stijve lul in broek neuken in sexclub

Ze kleeft in haar slip en haar spijkerbroek raakt doorweekt als ze niks onderneemt. Andre heeft met opzet het verhaal zo rauw mogelijk verteld. Hij wil zijn moeder wel eens geil zien. Zijn pik zit nog steeds pijnlijk hard onder zijn gulp te schokken. Hij doet een poging om te verzitten en wat meer ruimte te maken in zijn broek. Dat trekt Thea's aandacht. Hij heeft een flinke tent in zijn broek, ze kan de vorm van zijn penis ongeveer raden. Dat is toch altijd weer een mysterie voor me. Kom je hier bij me zitten?

Andre staat verdoofd op. Heeft hij dat goed gehoord? Zijn moeder wil weten hoe zijn stijve lul in zijn broek zit? Gehoorzaam gaat hij naast haar op de bank zitten. De vingertoppen onderzoeken de hardheid en de lengte van zijn geslacht.

Haar hand gaat naar binnen waar ze de kloppende warme staaf betast. Ze kijkt haar zoon met grote ogen aan. Ik zit de piemel van mijn eigen kind te betasten! Dit kan toch niet, wat ik doe? Maar hij gaf me zijn toestemming.. Haar hart bonkt in haar keel als ze de veerkrachtige jongenspik beet pakt en uit de duisternis van zijn onderbroek bevrijdt. De eikel glanst paars, de voorhuid heeft ze naar achteren gerold, de aderen tekenen zich sterk af op de schacht.

Haar vingers glijden over de perzikzachte penishuid. Andre sluit zijn ogen, dit kan haast niet waar zijn. Hij kijkt om zich heen of er niet toevallig iemand voorbij komt. Het is nog altijd doodstil aan hun landweggetje. Hij sluit de ogen weer. Thea heeft alleen maar aandacht voor de ruim 20cm lange, kaarsrechte paal van haar puberzoon, die nu in haar handen ligt te schokken..

Langzaam trekt ze het vel op en neer. Ze voelt haar zoon huiveren van de spanning. Ze knijpt hard in zijn pik en trekt hem traag af: Steeds weer sluit de voorhuid zich rond de helft van zijn eikel, dan schiet de kop weer trots in de hoogte.

Een dikke druppel voorzaad lekt traag uit de pisbuis omhoog. Thea wrijft het met haar duim uit over zijn eikel. Ze geniet van het gekreun van haar jongen alsof hij haar minnaar was.. En zeker op die pik! Thea kan zich niet meer goed beheersen.

Voor Andre goed en wel beseft wat er gebeurt buigt zijn moeder zich voorover en neemt zijn harde erectie diep in haar warme mond, ondertussen langzaam rukkend aan de dikke schacht. Even wipt de jongen met zijn billen omhoog om zijn broek over zijn billen te schuiven, dan valt hij weer achterover in de kussens. Thea geeft geen antwoord, ze heeft haar mond vol pik en die laat ze niet gaan. Ze denkt maar aan ding: Alleen een merel tsjilpt romantisch vanaf het dak. Andre zit met dicht geknepen ogen te genieten.

Hij verbijt zich om niet vroegtijdig klaar te komen. Zijn moeder stopt gelukkig even met pijpen en veegt een streep kwijl af die uit haar mondhoek loopt. Haar verhitte gezicht speurt de omgeving af naar voorbijgangers Maar het is zo geil, in het openbaar.. Haar vuist blijft trekken aan zijn geweldige pik. Toch komt Thea bij zinnen.

Je bent helemaal nat in je kruis.. Zo geil ben ik Andre. Snap je wat ik gemist heb? Als ze binnen zijn sluit Thea de voordeur af en Andre doet de luiken van de ramen dicht. Hier en daar doen moeder en zoon een sfeerlampje aan en dan vallen ze naast elkaar op de bank in de woonkamer neer.

Vol verwachting kijkt Andre zijn moeder aan. Daar droomt hij al zo lang van. Zijn vingers trillen een beetje van de spanning als hij ze over de moederlijke heuvels laat gaan. Ze voelen zwaar en veerkrachtig aan, ze wegen minstens een kilo per stuk schat hij.

