wijd open kut stijve lul in broek

Hoe hij van de hoge duikplank sprong, hoger dan ik durfde en met een koprol toe.. Zijn strakke jongenslijf in de zon. En hoe ouder hij werd, hoe groter, maar nog steeds slank. Mijn broer en ik sliepen in dezelfde slaapkamer, mijn ouders hadden het niet breed. Dat was iets waar mijn moeder altijd over klaagde. En als ze aan het klagen was, trokken mijn broer en ik ons terug in onze slaapkamer. Hij luisterde muziek, belde en ging vroeg slapen. Soms lag ik nog wakker, ik was denk ik een jaar of Dan hoorde ik hem hard ademen; zo noemde ik het.

In het begin was het nog zachtjes, maar hij ademde steeds harder en zijn dekens gingen op en neer. Op een avond kon ik niet slapen. Mijn moeder was bij haar zus en mijn vader was naar de buurman.

Mijn broer en ik zaten op onze slaapkamer toen hij mij vroeg of onze ouders mij ooit verteld hadden over de bloempjes en de bijtjes. Ik giechelde een beetje, vond het een rare vraag. Mijn ouders hadden het nooit over seks; alleen onder vriendinnen hadden we het er soms over, maar eigenlijk wist ik niet zoveel. Seks, ik vond het een beetje eng. Wat vinden mannen zo fijn aan seks?

Hij lachte hardop en schoof met mijn slanke lijf naar mijn richting, zodat zijn armen mijn bed bijna konden raken. Weet je wat seks is? Seks is dat een man een grote stijve pik heeft en die heeft ie niet zomaar!

Hij lachte weer en sprong uit bed. Ik dacht dat hij me bang wilde maken, want hij kwam steeds dichterbij, lachend en met zijn hand op zijn onderbroek. Ik zag dat hij een harde lul kreeg. Hij ging op mijn bed zitten, met zijn benen wijd en greep mijn hoofd. En als een man een harde lul heeft, moet die lul gezogen worden.

Hij duwde mijn hoofd naar zijn pik en hield me bij mijn haren vast terwijl hij met zijn andere hand mijn mond open deed en zijn lul in mijn mond stopte. Als een lolly, kleine, lieve zus, als een lolly!.

Ik zoog zijn lul als een lolly, maar blijkbaar was het niet goed genoeg. Hij commandeerde mij; dieper, zachter, harder, zuigen! En duwde zijn lul steeds dieper in mijn keel. Soms probeerde ik weg te komen, even op adem te komen, maar mijn broer was te sterk en zijn hand in mijn haar deed pijn.

Ik keek hem soms aan en zag zijn blik; geil en donker. Nadat ik bijna weer moest kokhalzen gooide hij mij op bed; trok mijn slipje uit en probeerde wild zijn lul in mijn kutje te stoppen. Toen ik opkeek zag ik mijn vader in de deuropening. Hij keek alleen maar en blijkbaar stond hij er al een tijdje.

Zo, aan het spelen zie ik? Mijn broer schoot overeind en probeerde zijn onderbroek weer aan te doen, maar dat lukte niet; zijn lul was zo groot, zo lang en zo stijf dat zijn slip weer terugdeinsde. Langzaam duwde mijn vader mij weer terug in mijn bed en keek mijn broer aan.

Hij stond nog tegen de kastdeur, geschrokken. Ik leg haar even goed neer, dan kan je er makkelijker bij! Als versteend lag ik op bed. Mijn inmiddels gegroeide borstjes staken uit mijn nachtjaponnetje, allebei mijn tepels hard. Mijn vader gleed met zijn handen mijn japon naar boven, zodat hij en mijn broer zicht hadden op mijn kutje. Mijn vader wenkte mijn broer en pakte zijn hand; mijn broer gleed met twee vingers in mijn kutje. Terwijl hij heen en weer bewoog hoorde je steeds meer dat mijn kutje nat werd.

Hij duwde de opening wat wijder met zijn vingers en ging door, mijn vader stond inmiddels bij het hoofdeinde en hield mijn hoofd vast achterover, zodat ik niet anders kon dan stil liggen. Genieten van die harde lul, dat was je broer nog vergeten te zeggen zei mijn vader. Mijn broer knielde op bed voor me en pakte zijn inmiddels weer enorm stijve lul vast. Hij kroop op me, mijn vader pakte mijn tepels met zijn vingers en kneep er hard in.

Ik gilde het uit! Mijn broer duwde zijn lul in mijn inmiddels natte kutje en ging zo diep dat ik nog een keer gilde. Ik deed mijn ogen dicht, wist niet waar ik moest kijken. Ik hoorde mijn broer hard ademhalen, maar nu wist ik waarom hij het deed! Haar slipje moet wel drijfnat zijn.

Zijn moeder kent het meisje goed. Bovendien kwam ze uit een hele stijve familie. Maar toen we eenmaal in bed lagen was ze verschrikkelijk geil en wilde alles leren op seksgebied". Met haar armen over elkaar zit ze stiekem in haar tepels te knijpen. De wijn heeft zijn werk gedaan. Ze heeft geen zin om de verstandige moeder te zijn en het gesprek misschien een andere kant op te sturen. Andre vertelt hoe hij Gerda ontmaagde op haar tienerkamertje, toen haar ouders weg waren: Ook bleek ze het heerlijk te vinden om eindeloos te pijpen en zaad te slikken..

