Mijn zus echter begon een gesprek met deze man en ik liet ze dan maar. Toen ze na een tijdje nog niet terug was ging ik op zoek en zag haar nog steeds in gezelschap van deze heer. Ze zaten gezellig te praten maar het eerste wat mij opviel was dat zijn hand al op haar naakte dij lag.

Toen ik bij hen kwam vertelde Nicole doodleuk dat Kurt, zo heete deze man, ons uitnodigde om af en toe eens voor hem te werken. Hij gaf vrouwen de kans om eens iets anders te doen en iets bij te verdienen zonder dat ze zelf veel moesten doen, zo deelde ze mee.

Hij had vrouwen zoals ons nodig om zijn klanten, die enkel bestond uit oudere heren, te kunnen blijven voldoen. Ik wimpelde dit af maar hij gaf toch zijn kaartje mee zodat we er eens rustig konden over nadenken. Bij het terug gaan naar onze mannen gaf ik aan mijn zus de opmerking of hij dacht dat we hoeren waren en wat hij deed met zijn hand op haar dij.

Ze wimpelde dit af en vroeg om over dit gesprek niets te zeggen. Toen Danny, de echtgenoot van Nicole vroeg waar ze zolang gebleven was antwoordde ze dat ze een oude schoolvriendin was tegengekomen. In de daaropvolgende maanden werd er nooit over dit voorval gesproken, enkel mijn zwager had de mond vol over mijn tieten. Tot in maart ik werd opgebeld door Nicole met de vraag of ze eens mocht langskomen en of ik alleen was.

Ze viel meteen met de deur in huis en vroeg of ik haar wou vergezellen. Haar man was toch meer dan de helft van het jaar afwezig. Een vibrator kan leuk zijn om je te behelpen maar na een tijdje heb je het wel gehad. Ze had nood aan sexueel contact en smeekte me om toch maar de stap te wagen, als het niet bevalt dan kon ik altijd stoppen.

Ik was teleurgesteld, ze had zelfs mijn beslissing niet afgewacht. De grote dag kwam dichterbij en mijn gevoel zei dat ik Nicole niet aan haar lot mocht overlaten. Aangekomen werden we verwelkomd door Kurt en een wat oudere dame. Na iets te hebben gedronken werden we uitgenodigd op een kamer die hij daar had gehuurd, dat was eenvoudiger om alles te regelen. We keken naar elkaar en aarzelend begonnen we onze kledij uit te trekken. Waren we te traag met uitkleden?

Toen we daar in lingerie stonden vroeg Kurt of we ook onze lingerie wilden uittrekken. Rosita, zijn secretaresse, begon ons te keuren. Een fiche zou worden opgemaakt met alle gegevens. Beginnend met de haarkleur tot de schoenmaat toe werd alles genoteerd. Ik moet toegeven dat het vreemd aanvoelt uw zus volledig naakt te zien.

Bij haar hoorde ik de dame zeggen, slappe borsten, hangen, grote tepels, zeer grote schaamlippen, geschoren. Bij het horen dat mijn zus zeer grote schaamlippen had wierp ik een blik op haar kruis. Dit had ik niet verwacht te zien, dikke grote schaamlippen die tussen haar billen bengelden. Toen ze bij mij begon voelde ik mij net op een keuring. Grote hangborsten, buikje, schaamlippen, kaal is mij bijgebleven. Ook het lichtjes trekken aan mijn schaamlippen bleef mij bij.

Eenmaal dit achter de rug tekenen we een papiertje. Nodig voor de verzekering, deelt de vrouw mee. Wij wilden ons terug aankleden maar wij moesten daar nog even mee wachten. Een onderzoek volgt nog. Ondertussen deelde hij alles mee wat we nog moesten weten; zwarte lingerie, altijd kort rokje en bloesje, naaldhakken en mogelijks nylonkousen, nooit condoom.

Bij hem waren het vaste klanten die safe waren. Alles wat de klant wil wordt zonder morren en met de glimlach ingewilligd. Bij een opdracht worden we altijd gebracht en afgehaald en duurt zolang de klant het wil.

