik heb een keer iets gehad en dat kwam omdat ik naar de wc op school ging heb ik me laten pijpen door een ff knap meisje maar dat was het verder niks. Ik ben 11 bijna 12 en heb een paar weken terug mijn eerste zaadlozing gekregen tijdens het aftrekken. Het is wat eerder misschien, maar niet heel vroeg. Heb al van meer jongens van 11 gehoord. Hey, ik ben 15 en ik trek me soms af, Eigenlijk heel weinig omdat ik het bijna nooit kan.

Trek meestal af met porno, maar mijn sperma is doorzichtig! Word het ook nog wit. Later zal er wel wat meer wit tussen zitten meestal. Hey man, waarom kan je het bijna nooit?

Je kan het bijvoorbeeld onder de douche doen. Of 's avonds in bed voor je gaat slapen. Als het doorzichtig is, dan maakt je lichaam nog geen zaadcellen aan. Kon nog komen hoor. Wacht effe af tot je 16e. Was je misschien wat later in de puberteit? Wanneer kreeg je schaamhaar en heb je al haar onder je armen? Hoe groot ben je? En hoe groot is je ding? Een meisje van 11 met een zaadlozing? Misschien is ze wel een transgender?

Kreeg toen ik 14 was denk ik schaamhaar en heb nog geen haar onder mijn armen. Mijn "ding"heb ik nog niet gemeten, maar hij is niet groot. En ik ben besneden. Ja dan ben je gewoon wat later in de puberteit gekomen. Haar onder je armen komt meestal beetje aan het einde, hoewel eventueel borsthaar nog weer later komt.

Het is dan ook niet raar dat je nog geen zaadcellen in je sperma hebt. Meet je pik maar eens op, niet aan de kant van je ballen meten maar aan de kant van je buik he. Oh grappig, ik ben ook besneden. Geloof of medische reden? Ik ben een shemale. Ook maar hor weet je het zeker? En hoe weet je wat zeker? Je weet dat een "zaadlozing" betekent: Of bedoel je dat je op je 10e voor het eerst een orgasme klaarkomen had?

Dus had je eerst wel sperma en nu niet meer? Of heb je altijd alleen maar voorvocht gehad? Als je altijd alleen nog maar voorvocht hebt gehad, dan is dat helemaal normaal hoor op je 10e. Je lichaam maakt dan nog geen sperma aan namelijk. Komt pas op je 12e, 13e of 14e net hoe snel je bent met je ontwikkeling. Je zal ook nog wel niet veel haar bij je piemel hebben denk ik?

En hoe groot is je piemel nu? Kan je wel makkelijk je voorhuid helemaal naar achteren trekkena ls je ding stijf is? Ik was 14 dat ik mijn eerste zaadlozing kreeg, de meeste jongens uit mijn klas hadden het al gehad en thuis probeerde ik vaak genoeg tot ik een keer met jongen aan het stoeien was en hij mijn pik vastpakte en begon te rukken.

Hij bleef maar doorgaan met rukken en ik weet nog goed dat het apart aanvoelde en kwam dan ook wel hard klaar. Weet vanaf dat moment ook dat mijn eikel gevoelig is nat spuiten en dat een ander er niet aan moet komen. De jongen heeft het geprobeerd maar had wel door dat ik niet lekker vond, daarna deed hij zijn broek en boxershort naar beneden om te rukken en te gaan spuiten. Ik was 11 toen ik voor het eerst klaarkwam dat was samen met een vriendje toen we elkaar aan het verkennen waren en wat met elkaar z'n piemel speelden en zo was wel fijn ik zou graag eender een shemale willen uitproberen.

Ik maak me hier verder niet druk om en weet dat er meer jongens dit hebben, heb ook wel een jongen gesproken die vertelde dat je er helemaal vanaf moet blijven.

Kan ik het ook krijgen mijn voorhuid kan er al af en ik ben net 12 sinds augustus. Heb je nog nooit afgetrokken? Ik weet niet op je al sperma hebt, maar je kan misschien wel al lekker klaarkomen. Dat kan je wel ff proberen. Ook zonder sperma geeft dat een lekker gevoel.

Gewoon met eventueel wat vaseline of crème op je pik. Stijf maken en de hele tijd je voorhuid op en neer bewegen tot je een superlekker gevoel krijgt. Lijkt een beetje alsof je moet pissen. Als je daardoor niet door durft te gaan, kan je het de eerste keer in de douche doen. Ik ben een jongen van12 jaar en ik ben jlaargekomen Tien er een meisje aan mn luk oijpte. Maat hoe kun je het t beste doen dan Heeft iemand tips En mijn voorhuid kan niet naar achteren als hij stijf is.

Hoi, vandaag tijdens het rukken kwam er uit mijn stijve tijdens het klaarkomen telkens een doorzichtig druppeltje, het was in ieder geval geen plas want het was een beetje plakkerig was dit een soort van sperma of gewoon plakkerig plas? Ik heb nog nooit plakkerig plas gehad. Ja, jongen van 12, dit was inderdaad je eerste sperma. Er zal nu elkn meer komen.

Dus dan betekent dat je lichaam er klaar voor is! Dat is prostaatvocht of voorvocht. Wordt vanzelf meer en ook witter. Cool dat het nu begint bij je. Ik denk dat de plakkerige vloeistof eerder voorvocht was en geen sperma. Dat doorzichtige is alleen voorvocht. Over een paar maanden zal je spermaproductie wel op gang komen en wordt het steeds witter. Ik ben 14 eb als ik fap komt er maar een druppeltje doorzichtig vocht uit sinds kort verder heb ik nog geen schaamhaar?

Is dit normaal en hoe lang kan dot nog dure? Je bent gewoon wat later in de puberteit. Waarschijnlijk heb je ook nog niet zo'n grote pik? Gewoon afwachten en gewoon genieten en lekker klaarkomen. Kan je wel je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is?

Pas als je op je 16e nog geen haar hebt en sperma moet je je zorgen maken. Ik was ook zoiets 13 of 14 had het toen in bed Dat ik ineens begon wat rijden op mme buik. Als ik mn voorhuid naar achter trek blijf het wel aan de achterkant een beetje vast zitten aan mn eikel hoort dit en wanneer gaat dit weg?

Wat bedoel je precies met aan de achterkant? Zit je voorhuid nog voor een deel aan je eikel gekleefd? Je kan er een beetje vaseline of babyolie opdoen en dan voorzichtig naar achteren trekken maar mag niet echt zeer doen. Gaat vanzelf los na een tijdje. Hoe groot is jouwe nu?

Niet grokt iets van 5 cm non erect en 13 cm erect En de voorhuid zit er niet zacht aan vastgekleefd hij zit er echt strak aan vast maar de laatste 2 a 3 jaar word het steeds minder. Ik had je vraag niet goed begrepen maar ja hij bljft een beetje vastgekleefd.

Het is niet plakkerig ofzo hij is wel heel schoon. Noem me maar jongen 14 zodat ik weet dT je het tegen mij hebt. K begon met trekken toen ik bijna 12 werd en later kon ik eindelijk spuiten. Waren toen een paar druppeltjes. Nu spuit ik veel per keer waardoor ik alleen nog onder de douche en op de wc kan rukken. Ps is een stijve van 11 cm voor bijna 14 1 maand normaal? Jongen 13 11 cm is een prima maat. Hij zal ook nog wel groeien denk ik. Mijn eerste zaadlozing was toen ik 12 was samen met een vriend.

Wij waren een beetje aan het stoeien op het bed en kregen allebei er een stijve van. Toen vroeg hij of hij mij af mocht trekken en ik zei ja. Toen kwam ik heerlijk klaar. Sinds die dag doe ik het elke dag, soms keer op 1 dag!

Ik weet mijn eerste lozing niet meer Wel zou ik nog eens terug willen in de tijd om te kijken hoe het was , weet nog wel dat het doorzichtig is geweest: Ik was net 13 toen ik het vor het eerst samen met iemand 'n vriendje deed.

Had net een paar weken daarvoor iets uit mn piemel zien komen dat geen plas was: Vlak nadat hij "iets" spoot, kwam het bij mij ook. Allebei keihard, met bij hem een heel strak velletje achter de eikel: Als ik me aftrek doet het na een tijd een beetje pijn is dat normaal? Ik sliep bij een vriend en werd snacht wakker en Had een stijve alles Was nat en zo dacht wat Is dit ik Was toen net 13 en Had toevallig een andere onderboek bij me ben naar de wc gegaan en heb me onderboek verwisselt achteraf Was ik blij want ik rukte daar voor al maar kwam toen niks uit alleen het gevoel en nu Is nog fijne rukte al vanaf me 12 en nu ben ik 16 en ruk elke dag ik wil keer samen dien met een vriend zien wat bij hem hem gebeurt nog nooit gedaan ik wacht af.

Jongen 12 Kan je je voorhuid wel makkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? En heb je al sperma? Je lichaam maakt gewoon nog geen sperma. De eerste keer lijkt het of je moet plassen maar dan komt dus je eerste sperma. Kan nu ook al voelen alsof je moet plassen als je klaarkomt trouwens. Je bent best vroeg begonnen ook. Hoe groot is jouwe? En kan je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is?

Hoi jongen 13, Dat hoeft ook niet. Bij de 1 spuit het meer en bij de ander stroomt het meer. Als je heel geil bent heb je ook meer kans om te spuiten. Je kan ook een keer edging proberen. Een tijd lang 20 minuten? Dan kom je op het laatst superlekker klaar. A pls help me. Hoe groot is ie dan? Hij groeit nog tot je 18e ongeveer.

In begin doorzichtig sperma is ook normaal. Wordt later wel witter. Is het echt de opening die te krap is of misschien dat draadje te kort? Doe wat creme of vaseline op je voorhuid elke keer als je gaat aftrekken en doe hem een paar keer zo ver dat er beetje druk op komt te staan.

Mag niet echt pijn doen maar je moet wel beetje voelen dat er beetje spanning op komt. Na paar weken is ie dan al wat ruimer als het goed is. Ik was aan het aftrekken op porno vrijdag avond en toen kwam ik klaar. Ik heb een vraag want ik zat vandaag te rukken en er kwam opeens een druppeltje doorzichtig vocht uit.

Ik ben benieuwd wat het is. Tijdens het rukken of klaarkomen? Heb je al wittig sperma als je klaarkomt? Dan was het gewoon voorvocht. Dat komt als je een tijdje geil bent. De heeft dat sneller of vaker dan de ander. Ben voor het eerst klaargekomen toen 12 was, werd gepijpt door een jongen. Wat bedoel je als je een tijdje geil bent gewoon al een half uurtje ofzo? Ik heb trouwens nog nooit een zaadlozing gehad. Djer was tijdens het klaarkomen maar ik heb nog geen sperma.

Toen ik dertien was spoot er 's nachts zaad uit mijn piemel, een natte droom dus. Oh ja, nog een tip tegen het vastplakken van sperma tijdens het douchen: Want dan "stolt" het sperma zeg maar. Maar idd met wat douchegel is het ook zo weg. Maar bij jouw kwam het dus tijdens het klaarkomen schreef je. Wacht eerst maar rustig af tot je echte zaadlozingen krijgt, dan zie je daarna wel.

Of en wanneer er bij jou voorvocht komt tijdens het rukken. Zal steeds wat meer worden en later ook witter. Rustig aan afwachten en ondertussen lekker genieten van het klaarkomen. Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar? En hoe groot is je pik nu als ie stijf is? Nog geen haar onder je armen zeker? Oh ja, ook wel belangrijk: Ik wel laat in de pibertijd gekomen en heb pas een paar maanden schaam haar wat ook nog niet echt lang is hoor.

Mijn pik is 8 cm en nog geen haar onder mijn armen. En mijn voorhuid kan ik wel naar achter doen als ie stijf is maar niet dat mijn eiken eruit komt. Is dat een probleem? Trouwens ik heb het net geprobeerd met me voorhuis het Lukte wel met wat vasaline maar het deed wel een klein beetje pijn het velletje kon tot achter mijn eikel.

En hij kan nog groeien tot je 18e ongeveer. Maar het hoeft niet zo snel hoor. Elke keer dat je gaat rukken erop doen en voorzichtig steeds wat verder proberen. Trouwens als ik ruk en mijn voorhuid achter mijn eikel doe en ik ruk dan gaat mijn voorhuid steeds terug en kost het wel een beetje moeite om em weer achter mijn eikel te doen? Jongen van 14, met een beetje glijmiddel doet het in ieder geval geen pijn en het is vaak juist de bedoeling dat je voorhuid bij het aftrekken steeds over je eikel heen en weer glijdt.

Je krijgt daardoor snel een geil gevoel wat zich meestal uit in sperma spuiten, klaarkomen dus! Hoi jongen14, Je hoeft in begin tijdens het rukken niet de hele tijd je voorhuid achter de eikel te doen hoor. Een paar keer zover mogelijk tot er wat druk op komt te staan is genoeg. Wordt vanzelf nog wat ruimer dan als het goed is.

Wanneer begon je met rukken dan? Oh ja ook wel belangrijk: Dus men voorhuid moet weer terug over me eikel heen bij het rukken? Normaal ruk je door de hele tijd je voorhuid heen en weer te schuiven. Maar omdat ie bij jou nog wat krap is lijkt het me makkelijk om hem niet steeds helemaal tot achter je eikel te trekken.

Wel een paar keer per rukbeurt om het een beetje op te rekken. Help Ik durf niet klaar te komen. Ik heb vaak natte dromen en die vind ik wel lekker. Wat moet ik doen?! Waar heb je angst voor jongen 14? Het is gewoon lekker en vrijwel elke gezonde jongen trekt zich bijna dagelijks af.