Haar stem stikt haast in haar keel. De gedachte aan haar zoon die de tengere Gerda in haar kont neukt doet haar kutspieren te veel geweld aan.

Het vocht uit haar poesje gaat overvloedig stromen. Ze kleeft in haar slip en haar spijkerbroek raakt doorweekt als ze niks onderneemt. Andre heeft met opzet het verhaal zo rauw mogelijk verteld.

Hij wil zijn moeder wel eens geil zien. Zijn pik zit nog steeds pijnlijk hard onder zijn gulp te schokken. Hij doet een poging om te verzitten en wat meer ruimte te maken in zijn broek. Dat trekt Thea's aandacht. Hij heeft een flinke tent in zijn broek, ze kan de vorm van zijn penis ongeveer raden.

Dat is toch altijd weer een mysterie voor me. Kom je hier bij me zitten? Andre staat verdoofd op. Heeft hij dat goed gehoord? Zijn moeder wil weten hoe zijn stijve lul in zijn broek zit? Gehoorzaam gaat hij naast haar op de bank zitten. De vingertoppen onderzoeken de hardheid en de lengte van zijn geslacht. Haar hand gaat naar binnen waar ze de kloppende warme staaf betast. Ze kijkt haar zoon met grote ogen aan. Ik zit de piemel van mijn eigen kind te betasten!

Dit kan toch niet, wat ik doe? Maar hij gaf me zijn toestemming.. Haar hart bonkt in haar keel als ze de veerkrachtige jongenspik beet pakt en uit de duisternis van zijn onderbroek bevrijdt. De eikel glanst paars, de voorhuid heeft ze naar achteren gerold, de aderen tekenen zich sterk af op de schacht. Haar vingers glijden over de perzikzachte penishuid. Andre sluit zijn ogen, dit kan haast niet waar zijn.

Hij kijkt om zich heen of er niet toevallig iemand voorbij komt. Het is nog altijd doodstil aan hun landweggetje. Hij sluit de ogen weer. Thea heeft alleen maar aandacht voor de ruim 20cm lange, kaarsrechte paal van haar puberzoon, die nu in haar handen ligt te schokken.. Langzaam trekt ze het vel op en neer. Ze voelt haar zoon huiveren van de spanning. Ze knijpt hard in zijn pik en trekt hem traag af: Steeds weer sluit de voorhuid zich rond de helft van zijn eikel, dan schiet de kop weer trots in de hoogte.

Een dikke druppel voorzaad lekt traag uit de pisbuis omhoog. Thea wrijft het met haar duim uit over zijn eikel. Ze geniet van het gekreun van haar jongen alsof hij haar minnaar was.. En zeker op die pik!

Thea kan zich niet meer goed beheersen. Voor Andre goed en wel beseft wat er gebeurt buigt zijn moeder zich voorover en neemt zijn harde erectie diep in haar warme mond, ondertussen langzaam rukkend aan de dikke schacht. Even wipt de jongen met zijn billen omhoog om zijn broek over zijn billen te schuiven, dan valt hij weer achterover in de kussens.

Thea geeft geen antwoord, ze heeft haar mond vol pik en die laat ze niet gaan. Ze denkt maar aan ding: Alleen een merel tsjilpt romantisch vanaf het dak. Andre zit met dicht geknepen ogen te genieten. Hij verbijt zich om niet vroegtijdig klaar te komen. Zijn moeder stopt gelukkig even met pijpen en veegt een streep kwijl af die uit haar mondhoek loopt. Haar verhitte gezicht speurt de omgeving af naar voorbijgangers Maar het is zo geil, in het openbaar..

Haar vuist blijft trekken aan zijn geweldige pik. Toch komt Thea bij zinnen. Je bent helemaal nat in je kruis.. Zo geil ben ik Andre. Snap je wat ik gemist heb? Als ze binnen zijn sluit Thea de voordeur af en Andre doet de luiken van de ramen dicht.

Hier en daar doen moeder en zoon een sfeerlampje aan en dan vallen ze naast elkaar op de bank in de woonkamer neer. Vol verwachting kijkt Andre zijn moeder aan. Daar droomt hij al zo lang van. Zijn vingers trillen een beetje van de spanning als hij ze over de moederlijke heuvels laat gaan. Ze voelen zwaar en veerkrachtig aan, ze wegen minstens een kilo per stuk schat hij. Wauw, wat een dikke, stevige tetters.. En die tepels, die steeds hard door de stof heen duwen, het is zo geil om te zien..

Thea trekt met een trage beweging haar hemd omhoog en toont Andre haar naakte prammen. De afdruk van mams bikinitopje geeft haar volle tieten een sexy, blank contrast met de gebruinde huid van haar lichaam. Alsof ze bijna los staan van haar bovenlijf. Thea hangt achterover op de bank en laat haar zoon zijn gang gaan.