Ik wil protesteren maar hij overhandigd het net ondertekent papiertje. Vanaf nu is hij voor twee jaar onze pooier en doen wij wat hij beveelt, stoppen kan mits een afkoopsom. Plots gaat de deur open en komt er een man op leeftijd de kamer binnen. Hij stelt zich voor, een dokter die al het nodige zal doen om de medische attesten in orde te maken. Na het nemen van alle monsters krijgen we te horen dat dit onze eerste klant wordt. Hij kleedt zich uit en beval mijn zus zijn piemel lekker hard te zuigen terwijl ik geknield voor hem plaats moet nemen en hij mijn kut begint te bespelen.

Lang duurt het niet vooraleer ik hem hoor kreunen en zie hoe hij zijn lading sperma in het gezicht van Nicole spuit. Voldaan gaat hij opzij en hij gebied mij om het gezicht van mijn zus volledig af te likken. Terwijl ik Nicole aflik voel ik hem binnendringen in mijn poesje en begint hij mij te neuken. Na een tijd geramd te hebben voel ik dat hij de rest van zijn zaad in mij gespoten heeft.

Nu wordt mijn zus verplicht mij proper te likken. Ik voel dat ze mijn kut opentrekt en begint te beffen. Dit geeft een zalig gevoel en doet mij dan ook klaarkomen. Dit valt in verkeerde aarde, Kurt en de dame die blijkbaar alles hebben aanschouwd maken ons diets dat wij niet onderling moeten klaarkomen maar dat we dit best doen bij de klant.

Als toemaatje mag ik de lul van de dokter proper likken. We kleden ons aan, douchen mag niet, en mogen vertrekken.

Onze eerste echte opdracht, we wilden altijd samen optrekken, laat niet lang op zich wachten en was bij twee vrijgezellen. Dit waren broers en ze woonden op een boerderij. Ze kwamen naakt en met hun reeds harde lul bij ons en begonnen ons uit te kleden. Nu ze eens twee hoeren hadden met zeer grote tieten zouden ze eerst eens hun harde lul ertussen steken. Wij drukten allebei stevig hun lul tussen onze borsten en kregen bijna gelijktijdig hun sperma op ons gezicht.

We vroegen om ons te verfrissen, niets van. Daar werd ik verplicht om op handen en knieën plaats te nemen op tafel en dan begon hij mij te melken net als een van hun koeien. Hij trok en duwde op mijn borsten dat het een lieve lust was. Hij genoot bij iedere ruk.

De enige opmerking die ik kreeg was dat het jammer was dat er geen melk uit kwam, maar daar kon hij wel voor zorgen. Als ik mij wegtrok of mijn borsten op tafel liet zakken dan sloeg hij op mijn uiers en zei dat ik mij moest gedragen en deed gewoon verder.

Ik kan normaal wat pijn verdragen maar als ze bijna 15 min. Toen ik begon te wenen stopte hij en stak even zijn vingers in mijn kut. In de kamer ernaast hoorde ik ons Nicole kreunen, was het klaarkomen of pijn? Blijkbaar had onze boer het ook gehoord wat hij liet mij met rust en ging kijken. Hij liet de deur open en zo kon ik zien dat ze klaarkwam terwijl de jongste haar op zijn hondjes nam.

Mijn melker knielde en hield zijn lul voor haar zodat ze hem tezelfdertijd kon pijpen. Na enkele minuten hoorde ik de oudste zeggen tegen zijn broer dat hij die met de grote uiers verder moest melken, dat ze nu wel bekomen zou zijn en dat hij mij niet moet sparen.

Hij streelde mijn borsten die rood aangelopen waren en trok lichtjes aan mijn tepels. Hij tikte op mijn kont en wou mij in de juiste houding. Toen begon hij op zijn beurt mijn borsten te bespelen. Ik voelde dat hij harder kneep en trok maar het rare was dat het nu beter te harden was. Terwijl hij molk kon ik zien hoe mijn zus verder pijpte. Nog nooit hadden mijn tietjes zo afgezien. Toen het melken, zo noemde de broers het, stopte en ik van tafel mocht zat Nicole rustig een glaasje te drinken.

Aan haar gezicht te zien had ze ervan genoten terwijl ik daar stond met rode opgezwollen tieten. Toen we ons opnieuw wilden aankleden zei de jongste dat ik opnieuw moest knielen, iets tegen mijn zin deed ik het.