Wauw, wat een dikke, stevige tetters.. En die tepels, die steeds hard door de stof heen duwen, het is zo geil om te zien.. Thea trekt met een trage beweging haar hemd omhoog en toont Andre haar naakte prammen. De afdruk van mams bikinitopje geeft haar volle tieten een sexy, blank contrast met de gebruinde huid van haar lichaam. Alsof ze bijna los staan van haar bovenlijf. Thea hangt achterover op de bank en laat haar zoon zijn gang gaan.

Hij kneedt en knijpt in de massieve meloenen, likt de tepels, draait ze tussen zijn vingertoppen.. De jongen is niet meer te houden. Maar eerst moet die doorweekte broek uit! Ze trekt de knoop en de rits open en sjort aan de boord. Als Andre dat ziet stopt hij even met tepel zuigen om haar te helpen. Een natte plek zo groot als zijn hand tekent zich donker af op de lichtblauwe spijkerstof. Ze wipt haar blanke billen omhoog en stroopt het doorweekte lapje stof af.

Zijn hand is nu nat. Hij houdt hand en broekje onder zijn neus en ruikt er aan: Haar jongen snuift aan haar vaginale sap! Maar haar vingers zitten al in haar gleuf te soppen.. Ik heb me zitten opgeilen aan die verhalen van je.. Lik mijn geil maar op dan! Smakkend laat hij zijn tong er doorheen glijden, zijn moeder aankijkend.

Die ligt zich schaamteloos te vingeren voor haar zoon, haar benen wijd gespreid. Twee vingers stoot ze diep in haar kut, haar duim bewerkt haar klit. Ze blijft hem strak aankijken, genietend van de perverse vertoning.

Andre likt met lange halen het geil uit haar natte slipje!! Haar hoofd draait links en rechts, haar haar zit in haar gezicht.. Ze komt klaar alsof er een bom ontploft. Ik heb al vaak aan je gedragen slipjes geroken. En dat hoor ik nu pas? Hm, dus mijn geur bevalt je wel? Ik wil jouw geur ook ontdekken jongen, kom eens voor me staan. Ze heeft ondertussen haar hemd over haar hoofd getrokken. Spiernaakt naar hem opkijkend begint ze voor de tweede keer zijn riem en rits open te knopen.

Dit keer zakt zijn broek in een beweging op zijn enkels. Zijn staalharde lul veert naar voren. Er hangen draden voorzaad aan. Ze proeft de smaak: Zijn moeder laat haar vingertoppen zacht tegen zijn ballen tikken.

Alleen haar tongpuntje likt zijn gevoelige eikel. Andre verwacht dat ze zijn paal diep in haar mond zal nemen maar dat doet ze niet. Ze blijft hem zacht onder zijn balzak strelen en haar tongpuntje likt alleen maar aan de gevoelige top van zijn eikel. Het is om gek van te worden, zo geil! De spanning heeft zich al een uur lang opgebouwd. Ik wil hier aan de bar waar iedereen bij zit lekker geneukt zei mijn vrouw tegen mij.

De jongen hoorde dat en schoof voorzichtig met zijn hand naar boven richting het inmiddels goed zichtbare kutje van mijn vrouw. Het meisje was naast mij gaan zitten en was mijn bobbel aan het masseren. Je mag wel aan z'n lul zitten hoor zei mijn vrouw tegen haar. Het meisje deed mijn rits en mijn broek los en haalde mijn keiharde paal uit mijn broek. Mijn vrouw zat intussen de lekkere lul van de jongen te masseren. Wat heb je een mooi kontje zei de jongen tegen mijn vrouw.

Mooie billen en je hebt vast een lekker kontgaatje. Zou je daar je lul in willen steken dan vroeg mijn vrouw. Hij zei dat hij dat altijd al eens een keer had willen doen,maar dat z'n vriendin daar een beetje bang voor was. Het meisje was inmiddels op haar knieën voor mij gaan zitten en was me lekker aan het zuigen en m'n ballen aan het likken. Inmiddels waren er meer mannen om ons heen gaan stan en een paar waren zichzelf al aan het aftrekken. Ik ben zelf bi. Mijn vrouw was gaan staan en in een mum van tijd zaten er drie mannen aan haar lijf te voelen en eentje zat met z'n lul tussen haar billen te rijdenDe jongen was haar kale kutje aan het likken.