Hij kneedt en knijpt in de massieve meloenen, likt de tepels, draait ze tussen zijn vingertoppen.. De jongen is niet meer te houden. Maar eerst moet die doorweekte broek uit! Ze trekt de knoop en de rits open en sjort aan de boord.

Als Andre dat ziet stopt hij even met tepel zuigen om haar te helpen. Een natte plek zo groot als zijn hand tekent zich donker af op de lichtblauwe spijkerstof.

Ze wipt haar blanke billen omhoog en stroopt het doorweekte lapje stof af. Zijn hand is nu nat. Hij houdt hand en broekje onder zijn neus en ruikt er aan: Haar jongen snuift aan haar vaginale sap! Maar haar vingers zitten al in haar gleuf te soppen.. Ik heb me zitten opgeilen aan die verhalen van je.. Lik mijn geil maar op dan! Smakkend laat hij zijn tong er doorheen glijden, zijn moeder aankijkend.

Die ligt zich schaamteloos te vingeren voor haar zoon, haar benen wijd gespreid. Twee vingers stoot ze diep in haar kut, haar duim bewerkt haar klit. Ze blijft hem strak aankijken, genietend van de perverse vertoning. Andre likt met lange halen het geil uit haar natte slipje!! Haar hoofd draait links en rechts, haar haar zit in haar gezicht..

Ze komt klaar alsof er een bom ontploft. Ik heb al vaak aan je gedragen slipjes geroken. En dat hoor ik nu pas? Hm, dus mijn geur bevalt je wel?

.

Druipende kut amateur escort limburg

wijd open kut stijve lul in broek

Hoe hij van de hoge duikplank sprong, hoger dan ik durfde en met een koprol toe.. Zijn strakke jongenslijf in de zon. En hoe ouder hij werd, hoe groter, maar nog steeds slank. Mijn broer en ik sliepen in dezelfde slaapkamer, mijn ouders hadden het niet breed. Dat was iets waar mijn moeder altijd over klaagde. En als ze aan het klagen was, trokken mijn broer en ik ons terug in onze slaapkamer. Hij luisterde muziek, belde en ging vroeg slapen.

Soms lag ik nog wakker, ik was denk ik een jaar of Dan hoorde ik hem hard ademen; zo noemde ik het. In het begin was het nog zachtjes, maar hij ademde steeds harder en zijn dekens gingen op en neer. Op een avond kon ik niet slapen. Mijn moeder was bij haar zus en mijn vader was naar de buurman.

Mijn broer en ik zaten op onze slaapkamer toen hij mij vroeg of onze ouders mij ooit verteld hadden over de bloempjes en de bijtjes. Ik giechelde een beetje, vond het een rare vraag. Mijn ouders hadden het nooit over seks; alleen onder vriendinnen hadden we het er soms over, maar eigenlijk wist ik niet zoveel.

Seks, ik vond het een beetje eng. Wat vinden mannen zo fijn aan seks? Hij lachte hardop en schoof met mijn slanke lijf naar mijn richting, zodat zijn armen mijn bed bijna konden raken. Weet je wat seks is? Seks is dat een man een grote stijve pik heeft en die heeft ie niet zomaar! Hij lachte weer en sprong uit bed. Ik dacht dat hij me bang wilde maken, want hij kwam steeds dichterbij, lachend en met zijn hand op zijn onderbroek. Ik zag dat hij een harde lul kreeg. Hij ging op mijn bed zitten, met zijn benen wijd en greep mijn hoofd.

En als een man een harde lul heeft, moet die lul gezogen worden. Hij duwde mijn hoofd naar zijn pik en hield me bij mijn haren vast terwijl hij met zijn andere hand mijn mond open deed en zijn lul in mijn mond stopte.

Als een lolly, kleine, lieve zus, als een lolly!. Ik zoog zijn lul als een lolly, maar blijkbaar was het niet goed genoeg. Hij commandeerde mij; dieper, zachter, harder, zuigen! En duwde zijn lul steeds dieper in mijn keel. Soms probeerde ik weg te komen, even op adem te komen, maar mijn broer was te sterk en zijn hand in mijn haar deed pijn. Ik keek hem soms aan en zag zijn blik; geil en donker.

Nadat ik bijna weer moest kokhalzen gooide hij mij op bed; trok mijn slipje uit en probeerde wild zijn lul in mijn kutje te stoppen.

Toen ik opkeek zag ik mijn vader in de deuropening. Hij keek alleen maar en blijkbaar stond hij er al een tijdje. Zo, aan het spelen zie ik? Mijn broer schoot overeind en probeerde zijn onderbroek weer aan te doen, maar dat lukte niet; zijn lul was zo groot, zo lang en zo stijf dat zijn slip weer terugdeinsde. Langzaam duwde mijn vader mij weer terug in mijn bed en keek mijn broer aan. Hij stond nog tegen de kastdeur, geschrokken. Ik leg haar even goed neer, dan kan je er makkelijker bij!