De beide broers waren voldaan. Wij dachten dat het afgelopen was en vroegen om te mogen douchen. Volgens hen was dit niet nodig, ze hadden iets beters. Nadat ze aangekleed waren werden we meegenomen naar buiten.

Mijn zus stribbelde tegen maar werd aan haar borst meegetrokken. Eenmaal buiten stond daar plots een zwarte hond voor ons. Zonder iets te zeggen werden de benen van mijn zus door beide boeren opengetrokken en op bevel begon de hond haar poesje uit te likken. Na haar was het mijn beurt. Eenmaal proper gelikt lieten ze ons voor wat we waren en vertrokken. We volgden maar aan de deur werd onze kledij buiten gegooid en we konden ons daar terug aankleden.

Voor onze eerste keer was dit meer dan genoeg geweest, althans voor mij. Mijn zus was in de wolken en hoopte op meer van dat. Wij werden afgehaald door Kurt die terloops naar de gesteldheid van mijn borsten vroeg. Toen ik zei dat het genoeg was geweest en ik hem naar het waarom vroeg lachte hij.

In het naar huis gaan vertelde mijn zus dat ze erg genoten had van deze namiddag en dat ze er zeker verder wou mee doorgaan. De verassing op het einde was haar erg bevallen. Voor mij lag het iets anders. De eerste dagen kon ik geen BH aan en had ik twee blauwe vlekken die hard aanvoelden op mijn borsten. Mijn echtgenoot kreeg argwaan. Volgens hem liep ik de laatste tijd te veel zonder BH en ging ik iets te veel met mijn zus op stap. Nu, het meeste van de gedane opdrachten hadden telkens tot gevolg dat mijn tieten het erg te verduren kregen en ik altijd een paar dagen moest bekomen.

Het enige wat mij telkens verder dreef om al deze pijn te verdragen was het vele geld dat eraan verbonden was. Bij navraag bleek dat ik door onze pooier, Kurt, verhuurd werd als een rijpere vrouw met grote borsten die genoot van een harde aanpak van haar borsten, terwijl Nicole, alhoewel haar borsten niet veel kleiner waren dan de mijne, meer aanbevolen werd voor het pijpen en neuken.

Tijdens het verlof vorig jaar kreeg ik een telefoontje om toch opnieuw opdrachten aan te nemen. Hij had een opdracht die ons beiden op het lijf geschreven was. Kurt zwaaide met zijn contract en vroeg mij om opnieuw alles te geven. Het vele geld dat we konden krijgen en de overtuigingskracht van mijn zus deed mij buigen. Onder het mom van twee dagen samen uit vertrokken we op donderdagmorgen. Op de afgesproken plaats stond Kurt ons al op te wachten.

We werden afgezet in een mooie villa waar we werden verwelkomd door 4 oudere heren, naar we later vernamen waren ze allen boven de zestig. Er werd meegedeeld wat van ons werd verwacht. Dan zou het avondeten worden opgediend en daar dienden we naakt aanwezig te zijn. Na het avondeten zouden ze zich met ons vermaken.

Gebruikersnaam en Wachtwoord Vergeten? Nog geen gratis lid? Dit is wat je mist! Maak een nieuwe Afspeellijst aan. Meld je aan om dit aan ee afspeellijst toe te voegen. Je bent nu uitgelogd. Ga Terug Je bent nu uitgelogd.

Stad van de zonde K views. Trekbeurt verpestte meerdere orgasmes monsterladingen 3. Meerdere mislukte orgasmes 2. Legendarische femdom badkamer dominatie K views. Femdom domination sex games K views. Femdom melken mixxx MV 3. I am habit forming! Once you start you won't stop. Cum have your mind fucked and your soul catered to.

Love to play, love to please, I do naughty nicely! Advertenties Door Traffic Junky. Meesteres melkt haar slaaf - lange versie. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account.

Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Francesca Le Facesitting en femdom met Meesteres K views. Petite tiener Lexi Belle domineert Daniel in femdom bondage K views. Barbie Dominatrix straft Ken Doll K views. Linet's natuurlijke dominantie 1.

...