Mijn eerste keer was toen ik 13 was en we doktertje speelden. Een buurmeisje van 16 onderzocht me en trok aan m'n pik waardoor ik voor het eerst sperma spoot.

Ze vond het leuk, ik toen niet, maar later wel en vind het nog steeds heerlijk. Ik begin me ook vaak af te trekken, maar zodra het gevoel iets intenser wordt, stop ik. Dat allemaal omdat ik bang ben dat het te heftig zal zijn, dat ik zal kreunen of dat ik pijn krijg. Zoals ik al zei, ik ben al 5x uit mezelf dus niet door een natte droom, wat echt al heel vaak gebeurd is klaargekomen.

Ik wil over de angst heen. Hey man, Mag ik je een paar tips geven, zodat je er wel van kan leren genieten? Over als je bang bent dat je pijn zal krijgen: Omdat je voorhuid toen nog een beetje vast zat aan je eikel of doordat je voorhuid wat te strak was of is? En dus hoef je daar ook niet bang voor te zijn.

Maar je kan dat meestal wel inhouden hoor. Ik was 11 toen het mijn eerste keer aftrekken was toen keek ik naar porno filmpjes en zag hoe ze dat doen nu trek ik mezelf 1 of 2 keer per dag af.

En kan je je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken? Bij sommigen is het een beetje te strak. Tja, wat is TE veel?! Het lijkt mij dat 1 x per dag wel genoeg is. Ga er van uit dat je sperma ongeveer 3 dagen nodig heeft om weer op volle sterkte te komen. Je lichaam zit vol met hormonen omdat je waarschijnlijk volop in de puberteit zit. En wanneer kreeg je sperma en schaamhaar?

Waarom ben je de ene keer 18 en nu 13 en waarom vraag je dit telkens aan iedereen als ik vragen mag? Dat is een foutje, komt omdat ik op iemand van 13 reageerde. Oh is toch grappig om te vergelijken hoe groot die van anderen is? Vind ik dan tenminste. Maar dan zal ik het jou niet vragen ok?

Ey J, ff een vraagje. Ik ben 16, heb niet echt behoefte aan het "vaak" aftrekken. Enig idee hoe dit komt en waardoor ik niet echt de behoefte heb? Van mij mag je hoor , ik vroeg het me gewoon af. Heb dit topik geleze en was niewsgierig geworden lig nu in me bed en heb het net voor het eerst gedaan Ik ben klaargekomen in bed en nu is het laken nat maar dat droogt wel Was wel heel lekker Nu slape. Eerste keer wass ik geloof ik ook 12 en ging bijna vanzelf. Lag op me bed een beetje over mn piemel te wrijven en die werd hard.

Gaf een lekker gevoel en opeens spoot ik. Alles zat er onder maar ik heb er van mn moeder nooit iets over gehoord tterwijl ze het wel gezien moet hebben. Help ik probeer te spuiten maar steeds als ik geil ben en ruk en dan voel ik alles tintelen en dan ga ik trillen mijn handen, tot 5 min. Dit vind ik zeer spijtig En ohja volgens mij heb ik al wel sperma omdat op dat moment dan voel ik alsof ik echt over 1 seconde ga pissen maar dan voel ik het weer terug mijn pik in stromen Kan iemand mij hierbij helpen?

Groet M graag mij aanspreken als M M13, je komt gewoon klaar. Maar er komt nog geen sperma omdat je lichaam gewoon nog niet zover is. Als je wat verder in de puberteit komt, dan komt er vanzelf een keer sperma uit als je klaarkomt. Dit hoeft niet te spuiten, maar kan er ook uit lopen gewoon. Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar en hoe groot is je pik nu? Ik spuit nog doorzichtig heel jammer maar ja.

Als ik klaarkom komt loopt er iets doorzichtig geelachtig plakkerig spul uit is dit sperma? Ik was 13 toen ik me broer betrapte met aftrekken wist niet wat het was en toen heeft hij mij afgetrokken en gepijpt. Kan me nog goed herinneren dat het een behoorlijke heftige orgasme was. Heel me lichaam begon te trillen. Dat wit doorzichtig spul dat je ziet zal waarschijnlijk wel voorvocht zijn. Bij sommige jongens komt er pas sperma als ze 14 of zelfs 15 zijn. En sommigen hebben nooit natte dromen.

Maar geelachtig plakkerig spul ken ik niet en heb dat ook nooit gehad. Toen ik 9 was kwam ik al klaar, het voelde heerlijk! Maar toen kwam er nog niets uit. Sindsdien trek ik elke dag en vanaf m'n twaalfde kwam er ook sperma uit.

Ik heb gisteren porno zitte kijken en was aan het aftrekken toen ik ineens moest plassen toen kwam er wat doorzichtig spul uit ik neem aan dat dat voorvacht is Ik bn een beetje te jong voor dit denk ik. Ik ben net 13 en gister zat ik porno te kijken en ik was heel geil, toen ging ik aftrekken en opeens kreeg ik een heerlijk gevoel in mn ondermaag en liezen. Toen had ik het gevoel dat ik moest plassen maar het was heerlijk dus ik dacht; Dan pis ik wel op de vloerbedekking in m'n kamer Maar er kwam een beetje wit plakkerig spul en ik wist meteen dat dit sperma was, later spoot er doorzichtig plakkerig spul uit m'n penis.

Ik was 11 toen ik voor het eerst klaar kwam, ik lag in bad met een stijve piemel en begon op mijn buik liggend een beetje heen en weer te bewegen, en toen spoot ik opeens Dacht eerst dat dat witte spul shampoo was dat in het water was gevallen maar toen begreep ik dat het sperma was Het voelde superlekker en ik heb de keren daarna ook zo gemasturbeerd op kussens op de vloer van mijn slaapkamer om geen geluid te maken en later begreep ik dat je ook gewoon over je piemel kan wrijven om klaar te komen.

M13, Cool dat je nu toch klaargekomen bent. Zijn wel meer jongens die niet door durven te gaan met aftrekken omdat het lijkt alsof ze gaan plassen en dan bang zijn dat er plas uit zal komen. Voor al die jongens: ALS er dan toch echt plas uit zou komen dan hoef je je daar niet druk om te maken.

En over diegenen die over doorzichtig sperma schrijven: Bedankt voor het reageren J! Nu heb ik nog een vraagje.. Er komt wél een druppeltje sperma uit, maar het spuit niet meer. Wat ik erg jammer vind. Wat kan ik hier tegen doen? En hebben meer jongens dit? Het kan er ook uitlopen. Het wordt vanze wel meer en zou kunnen dat het dan ook met spuit.

Hoe vaak ruk je? Als je vaak klaar komt dan komt er minder uit. Als je een paar dagen niet rukt komt er meer. Ik schaam me heel erg maar spuit geen sperma maar gewoon plas wat moet ik doen. Hoi, Je hoeft je sowieso niet te schamen, want je kan er niks aan doen. Wanneer kwam je in de puberteit?

Wanneer begon je schaamhaar te groeien bijvoorbeeld? Ik denk dat je een beetje aan de late kant bent qua ontwikkeling namelijk. En dat er plas uitkomt, is dat tijdens het klaarkomen? Of als je na het klaarkomen nog doorgaat met rukken? Waarschijnlijk zal het bij jou niet lang meer duren voor je echt sperma krijgt, gezien je leeftijd.

Daarna kom je waarschijnlijk ook sneller en intenser klaar. Ik kon erg goed opschieten met hem en we hadden altijd veel lol terwijl we aan het werk waren in de stallen. We praatte veel met elkaar en ook veel over de meisjes op de vereniging, wie we leuk vonden, wie niet.

En als we alleen waren in de stallen gingen onze gesprekken steeds verder Zo wilde Maarten weten wat ik van het nieuwe meisje Natalie vond. Natalie was pas sinds een paar weken lid en was direct mijn stille liefde. Ze was rond de 16 jaar en had prachtig stroblond haar tot net op haar schouders, felblauwe ogen en ze leek altijd stralend te lachen. Haar figuurtje was perfect!

Haar tienertietjes waren 2 perfecte handjes vol en priemde duidelijk door haar trui naar voren, en haar strakke billen bezorgde me vandaag tijdens het paardrijden steeds weer een stijve piemel die zich duidelijk in mijn rijbroek aftekende.

Ik hoopte maar dat Maarten het niet zou opmerken maar het ontging hem niet: Ik kan je stijve vanaf hier in je broek zien! Met een rood hoofd probeerde ik mijn erectie aan zijn blik te onttrekken en zei slapjes dat ik haar wel knap vond. Maarten haalde nog een hooibaal de stal in, gooide deze op de grond en ging er op zitten. Hij veegde met zijn mouw over zijn voorhoofd, daar ga je van zweten zei hij.

Met een soepele beweging trok hij zijn trui en shirt uit en legde het op de baal naast hem neer. Het was niet de eerste keer dan ik Maarten met ontbloot bovenlijf zag, het was tenslotte vaak bloedheet in de stallen. Ik liep op hem af en stond voor hem om te zien of we verder gingen of even gingen rusten. Maartens blik bleef weer op mijn kruis hangen en met een schok bedacht ik me dat mijn erectie zich nog steeds er duidelijk aftekende in mijn strakke rijbroek. Koortsachtig zocht ik naar een antwoord terwijl de zenuwen door mijn lichaam gierde.

Hij strekte zijn armen uit en legde zijn handen op mijn heupen en trok me naar zich toe. Langzaam trok hij de rits naar onder om vervolgens mijn rijbroek naar onderen te stropen.

Maartens handen gleden via de binnenzijde van mijn benen langzaam omhoog en hij streelde met zijn vingers langs mijn ballen. Een zucht verliet mijn lippen en verraadde mijn geilheid aan Maarten. Zo, laat maar eens zien wat je Natalie te bieden hebt Patrick! Zijn vingers gleden achter het elastiek van mijn slip en hij trok mijn slip van mijn buik en naar onderen.

Mijn bevrijdde penis richtte zich direct op en het voelde of mijn hart met elke slag extra bloed in mijn kloppend lid probeerde te pompen. Maarten keek met een geile blik bewonderend naar mijn stijve tiener lul die, glimmend van het voorvocht, voor zijn gezicht hing.

Zo groot was hij natuurlijk nog niet, maar mijn tienerpik was wel hoe een geile pik er uit hoorde te zien! Mijn besneden pik had een mooie eikel op een licht gekromde schacht.

Mijn geslacht was licht behaard en in stijve toestand had ik toch voor een tiener een behoorlijke lul vond ik. Die lekker harde lul tussen haar billen willen steken in haar strakke kontje! Ik gaf geen antwoord en ontweek zijn blik. Hij zou vast boos op mij worden! Maar Maarten bleef mijn pik en ballen strelen en ging nog steeds langzaam op en neer langs mijn schacht. Nu streelde hij zachtjes mijn gladde tienerbillen en ik liet mijn hoofd naar achteren in mijn nek hangen en probeerde me wat te ontspannen.

Even voelde ik hoe Maarten met zijn vingers van onderen af langs mijn pisbuis omhoog ging en zo het verzamelde voorvocht uit mijn eikel liet lopen om er zijn vinger langs te halen. Met mijn eigen voorvocht op zijn vinger streelde hij mijn sterretje en deze werd lekker glad hierdoor, ineens maakte de hand tussen mijn benen een felle beweging omhoog en zijn middelvinger penetreerde mijn kontje! Tegelijk trok hij mijn heupen naar voren en zoog hij mijn kloppende pik in zijn mond. Kreunde ik uit, maar Maarten hield me stevig vast terwijl hij me ritmisch bleef vingeren en aan mijn piemel bleef zuigen.

Met hete natte halen gingen zijn tong en lippen over mijn pik heen, en zijn vinger in mijn gaatje pompte heerlijk geil op en neer in me, het werd teveel voor me. Ik voelde hoe mijn ballen leken te verkrampen en het werd zwart voor mijn ogen toen ik begon te komen! Heftiger dan ooit te voren kwam ik klaar en spoot mijn hete tienerlading sperma met meerder stralen zo in de mond van Maarten.

Met trillende benen stond ik nu voor Maarten van zenuwen, uitputting, schaamte en genot.

.

Turkse meiden sex oma neukt erop los


sperma zuigen stijve lul in onderbroek

Zelf afrukken vind ik toch altijd lekkerder! Hallo ik ben 14 ik ruk Maar er komt niks uit ale ik jet gevoel krijg mort ik Dan doo.

Ik weet ik niet op ik mien natte droom heb gehad Weet ik niet mère. Ik was 12 en zat in mijn kamer en ging zachtjes over mijn penis toen ging ik harder rukken en toen spoot het eruit eerst vond ik het vies daarna nietmeer, ik ben het al gewoon Nu ruk ik 2 keer per dag echt gevoel van vrijheid. Ja dat is lekker he. Toen ik was rukte ik ook en soms begon, maar toen was ik al 13, mijn piemel te schokken en voelde ik iets heftigs samentrekken in de streek tussen mijn aars en mijn ballen.

Eigenlijk was dat klaarkomen, maar dat wist ik toen nog niet en er was ook geen sperma. Dat had ik pas aan 14 jaar. Ik zocht een beetje rond op het internet totdat ik bij wikipedia masturberen kwam. Ik las alles even door en je zag zo'n filmplaatje van 5 seconden hoe een man dat deed.

Ik ging onder de douche en wilde het ook doen. Dat deed ik dan een week als ik onder de douche ging. Mijn stijve begon te schokken maar er kwam geen sperma. Toen ik weer ging douchen ging ik eerst in de cabine staan en niet de douche aanzetten.