Als versteend lag ik op bed. Mijn inmiddels gegroeide borstjes staken uit mijn nachtjaponnetje, allebei mijn tepels hard. Mijn vader gleed met zijn handen mijn japon naar boven, zodat hij en mijn broer zicht hadden op mijn kutje.

Mijn vader wenkte mijn broer en pakte zijn hand; mijn broer gleed met twee vingers in mijn kutje. Terwijl hij heen en weer bewoog hoorde je steeds meer dat mijn kutje nat werd. Hij duwde de opening wat wijder met zijn vingers en ging door, mijn vader stond inmiddels bij het hoofdeinde en hield mijn hoofd vast achterover, zodat ik niet anders kon dan stil liggen.

Genieten van die harde lul, dat was je broer nog vergeten te zeggen zei mijn vader. Mijn broer knielde op bed voor me en pakte zijn inmiddels weer enorm stijve lul vast.

Hij kroop op me, mijn vader pakte mijn tepels met zijn vingers en kneep er hard in. Ik gilde het uit! Mijn broer duwde zijn lul in mijn inmiddels natte kutje en ging zo diep dat ik nog een keer gilde. Ik deed mijn ogen dicht, wist niet waar ik moest kijken. Ik hoorde mijn broer hard ademhalen, maar nu wist ik waarom hij het deed! Haar slipje moet wel drijfnat zijn. Zijn moeder kent het meisje goed. Bovendien kwam ze uit een hele stijve familie. Maar toen we eenmaal in bed lagen was ze verschrikkelijk geil en wilde alles leren op seksgebied".

Met haar armen over elkaar zit ze stiekem in haar tepels te knijpen. De wijn heeft zijn werk gedaan. Ze heeft geen zin om de verstandige moeder te zijn en het gesprek misschien een andere kant op te sturen.

Andre vertelt hoe hij Gerda ontmaagde op haar tienerkamertje, toen haar ouders weg waren: Ook bleek ze het heerlijk te vinden om eindeloos te pijpen en zaad te slikken.. Haar stem stikt haast in haar keel. De gedachte aan haar zoon die de tengere Gerda in haar kont neukt doet haar kutspieren te veel geweld aan. Het vocht uit haar poesje gaat overvloedig stromen. Ze kleeft in haar slip en haar spijkerbroek raakt doorweekt als ze niks onderneemt.

Andre heeft met opzet het verhaal zo rauw mogelijk verteld. Hij wil zijn moeder wel eens geil zien. Zijn pik zit nog steeds pijnlijk hard onder zijn gulp te schokken.

Hij doet een poging om te verzitten en wat meer ruimte te maken in zijn broek. Dat trekt Thea's aandacht. Hij heeft een flinke tent in zijn broek, ze kan de vorm van zijn penis ongeveer raden.

Dat is toch altijd weer een mysterie voor me. Kom je hier bij me zitten? Andre staat verdoofd op. Heeft hij dat goed gehoord? Zijn moeder wil weten hoe zijn stijve lul in zijn broek zit? Gehoorzaam gaat hij naast haar op de bank zitten. De vingertoppen onderzoeken de hardheid en de lengte van zijn geslacht. Haar hand gaat naar binnen waar ze de kloppende warme staaf betast. Ze kijkt haar zoon met grote ogen aan. Ik zit de piemel van mijn eigen kind te betasten! Dit kan toch niet, wat ik doe?

Maar hij gaf me zijn toestemming.. Haar hart bonkt in haar keel als ze de veerkrachtige jongenspik beet pakt en uit de duisternis van zijn onderbroek bevrijdt. De eikel glanst paars, de voorhuid heeft ze naar achteren gerold, de aderen tekenen zich sterk af op de schacht. Haar vingers glijden over de perzikzachte penishuid. Andre sluit zijn ogen, dit kan haast niet waar zijn. Hij kijkt om zich heen of er niet toevallig iemand voorbij komt. Het is nog altijd doodstil aan hun landweggetje.

Hij sluit de ogen weer. Thea heeft alleen maar aandacht voor de ruim 20cm lange, kaarsrechte paal van haar puberzoon, die nu in haar handen ligt te schokken.. Langzaam trekt ze het vel op en neer. Ze voelt haar zoon huiveren van de spanning. Ze knijpt hard in zijn pik en trekt hem traag af: Steeds weer sluit de voorhuid zich rond de helft van zijn eikel, dan schiet de kop weer trots in de hoogte. Een dikke druppel voorzaad lekt traag uit de pisbuis omhoog.

Thea wrijft het met haar duim uit over zijn eikel. Ze geniet van het gekreun van haar jongen alsof hij haar minnaar was.. En zeker op die pik! Thea kan zich niet meer goed beheersen. Voor Andre goed en wel beseft wat er gebeurt buigt zijn moeder zich voorover en neemt zijn harde erectie diep in haar warme mond, ondertussen langzaam rukkend aan de dikke schacht.

Even wipt de jongen met zijn billen omhoog om zijn broek over zijn billen te schuiven, dan valt hij weer achterover in de kussens. Thea geeft geen antwoord, ze heeft haar mond vol pik en die laat ze niet gaan. Ze denkt maar aan ding: Alleen een merel tsjilpt romantisch vanaf het dak. Andre zit met dicht geknepen ogen te genieten. Hij verbijt zich om niet vroegtijdig klaar te komen. Zijn moeder stopt gelukkig even met pijpen en veegt een streep kwijl af die uit haar mondhoek loopt.