Gehandicapte neuken sexhuis eindhoven

Bound En Milked helemaal over haar gezicht! Milf Milking jongen als koe Bbw grote tieten cam koe 28 gratis live Gorgeous Tsjechische brunette Melissa Ria kut closeups. We have no control over the content of these pages. Volgens haar zijn deze waanzinnige borsten echt. Mooie ronde borsten en met alleen haar slipje aan, masturbeerd dit blondje haar natte kut tot ze kreunend een orgasme krijgt. MOM Geile Hot lady melkt haar man pik droog.

Was dit wel het geval geweest dan zouden we nu alle zwangeren die meer dan 40 weken zwanger zijn aanraden om drie uur per dag haar tepels te stimuleren.

Twee lesbische bondage sletten raken gemolken Anale sex , Paar. Borstvoeding spuiten moedermelk in een beetje Harige MILF melken haar enorme tieten als Zogende latina - lactation-fetish.

Enorme oude zak krijgt geschroefd door slanke Ik laat me weg zakken bij het raam en begin te fantaseren over me vader die me onder de douche staat te begluren. Meisje maakt ruzie en neukt me Naughty moeder verleidt GF van zijn zoon Al snel kom ik hevig klaar op bed en loop even later in mijn badjas richting de douche.

Hij zei dat ik rustig moest worden en er van moest genieten, ik was heus niet de enige die geneukt werd door haar opa. Oma en opa het nog steeds doen Moeder en dochter zijn zo ontiegelijk geil dat ze samen de gespierde bink hebben ingehuurd om lekker wild mee te neuken. Eindelijk heeft hij het voor elkaar. Tijdens het neuken word haar kleine kutje in elk geval maximaal gerekt door zijn enorme lul.

Gepost door Mortisia op 12 oktober Ik lag op bed en mijn vrouw was mij geil aan het pijpen terwijl mijn dochter naar binnen stond te kijken. Maar zonder er verder over na te denken stap ik onder de douche, als ik 5 minuten sta te douche hoor ik iets kraken.

I am habit forming! Once you start you won't stop. Cum have your mind fucked and your soul catered to. Love to play, love to please, I do naughty nicely! Advertenties Door Traffic Junky. Meesteres melkt haar slaaf - lange versie. Vertaal de Video Titel in je taal x.

Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Francesca Le Facesitting en femdom met Meesteres K views.

Petite tiener Lexi Belle domineert Daniel in femdom bondage K views. Barbie Dominatrix straft Ken Doll K views. Linet's natuurlijke dominantie 1. Lexi Belle domineert Daniel 1. Femdom met cuckold echtgenoot 1. Alle commentaren 32 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren. I bailed when she broke out the dildo.

That's one of the main reasons I watch her. Strapon and prostate massage. She's awesome at it and the dirty talk is so hot. That was the hottest part! I'd,be doing the fucking. I thought the anal play was the best part. OMG, this is hot! I aspire to be her


Mijn zus echter begon een gesprek met deze man en ik liet ze dan maar. Toen ze na een tijdje nog niet terug was ging ik op zoek en zag haar nog steeds in gezelschap van deze heer. Ze zaten gezellig te praten maar het eerste wat mij opviel was dat zijn hand al op haar naakte dij lag. Toen ik bij hen kwam vertelde Nicole doodleuk dat Kurt, zo heete deze man, ons uitnodigde om af en toe eens voor hem te werken.

Hij gaf vrouwen de kans om eens iets anders te doen en iets bij te verdienen zonder dat ze zelf veel moesten doen, zo deelde ze mee. Hij had vrouwen zoals ons nodig om zijn klanten, die enkel bestond uit oudere heren, te kunnen blijven voldoen.

Ik wimpelde dit af maar hij gaf toch zijn kaartje mee zodat we er eens rustig konden over nadenken. Bij het terug gaan naar onze mannen gaf ik aan mijn zus de opmerking of hij dacht dat we hoeren waren en wat hij deed met zijn hand op haar dij.

Ze wimpelde dit af en vroeg om over dit gesprek niets te zeggen. Toen Danny, de echtgenoot van Nicole vroeg waar ze zolang gebleven was antwoordde ze dat ze een oude schoolvriendin was tegengekomen. In de daaropvolgende maanden werd er nooit over dit voorval gesproken, enkel mijn zwager had de mond vol over mijn tieten.