Ze kreunde van genot en geiligheid. Ik stak een vinger bij mijn vrouw haar konje naar binnen en ze boog een beetje voorover zodat de man met z'n lul voor haar kontgaatje zat Steek 'm er in kreunde mijn vrouw, neuk me in m'n kontje, De man had een lekkere lange paal en schoof z'n eikel voor haar kontgaatje.

Ik pakte zijn lul en duwde hem in het lekker strakke kontje van mijn vrouw. Die slaakte een kreetje en duwde haar kont naar achteren zodat de lekkere lul helemaal naar binnen schoof. Jij mag in mijn kutje zei ze tegen de jongen en die schoof z'n dikke paal ik het kletsnatte kutje en begon haar met lange halen te neuken.

Wat is dit lekker zei mijn vrouw en kreunde van geilheid. Ondertussen had het meisje met mijn lul in en uit haar mond een vinger in mijn kont gestoken en was me heerlijk aan het vingeren.

Er kwam een jongen achter me staan en vroeg of ik geneukt wilde worden. Ik stak mijn billen naar achter en hield met beide hande mijn billen voor hem uitelkaar. Ik voelde hoe een lekkere glimmende eikel tegen mijn poepgaatje zat en ik duwde mijn kont naar achteren zodat die lekkere lul in mijn kont verdween. Mijn vrouw was lekker aan klaarkomen zag want ze kreunde en schokte terwijl beide lullen ahaar heerlijk aan het neuken waren. Kom maar lekker in me klaar hoor zei m'n vrouw en ik zag de jongen haar kutje volspuiten de andere man pompte haarlekkere kontgaatje en kreunde dat hij ging spuiten.

Kom maar lekker zei mijn vrouw. Spuit je lekkere zaad in mijn darmen. De man kreunde en spoot zijn zaad in haar poepgaatje.

..

Kijken rijke vrouwen zoeken sex


stijve lul in broek neuken in sexclub

Ze kleeft in haar slip en haar spijkerbroek raakt doorweekt als ze niks onderneemt. Andre heeft met opzet het verhaal zo rauw mogelijk verteld. Hij wil zijn moeder wel eens geil zien. Zijn pik zit nog steeds pijnlijk hard onder zijn gulp te schokken. Hij doet een poging om te verzitten en wat meer ruimte te maken in zijn broek. Dat trekt Thea's aandacht. Hij heeft een flinke tent in zijn broek, ze kan de vorm van zijn penis ongeveer raden.

Dat is toch altijd weer een mysterie voor me. Kom je hier bij me zitten? Andre staat verdoofd op. Heeft hij dat goed gehoord? Zijn moeder wil weten hoe zijn stijve lul in zijn broek zit? Gehoorzaam gaat hij naast haar op de bank zitten. De vingertoppen onderzoeken de hardheid en de lengte van zijn geslacht.

Haar hand gaat naar binnen waar ze de kloppende warme staaf betast. Ze kijkt haar zoon met grote ogen aan. Ik zit de piemel van mijn eigen kind te betasten! Dit kan toch niet, wat ik doe? Maar hij gaf me zijn toestemming.. Haar hart bonkt in haar keel als ze de veerkrachtige jongenspik beet pakt en uit de duisternis van zijn onderbroek bevrijdt. De eikel glanst paars, de voorhuid heeft ze naar achteren gerold, de aderen tekenen zich sterk af op de schacht.

Haar vingers glijden over de perzikzachte penishuid. Andre sluit zijn ogen, dit kan haast niet waar zijn. Hij kijkt om zich heen of er niet toevallig iemand voorbij komt. Het is nog altijd doodstil aan hun landweggetje. Hij sluit de ogen weer. Thea heeft alleen maar aandacht voor de ruim 20cm lange, kaarsrechte paal van haar puberzoon, die nu in haar handen ligt te schokken.. Langzaam trekt ze het vel op en neer.