Haar verhitte gezicht speurt de omgeving af naar voorbijgangers Maar het is zo geil, in het openbaar.. Haar vuist blijft trekken aan zijn geweldige pik. Toch komt Thea bij zinnen. Je bent helemaal nat in je kruis.. Zo geil ben ik Andre. Snap je wat ik gemist heb? Als ze binnen zijn sluit Thea de voordeur af en Andre doet de luiken van de ramen dicht.

Hier en daar doen moeder en zoon een sfeerlampje aan en dan vallen ze naast elkaar op de bank in de woonkamer neer. Vol verwachting kijkt Andre zijn moeder aan. Daar droomt hij al zo lang van. Zijn vingers trillen een beetje van de spanning als hij ze over de moederlijke heuvels laat gaan.

Ze voelen zwaar en veerkrachtig aan, ze wegen minstens een kilo per stuk schat hij. Wauw, wat een dikke, stevige tetters.. En die tepels, die steeds hard door de stof heen duwen, het is zo geil om te zien..

Thea trekt met een trage beweging haar hemd omhoog en toont Andre haar naakte prammen. De afdruk van mams bikinitopje geeft haar volle tieten een sexy, blank contrast met de gebruinde huid van haar lichaam. Alsof ze bijna los staan van haar bovenlijf.

Thea hangt achterover op de bank en laat haar zoon zijn gang gaan. Hij kneedt en knijpt in de massieve meloenen, likt de tepels, draait ze tussen zijn vingertoppen..

De jongen is niet meer te houden. Maar eerst moet die doorweekte broek uit! Ze trekt de knoop en de rits open en sjort aan de boord. Als Andre dat ziet stopt hij even met tepel zuigen om haar te helpen. Een natte plek zo groot als zijn hand tekent zich donker af op de lichtblauwe spijkerstof. Ze wipt haar blanke billen omhoog en stroopt het doorweekte lapje stof af. Zijn hand is nu nat. Hij houdt hand en broekje onder zijn neus en ruikt er aan: Haar jongen snuift aan haar vaginale sap! Maar haar vingers zitten al in haar gleuf te soppen..

Ik heb me zitten opgeilen aan die verhalen van je.. Lik mijn geil maar op dan! Smakkend laat hij zijn tong er doorheen glijden, zijn moeder aankijkend. Die ligt zich schaamteloos te vingeren voor haar zoon, haar benen wijd gespreid. Twee vingers stoot ze diep in haar kut, haar duim bewerkt haar klit. Ze blijft hem strak aankijken, genietend van de perverse vertoning. Andre likt met lange halen het geil uit haar natte slipje!!

Haar hoofd draait links en rechts, haar haar zit in haar gezicht.. Ze komt klaar alsof er een bom ontploft. Ik heb al vaak aan je gedragen slipjes geroken. En dat hoor ik nu pas? Hm, dus mijn geur bevalt je wel?

.

Karin trekt hem onder het pissen af. Ze trekt haar naar voren richting zijn eikel en weer terug. Peter duwt zijn heupen wat naar voren en Karin gaat door met haar massage.

Mijn mond valt open en de pik van Peter wordt stijver en stijver tijdens het pissen. Als hij klaar is laat ze hem net zo makkelijk weer los en staat hij na te druppen met een half stijve lul.

Hij kijkt wat treurig naar haar, maar stopt hem vervolgens in zijn broek en gaat weer zitten. Dan pas draait Karin haar hoofd en kijkt me aan, haar ogen zwoel en half gesloten zegt ze “zal ik jou eens vertellen wat er van de week gebeurde? Met een smalend lachje vervolgt Karin haar verhaal. Ik sta boven het bed te verschonen, komt hij zijn pak uitdoen om z’n jogging broek aan te trekken. Ik reik naar de andere kant van het bed om een kussen te pakken trekt ie ineens mijn broek van mijn kont, doet mijn billen uit elkaar en schuift zijn stijve penis tussen mijn lipjes in mijn kutje.

Ik kan geen kant op en val op mijn ellebogen op het bed. Weet je, wij neuken eigenlijk niet. Ja, af en toe zaterdag of zondagmorgen even snel een paar minuten, maar niet echt lekker neuken… neuh. En nu kwam hij weer knikje naar Peter ineens achter me staan. Toevallig had ik ’s-middags een gave serie gekeken met die detective Luther Idris Elba , ken je die? Dus mijn poes was denk ik behoorlijk nat. Peter schoof hem er onverwacht in en ik wilde hem wel een beetje behulpzaam zijn”.

Peter mengt zich ineens in het gesprek. Een beetje gênant was het wel om zo tot in detail de seks tussen 2 partners te horen. Karin nam het gesprek weer over en vertelde hoe ze zich voorover gebogen op het bed liet nemen door haar man.