Ik trok me nog een keer af en toen kwam er echt sperma. Ik ben 14 en was ook 14 toen ik dit deed. Het begon 4 maanden geleden en nu trek ik me keer per week af. Eerst onder de douche, maar toen zag ik m'n sperma niet. Toen 3 weken op de wc. Nu is de deurkruk kapot op mijn kamer dus als ik wil trekken op mijn bed trek ik de deurkruk er aan de andere kant uit zodat ze niet naar binnen kunnen komen. Het is mij eerste keer dat ik ruk maar der komt niks uit op een dag ben ik met dat rukken mee gaan stoppen want er kwam tog niks uitgespoten.

Uuhm ik ben 13 jaar en ik ruk bijna dagelijks maar ik heb nog niet echt sperma. Het is doorzichtig maar als ik dan even verder ruk komt het wel. Ik zie hier verhalen dat er de eerste keer al gelijk een hele straal uit spuit, maar dat heb ik nog steeds niet. Ik weet nie waar dit mee te maken heeft. Nog tips of advies? Ik ben 13 maar heb geen zaadlozing ik wil zeggen dat je niet moet stoppen met rukken maar over tijdje weer proberen. Ik ben een jongen van 13 Ruk ff vaak maar er komt niks meer uit ik heb een keer iets gehad en dat kwam omdat ik naar de wc op school ging heb ik me laten pijpen door een ff knap meisje maar dat was het verder niks.

Ik ben 11 bijna 12 en heb een paar weken terug mijn eerste zaadlozing gekregen tijdens het aftrekken. Het is wat eerder misschien, maar niet heel vroeg. Heb al van meer jongens van 11 gehoord. Hey, ik ben 15 en ik trek me soms af, Eigenlijk heel weinig omdat ik het bijna nooit kan. Trek meestal af met porno, maar mijn sperma is doorzichtig! Word het ook nog wit. Later zal er wel wat meer wit tussen zitten meestal. Hey man, waarom kan je het bijna nooit? Je kan het bijvoorbeeld onder de douche doen.

Of 's avonds in bed voor je gaat slapen. Als het doorzichtig is, dan maakt je lichaam nog geen zaadcellen aan. Kon nog komen hoor. Wacht effe af tot je 16e. Was je misschien wat later in de puberteit? Wanneer kreeg je schaamhaar en heb je al haar onder je armen?

Hoe groot ben je? En hoe groot is je ding? Een meisje van 11 met een zaadlozing? Misschien is ze wel een transgender? Kreeg toen ik 14 was denk ik schaamhaar en heb nog geen haar onder mijn armen. Mijn "ding"heb ik nog niet gemeten, maar hij is niet groot. En ik ben besneden. Ja dan ben je gewoon wat later in de puberteit gekomen. Haar onder je armen komt meestal beetje aan het einde, hoewel eventueel borsthaar nog weer later komt.

Het is dan ook niet raar dat je nog geen zaadcellen in je sperma hebt. Meet je pik maar eens op, niet aan de kant van je ballen meten maar aan de kant van je buik he. Oh grappig, ik ben ook besneden. Geloof of medische reden? Ik ben een shemale. Ook maar hor weet je het zeker? En hoe weet je wat zeker? Je weet dat een "zaadlozing" betekent: Of bedoel je dat je op je 10e voor het eerst een orgasme klaarkomen had?

Dus had je eerst wel sperma en nu niet meer? Of heb je altijd alleen maar voorvocht gehad? Als je altijd alleen nog maar voorvocht hebt gehad, dan is dat helemaal normaal hoor op je 10e. Je lichaam maakt dan nog geen sperma aan namelijk.

Komt pas op je 12e, 13e of 14e net hoe snel je bent met je ontwikkeling. Je zal ook nog wel niet veel haar bij je piemel hebben denk ik? En hoe groot is je piemel nu?

Kan je wel makkelijk je voorhuid helemaal naar achteren trekkena ls je ding stijf is? Ik was 14 dat ik mijn eerste zaadlozing kreeg, de meeste jongens uit mijn klas hadden het al gehad en thuis probeerde ik vaak genoeg tot ik een keer met jongen aan het stoeien was en hij mijn pik vastpakte en begon te rukken.

Hij bleef maar doorgaan met rukken en ik weet nog goed dat het apart aanvoelde en kwam dan ook wel hard klaar. Weet vanaf dat moment ook dat mijn eikel gevoelig is nat spuiten en dat een ander er niet aan moet komen. De jongen heeft het geprobeerd maar had wel door dat ik niet lekker vond, daarna deed hij zijn broek en boxershort naar beneden om te rukken en te gaan spuiten. Ik was 11 toen ik voor het eerst klaarkwam dat was samen met een vriendje toen we elkaar aan het verkennen waren en wat met elkaar z'n piemel speelden en zo was wel fijn ik zou graag eender een shemale willen uitproberen.

Ik maak me hier verder niet druk om en weet dat er meer jongens dit hebben, heb ook wel een jongen gesproken die vertelde dat je er helemaal vanaf moet blijven. Kan ik het ook krijgen mijn voorhuid kan er al af en ik ben net 12 sinds augustus.

Heb je nog nooit afgetrokken? Ik weet niet op je al sperma hebt, maar je kan misschien wel al lekker klaarkomen. Dat kan je wel ff proberen. Ook zonder sperma geeft dat een lekker gevoel. Gewoon met eventueel wat vaseline of crème op je pik. Stijf maken en de hele tijd je voorhuid op en neer bewegen tot je een superlekker gevoel krijgt. Lijkt een beetje alsof je moet pissen.

Als je daardoor niet door durft te gaan, kan je het de eerste keer in de douche doen. Ik ben een jongen van12 jaar en ik ben jlaargekomen Tien er een meisje aan mn luk oijpte. Maat hoe kun je het t beste doen dan Heeft iemand tips En mijn voorhuid kan niet naar achteren als hij stijf is. Hoi, vandaag tijdens het rukken kwam er uit mijn stijve tijdens het klaarkomen telkens een doorzichtig druppeltje, het was in ieder geval geen plas want het was een beetje plakkerig was dit een soort van sperma of gewoon plakkerig plas?

Ik heb nog nooit plakkerig plas gehad. Ja, jongen van 12, dit was inderdaad je eerste sperma. Er zal nu elkn meer komen. Dus dan betekent dat je lichaam er klaar voor is! Dat is prostaatvocht of voorvocht. Wordt vanzelf meer en ook witter. Cool dat het nu begint bij je. Ik denk dat de plakkerige vloeistof eerder voorvocht was en geen sperma.

Dat doorzichtige is alleen voorvocht. Over een paar maanden zal je spermaproductie wel op gang komen en wordt het steeds witter. Ik ben 14 eb als ik fap komt er maar een druppeltje doorzichtig vocht uit sinds kort verder heb ik nog geen schaamhaar?

Is dit normaal en hoe lang kan dot nog dure? Je bent gewoon wat later in de puberteit. Waarschijnlijk heb je ook nog niet zo'n grote pik? Gewoon afwachten en gewoon genieten en lekker klaarkomen. Kan je wel je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is?

Pas als je op je 16e nog geen haar hebt en sperma moet je je zorgen maken. Ik was ook zoiets 13 of 14 had het toen in bed Dat ik ineens begon wat rijden op mme buik. Als ik mn voorhuid naar achter trek blijf het wel aan de achterkant een beetje vast zitten aan mn eikel hoort dit en wanneer gaat dit weg? Wat bedoel je precies met aan de achterkant? Zit je voorhuid nog voor een deel aan je eikel gekleefd?

Je kan er een beetje vaseline of babyolie opdoen en dan voorzichtig naar achteren trekken maar mag niet echt zeer doen. Gaat vanzelf los na een tijdje. Hoe groot is jouwe nu? Niet grokt iets van 5 cm non erect en 13 cm erect En de voorhuid zit er niet zacht aan vastgekleefd hij zit er echt strak aan vast maar de laatste 2 a 3 jaar word het steeds minder. Ik had je vraag niet goed begrepen maar ja hij bljft een beetje vastgekleefd.

Het is niet plakkerig ofzo hij is wel heel schoon. Noem me maar jongen 14 zodat ik weet dT je het tegen mij hebt. K begon met trekken toen ik bijna 12 werd en later kon ik eindelijk spuiten. Waren toen een paar druppeltjes. Nu spuit ik veel per keer waardoor ik alleen nog onder de douche en op de wc kan rukken. Ps is een stijve van 11 cm voor bijna 14 1 maand normaal? Jongen 13 11 cm is een prima maat. Hij zal ook nog wel groeien denk ik.

Mijn eerste zaadlozing was toen ik 12 was samen met een vriend. Wij waren een beetje aan het stoeien op het bed en kregen allebei er een stijve van. Toen vroeg hij of hij mij af mocht trekken en ik zei ja.

Toen kwam ik heerlijk klaar. Sinds die dag doe ik het elke dag, soms keer op 1 dag! Ik weet mijn eerste lozing niet meer Wel zou ik nog eens terug willen in de tijd om te kijken hoe het was , weet nog wel dat het doorzichtig is geweest: Ik was net 13 toen ik het vor het eerst samen met iemand 'n vriendje deed. Had net een paar weken daarvoor iets uit mn piemel zien komen dat geen plas was: Vlak nadat hij "iets" spoot, kwam het bij mij ook.

Allebei keihard, met bij hem een heel strak velletje achter de eikel: Als ik me aftrek doet het na een tijd een beetje pijn is dat normaal?

Ik sliep bij een vriend en werd snacht wakker en Had een stijve alles Was nat en zo dacht wat Is dit ik Was toen net 13 en Had toevallig een andere onderboek bij me ben naar de wc gegaan en heb me onderboek verwisselt achteraf Was ik blij want ik rukte daar voor al maar kwam toen niks uit alleen het gevoel en nu Is nog fijne rukte al vanaf me 12 en nu ben ik 16 en ruk elke dag ik wil keer samen dien met een vriend zien wat bij hem hem gebeurt nog nooit gedaan ik wacht af.

Jongen 12 Kan je je voorhuid wel makkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? En heb je al sperma? Je lichaam maakt gewoon nog geen sperma. De eerste keer lijkt het of je moet plassen maar dan komt dus je eerste sperma. Kan nu ook al voelen alsof je moet plassen als je klaarkomt trouwens. Je bent best vroeg begonnen ook. Hoe groot is jouwe? En kan je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? Hoi jongen 13, Dat hoeft ook niet.

Bij de 1 spuit het meer en bij de ander stroomt het meer. Als je heel geil bent heb je ook meer kans om te spuiten. Je kan ook een keer edging proberen. Een tijd lang 20 minuten? Dan kom je op het laatst superlekker klaar. A pls help me. Hoe groot is ie dan? Hij groeit nog tot je 18e ongeveer. In begin doorzichtig sperma is ook normaal. Wordt later wel witter. Is het echt de opening die te krap is of misschien dat draadje te kort?

Doe wat creme of vaseline op je voorhuid elke keer als je gaat aftrekken en doe hem een paar keer zo ver dat er beetje druk op komt te staan. Mag niet echt pijn doen maar je moet wel beetje voelen dat er beetje spanning op komt. Na paar weken is ie dan al wat ruimer als het goed is. Ik was aan het aftrekken op porno vrijdag avond en toen kwam ik klaar.

Ik heb een vraag want ik zat vandaag te rukken en er kwam opeens een druppeltje doorzichtig vocht uit. Ik ben benieuwd wat het is. Tijdens het rukken of klaarkomen? Heb je al wittig sperma als je klaarkomt? Dan was het gewoon voorvocht. Dat komt als je een tijdje geil bent.

De heeft dat sneller of vaker dan de ander. Ben voor het eerst klaargekomen toen 12 was, werd gepijpt door een jongen. Wat bedoel je als je een tijdje geil bent gewoon al een half uurtje ofzo? Ik heb trouwens nog nooit een zaadlozing gehad. Djer was tijdens het klaarkomen maar ik heb nog geen sperma. Toen ik dertien was spoot er 's nachts zaad uit mijn piemel, een natte droom dus. Oh ja, nog een tip tegen het vastplakken van sperma tijdens het douchen: Want dan "stolt" het sperma zeg maar.

Maar idd met wat douchegel is het ook zo weg. Maar bij jouw kwam het dus tijdens het klaarkomen schreef je. Wacht eerst maar rustig af tot je echte zaadlozingen krijgt, dan zie je daarna wel. Of en wanneer er bij jou voorvocht komt tijdens het rukken.

Zal steeds wat meer worden en later ook witter. Rustig aan afwachten en ondertussen lekker genieten van het klaarkomen.

Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar? En hoe groot is je pik nu als ie stijf is? Nog geen haar onder je armen zeker? Oh ja, ook wel belangrijk: Ik wel laat in de pibertijd gekomen en heb pas een paar maanden schaam haar wat ook nog niet echt lang is hoor. Mijn pik is 8 cm en nog geen haar onder mijn armen. En mijn voorhuid kan ik wel naar achter doen als ie stijf is maar niet dat mijn eiken eruit komt. Is dat een probleem? Trouwens ik heb het net geprobeerd met me voorhuis het Lukte wel met wat vasaline maar het deed wel een klein beetje pijn het velletje kon tot achter mijn eikel.

En hij kan nog groeien tot je 18e ongeveer. Maar het hoeft niet zo snel hoor. Elke keer dat je gaat rukken erop doen en voorzichtig steeds wat verder proberen. Trouwens als ik ruk en mijn voorhuid achter mijn eikel doe en ik ruk dan gaat mijn voorhuid steeds terug en kost het wel een beetje moeite om em weer achter mijn eikel te doen?