Tot in maart ik werd opgebeld door Nicole met de vraag of ze eens mocht langskomen en of ik alleen was. Ze viel meteen met de deur in huis en vroeg of ik haar wou vergezellen. Haar man was toch meer dan de helft van het jaar afwezig. Een vibrator kan leuk zijn om je te behelpen maar na een tijdje heb je het wel gehad. Ze had nood aan sexueel contact en smeekte me om toch maar de stap te wagen, als het niet bevalt dan kon ik altijd stoppen.

Ik was teleurgesteld, ze had zelfs mijn beslissing niet afgewacht. De grote dag kwam dichterbij en mijn gevoel zei dat ik Nicole niet aan haar lot mocht overlaten. Aangekomen werden we verwelkomd door Kurt en een wat oudere dame.

Na iets te hebben gedronken werden we uitgenodigd op een kamer die hij daar had gehuurd, dat was eenvoudiger om alles te regelen. We keken naar elkaar en aarzelend begonnen we onze kledij uit te trekken. Waren we te traag met uitkleden? Toen we daar in lingerie stonden vroeg Kurt of we ook onze lingerie wilden uittrekken. Rosita, zijn secretaresse, begon ons te keuren.

Een fiche zou worden opgemaakt met alle gegevens. Beginnend met de haarkleur tot de schoenmaat toe werd alles genoteerd. Ik moet toegeven dat het vreemd aanvoelt uw zus volledig naakt te zien. Bij haar hoorde ik de dame zeggen, slappe borsten, hangen, grote tepels, zeer grote schaamlippen, geschoren. Bij het horen dat mijn zus zeer grote schaamlippen had wierp ik een blik op haar kruis. Dit had ik niet verwacht te zien, dikke grote schaamlippen die tussen haar billen bengelden. Toen ze bij mij begon voelde ik mij net op een keuring.

Grote hangborsten, buikje, schaamlippen, kaal is mij bijgebleven. Ook het lichtjes trekken aan mijn schaamlippen bleef mij bij. Eenmaal dit achter de rug tekenen we een papiertje. Nodig voor de verzekering, deelt de vrouw mee. Wij wilden ons terug aankleden maar wij moesten daar nog even mee wachten. Een onderzoek volgt nog. Ondertussen deelde hij alles mee wat we nog moesten weten; zwarte lingerie, altijd kort rokje en bloesje, naaldhakken en mogelijks nylonkousen, nooit condoom.

Bij hem waren het vaste klanten die safe waren. Alles wat de klant wil wordt zonder morren en met de glimlach ingewilligd. Bij een opdracht worden we altijd gebracht en afgehaald en duurt zolang de klant het wil. Ik wil protesteren maar hij overhandigd het net ondertekent papiertje. Vanaf nu is hij voor twee jaar onze pooier en doen wij wat hij beveelt, stoppen kan mits een afkoopsom.

Plots gaat de deur open en komt er een man op leeftijd de kamer binnen. Hij stelt zich voor, een dokter die al het nodige zal doen om de medische attesten in orde te maken. Na het nemen van alle monsters krijgen we te horen dat dit onze eerste klant wordt. Hij kleedt zich uit en beval mijn zus zijn piemel lekker hard te zuigen terwijl ik geknield voor hem plaats moet nemen en hij mijn kut begint te bespelen.

Lang duurt het niet vooraleer ik hem hoor kreunen en zie hoe hij zijn lading sperma in het gezicht van Nicole spuit. Voldaan gaat hij opzij en hij gebied mij om het gezicht van mijn zus volledig af te likken. Terwijl ik Nicole aflik voel ik hem binnendringen in mijn poesje en begint hij mij te neuken. Na een tijd geramd te hebben voel ik dat hij de rest van zijn zaad in mij gespoten heeft.

Nu wordt mijn zus verplicht mij proper te likken. Ik voel dat ze mijn kut opentrekt en begint te beffen. Dit geeft een zalig gevoel en doet mij dan ook klaarkomen. Dit valt in verkeerde aarde, Kurt en de dame die blijkbaar alles hebben aanschouwd maken ons diets dat wij niet onderling moeten klaarkomen maar dat we dit best doen bij de klant. Als toemaatje mag ik de lul van de dokter proper likken. We kleden ons aan, douchen mag niet, en mogen vertrekken.