Peter kon wel wegkruipen in de tuin ondertussen. Met mijn vingers kon ik lekker mijn clitje stimuleren en dat is zoooo lekker om gepaald te worden en dan ook je clitje te masseren, dat is zo geil hmmm”.

Misschien ongemerkt, laat Karin haar hand onder haar kimono glijden tussen haar benen. Kolere, ze gaat gewoon naar haar kutje toe. Karin doet haar ogen dicht en ik zie de stof op en neer gaan. Die f… kimono verhinderd het zicht ook al zijn haar benen een beetje gespreid.

Karin doet haar ogen weer open en. Karin gaat met haar vingers door haar kutje en spreid daardoor haar lippen. Onder bij haar gaatje neemt ze wat geil mee naar boven waardoor haar kutje nog verder gaat openstaan.

Ze gaat nu los en ik kijk schuin naar Peter die nu steeds weggedoken zit in zijn stoel. Zijn en mijn blik kruisen elkaar. Ik zie wanhoop en geilheid door elkaar en ik kan het niet plaatsen. Ik hou het er op dat hij dronken is. Karin houdt op met praten en kijkt me aan. Laat hem eens zien! De wanhoop is er nog maar de geilheid of de alcohol heeft de overhand zo lijkt het. Het lijkt zelfs dat hij op en neer knikt als zijnde een ja, of verbeeld ik mij dat? En daar heeft ze wel een punt.

Dus ik knoop schoorvoetend mijn broek los en haal mijn redelijk stijve lul naar boven. Nu ben ik ruim 1,90 lang en het geluk wil dat mijn lul niet is achtergebleven. Naar verluidt wordt hij in opgewonden toestand zo’n 23 cm en blijft hij behoorlijk dik. Onderuit gezakt en mijn broek op mijn voeten grijp ik mijn lul een beetje vast. Karin kijkt me lang aan, masseert ondertussen haar drijfnatte kut. Ze stopt er een, twee vingers in steeds dieper. Trekt haar lippen uit elkaar en zonder naar Peter te kijken zegt ze “Neuk me, kom neuk me nu, ik ben geil”.

Ze houdt mijn blik vast als ik mijn broek uitdoe en mijn sokken. Op mijn knieën leg ik de 2 meter af die ons scheiden en richt me tussen haar benen op. Peter kan ons uit elkaar halen, hij zit er boven op, maar doet het niet. Op mijn knieën sta ik tussen de benen van Karin die haar ceintuur heeft losgeknoopt.

Haar kimono hangt nog netjes over haar borsten maar ik maak ze bloot, streel ze, kneed ze zachtjes. Nu ga ik ervoor. Karin sluit haar ogen onder mijn strelende handen. Mijn lul staat knalhard naar voren. Ik richt mijn pik op de wijdgeopende lippen van Karin en zonder moeite vind mijn eikel de ingang.

Haar ingang is strak, ze is de dikke eikel niet gewend en ik maak hem eerst nat door hem door haar spleet te halen. Over haar clit en door haar gaatje. Dan is hij nat genoeg om haar vochtige tunneltje te betreden. Ze duwt haar kontje tegen mijn penis en ik glij naar binnen. Langzaam schuif ik door en door. Centimeter voor centimeter tot ik Karin glibberig en glimmend van het vocht zonder moeite kan neuken. Heerlijk strak voelt ze aan als ik met mijn pik door haar vochtige warmte glij.

Karin drukt met haar handen haar buik plat en kijkt naar haar poesje. Hoe ik haar penetreer met mijn pik. Ze drukt haar poes bijna plat, trekt haar lippen uit elkaar en masseert als een bezetene haar clit. Het klinkt als een commando en verdomd Peter gaat staan en buigt zich over de poes van zijn vrouw. Hij gaat met zijn tong een paar centimeter boven mijn glimmende lul en likt haar clitje.

Jezus, zo dicht heb ik nog nooit een mannentong bij mijn lul gehad en af en toe raakt hij mijn pik. Het voelt best geil. Karin zakt als een pudding in elkaar en ik trek mij even terug naast haar op de bank.

De loungeset is bijzonder groot met heel veel kussens en we kunnen met gemak naast elkaar liggen, hangen wat je maar wilt. Peter trekt zich terug in zijn fauteuil.

Mijn lul staat hard en fier naar voren en liefdevol omvat Karin hem en masseert hem een beetje “ Die kan nog wel even mee, dat zaad is van mij” zegt Karin verlekkert. Ik voel me ineens een beetje opgelaten want Peter heeft zich eigenlijk niet laten horen, maar ik lig wel zijn vrouw te neuken waar hij bij zit.

Alsof Karin mijn gedachten leest zegt ze “ Maak je om Peter geen zorgen Marco, hij vind het geiler dan jij denkt laat hij het verhaal maar eens afmaken”. Peter kijkt op, twijfelt en denkt even na, kijkt berustend en begint. Weet je ik had mijn kleren uitgedaan en zag ineens die strakke reet voorovergebogen over het bed en daar begon mijn pik ineens te steigeren.