Jongen van 14, met een beetje glijmiddel doet het in ieder geval geen pijn en het is vaak juist de bedoeling dat je voorhuid bij het aftrekken steeds over je eikel heen en weer glijdt. Je krijgt daardoor snel een geil gevoel wat zich meestal uit in sperma spuiten, klaarkomen dus!

Hoi jongen14, Je hoeft in begin tijdens het rukken niet de hele tijd je voorhuid achter de eikel te doen hoor. Een paar keer zover mogelijk tot er wat druk op komt te staan is genoeg. Wordt vanzelf nog wat ruimer dan als het goed is.

Wanneer begon je met rukken dan? Oh ja ook wel belangrijk: Dus men voorhuid moet weer terug over me eikel heen bij het rukken? Normaal ruk je door de hele tijd je voorhuid heen en weer te schuiven. Maar omdat ie bij jou nog wat krap is lijkt het me makkelijk om hem niet steeds helemaal tot achter je eikel te trekken.

Wel een paar keer per rukbeurt om het een beetje op te rekken. Help Ik durf niet klaar te komen. Ik heb vaak natte dromen en die vind ik wel lekker. Wat moet ik doen?! Waar heb je angst voor jongen 14? Het is gewoon lekker en vrijwel elke gezonde jongen trekt zich bijna dagelijks af. Mijn eerste keer was toen ik 13 was en we doktertje speelden.

Een buurmeisje van 16 onderzocht me en trok aan m'n pik waardoor ik voor het eerst sperma spoot. Ze vond het leuk, ik toen niet, maar later wel en vind het nog steeds heerlijk. Ik begin me ook vaak af te trekken, maar zodra het gevoel iets intenser wordt, stop ik. Dat allemaal omdat ik bang ben dat het te heftig zal zijn, dat ik zal kreunen of dat ik pijn krijg.

Zoals ik al zei, ik ben al 5x uit mezelf dus niet door een natte droom, wat echt al heel vaak gebeurd is klaargekomen. Ik wil over de angst heen. Hey man, Mag ik je een paar tips geven, zodat je er wel van kan leren genieten?

Over als je bang bent dat je pijn zal krijgen: Omdat je voorhuid toen nog een beetje vast zat aan je eikel of doordat je voorhuid wat te strak was of is? En dus hoef je daar ook niet bang voor te zijn. Maar je kan dat meestal wel inhouden hoor. Ik was 11 toen het mijn eerste keer aftrekken was toen keek ik naar porno filmpjes en zag hoe ze dat doen nu trek ik mezelf 1 of 2 keer per dag af.

En kan je je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken? Bij sommigen is het een beetje te strak. Tja, wat is TE veel?! Het lijkt mij dat 1 x per dag wel genoeg is.

Ga er van uit dat je sperma ongeveer 3 dagen nodig heeft om weer op volle sterkte te komen. Je lichaam zit vol met hormonen omdat je waarschijnlijk volop in de puberteit zit. En wanneer kreeg je sperma en schaamhaar? Waarom ben je de ene keer 18 en nu 13 en waarom vraag je dit telkens aan iedereen als ik vragen mag? Dat is een foutje, komt omdat ik op iemand van 13 reageerde. Oh is toch grappig om te vergelijken hoe groot die van anderen is? Vind ik dan tenminste. Maar dan zal ik het jou niet vragen ok?

Ey J, ff een vraagje. Ik ben 16, heb niet echt behoefte aan het "vaak" aftrekken. Enig idee hoe dit komt en waardoor ik niet echt de behoefte heb? Van mij mag je hoor , ik vroeg het me gewoon af. Heb dit topik geleze en was niewsgierig geworden lig nu in me bed en heb het net voor het eerst gedaan Ik ben klaargekomen in bed en nu is het laken nat maar dat droogt wel Was wel heel lekker Nu slape.

Eerste keer wass ik geloof ik ook 12 en ging bijna vanzelf. Lag op me bed een beetje over mn piemel te wrijven en die werd hard. Gaf een lekker gevoel en opeens spoot ik. Alles zat er onder maar ik heb er van mn moeder nooit iets over gehoord tterwijl ze het wel gezien moet hebben. Help ik probeer te spuiten maar steeds als ik geil ben en ruk en dan voel ik alles tintelen en dan ga ik trillen mijn handen, tot 5 min.

Dit vind ik zeer spijtig En ohja volgens mij heb ik al wel sperma omdat op dat moment dan voel ik alsof ik echt over 1 seconde ga pissen maar dan voel ik het weer terug mijn pik in stromen Kan iemand mij hierbij helpen?

Groet M graag mij aanspreken als M M13, je komt gewoon klaar. Maar er komt nog geen sperma omdat je lichaam gewoon nog niet zover is. Als je wat verder in de puberteit komt, dan komt er vanzelf een keer sperma uit als je klaarkomt. Dit hoeft niet te spuiten, maar kan er ook uit lopen gewoon.

Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar en hoe groot is je pik nu? Ik spuit nog doorzichtig heel jammer maar ja. Als ik klaarkom komt loopt er iets doorzichtig geelachtig plakkerig spul uit is dit sperma? Ik was 13 toen ik me broer betrapte met aftrekken wist niet wat het was en toen heeft hij mij afgetrokken en gepijpt. Kan me nog goed herinneren dat het een behoorlijke heftige orgasme was.

Heel me lichaam begon te trillen. Dat wit doorzichtig spul dat je ziet zal waarschijnlijk wel voorvocht zijn. Bij sommige jongens komt er pas sperma als ze 14 of zelfs 15 zijn. En sommigen hebben nooit natte dromen. Maar geelachtig plakkerig spul ken ik niet en heb dat ook nooit gehad.

Toen ik 9 was kwam ik al klaar, het voelde heerlijk! Maar toen kwam er nog niets uit. Sindsdien trek ik elke dag en vanaf m'n twaalfde kwam er ook sperma uit. Ik heb gisteren porno zitte kijken en was aan het aftrekken toen ik ineens moest plassen toen kwam er wat doorzichtig spul uit ik neem aan dat dat voorvacht is Ik bn een beetje te jong voor dit denk ik.

Ik ben net 13 en gister zat ik porno te kijken en ik was heel geil, toen ging ik aftrekken en opeens kreeg ik een heerlijk gevoel in mn ondermaag en liezen. Toen had ik het gevoel dat ik moest plassen maar het was heerlijk dus ik dacht; Dan pis ik wel op de vloerbedekking in m'n kamer Maar er kwam een beetje wit plakkerig spul en ik wist meteen dat dit sperma was, later spoot er doorzichtig plakkerig spul uit m'n penis.

Ik was 11 toen ik voor het eerst klaar kwam, ik lag in bad met een stijve piemel en begon op mijn buik liggend een beetje heen en weer te bewegen, en toen spoot ik opeens Dacht eerst dat dat witte spul shampoo was dat in het water was gevallen maar toen begreep ik dat het sperma was Het voelde superlekker en ik heb de keren daarna ook zo gemasturbeerd op kussens op de vloer van mijn slaapkamer om geen geluid te maken en later begreep ik dat je ook gewoon over je piemel kan wrijven om klaar te komen.

M13, Cool dat je nu toch klaargekomen bent. Zijn wel meer jongens die niet door durven te gaan met aftrekken omdat het lijkt alsof ze gaan plassen en dan bang zijn dat er plas uit zal komen. Voor al die jongens: ALS er dan toch echt plas uit zou komen dan hoef je je daar niet druk om te maken. En over diegenen die over doorzichtig sperma schrijven: Bedankt voor het reageren J! Nu heb ik nog een vraagje.. Er komt wél een druppeltje sperma uit, maar het spuit niet meer. Wat ik erg jammer vind.

Wat kan ik hier tegen doen? En hebben meer jongens dit? Het kan er ook uitlopen. Het wordt vanze wel meer en zou kunnen dat het dan ook met spuit. Hoe vaak ruk je? Als je vaak klaar komt dan komt er minder uit. Als je een paar dagen niet rukt komt er meer. Ik schaam me heel erg maar spuit geen sperma maar gewoon plas wat moet ik doen.

Hoi, Je hoeft je sowieso niet te schamen, want je kan er niks aan doen. Wanneer kwam je in de puberteit? Wanneer begon je schaamhaar te groeien bijvoorbeeld?

Ik denk dat je een beetje aan de late kant bent qua ontwikkeling namelijk. En dat er plas uitkomt, is dat tijdens het klaarkomen? Of als je na het klaarkomen nog doorgaat met rukken?

Waarschijnlijk zal het bij jou niet lang meer duren voor je echt sperma krijgt, gezien je leeftijd. Daarna kom je waarschijnlijk ook sneller en intenser klaar. Ik kon erg goed opschieten met hem en we hadden altijd veel lol terwijl we aan het werk waren in de stallen. We praatte veel met elkaar en ook veel over de meisjes op de vereniging, wie we leuk vonden, wie niet. En als we alleen waren in de stallen gingen onze gesprekken steeds verder Zo wilde Maarten weten wat ik van het nieuwe meisje Natalie vond.

Natalie was pas sinds een paar weken lid en was direct mijn stille liefde. Ze was rond de 16 jaar en had prachtig stroblond haar tot net op haar schouders, felblauwe ogen en ze leek altijd stralend te lachen. Haar figuurtje was perfect! Haar tienertietjes waren 2 perfecte handjes vol en priemde duidelijk door haar trui naar voren, en haar strakke billen bezorgde me vandaag tijdens het paardrijden steeds weer een stijve piemel die zich duidelijk in mijn rijbroek aftekende.

Ik hoopte maar dat Maarten het niet zou opmerken maar het ontging hem niet: Ik kan je stijve vanaf hier in je broek zien! Met een rood hoofd probeerde ik mijn erectie aan zijn blik te onttrekken en zei slapjes dat ik haar wel knap vond. Maarten haalde nog een hooibaal de stal in, gooide deze op de grond en ging er op zitten.

Hij veegde met zijn mouw over zijn voorhoofd, daar ga je van zweten zei hij. Met een soepele beweging trok hij zijn trui en shirt uit en legde het op de baal naast hem neer.

Het was niet de eerste keer dan ik Maarten met ontbloot bovenlijf zag, het was tenslotte vaak bloedheet in de stallen. Ik liep op hem af en stond voor hem om te zien of we verder gingen of even gingen rusten. Maartens blik bleef weer op mijn kruis hangen en met een schok bedacht ik me dat mijn erectie zich nog steeds er duidelijk aftekende in mijn strakke rijbroek.

Koortsachtig zocht ik naar een antwoord terwijl de zenuwen door mijn lichaam gierde. Hij strekte zijn armen uit en legde zijn handen op mijn heupen en trok me naar zich toe.

Langzaam trok hij de rits naar onder om vervolgens mijn rijbroek naar onderen te stropen. Maartens handen gleden via de binnenzijde van mijn benen langzaam omhoog en hij streelde met zijn vingers langs mijn ballen.

Een zucht verliet mijn lippen en verraadde mijn geilheid aan Maarten. Zo, laat maar eens zien wat je Natalie te bieden hebt Patrick! Zijn vingers gleden achter het elastiek van mijn slip en hij trok mijn slip van mijn buik en naar onderen.

Mijn bevrijdde penis richtte zich direct op en het voelde of mijn hart met elke slag extra bloed in mijn kloppend lid probeerde te pompen. Maarten keek met een geile blik bewonderend naar mijn stijve tiener lul die, glimmend van het voorvocht, voor zijn gezicht hing. Zo groot was hij natuurlijk nog niet, maar mijn tienerpik was wel hoe een geile pik er uit hoorde te zien! Mijn besneden pik had een mooie eikel op een licht gekromde schacht.

Mijn geslacht was licht behaard en in stijve toestand had ik toch voor een tiener een behoorlijke lul vond ik. Die lekker harde lul tussen haar billen willen steken in haar strakke kontje!

Ik gaf geen antwoord en ontweek zijn blik. Hij zou vast boos op mij worden! Maar Maarten bleef mijn pik en ballen strelen en ging nog steeds langzaam op en neer langs mijn schacht. Nu streelde hij zachtjes mijn gladde tienerbillen en ik liet mijn hoofd naar achteren in mijn nek hangen en probeerde me wat te ontspannen. Even voelde ik hoe Maarten met zijn vingers van onderen af langs mijn pisbuis omhoog ging en zo het verzamelde voorvocht uit mijn eikel liet lopen om er zijn vinger langs te halen.

Met mijn eigen voorvocht op zijn vinger streelde hij mijn sterretje en deze werd lekker glad hierdoor, ineens maakte de hand tussen mijn benen een felle beweging omhoog en zijn middelvinger penetreerde mijn kontje! Tegelijk trok hij mijn heupen naar voren en zoog hij mijn kloppende pik in zijn mond. Kreunde ik uit, maar Maarten hield me stevig vast terwijl hij me ritmisch bleef vingeren en aan mijn piemel bleef zuigen. Met hete natte halen gingen zijn tong en lippen over mijn pik heen, en zijn vinger in mijn gaatje pompte heerlijk geil op en neer in me, het werd teveel voor me.

Ik voelde hoe mijn ballen leken te verkrampen en het werd zwart voor mijn ogen toen ik begon te komen! Heftiger dan ooit te voren kwam ik klaar en spoot mijn hete tienerlading sperma met meerder stralen zo in de mond van Maarten.

Met trillende benen stond ik nu voor Maarten van zenuwen, uitputting, schaamte en genot.

.

En hoe weet je wat zeker? Je weet dat een "zaadlozing" betekent: Of bedoel je dat je op je 10e voor het eerst een orgasme klaarkomen had?