Onze eerste echte opdracht, we wilden altijd samen optrekken, laat niet lang op zich wachten en was bij twee vrijgezellen.

Dit waren broers en ze woonden op een boerderij. Ze kwamen naakt en met hun reeds harde lul bij ons en begonnen ons uit te kleden. Nu ze eens twee hoeren hadden met zeer grote tieten zouden ze eerst eens hun harde lul ertussen steken. Wij drukten allebei stevig hun lul tussen onze borsten en kregen bijna gelijktijdig hun sperma op ons gezicht.

We vroegen om ons te verfrissen, niets van. Daar werd ik verplicht om op handen en knieën plaats te nemen op tafel en dan begon hij mij te melken net als een van hun koeien. Hij trok en duwde op mijn borsten dat het een lieve lust was. Hij genoot bij iedere ruk. De enige opmerking die ik kreeg was dat het jammer was dat er geen melk uit kwam, maar daar kon hij wel voor zorgen. Als ik mij wegtrok of mijn borsten op tafel liet zakken dan sloeg hij op mijn uiers en zei dat ik mij moest gedragen en deed gewoon verder.

Ik kan normaal wat pijn verdragen maar als ze bijna 15 min. Toen ik begon te wenen stopte hij en stak even zijn vingers in mijn kut. In de kamer ernaast hoorde ik ons Nicole kreunen, was het klaarkomen of pijn? Blijkbaar had onze boer het ook gehoord wat hij liet mij met rust en ging kijken. Hij liet de deur open en zo kon ik zien dat ze klaarkwam terwijl de jongste haar op zijn hondjes nam.

Mijn melker knielde en hield zijn lul voor haar zodat ze hem tezelfdertijd kon pijpen. Na enkele minuten hoorde ik de oudste zeggen tegen zijn broer dat hij die met de grote uiers verder moest melken, dat ze nu wel bekomen zou zijn en dat hij mij niet moet sparen.

Hij streelde mijn borsten die rood aangelopen waren en trok lichtjes aan mijn tepels. Hij tikte op mijn kont en wou mij in de juiste houding.

Toen begon hij op zijn beurt mijn borsten te bespelen. Ik voelde dat hij harder kneep en trok maar het rare was dat het nu beter te harden was.

Terwijl hij molk kon ik zien hoe mijn zus verder pijpte. Nog nooit hadden mijn tietjes zo afgezien. Toen het melken, zo noemde de broers het, stopte en ik van tafel mocht zat Nicole rustig een glaasje te drinken. Aan haar gezicht te zien had ze ervan genoten terwijl ik daar stond met rode opgezwollen tieten. Toen we ons opnieuw wilden aankleden zei de jongste dat ik opnieuw moest knielen, iets tegen mijn zin deed ik het.

De beide broers waren voldaan. Wij dachten dat het afgelopen was en vroegen om te mogen douchen. Volgens hen was dit niet nodig, ze hadden iets beters. Nadat ze aangekleed waren werden we meegenomen naar buiten. Mijn zus stribbelde tegen maar werd aan haar borst meegetrokken. Eenmaal buiten stond daar plots een zwarte hond voor ons. Zonder iets te zeggen werden de benen van mijn zus door beide boeren opengetrokken en op bevel begon de hond haar poesje uit te likken. Na haar was het mijn beurt.

Eenmaal proper gelikt lieten ze ons voor wat we waren en vertrokken. We volgden maar aan de deur werd onze kledij buiten gegooid en we konden ons daar terug aankleden. Voor onze eerste keer was dit meer dan genoeg geweest, althans voor mij. Mijn zus was in de wolken en hoopte op meer van dat. Wij werden afgehaald door Kurt die terloops naar de gesteldheid van mijn borsten vroeg. Toen ik zei dat het genoeg was geweest en ik hem naar het waarom vroeg lachte hij.

In het naar huis gaan vertelde mijn zus dat ze erg genoten had van deze namiddag en dat ze er zeker verder wou mee doorgaan. De verassing op het einde was haar erg bevallen. Voor mij lag het iets anders. De eerste dagen kon ik geen BH aan en had ik twee blauwe vlekken die hard aanvoelden op mijn borsten. Mijn echtgenoot kreeg argwaan. Volgens hem liep ik de laatste tijd te veel zonder BH en ging ik iets te veel met mijn zus op stap. Nu, het meeste van de gedane opdrachten hadden telkens tot gevolg dat mijn tieten het erg te verduren kregen en ik altijd een paar dagen moest bekomen.