Ze voelt haar zoon huiveren van de spanning. Ze knijpt hard in zijn pik en trekt hem traag af: Steeds weer sluit de voorhuid zich rond de helft van zijn eikel, dan schiet de kop weer trots in de hoogte. Een dikke druppel voorzaad lekt traag uit de pisbuis omhoog. Thea wrijft het met haar duim uit over zijn eikel. Ze geniet van het gekreun van haar jongen alsof hij haar minnaar was.. En zeker op die pik! Thea kan zich niet meer goed beheersen.

Voor Andre goed en wel beseft wat er gebeurt buigt zijn moeder zich voorover en neemt zijn harde erectie diep in haar warme mond, ondertussen langzaam rukkend aan de dikke schacht. Even wipt de jongen met zijn billen omhoog om zijn broek over zijn billen te schuiven, dan valt hij weer achterover in de kussens. Thea geeft geen antwoord, ze heeft haar mond vol pik en die laat ze niet gaan.

Ze denkt maar aan ding: Alleen een merel tsjilpt romantisch vanaf het dak. Andre zit met dicht geknepen ogen te genieten. Hij verbijt zich om niet vroegtijdig klaar te komen.

Zijn moeder stopt gelukkig even met pijpen en veegt een streep kwijl af die uit haar mondhoek loopt. Haar verhitte gezicht speurt de omgeving af naar voorbijgangers Maar het is zo geil, in het openbaar.. Haar vuist blijft trekken aan zijn geweldige pik. Toch komt Thea bij zinnen. Je bent helemaal nat in je kruis.. Zo geil ben ik Andre. Snap je wat ik gemist heb? Als ze binnen zijn sluit Thea de voordeur af en Andre doet de luiken van de ramen dicht. Hier en daar doen moeder en zoon een sfeerlampje aan en dan vallen ze naast elkaar op de bank in de woonkamer neer.

Vol verwachting kijkt Andre zijn moeder aan. Daar droomt hij al zo lang van. Zijn vingers trillen een beetje van de spanning als hij ze over de moederlijke heuvels laat gaan. Ze voelen zwaar en veerkrachtig aan, ze wegen minstens een kilo per stuk schat hij. Wauw, wat een dikke, stevige tetters..

En die tepels, die steeds hard door de stof heen duwen, het is zo geil om te zien.. Thea trekt met een trage beweging haar hemd omhoog en toont Andre haar naakte prammen. De afdruk van mams bikinitopje geeft haar volle tieten een sexy, blank contrast met de gebruinde huid van haar lichaam. Alsof ze bijna los staan van haar bovenlijf. Thea hangt achterover op de bank en laat haar zoon zijn gang gaan.

Hij kneedt en knijpt in de massieve meloenen, likt de tepels, draait ze tussen zijn vingertoppen.. De jongen is niet meer te houden. Maar eerst moet die doorweekte broek uit! Ze trekt de knoop en de rits open en sjort aan de boord. Als Andre dat ziet stopt hij even met tepel zuigen om haar te helpen. Een natte plek zo groot als zijn hand tekent zich donker af op de lichtblauwe spijkerstof.

Ze wipt haar blanke billen omhoog en stroopt het doorweekte lapje stof af. Zijn hand is nu nat. Hij houdt hand en broekje onder zijn neus en ruikt er aan: Haar jongen snuift aan haar vaginale sap! Maar haar vingers zitten al in haar gleuf te soppen.. Ik heb me zitten opgeilen aan die verhalen van je..

Lik mijn geil maar op dan! Smakkend laat hij zijn tong er doorheen glijden, zijn moeder aankijkend. Die ligt zich schaamteloos te vingeren voor haar zoon, haar benen wijd gespreid. Twee vingers stoot ze diep in haar kut, haar duim bewerkt haar klit. Ze blijft hem strak aankijken, genietend van de perverse vertoning. Andre likt met lange halen het geil uit haar natte slipje!! Haar hoofd draait links en rechts, haar haar zit in haar gezicht.. Ze komt klaar alsof er een bom ontploft.

Ik heb al vaak aan je gedragen slipjes geroken. En dat hoor ik nu pas? Hm, dus mijn geur bevalt je wel?