Dus had je eerst wel sperma en nu niet meer? Of heb je altijd alleen maar voorvocht gehad? Als je altijd alleen nog maar voorvocht hebt gehad, dan is dat helemaal normaal hoor op je 10e. Je lichaam maakt dan nog geen sperma aan namelijk. Komt pas op je 12e, 13e of 14e net hoe snel je bent met je ontwikkeling. Je zal ook nog wel niet veel haar bij je piemel hebben denk ik?

En hoe groot is je piemel nu? Kan je wel makkelijk je voorhuid helemaal naar achteren trekkena ls je ding stijf is? Ik was 14 dat ik mijn eerste zaadlozing kreeg, de meeste jongens uit mijn klas hadden het al gehad en thuis probeerde ik vaak genoeg tot ik een keer met jongen aan het stoeien was en hij mijn pik vastpakte en begon te rukken. Hij bleef maar doorgaan met rukken en ik weet nog goed dat het apart aanvoelde en kwam dan ook wel hard klaar.

Weet vanaf dat moment ook dat mijn eikel gevoelig is nat spuiten en dat een ander er niet aan moet komen. De jongen heeft het geprobeerd maar had wel door dat ik niet lekker vond, daarna deed hij zijn broek en boxershort naar beneden om te rukken en te gaan spuiten. Ik was 11 toen ik voor het eerst klaarkwam dat was samen met een vriendje toen we elkaar aan het verkennen waren en wat met elkaar z'n piemel speelden en zo was wel fijn ik zou graag eender een shemale willen uitproberen.

Ik maak me hier verder niet druk om en weet dat er meer jongens dit hebben, heb ook wel een jongen gesproken die vertelde dat je er helemaal vanaf moet blijven.

Kan ik het ook krijgen mijn voorhuid kan er al af en ik ben net 12 sinds augustus. Heb je nog nooit afgetrokken? Ik weet niet op je al sperma hebt, maar je kan misschien wel al lekker klaarkomen. Dat kan je wel ff proberen. Ook zonder sperma geeft dat een lekker gevoel. Gewoon met eventueel wat vaseline of crème op je pik. Stijf maken en de hele tijd je voorhuid op en neer bewegen tot je een superlekker gevoel krijgt.

Lijkt een beetje alsof je moet pissen. Als je daardoor niet door durft te gaan, kan je het de eerste keer in de douche doen. Ik ben een jongen van12 jaar en ik ben jlaargekomen Tien er een meisje aan mn luk oijpte.

Maat hoe kun je het t beste doen dan Heeft iemand tips En mijn voorhuid kan niet naar achteren als hij stijf is. Hoi, vandaag tijdens het rukken kwam er uit mijn stijve tijdens het klaarkomen telkens een doorzichtig druppeltje, het was in ieder geval geen plas want het was een beetje plakkerig was dit een soort van sperma of gewoon plakkerig plas? Ik heb nog nooit plakkerig plas gehad. Ja, jongen van 12, dit was inderdaad je eerste sperma. Er zal nu elkn meer komen. Dus dan betekent dat je lichaam er klaar voor is!

Dat is prostaatvocht of voorvocht. Wordt vanzelf meer en ook witter. Cool dat het nu begint bij je. Ik denk dat de plakkerige vloeistof eerder voorvocht was en geen sperma. Dat doorzichtige is alleen voorvocht. Over een paar maanden zal je spermaproductie wel op gang komen en wordt het steeds witter.

Ik ben 14 eb als ik fap komt er maar een druppeltje doorzichtig vocht uit sinds kort verder heb ik nog geen schaamhaar? Is dit normaal en hoe lang kan dot nog dure? Je bent gewoon wat later in de puberteit.

Waarschijnlijk heb je ook nog niet zo'n grote pik? Gewoon afwachten en gewoon genieten en lekker klaarkomen. Kan je wel je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? Pas als je op je 16e nog geen haar hebt en sperma moet je je zorgen maken. Ik was ook zoiets 13 of 14 had het toen in bed Dat ik ineens begon wat rijden op mme buik.

Als ik mn voorhuid naar achter trek blijf het wel aan de achterkant een beetje vast zitten aan mn eikel hoort dit en wanneer gaat dit weg? Wat bedoel je precies met aan de achterkant? Zit je voorhuid nog voor een deel aan je eikel gekleefd? Je kan er een beetje vaseline of babyolie opdoen en dan voorzichtig naar achteren trekken maar mag niet echt zeer doen. Gaat vanzelf los na een tijdje. Hoe groot is jouwe nu? Niet grokt iets van 5 cm non erect en 13 cm erect En de voorhuid zit er niet zacht aan vastgekleefd hij zit er echt strak aan vast maar de laatste 2 a 3 jaar word het steeds minder.

Ik had je vraag niet goed begrepen maar ja hij bljft een beetje vastgekleefd. Het is niet plakkerig ofzo hij is wel heel schoon. Noem me maar jongen 14 zodat ik weet dT je het tegen mij hebt.

K begon met trekken toen ik bijna 12 werd en later kon ik eindelijk spuiten. Waren toen een paar druppeltjes. Nu spuit ik veel per keer waardoor ik alleen nog onder de douche en op de wc kan rukken.

Ps is een stijve van 11 cm voor bijna 14 1 maand normaal? Jongen 13 11 cm is een prima maat. Hij zal ook nog wel groeien denk ik. Mijn eerste zaadlozing was toen ik 12 was samen met een vriend.

Wij waren een beetje aan het stoeien op het bed en kregen allebei er een stijve van. Toen vroeg hij of hij mij af mocht trekken en ik zei ja. Toen kwam ik heerlijk klaar. Sinds die dag doe ik het elke dag, soms keer op 1 dag! Ik weet mijn eerste lozing niet meer Wel zou ik nog eens terug willen in de tijd om te kijken hoe het was , weet nog wel dat het doorzichtig is geweest: Ik was net 13 toen ik het vor het eerst samen met iemand 'n vriendje deed. Had net een paar weken daarvoor iets uit mn piemel zien komen dat geen plas was: Vlak nadat hij "iets" spoot, kwam het bij mij ook.

Allebei keihard, met bij hem een heel strak velletje achter de eikel: Als ik me aftrek doet het na een tijd een beetje pijn is dat normaal?

Ik sliep bij een vriend en werd snacht wakker en Had een stijve alles Was nat en zo dacht wat Is dit ik Was toen net 13 en Had toevallig een andere onderboek bij me ben naar de wc gegaan en heb me onderboek verwisselt achteraf Was ik blij want ik rukte daar voor al maar kwam toen niks uit alleen het gevoel en nu Is nog fijne rukte al vanaf me 12 en nu ben ik 16 en ruk elke dag ik wil keer samen dien met een vriend zien wat bij hem hem gebeurt nog nooit gedaan ik wacht af.

Jongen 12 Kan je je voorhuid wel makkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is? En heb je al sperma? Je lichaam maakt gewoon nog geen sperma. De eerste keer lijkt het of je moet plassen maar dan komt dus je eerste sperma.

Kan nu ook al voelen alsof je moet plassen als je klaarkomt trouwens. Je bent best vroeg begonnen ook. Hoe groot is jouwe? En kan je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken als je pik stijf is?

Hoi jongen 13, Dat hoeft ook niet. Bij de 1 spuit het meer en bij de ander stroomt het meer. Als je heel geil bent heb je ook meer kans om te spuiten. Je kan ook een keer edging proberen. Een tijd lang 20 minuten? Dan kom je op het laatst superlekker klaar. A pls help me. Hoe groot is ie dan?

Hij groeit nog tot je 18e ongeveer. In begin doorzichtig sperma is ook normaal. Wordt later wel witter. Is het echt de opening die te krap is of misschien dat draadje te kort? Doe wat creme of vaseline op je voorhuid elke keer als je gaat aftrekken en doe hem een paar keer zo ver dat er beetje druk op komt te staan. Mag niet echt pijn doen maar je moet wel beetje voelen dat er beetje spanning op komt. Na paar weken is ie dan al wat ruimer als het goed is.

Ik was aan het aftrekken op porno vrijdag avond en toen kwam ik klaar. Ik heb een vraag want ik zat vandaag te rukken en er kwam opeens een druppeltje doorzichtig vocht uit. Ik ben benieuwd wat het is.

Tijdens het rukken of klaarkomen? Heb je al wittig sperma als je klaarkomt? Dan was het gewoon voorvocht. Dat komt als je een tijdje geil bent. De heeft dat sneller of vaker dan de ander. Ben voor het eerst klaargekomen toen 12 was, werd gepijpt door een jongen. Wat bedoel je als je een tijdje geil bent gewoon al een half uurtje ofzo?

Ik heb trouwens nog nooit een zaadlozing gehad. Djer was tijdens het klaarkomen maar ik heb nog geen sperma. Toen ik dertien was spoot er 's nachts zaad uit mijn piemel, een natte droom dus. Oh ja, nog een tip tegen het vastplakken van sperma tijdens het douchen: Want dan "stolt" het sperma zeg maar. Maar idd met wat douchegel is het ook zo weg.

Maar bij jouw kwam het dus tijdens het klaarkomen schreef je. Wacht eerst maar rustig af tot je echte zaadlozingen krijgt, dan zie je daarna wel. Of en wanneer er bij jou voorvocht komt tijdens het rukken. Zal steeds wat meer worden en later ook witter. Rustig aan afwachten en ondertussen lekker genieten van het klaarkomen.

Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar? En hoe groot is je pik nu als ie stijf is? Nog geen haar onder je armen zeker? Oh ja, ook wel belangrijk: Ik wel laat in de pibertijd gekomen en heb pas een paar maanden schaam haar wat ook nog niet echt lang is hoor. Mijn pik is 8 cm en nog geen haar onder mijn armen. En mijn voorhuid kan ik wel naar achter doen als ie stijf is maar niet dat mijn eiken eruit komt. Is dat een probleem? Trouwens ik heb het net geprobeerd met me voorhuis het Lukte wel met wat vasaline maar het deed wel een klein beetje pijn het velletje kon tot achter mijn eikel.

En hij kan nog groeien tot je 18e ongeveer. Maar het hoeft niet zo snel hoor. Elke keer dat je gaat rukken erop doen en voorzichtig steeds wat verder proberen. Trouwens als ik ruk en mijn voorhuid achter mijn eikel doe en ik ruk dan gaat mijn voorhuid steeds terug en kost het wel een beetje moeite om em weer achter mijn eikel te doen? Jongen van 14, met een beetje glijmiddel doet het in ieder geval geen pijn en het is vaak juist de bedoeling dat je voorhuid bij het aftrekken steeds over je eikel heen en weer glijdt.

Je krijgt daardoor snel een geil gevoel wat zich meestal uit in sperma spuiten, klaarkomen dus! Hoi jongen14, Je hoeft in begin tijdens het rukken niet de hele tijd je voorhuid achter de eikel te doen hoor. Een paar keer zover mogelijk tot er wat druk op komt te staan is genoeg. Wordt vanzelf nog wat ruimer dan als het goed is. Wanneer begon je met rukken dan? Oh ja ook wel belangrijk: Dus men voorhuid moet weer terug over me eikel heen bij het rukken?

Normaal ruk je door de hele tijd je voorhuid heen en weer te schuiven. Maar omdat ie bij jou nog wat krap is lijkt het me makkelijk om hem niet steeds helemaal tot achter je eikel te trekken. Wel een paar keer per rukbeurt om het een beetje op te rekken. Help Ik durf niet klaar te komen. Ik heb vaak natte dromen en die vind ik wel lekker. Wat moet ik doen?! Waar heb je angst voor jongen 14?

Het is gewoon lekker en vrijwel elke gezonde jongen trekt zich bijna dagelijks af. Mijn eerste keer was toen ik 13 was en we doktertje speelden. Een buurmeisje van 16 onderzocht me en trok aan m'n pik waardoor ik voor het eerst sperma spoot.

Ze vond het leuk, ik toen niet, maar later wel en vind het nog steeds heerlijk. Ik begin me ook vaak af te trekken, maar zodra het gevoel iets intenser wordt, stop ik. Dat allemaal omdat ik bang ben dat het te heftig zal zijn, dat ik zal kreunen of dat ik pijn krijg. Zoals ik al zei, ik ben al 5x uit mezelf dus niet door een natte droom, wat echt al heel vaak gebeurd is klaargekomen.

Ik wil over de angst heen. Hey man, Mag ik je een paar tips geven, zodat je er wel van kan leren genieten? Over als je bang bent dat je pijn zal krijgen: Omdat je voorhuid toen nog een beetje vast zat aan je eikel of doordat je voorhuid wat te strak was of is?

En dus hoef je daar ook niet bang voor te zijn. Maar je kan dat meestal wel inhouden hoor. Ik was 11 toen het mijn eerste keer aftrekken was toen keek ik naar porno filmpjes en zag hoe ze dat doen nu trek ik mezelf 1 of 2 keer per dag af. En kan je je je voorhuid gemakkelijk helemaal naar achteren trekken? Bij sommigen is het een beetje te strak. Tja, wat is TE veel?! Het lijkt mij dat 1 x per dag wel genoeg is. Ga er van uit dat je sperma ongeveer 3 dagen nodig heeft om weer op volle sterkte te komen.

Je lichaam zit vol met hormonen omdat je waarschijnlijk volop in de puberteit zit. En wanneer kreeg je sperma en schaamhaar? Waarom ben je de ene keer 18 en nu 13 en waarom vraag je dit telkens aan iedereen als ik vragen mag? Dat is een foutje, komt omdat ik op iemand van 13 reageerde.