Het enige wat mij telkens verder dreef om al deze pijn te verdragen was het vele geld dat eraan verbonden was. Bij navraag bleek dat ik door onze pooier, Kurt, verhuurd werd als een rijpere vrouw met grote borsten die genoot van een harde aanpak van haar borsten, terwijl Nicole, alhoewel haar borsten niet veel kleiner waren dan de mijne, meer aanbevolen werd voor het pijpen en neuken. Tijdens het verlof vorig jaar kreeg ik een telefoontje om toch opnieuw opdrachten aan te nemen.

Hij had een opdracht die ons beiden op het lijf geschreven was. Kurt zwaaide met zijn contract en vroeg mij om opnieuw alles te geven. Het vele geld dat we konden krijgen en de overtuigingskracht van mijn zus deed mij buigen.

Onder het mom van twee dagen samen uit vertrokken we op donderdagmorgen. Op de afgesproken plaats stond Kurt ons al op te wachten. We werden afgezet in een mooie villa waar we werden verwelkomd door 4 oudere heren, naar we later vernamen waren ze allen boven de zestig. Er werd meegedeeld wat van ons werd verwacht. Dan zou het avondeten worden opgediend en daar dienden we naakt aanwezig te zijn. Na het avondeten zouden ze zich met ons vermaken.

Gebruikersnaam en Wachtwoord Vergeten? Nog geen gratis lid? Dit is wat je mist! Maak een nieuwe Afspeellijst aan. Meld je aan om dit aan ee afspeellijst toe te voegen. Je bent nu uitgelogd. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. Stad van de zonde K views. Trekbeurt verpestte meerdere orgasmes monsterladingen 3. Meerdere mislukte orgasmes 2. Legendarische femdom badkamer dominatie K views.

Femdom domination sex games K views. Femdom melken mixxx MV 3. I am habit forming! Once you start you won't stop. Cum have your mind fucked and your soul catered to. Love to play, love to please, I do naughty nicely! Advertenties Door Traffic Junky. Meesteres melkt haar slaaf - lange versie. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account.

Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Francesca Le Facesitting en femdom met Meesteres K views. Petite tiener Lexi Belle domineert Daniel in femdom bondage K views. Barbie Dominatrix straft Ken Doll K views. Linet's natuurlijke dominantie 1.

...

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films!

Nieuwste "melken" sex films. Onzekere puber klaargetrokken door z'n stiefmoeder. The British Milk Maid. Geef Ons Je Zaad! Aan de borst bij Mama Asia. Katie bepaalt wanneer haar slaaf mag klaarkomen. Professionele Pikmelkers Peta en Amirah. Blondje heeft ruzie met een pik uit het plafond. Extreem gevoelige tepels door kritische vragen.

Vastgebonden slaaf word als een goedkope koe gemelkt. Lactating titties on webcam. Neem snel wat melk voor je vrouw thuiskomt. Compleet leeg getrokken op de pikmelk tafel. Femdom melken mixxx MV 3. I am habit forming!

Once you start you won't stop. Cum have your mind fucked and your soul catered to. Love to play, love to please, I do naughty nicely! Advertenties Door Traffic Junky. Meesteres melkt haar slaaf - lange versie. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal?

Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Francesca Le Facesitting en femdom met Meesteres K views. Petite tiener Lexi Belle domineert Daniel in femdom bondage K views.

Barbie Dominatrix straft Ken Doll K views. Linet's natuurlijke dominantie 1. Lexi Belle domineert Daniel 1. Femdom met cuckold echtgenoot 1. Alle commentaren 32 Log in of Registreer nu om een reactie te posten! Populaire Commentaren Recente Commentaren. I bailed when she broke out the dildo.

That's one of the main reasons I watch her. Strapon and prostate massage. She's awesome at it and the dirty talk is so hot. That was the hottest part! I'd,be doing the fucking. I thought the anal play was the best part. OMG, this is hot!Gratis anaal gangbang organiseren