Het leek wel of er een knop omging in mijn hoofd want in trance trok ik haar broek naar beneden en voor ik het wist schoof ik mijn lul diep in haar kutje. Het was zalig om haar zo te pakken alleen was ik vergeten dat een collega ’s-avonds een oude bank zou komen ophalen die boven op zolder stond.

Hij mocht hem gratis hebben als hij hem zelf van de zolder zou pakken. Dus ging ineens de bel toen ik Karin aan het palen was. Karin zei mij door te gaan, maar ik wist al dat het mijn collega moest zijn. Stonden er ineens 2 mannen voor de deur. Met dat ik opendeed en de mannen zag kwam er iets in me op. Ik vroeg ze binnen en vertelde zacht dat de bank op zolder stond. Dit met de wetenschap dat Karin nog op me lag te wachten. Zoals ik je net vertelde heb ik sinds dat terras fantasieën over Karin alleen durfde ik het niet ter sprake te brengen.

Nu liet ik ze naar boven gaan ik de hoop dat…”. Ik lag daar dus te wachten en een beetje met mezelf te spelen, botergeil te zijn. Ik stopte als ik dreigde klaar te komen, maar ik was zo geil en ik zou werkelijk iedere lul in mijn geile kut gestopt hebben.

Nu waren het twee forse mannen waaronder een heerlijke neger. Dus toen ze boven kwamen schrok ik wel want ik lag pontificaal naakt voor ze. Zodoende stonden ze ineens bij Karin in de kamer. Maar tegelijk zag ik die neger, wow, dus ik stopte mijn vinger weer terug in mijn kutje.

Ze kwamen om mij heen zitten en begonnen de binnenkanten van mijn benen te strelen. Heel erg brutaal maar ontzettend lekker. En Peter was nergens te bekennen hè!!

Ze kriebelden aan mijn dijen tot aan mijn poesje en weer naar boven en zo werd mijn hele been bewerkt. Telkens probeerde ik hun hand op mijn poes te krijgen, maar dan haalden ze hun hand snel weer weg. Doe jij ook maar Marc bij mij dat is lekker”. Voor ik zelf actie kan ondernemen legt ze mijn hand al op haar blote been vlakbij haar kutje en automatisch begin ik haar te kriebelen. Alleen sla ik haar kutje niet over, maar vergeet ik al snel haar benen.

Ongemerkt trekt ze mijn lul zo af dat ik haar hand moet stoppen omdat ik nog niet wil klaarkomen. Het verhaal heeft Peter toch ook niet onberoerd gelaten en ik krijg langzaam een idee welke rol hij hierin aan het spelen is. Hij heeft zijn broek grotendeels uitgedaan en speelt nu mijn zijn behoorlijk stijve lul. Die Steve die is donker van huid joh, bijna zwart.. NU streel ik wel de binnenkant van haar dijen. Als ze bij adem gekomen is gaat ze verder. Best een grote pik moet ik zeggen en hij werd nog groter toen ik hem zoog.

Lekker likte ik zijn ballen en zijn schacht naar boven. Met het puntje van mijn tong ging ik in zijn pisgaatje en maak ik zijn eikel lekker nat. Met mijn andere hand masseer ik die lekkere negerlul”.

Karin buigt zich voorover en herhaalt wat ze net vertelde maar nu met mijn lul in haar mond. Peter rukt zich af. Half in zijn fauteuil, voeten op tafel, wijd gespreid staan zijn pik omhoog en met lange stevige halen rukt hij zijn pik af. Karin hangt nu over mij heen, heeft haar mond in een grote O en pijpt met vol overgave.

Ik duw haar van me af omdat ik het niet langer vol hou zo. Ik zet haar op haar knieën en ze grijpt de leuning als steun als ik haar van achteren penetreer met mijn stijve lul. Ik neuk haar langzaam en nog niet om klaar te komen. Ik was wel heel erg nat en geil maar hij moest me toch wel een beetje oprekken hoor. MMmmm lekker Marco, je naait me lekker, ga door, lekker, ik voel je zo goed zo ooohhhh lekker. Steve had niet zo veel geduld. Ik storten mij op Ronald, s mooie super grote en keiharde lul, ook bij hem kwam er steeds meer voorvocht uit zijn eikel mijn mond in.

Mama werd helemaal wilt en zei dat ik hem goed moest pijpen, zelf ging zij op de bank staan en drukte haar kutje tegen zijn mond aan, vanuit mijn zit positie op de grond zag ik haar billen schudden toen Ronald haar kutje begon te likken, dit was echt heel geil om van zo dichtbij te zien.

Ik sprak weleens over seks met mijn moeder. Maar wat er gebeurde was extreem en kan ik nu ik er steeds aan terug moet denken nog amper geloven dat het gebeurt is. Ik lag heel opgewonden een man van 50 jaar te pijpen, die de grootste lul heeft die ik ooit in mijn mond en ook in mijn kutje heb gehad, en mijn moeder werd boven mijn neus gelikt. Ronald had mama al snel heel geil gemaakt met zijn tong, terwijl ik hem super geil bezig was te pijpen, hijgde mama het uit dat zij klaarkwam, ik zag haar kutje wijd open, samen trekken en Ronald, s natte gezicht zat onder haar vocht toen zij van de bank ging.