Oh is toch grappig om te vergelijken hoe groot die van anderen is? Vind ik dan tenminste. Maar dan zal ik het jou niet vragen ok? Ey J, ff een vraagje. Ik ben 16, heb niet echt behoefte aan het "vaak" aftrekken.

Enig idee hoe dit komt en waardoor ik niet echt de behoefte heb? Van mij mag je hoor , ik vroeg het me gewoon af. Heb dit topik geleze en was niewsgierig geworden lig nu in me bed en heb het net voor het eerst gedaan Ik ben klaargekomen in bed en nu is het laken nat maar dat droogt wel Was wel heel lekker Nu slape. Eerste keer wass ik geloof ik ook 12 en ging bijna vanzelf.

Lag op me bed een beetje over mn piemel te wrijven en die werd hard. Gaf een lekker gevoel en opeens spoot ik. Alles zat er onder maar ik heb er van mn moeder nooit iets over gehoord tterwijl ze het wel gezien moet hebben. Help ik probeer te spuiten maar steeds als ik geil ben en ruk en dan voel ik alles tintelen en dan ga ik trillen mijn handen, tot 5 min.

Dit vind ik zeer spijtig En ohja volgens mij heb ik al wel sperma omdat op dat moment dan voel ik alsof ik echt over 1 seconde ga pissen maar dan voel ik het weer terug mijn pik in stromen Kan iemand mij hierbij helpen? Groet M graag mij aanspreken als M M13, je komt gewoon klaar.

Maar er komt nog geen sperma omdat je lichaam gewoon nog niet zover is. Als je wat verder in de puberteit komt, dan komt er vanzelf een keer sperma uit als je klaarkomt. Dit hoeft niet te spuiten, maar kan er ook uit lopen gewoon. Wanneer kreeg je bijvoorbeeld schaamhaar en hoe groot is je pik nu?

Ik spuit nog doorzichtig heel jammer maar ja. Als ik klaarkom komt loopt er iets doorzichtig geelachtig plakkerig spul uit is dit sperma? Ik was 13 toen ik me broer betrapte met aftrekken wist niet wat het was en toen heeft hij mij afgetrokken en gepijpt. Kan me nog goed herinneren dat het een behoorlijke heftige orgasme was. Heel me lichaam begon te trillen. Dat wit doorzichtig spul dat je ziet zal waarschijnlijk wel voorvocht zijn. Bij sommige jongens komt er pas sperma als ze 14 of zelfs 15 zijn.

En sommigen hebben nooit natte dromen. Maar geelachtig plakkerig spul ken ik niet en heb dat ook nooit gehad. Toen ik 9 was kwam ik al klaar, het voelde heerlijk! Maar toen kwam er nog niets uit. Sindsdien trek ik elke dag en vanaf m'n twaalfde kwam er ook sperma uit. Ik heb gisteren porno zitte kijken en was aan het aftrekken toen ik ineens moest plassen toen kwam er wat doorzichtig spul uit ik neem aan dat dat voorvacht is Ik bn een beetje te jong voor dit denk ik.

Ik ben net 13 en gister zat ik porno te kijken en ik was heel geil, toen ging ik aftrekken en opeens kreeg ik een heerlijk gevoel in mn ondermaag en liezen. Toen had ik het gevoel dat ik moest plassen maar het was heerlijk dus ik dacht; Dan pis ik wel op de vloerbedekking in m'n kamer Maar er kwam een beetje wit plakkerig spul en ik wist meteen dat dit sperma was, later spoot er doorzichtig plakkerig spul uit m'n penis.

Ik was 11 toen ik voor het eerst klaar kwam, ik lag in bad met een stijve piemel en begon op mijn buik liggend een beetje heen en weer te bewegen, en toen spoot ik opeens Dacht eerst dat dat witte spul shampoo was dat in het water was gevallen maar toen begreep ik dat het sperma was Het voelde superlekker en ik heb de keren daarna ook zo gemasturbeerd op kussens op de vloer van mijn slaapkamer om geen geluid te maken en later begreep ik dat je ook gewoon over je piemel kan wrijven om klaar te komen.

M13, Cool dat je nu toch klaargekomen bent. Zijn wel meer jongens die niet door durven te gaan met aftrekken omdat het lijkt alsof ze gaan plassen en dan bang zijn dat er plas uit zal komen. Voor al die jongens: ALS er dan toch echt plas uit zou komen dan hoef je je daar niet druk om te maken. En over diegenen die over doorzichtig sperma schrijven: Bedankt voor het reageren J!

Nu heb ik nog een vraagje.. Er komt wél een druppeltje sperma uit, maar het spuit niet meer. Wat ik erg jammer vind. Wat kan ik hier tegen doen? En hebben meer jongens dit? Het kan er ook uitlopen. Het wordt vanze wel meer en zou kunnen dat het dan ook met spuit. Hoe vaak ruk je? Als je vaak klaar komt dan komt er minder uit. Als je een paar dagen niet rukt komt er meer.

Ik schaam me heel erg maar spuit geen sperma maar gewoon plas wat moet ik doen. Hoi, Je hoeft je sowieso niet te schamen, want je kan er niks aan doen. Wanneer kwam je in de puberteit? Wanneer begon je schaamhaar te groeien bijvoorbeeld? Ik denk dat je een beetje aan de late kant bent qua ontwikkeling namelijk. En dat er plas uitkomt, is dat tijdens het klaarkomen? Of als je na het klaarkomen nog doorgaat met rukken? Waarschijnlijk zal het bij jou niet lang meer duren voor je echt sperma krijgt, gezien je leeftijd.

Daarna kom je waarschijnlijk ook sneller en intenser klaar. Niks van gemerkt natuurlijk, pas bij het wakker worden vond ik dat vervelende 'plakspul'. M'n moeder zei alleen iets over opgroeien dus wist ik nog niks.

Toen ik tien was zag ik een andere jongen van mijn leeftijd trekken, en tegelijkertijd heeft een vriendje van 14 me uitgelegd hoe alles werkte, dus toen begon het allemaal D Echt sperma kreeg ik toen ik een jaar of twaalf was, niet later in elk geval.

Ik heb weleens witte vlekken maar nog nooit echt als ik ruk sperma hoe kan dat? Kom je wel klaar tijdens het rukken? En hoe groot is je pik? En heb je al schaamhaar? J13, Je bedoelt op je lichaam als je wakker wordt of zo? Misschien omdat het dan opgedroogd is, dan lijkt het witter dan als het vers en vloeibaar is. Ik heb nog nooit een zaadlozing gehad of natte droom voor zover ik het weet maar ik heb wel het plasgevoel als ik trek. Ik ben nu bijna 12 m'n penis is ong.

Als ik trek voelt het wel lekker maar uiteindelijk wordt het gevoel heftig waardoor ik stop met trekken. Cool dat je nu al aftrekt.

Dat "plasgevoel" wordt dat steeds sterker? En stop je omdat je denk dat je echt zal gaan plassen als je doorgaat? Kan je dat heftige gevoel misschien omschrijven? Probeer anders eens met wat vaseline of olie te trekken en dan bijvoorbeeld als je in de douche zit of staat, dan kan je gewoon doorgaan en hoef je je niet druk te maken of je misschien zal plassen.

Want dat loopt dan zo weg het putje in. J11, Toch een keer doorgaan. Als je het een keer laat gebeuren weet je wat het is en herken je het vanzelf. Je kunt ook een beetje massageolie gebruiken als het wrijven eventueel gaat irriteren. Anders gewoon doorgaan als je dat heftige gevoel krijgt, de ontlading kom daarna en dat is heel lekker. Als ik trek doet het geen pijn maar word het een heel gek gevoel waardoor ik stop, ik voel het rond m'n penis.

Maar ik kan het niet echt omschrijven maar ik ben niet bang om te plassen in iedergeval.. Verder kan ik m'n voorhuid wel helemaal naar achter trekken bijna. Ik begon ongeveer 2 tot 4 maanden geleden met trekken.

Jongen 11 Jaar Als je dat gekke gevoel krijgt, dan moet je gewoon doorgaan met aftrekken en daarna zal je echt een heel erg lekkere gevoel krijgen en dus klaarkomen.

Sperma is wit en voorvocht is doorzichtig. Kijken of je dan klaarkomt.. Heve fun en succes. Ik ga altijd door na dat gevoel maar er komt nooit iets uit kan het zijn dat ik nog te jong ben ik ben 11 jaar? Had ik ook niet hoor.

Rond ben ik wel klaarggekomen, zo met schokkende bewegingen in mijn piemel en een bizar gevoel onderaan in mijn buik. Maar ik wist niet dat het klaarkomen was want ik had nog geen sperma pas aan jaar heb ik gespoten. Hoi, ik ben net 14 geworden en was vandaag aan het rukken en opeens kwam er iets uit mijn piemel, maar het was net een soortvan lijm klopt dit wel?

Als het een soort van doorzichtig lijm is zou ik eerder denken aan voorvocht. Ik was ook 13 en het ging bij mij ongeveer hetzelfde, alleen niet het plasgevoel. Ik krijg na een tijdje een schokkend gevoel als ik aftrek, ik ga nu wel steeds langer door.

Verder heb ik volgensmij wel eens voorvocht gehad, ik was op vakantie en voelde opeens een soort van slijm in m'n onderbroek. Daar heb ik niks over gezegd omdat ik het privé wilde houden. Wat is voor vocht want ik heb dat na het aftrekken. Toen je dat spul in je broek had, had je toen net afgetrokken? Of was je geil geweest? Er komt nog niks uit als je dat schokkende gevoel hebt? Hoe lang trek je meestal af? Probeer eens een kwartier geil te blijven. Dus rustig trekken en af en toe kort te stoppen maar wel stijve houden.

En pas op het einde doorgaan tot dat lekkere gevoel. Succes en laat maar weten hoe het ging ok? Ik had niet afgetrokken toen het er in zat maar volgensmij voelde het voor ik keek wel lekker. Ik was verder ook niet geil toen. Maar als ik trek word het schokkende gevoel na even te heftig ofzo, ik kan het niet echt omschrijven.

Ik trek zo lang mogelijk door maar uiteindelijk moet ik stoppen van m'n lichaam. Op dit moment verstijft mijn lichaam en kan ik gewoon niet meer doorgaan. Ik heb wel natte dromen gehad maar als ik aftrek komt er 1 druppel voorvocht uit. Juist doorgaan tot het eruit spuit. Dat gevoel is inderdaad lekker. Het kan ook zijn dat er nog niks uit komt op je 12e hoor. Niet te groot maar wel lekker stevig. Ik begon ik Maaike te zoenen en al gauw voelde ik vier handen mij uitkleden.

Een rilling ging over mijn rug, Maaike deed mijn shirt uit en Marcel stond achter me om mijn broek en slip uit te trekken. Maaike wist dat ik wat nerveus was en fluisterde zachtjes in mijn oor dat ik vooral moest genieten en mezelf heerlijk moest laten gaan. Daarna beet ze direct in mijn oorlel, wetend dat ik dat geil vind. En blijkbaar had ze Marcel ook over mij ingelicht, want ik voelde dat hij met beide handen mijn gevoelge tepels streelde.

Wat ik ook bij Maaike deed, ik pakte haat borsten streelde ze en kneep zachtjes in haar tepels. Door het stof van Marcel zijn boxer voelde ik dat hij met zijn pik zachtjes in mijn bilspleet duwde en terwijl Maaike mij zachtjes aftrok, gleed mijn hand in haar slipje.

Ik voelde dat zij al lekker nat werd en liet mijn vingers door haar kutje glijden. Ze kreunde zacht en trok haar slipje uit. Samen gingen we op onze knieën zitten om ook Marcel van zijn laatste kledingstuk te bevrijden. Een prachtige stijve pik kwam te voorschijn en ik nam hem gelijk in mijn hand. Ik likt zijn eikel, trok hem af en nam hem in mijn mond om er op te zuigen.

Maaike streelde zijn ballen terwijl hij mij zachtjes in mijn mond neukte. Hmmm, heerlijk, zo'n stijve pik in mijn mond. Ineens voelde ik dat Maaike mijn stijve pik in haar mond nam en terwijl ik door haar heerlijk werd gepijpt, voelde ik dat Marcel steeds steviger in mijn mond neukte en hoorde ik hem steeds sneller hijgen. Ik keek hem aan en ik knikte, ja, ikwil dat je klaarkomt! Ik pakte met één hand zijn pik en trok hem af en met mijn andere hand kneep ik zachtjes in zijn ballen.

Al snel voelde ik dat hij het niet meer hield, zijn pik werd groter, zijn ballen knepen samen en ineens voelde ik zijn zaad diep in mijn mond spuiten Ik likte zijn pik schoon en werd door hem en Maaike op de bank gelegd.

Marcel nam nu mijn pk in zijn mond en zoog aan mijn eikel. Hij pijpte heerlijk en ik voelde ook een vinger in mijn kontje, wat me nog meer opwond. Maaike beet zachtjes in mijn tepels en toen Marcel met twee vingers mijn kontje vingerde, voelde ik dat ik het ook niet lang kon ophouden. Maaike zag dit en samen met Marcel likten en trokken ze aan mijn stijve pik en even later spoot ik mijn sperma over hun gezichten.

Ze likten elkaar en mijn pik schoon en het voelde heerlijk. Maaike ging op de bank zitten en ik spreidde haar benen en op liggend likte ik haar kutje. Ze was lekker vochtig en ik gled met mijn tong langs haar schaamlippen en drukte mijn tong in haar kutje.