Ik wil jouw geur ook ontdekken jongen, kom eens voor me staan. Ze heeft ondertussen haar hemd over haar hoofd getrokken. Spiernaakt naar hem opkijkend begint ze voor de tweede keer zijn riem en rits open te knopen.

Dit keer zakt zijn broek in een beweging op zijn enkels. Zijn staalharde lul veert naar voren. Er hangen draden voorzaad aan. Ze proeft de smaak: Zijn moeder laat haar vingertoppen zacht tegen zijn ballen tikken. Alleen haar tongpuntje likt zijn gevoelige eikel.

Andre verwacht dat ze zijn paal diep in haar mond zal nemen maar dat doet ze niet. Ze blijft hem zacht onder zijn balzak strelen en haar tongpuntje likt alleen maar aan de gevoelige top van zijn eikel. Het is om gek van te worden, zo geil! De spanning heeft zich al een uur lang opgebouwd. Ik wil hier aan de bar waar iedereen bij zit lekker geneukt zei mijn vrouw tegen mij.

De jongen hoorde dat en schoof voorzichtig met zijn hand naar boven richting het inmiddels goed zichtbare kutje van mijn vrouw. Het meisje was naast mij gaan zitten en was mijn bobbel aan het masseren. Je mag wel aan z'n lul zitten hoor zei mijn vrouw tegen haar. Het meisje deed mijn rits en mijn broek los en haalde mijn keiharde paal uit mijn broek. Mijn vrouw zat intussen de lekkere lul van de jongen te masseren.

Wat heb je een mooi kontje zei de jongen tegen mijn vrouw. Mooie billen en je hebt vast een lekker kontgaatje. Zou je daar je lul in willen steken dan vroeg mijn vrouw.

Hij zei dat hij dat altijd al eens een keer had willen doen,maar dat z'n vriendin daar een beetje bang voor was. Het meisje was inmiddels op haar knieën voor mij gaan zitten en was me lekker aan het zuigen en m'n ballen aan het likken. Inmiddels waren er meer mannen om ons heen gaan stan en een paar waren zichzelf al aan het aftrekken. Ik ben zelf bi. Mijn vrouw was gaan staan en in een mum van tijd zaten er drie mannen aan haar lijf te voelen en eentje zat met z'n lul tussen haar billen te rijdenDe jongen was haar kale kutje aan het likken.

Ze kreunde van genot en geiligheid. Ik stak een vinger bij mijn vrouw haar konje naar binnen en ze boog een beetje voorover zodat de man met z'n lul voor haar kontgaatje zat Steek 'm er in kreunde mijn vrouw, neuk me in m'n kontje, De man had een lekkere lange paal en schoof z'n eikel voor haar kontgaatje.

Ik pakte zijn lul en duwde hem in het lekker strakke kontje van mijn vrouw. Die slaakte een kreetje en duwde haar kont naar achteren zodat de lekkere lul helemaal naar binnen schoof. Jij mag in mijn kutje zei ze tegen de jongen en die schoof z'n dikke paal ik het kletsnatte kutje en begon haar met lange halen te neuken.

Wat is dit lekker zei mijn vrouw en kreunde van geilheid. Ondertussen had het meisje met mijn lul in en uit haar mond een vinger in mijn kont gestoken en was me heerlijk aan het vingeren. Er kwam een jongen achter me staan en vroeg of ik geneukt wilde worden. Ik stak mijn billen naar achter en hield met beide hande mijn billen voor hem uitelkaar. Ik voelde hoe een lekkere glimmende eikel tegen mijn poepgaatje zat en ik duwde mijn kont naar achteren zodat die lekkere lul in mijn kont verdween.

Mijn vrouw was lekker aan klaarkomen zag want ze kreunde en schokte terwijl beide lullen ahaar heerlijk aan het neuken waren. Kom maar lekker in me klaar hoor zei m'n vrouw en ik zag de jongen haar kutje volspuiten de andere man pompte haarlekkere kontgaatje en kreunde dat hij ging spuiten.

Kom maar lekker zei mijn vrouw. Spuit je lekkere zaad in mijn darmen. De man kreunde en spoot zijn zaad in haar poepgaatje.

..