Ze was al erg opgewonden en drukte haar kruis in mijn gezicht.Erotische massage venray klussen voor natura


Die lekker harde lul tussen haar billen willen steken in haar strakke kontje! Ik gaf geen antwoord en ontweek zijn blik.

Hij zou vast boos op mij worden! Maar Maarten bleef mijn pik en ballen strelen en ging nog steeds langzaam op en neer langs mijn schacht. Nu streelde hij zachtjes mijn gladde tienerbillen en ik liet mijn hoofd naar achteren in mijn nek hangen en probeerde me wat te ontspannen.

Even voelde ik hoe Maarten met zijn vingers van onderen af langs mijn pisbuis omhoog ging en zo het verzamelde voorvocht uit mijn eikel liet lopen om er zijn vinger langs te halen. Met mijn eigen voorvocht op zijn vinger streelde hij mijn sterretje en deze werd lekker glad hierdoor, ineens maakte de hand tussen mijn benen een felle beweging omhoog en zijn middelvinger penetreerde mijn kontje!

Tegelijk trok hij mijn heupen naar voren en zoog hij mijn kloppende pik in zijn mond. Kreunde ik uit, maar Maarten hield me stevig vast terwijl hij me ritmisch bleef vingeren en aan mijn piemel bleef zuigen.

Met hete natte halen gingen zijn tong en lippen over mijn pik heen, en zijn vinger in mijn gaatje pompte heerlijk geil op en neer in me, het werd teveel voor me. Ik voelde hoe mijn ballen leken te verkrampen en het werd zwart voor mijn ogen toen ik begon te komen! Heftiger dan ooit te voren kwam ik klaar en spoot mijn hete tienerlading sperma met meerder stralen zo in de mond van Maarten. Met trillende benen stond ik nu voor Maarten van zenuwen, uitputting, schaamte en genot.

Maarten hield me echter stevig vast en bleef aan mijn spuitende lul zuigen tot ik de laatste straal van mijn tienersperma had verschoten. Hij ging nog even door tot dat mijn stijve begon af te nemen en liet hem toen uit zijn mond glijden.

Vond je het niet lekker? Ik keek Maarten beschaamd aan en zag dat hij nog wat voorvocht en sperma van mij op zijn lippen had. Ik voelde hoe zijn vinger uit mijn kontje gleed en Maarten stond op van de hooibaal voor me en begon zijn rijbroek los te maken. Misschien als ik hem alleen af zou trekken, ja dat zou hij toch ook wel voldoende vinden? Het kwam niet eens bij me op om mijn broek weer op te trekken, en zo zat ik in mijn blote kontje te kijken naar hoe Maarten zijn broek liet zakken.

Vlak voor mijn gezicht zag ik zijn boxershort tevoorschijn komen waarin al een flinke bobbel zichtbaar was. Even bleef de rand achter iets hangen, en ik wist dat dit zijn stijve lul moest zijn. De mooie roodgekleurde en ontblootte eikel, de geaderde stam en zijn mooie geschoren zak.

Het was de eerste stijve lul die ik ooit zo zag en ook al was ik bang, ik vond hem ook erg mooi en geil. Zo geheel geschoren leek zijn lul enorm groot en zag zeer mannelijk uit.

Mijn mond werd droog van angst toen mijn hand zich naar Maarten zijn lul bewoog, ik streelde langs zijn pik en keer Maarten aan. Maarten sloot zijn ogen en leek enorm te genieten van mijn strelingen over zijn lul, ik voelde me langzaam aan weer geil worden. Met mijn andere hand nam ik nu zijn kale ballen in mijn hand en streelde deze zachtjes met mijn vingers terwijl mijn andere hand zijn pik omvatte en nu ook langzaam begon te bewegen. Ik was aan het denken hoe we Donny zijn vriend, Mark er bij konden betrekken bij onze geile wensen.

Ik dacht erover na en zei dat ik gehoord had dat de eerste keer nogal pijnlijk moet zijn. Dus daarom was ik er nog niet over begonnen. Dus we bleven lekker op het strand liggen kijkend naar de zon die langzaam onder ging. Het was een paar uur geleden dat we onze ladingen sperma hadden gespoten, en ik was opnieuw geil geworden. Donny zag dat en dat maakte hem geil. Oh broertje ik zie dat jij al weer geil bent, zei Donny. Je wilt zeker proberen te neuken waar Ryan het over heeft gehad We hebben geen glijmiddel, zei Dylan.

Ik kan het proberen met speeksel, zei Donny. Het lijkt erop dat ik Dylan heb kunnen overhalen om het te proberen, dus dat is afgesproken. Donny boog Dylan voor over op de moterkap van de auto en maakte met speeksel zijn lul glad en deed ook hetzelfde met mijn anus. Toen begon hij zijn lul tegen mijn anus aan te drukken, en ik schreeuwde. Donny het doet pijn zou je willen stoppen, maar hij wist zich niet in te houden en te drukte harder.

Donny was zo opgewonden dat hij bijna niet te stoppen was. Dus trok zijn lul voorzichtig uit mijn strakke kontje. Het spijt me Dylan, ik zal het niet weer doen totdat je er klaar voor bent, zei Donny. We kunnen nu beter naar huis te gaan, zei Donny. We begonnen ons aan te kleden en Ryan vroeg me om naakt te blijven en ik vroeg: Hij wilde op de terug weg met mijn lul spelen op weg naar huis. Dus ik heb mij niet aan gekleede en Ryan speelde met mij op weg naar huis.

Ik maakte een puinhoop in Donny's auto met al mijn sperma. Maar gelukkig vond hij het niet erg. Nu was het tijd om met Donny te praten over zijn Mark. Mark was een slanke blonde jongen van ongeveer 65 kg en 16 jaar oud dezelfde leeftijd als Donny. Dus Donny en ik waren aan het denken. Wanneer Vader en moeder weer voor een weekendje samen naar de stad gaan.

Zou Mark dat weekend dan niet bij ons een nacht hier kunnen door brengen, Vroeg ik. Ik weet zeker dat hij zou willen komen, zei: Ik zit alleen te denken hoe ik hem in de stemming kan brengen dat hij mee zal doen. Denkt jij dat als Mark hier is en wij in onze slips lopen dat we hem dan weten te verlijden terwijl, vroeg Dylan. Ik denk dat als wij allen alleen een slip zullen dragen, dat wij hem wel weten te verlijden. Zo waren we het er over eens dat het plan van Dylan best eens zou kunnen gaan werken.

Vrijdag op school zou Donny Mark weer zien en zou hem dan gaan vragen. Hoi Mark, wanneer mijn ouders een weekendje weg gaan naar de stad heb je dan zin om bij ons een nachtje door te brengen. Samen met mijn broer Dylan en ik. Ok, kom je dan ongeveer 5 uur dan kijken we samen tv, wat gamen, dan maken we er veel plezier en lol van. Toen Donny thuis kwam vertelde hij me alles hoe het gesprek gegaan was en vertelde dat hij om ongeveer Toen de ouders van Donny en Dylan het huis hadden verlaten maakten ze zich klaar voor hun plan.

Donny was in de woonkamer toen Mark kwam om Donny en ik waren nog steeds gekleed , want we wilden Mark niet afschrikken. De tijd verstreek en we speelden een aantal computerspellen voor enkele uren. We besloten om wat tv te kijken en ik ging er wat comfortabel bij zitten voor TV. Dus deed Dylan zijn broek uit en ging met zijn slip op de bank zitten. Ik hoop dat niemand hier problemen mee heeft, zei: Nee, het is ok.

We zijn toch allemaal maar jongens onder elkaar zei: Waarom doe jij niet hetzelfde, Mark. Uiteindelijk zullen wij ons allemaal moeten uit kleden om naar bed te gaan. Mark knikte en zei dat hij daar gelijk in had. Dus besloten Mark en Donny hun broek ook maar uit te doen. Terwijl Mark zijn broek uit deed moest ik mijn stijve lul zien te verbergen, want er onstond al een flinke paal in mij slip en ik lekte al voorvocht.

Ik moest aan andere dingen denken zodat ik mijn stijve lul weer naar beneden weet te krijgen. Op sommige momenten lukte het mij, maar mijn stijve kwam iedere keer weer terug. De chips uit de kom was ongeveer helemaal leeg.

He, Dylan waarom ga je niet de kom met chips bij vullen vroeg: Ik probeerde Donny te laten doorschemeren dat ik een stijve had, zonder dat Mark mijn hint zou begrijpen dat ik een stijve had. Donny glimlachte naar me en fluisterde mij, laat hem maar ongemerkt zien. Dus ik stond op om chips uit de keuken op te halen. Dus ik deed wat Donny zei, terwijl ik liep kon ik mijn stijve lul niet verbergen en Mark merkte dat op en reageerde naar Donny. Je broertje heeft een stijve Ja, ik krijg een stijve zonder reden en hij is ook moeilijk te verbergen.

Net als of jij nooit een stijve hebt, zei ik tegen Mark. Ik was in de keuken en probeerde te verstaan wat zijn uitspraken zou zijn.

Dus je hebt er geen problemen mee dat mijn broertje hier nu met een stijve loopt, vroeg Donny? Nee, ik heb daar geen problemen mee, zei: Toen ik dat hoorde kwam ik terug de woonkamer in zonder mijn stijve lul te verbergen. Dylan wat een lekkere stijve lul heb je daar grinnikte, Mark. Ik probeerde om iets te bedenken waardoor hij nog meer opgegeild zou worden om nog een stapje verder te gaan. Wat bedoel je daar mee vroeg, Dylan?

Ik heb gehoord Dylan dat ik niet de enige ben, zei ik tegen Mark. Wie heeft je dat verteld " Wilde hij weten. Dat zul jij vast niet weten, antwoorde ik hem. Toen sprong Donny op. Ik heb het hem verteld, over het weekend dat ik bij jou was.

Toen heb ik ook gezien dat jij een stijve had. Jij zag dat ik toen een stijve had op die avond, vroeg: Klopt ik heb gezien dat je toen een stijve had. Ja, ik heb geprobeerd om het te verbergen, maar wat moet ik doen als ik een stijve heb. Ik kon mij moeilijk gaan aftrekken terwijl Donny er bij was verdedigde Mark zich.

Het is niets om je voor te schamen, ik zou daar heel normaal op gereageerd hebben, zei Donny. Mark was geschokt om te horen wat Donny zei. Wat mij betreft mag Dylan zich hier zo aftrekken, zonder dat ik mij er voor schaam zei Donny. Als je dat goed vind, zei ik Dylan. Ik wilde zijn reactie weten om te zien wat hij zou zeggen. En tot mijn verbazing zei Mark, ga je gang. Ik keek naar Donny en we waren beide geschokt wat betreft Mark zijn reactie.

Ga je gang, zei: Ik stond daar en besloot mijn slip uit te doen, en begon met het strelen van mijn lul. Ik keek naar Mark om te zien wat zijn reactie was. Hij keek me alleen maar aan terwijl ik mijn lul streelde , en hij bleef maar kijken terwijl ik me aftrek. He, word jij niet opgewonden terwijl mijn broertje zich hier staat af te trekken vroeg Donny aan mark.

Ik Dylan keek naar Mark en merkte dat zijn lul steeds stijver werd. Dat deed Mark al zijn schaamte gevoel op zij zetten. Waarop Donny naar Mark toe liep en de stijve lul van Mark greep en zijn lul begon te strelen.

Ik keek naar Mark en terwijl Donny in zijn kruis aan het wrijven was. Ik heb mezelf tot besloten om te zien of Mark mij zou stoppen. Ik Dylan liep naar Mark toe en begon te spelen met zijn lul en hij hield me niet tegen. Ik trok zijn slip naar beneden en zijn lul was enorm stijf, ongeveer 17 cm, en streelde zijn lul.

Na 1 jaar ontmoette ik per toeval een oudere man van 66 jaar en wij konden het samen goed vinden. Hij was ook gescheiden en woonde in Nederland en ik in België. Hij bleef een paar keer bij mij overnachten en wij werden intiem met elkaar. Voor mij was het de eerste maal dat ik seks had met een man. En dat beviel me heel goed. Ik stelde hem ook voor aan mijn ouders en vertelde eerlijk dat wij een intieme relatie hadden.

Mijn ouders reageerden heel goed op mijn openheid en stelden geen vragen. Alzo moest ik niet liegen tegen hen. Doch helaas werd mijn moeder ziek, kwijnde weg en overleed 1,5 jaar later. Ik ging regelmatig mijn eenzame vader opzoeken en ook wat helpen want ook hij had problemen met zijn heup.

Mijn vriend kwam met de tijd minder bij mij en ik voelde mij eenzaam. Op een dag zei mijn vader me " Ik heb de indruk dat het niet meer zo goed gaat tussen Hans en jou ". Ik beaamde dat en hij vroeg mij de reden waarom. Ja zei ik,ik denk dat het de afstand is. En verder is er niets gebeurd vroeg men vader? Nee zei ik, ik zie hem nog graag en hij is goed voorzien.

Wat bedoel je daarmee vroeg hij. Ja dat versta je toch wel zeker zei ik. Ja en nee zei hij, maar wat scheelt er dan? Het was de eerste maal dat ik met mijn vader over intimiteit sprak.

Wel zei ik, wat me wat stoort is dat hij niet besneden is en dat zijn lullen vel niet helemaal over zijn eikel kan en dat vind ik wat vies. Daarom heb ik liever een besneden lul. Ik weet dat gij besneden bent zei ik. Ja ik heb je paar maal zien plassen en heb toen gezien dat gij een besneden pik had en je eikel mooi bloot was.

Hij glimlachte en zei " Dat heb je dan goed gezien. En waarom vind je dat vies bij Hans vroeg hij?

sperma zuigen stijve lul in onderbroek

Shemale sex gratis homo sex afspraak


Mijn geslacht was licht behaard en in stijve toestand had ik toch voor een tiener een behoorlijke lul vond ik. Die lekker harde lul tussen haar billen willen steken in haar strakke kontje!

Ik gaf geen antwoord en ontweek zijn blik. Hij zou vast boos op mij worden! Maar Maarten bleef mijn pik en ballen strelen en ging nog steeds langzaam op en neer langs mijn schacht. Nu streelde hij zachtjes mijn gladde tienerbillen en ik liet mijn hoofd naar achteren in mijn nek hangen en probeerde me wat te ontspannen. Even voelde ik hoe Maarten met zijn vingers van onderen af langs mijn pisbuis omhoog ging en zo het verzamelde voorvocht uit mijn eikel liet lopen om er zijn vinger langs te halen.

Met mijn eigen voorvocht op zijn vinger streelde hij mijn sterretje en deze werd lekker glad hierdoor, ineens maakte de hand tussen mijn benen een felle beweging omhoog en zijn middelvinger penetreerde mijn kontje! Tegelijk trok hij mijn heupen naar voren en zoog hij mijn kloppende pik in zijn mond.

Kreunde ik uit, maar Maarten hield me stevig vast terwijl hij me ritmisch bleef vingeren en aan mijn piemel bleef zuigen. Met hete natte halen gingen zijn tong en lippen over mijn pik heen, en zijn vinger in mijn gaatje pompte heerlijk geil op en neer in me, het werd teveel voor me. Ik voelde hoe mijn ballen leken te verkrampen en het werd zwart voor mijn ogen toen ik begon te komen!

Heftiger dan ooit te voren kwam ik klaar en spoot mijn hete tienerlading sperma met meerder stralen zo in de mond van Maarten. Met trillende benen stond ik nu voor Maarten van zenuwen, uitputting, schaamte en genot. Maarten hield me echter stevig vast en bleef aan mijn spuitende lul zuigen tot ik de laatste straal van mijn tienersperma had verschoten. Hij ging nog even door tot dat mijn stijve begon af te nemen en liet hem toen uit zijn mond glijden.

Vond je het niet lekker? Ik keek Maarten beschaamd aan en zag dat hij nog wat voorvocht en sperma van mij op zijn lippen had. Ik voelde hoe zijn vinger uit mijn kontje gleed en Maarten stond op van de hooibaal voor me en begon zijn rijbroek los te maken. Misschien als ik hem alleen af zou trekken, ja dat zou hij toch ook wel voldoende vinden? Het kwam niet eens bij me op om mijn broek weer op te trekken, en zo zat ik in mijn blote kontje te kijken naar hoe Maarten zijn broek liet zakken.

Vlak voor mijn gezicht zag ik zijn boxershort tevoorschijn komen waarin al een flinke bobbel zichtbaar was. Even bleef de rand achter iets hangen, en ik wist dat dit zijn stijve lul moest zijn. De mooie roodgekleurde en ontblootte eikel, de geaderde stam en zijn mooie geschoren zak.

Het was de eerste stijve lul die ik ooit zo zag en ook al was ik bang, ik vond hem ook erg mooi en geil. Zo geheel geschoren leek zijn lul enorm groot en zag zeer mannelijk uit. Mijn mond werd droog van angst toen mijn hand zich naar Maarten zijn lul bewoog, ik streelde langs zijn pik en keer Maarten aan. Maarten sloot zijn ogen en leek enorm te genieten van mijn strelingen over zijn lul, ik voelde me langzaam aan weer geil worden.

Uiteindelijk zullen wij ons allemaal moeten uit kleden om naar bed te gaan. Mark knikte en zei dat hij daar gelijk in had. Dus besloten Mark en Donny hun broek ook maar uit te doen. Terwijl Mark zijn broek uit deed moest ik mijn stijve lul zien te verbergen, want er onstond al een flinke paal in mij slip en ik lekte al voorvocht.

Ik moest aan andere dingen denken zodat ik mijn stijve lul weer naar beneden weet te krijgen. Op sommige momenten lukte het mij, maar mijn stijve kwam iedere keer weer terug. De chips uit de kom was ongeveer helemaal leeg. He, Dylan waarom ga je niet de kom met chips bij vullen vroeg: Ik probeerde Donny te laten doorschemeren dat ik een stijve had, zonder dat Mark mijn hint zou begrijpen dat ik een stijve had.

Donny glimlachte naar me en fluisterde mij, laat hem maar ongemerkt zien. Dus ik stond op om chips uit de keuken op te halen.

Dus ik deed wat Donny zei, terwijl ik liep kon ik mijn stijve lul niet verbergen en Mark merkte dat op en reageerde naar Donny. Je broertje heeft een stijve Ja, ik krijg een stijve zonder reden en hij is ook moeilijk te verbergen. Net als of jij nooit een stijve hebt, zei ik tegen Mark. Ik was in de keuken en probeerde te verstaan wat zijn uitspraken zou zijn. Dus je hebt er geen problemen mee dat mijn broertje hier nu met een stijve loopt, vroeg Donny?

Nee, ik heb daar geen problemen mee, zei: Toen ik dat hoorde kwam ik terug de woonkamer in zonder mijn stijve lul te verbergen. Dylan wat een lekkere stijve lul heb je daar grinnikte, Mark. Ik probeerde om iets te bedenken waardoor hij nog meer opgegeild zou worden om nog een stapje verder te gaan. Wat bedoel je daar mee vroeg, Dylan? Ik heb gehoord Dylan dat ik niet de enige ben, zei ik tegen Mark. Wie heeft je dat verteld " Wilde hij weten. Dat zul jij vast niet weten, antwoorde ik hem.

Toen sprong Donny op. Ik heb het hem verteld, over het weekend dat ik bij jou was. Toen heb ik ook gezien dat jij een stijve had.

Jij zag dat ik toen een stijve had op die avond, vroeg: Klopt ik heb gezien dat je toen een stijve had. Ja, ik heb geprobeerd om het te verbergen, maar wat moet ik doen als ik een stijve heb. Ik kon mij moeilijk gaan aftrekken terwijl Donny er bij was verdedigde Mark zich.

Het is niets om je voor te schamen, ik zou daar heel normaal op gereageerd hebben, zei Donny. Mark was geschokt om te horen wat Donny zei.

Wat mij betreft mag Dylan zich hier zo aftrekken, zonder dat ik mij er voor schaam zei Donny. Als je dat goed vind, zei ik Dylan. Ik wilde zijn reactie weten om te zien wat hij zou zeggen.

En tot mijn verbazing zei Mark, ga je gang. Ik keek naar Donny en we waren beide geschokt wat betreft Mark zijn reactie. Ga je gang, zei: Ik stond daar en besloot mijn slip uit te doen, en begon met het strelen van mijn lul.

Ik keek naar Mark om te zien wat zijn reactie was. Hij keek me alleen maar aan terwijl ik mijn lul streelde , en hij bleef maar kijken terwijl ik me aftrek. He, word jij niet opgewonden terwijl mijn broertje zich hier staat af te trekken vroeg Donny aan mark.

Ik Dylan keek naar Mark en merkte dat zijn lul steeds stijver werd. Dat deed Mark al zijn schaamte gevoel op zij zetten. Waarop Donny naar Mark toe liep en de stijve lul van Mark greep en zijn lul begon te strelen. Ik keek naar Mark en terwijl Donny in zijn kruis aan het wrijven was. Ik heb mezelf tot besloten om te zien of Mark mij zou stoppen.

Ik Dylan liep naar Mark toe en begon te spelen met zijn lul en hij hield me niet tegen. Ik trok zijn slip naar beneden en zijn lul was enorm stijf, ongeveer 17 cm, en streelde zijn lul. Hij beefde alsof hij koud was, maar ik merkte dat er voorvocht uit zijn lul liep. Hij gaf geen antwoord. Ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat hij zijn lading sperma ging spuiten, gezien dit de eerste keer was dat hij door een jongen werd afgetrokken.

Ik dacht ik zal hem eens goed laten doen klaarkomen, en ging door me knieën en nam zijn pik in mijn mond. Het duurde niet lang voordat hij zijn zaad ik mijn mond spoot. Het was niet weinig, maar wel vier harde stralen van Sperma diep in mijn mond.

Broer, we hebben iemand hier die vrij snel klaarkomt" zei ik. We gingen op de grond liggen en gingen in positie 69 liggen en begonnen elkaars lul te pijpen. We bleven harder en harder zuigen, elkaars lul tot de laatste centimeter in onze mond, genieten van de zoete smaak van onze lullen. Donny’s lul werd als maar stijver, en wist dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaarkomt. Binnen een minuut explodeerde Donny zijn sperma in mijn mond. Op dat tzelfde moment kwam ik ook klaar, en slikten wij elkaars lekker zaad door.

Mark antwoordde weer "Jullie zijn broers" "Oh Mark, Wat is nou het verschil als Dylan jou nu aan het pijpen is.

Dan als hij het bij zijn broer doet? Ik vroeg Mark om naast me te gaan zitten op de bank. Hij deed wat ik vroeg. We waren nog steeds naakt. Ik keek naar Mark en vervolgens keek ik naar zijn pik.

Ik boog me voorover en pakte hem bij zijn lul en zijn ballen. Zijn ballen zagen er erg goed uit, groot en stevig en voelde ik. Tot mijn verbazing begon hij hetzelfde bij mij te doen. Waar ik achter moest zien te komen.

En Donny vroeg, heb je alleen zijn lul aangeraakt? Nee, ik heb hem ook gepijpt zei,'Mark. Alsof het een zonde was om het te doen met zijn neefje.

We spraken er over en hij vond het erg lekker om het mijn zijn neefje sex te hebben. Ik verzeker Mark dat het Ok was om met zijn neefje sex te hebben. Mark voelde zich daardoor er beter over.

Inmiddels was zijn lul weer stijf geworden. Ja, de jouwe dan: Mijn lul was ook volledig rechtop gaan staan. Ik streelde Mark zijn lul en hij genoot er van. Zonder het mij te zeggen ging hij mijn lul met zijn mond pijpen. Hij pijpte mij erg goed. Ja Mark zuigen die lul van mij. Zuig hem lekker hard.. Hij Had inmiddels mijn lul helemaal tot aan mijn ballen in zijn mond zitten. Ondertussen was ik zijn lul aan het streelen terwijl hij de mijne aan het pijpen was.

Ja, zuig het Mark Zuigen! Mark bleef maar doorgaan met het zuigen aan mijn lul. Ik was zo opgewonden dat ik mijn zaad nier veel langer meer tegen kon houden. Ondertussen streelde ik zijn lul. Op dat moment voelde ik hem ook klaarkomen en hij spoot zijn witte zaad tot aan zijn borstkas en helemaal over mijn handen. Ik likte het zaad van mijn handen om te proeven hoe heerlijk zijn sperma wel niet was.

Ik kan je vertellen dat er nog veel meer geil is gebeurd, maar dat is voor een volgende keer. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn halfbroer en zijn slip - keer gelezen. Wel zei ik, wat me wat stoort is dat hij niet besneden is en dat zijn lullen vel niet helemaal over zijn eikel kan en dat vind ik wat vies.

Daarom heb ik liever een besneden lul. Ik weet dat gij besneden bent zei ik. Ja ik heb je paar maal zien plassen en heb toen gezien dat gij een besneden pik had en je eikel mooi bloot was. Hij glimlachte en zei " Dat heb je dan goed gezien. En waarom vind je dat vies bij Hans vroeg hij? Ja nu moest ik wel in detail gaan en zei dat het aangenamer en lekker was als je aan een besneden lul kon likken en zuigen. Ik zag een glinstering in zijn ogen en hij zei " Dat is altijd wat ik gewenst heb, maar je moeder heeft nooit aan mijn penis willen zuigen en ik had dat zo graag gewild" Nu ben ik 68 jaar en verlang daar nog altijd naar.

Er viel een stilte en ik zag dat mijn vader een paar keer in zijn kruis kneedde. Dat hitste mij wel op en ging er vanuit dat hij daar met een stijve lul zat. Allerlei gedachten flitsten door mijn hoofd.

Zou ik het aan mijn vader durven voorstellen en hoe zou hij reageren. Maar daar hij net had gezegd dat hij dat nog steeds verlangde en hij wist dat ik Hans toch ook pijpte, dacht ik dat hij niet nee zou zeggen. Maar ja, hij was mijn vader en terzelfder tijd wond mij dat.

De lul van je eigen vader afzuigen! Dat was toch iets aparts. Ik glimlachte naar hem en vroeg " Heb je nu een stijve "? JA zei hij en weeral kneedde hij in zijn kruis en zag ik dat hij door de stof van zijn broek zijn penis vasthield. Ik legde mijn hand op zijn knie en vroeg hem " Zou je willen dat ik aan je lul zou zuigen"?

Hij bekeek mij en zonder enige aarzeling zei hij " Ja dat zou ik graag willen, wil je dat voor mij doe"? Het ijs was nu gebroken en ik begon over zijn knie te wrijven en vervolgens over zijn kruis. En effectief ik voelde iets hard in zijn broek.

Hij legde zijn armen uit elkaar en spreidde zijn benen. Ik begon langzaam de ritssluiting van zijn broek open te maken en trok zijn broek naar omlaag.

In zijn slip zag ik een dikke bult. Ik deed de knopen van zijn hemd open en zag zijn behaarde borst en streelde zijn harige tepels wat bij hem een zucht van genot veroorzaakte.

sperma zuigen stijve lul in onderbroek