Mama stond even naast mij te kijken hoe ik Ronald pijpte en kwam erbij zitten, op dat moment hebben wij deze bijna voor ons onbekende man heerlijk verwent met onze tong en mond tot hij begon te spuiten, mama was degene die zijn sperma in haar mond opving en doorslikte.

Ronald kleden mij daarna ook helemaal uit, toen wij alle drie naakt waren zijn wij verder gegaan in onze woonkamer. Hij vingerde ons allebei tegelijk en mama begon ook over mijn lichaam te strelen, ik voelde haar hand strelen over mijn billen en toen zij mijn tietjes pakte, heb ik dat ook bij haar gedaan. Mijn moeders borsten zijn veel voller en groter dan mijn tietjes, ik heb een zeer bescheiden B cup, maar daar had ik met Ronald erbij, geen schaamte over.

Ik ging juist helemaal in op wat er gebeurde, ik kon niet even met mijn moeder overleggen of haar vragen wat zij allemaal in haar hoofd had of van mij verwachte, ik liet het allemaal net als zij, gebeuren en het werd een heel geil feest met zijn drieën.

Ronald speelde met ons en wij met hem, zijn lul was na het klaarkomen maar kort even slap geworden, maar steeg al snel weer tot grote hoogte, ik heb hem gevraagd hoe groot hij was in volle stijve toestand, hij lachte en zei heel zelfverzekerd dat zijn pik 23 cm was.

Mijn moeder is tijdens het vingeren weer klaar gekomen, mijn lukte dat niet omdat ik waarschijnlijk op dat moment te veel bezig was om mezelf af te vragen of hij mij ook wel echt kon neuken met zijn grote ding. Dat ging gebeuren toen mama met Ronald samen onze salontafel verplaatsten en hij aan mijn vroeg of ik op het kleed ging liggen, ik keek mijn moeder aan, die knikte en zei dat ik het maar lekker met Ronald moest doen. Gespannen lag ik op mijn rug met mijn benen wijd voor Ronald klaar, na twee voorzichtige pogingen liep de spanning verder bij mij op toen het niet lukte om zijn lul goed in mijn kutje te ontvangen, ik was nog te strak en hij te groot.

Ronald ging van mij af, geef haar nog even een likje Ellen zei hij lachend, nee toch, was het eerste wat er in mijn opkwam, dat doet mijn moeder nooit! Maar ze deed het wel, mama ging tussen mijn benen liggen en begon mij te likken onder het toeziend oog van Ronald heb zij mij net zolang gelikt tot ik daar een heftig orgasme van kreeg, ondertussen had Ronald zijn lul in mijn mond gedaan en heb ik hem weer gepijpt.

Na mijn orgasme zei mijn moeder tegen hem dat ik er nu wel klaar voor was, mama ging tussen mijn benen vandaan en hij kwam weer op mij liggen. Na diverse voorzichtige pogingen en mezelf goed te ontspannen voelde ik zijn dikke lul strak en diep in mijn kutje en werd ik lekker vol geneukt door Ronald.

Mijn moeder was ook super geil en nadat zij eerst even naar ons had gekeken, kwam zij gehurkt bovenop mijn gezicht zitten met haar kutje, de bedoeling hiervan was wel duidelijk voor mij.

Ik deed hetzelfde bij mijn moeder wat zij bij mij had gedaan, ik heb haar geile grote natte kut net zolang gelikt tot dat zij klaarkwam, ik had toen al zeker twee heftige orgasmes gehad op Ronalds enorme lul, die mij voluit bleef neuken. Ik moet bekennen dat ik nog nooit zo lekker geneukt ben, zijn dikke lul en lengte hebben mij diep geraakt in mijn seksuele gevoelens, maar ook het likken van mijn moeders kutje, en zoals ik door mama ben gelikt, zal nog heel lang bij mij blijven. Toen ik niet meer verder kon, ik was echt op, wisselde ik van plaats en ging mama voor Ronald op het vloerkleed liggen, zijn lul gleed bij haar wel soepel haar kutje in.

Ik ben op de bank gaan zitten en heb naar hun gekeken hoe Ronald mijn moeder neukte, ik kan bijna niet beschrijven hoe geil dit was om het te zien. Mijn moeder geilde hem goed op, als hij klaar dreigde te komen duwde zij hem van zich af en pijpte zijn natte stijve lul tussen door, daarna gingen zij weer verder en kreeg mama er goed van langs. Ik zag zijn lul steeds weer diep tot zijn ballen toe in haar kutje verdwijnen, mama kreunde daar luid bij en kwam meerdere keren klaar.

Hij zoog hard op haar grote dikke tepels en heeft zelfs nog even een vinger van mijn moeder in zijn kont gehad, ik zag Ronald omhoog komen en snel zijn lul vastpakken, daarna spoot hij mijn moeder helemaal onder met zijn tweede lading sperma, super, super om te zien en als het aan mijn had gelegen had ik daarna nog wel een keer met Ronald willen neuken, maar het kanon was echt leeg zei hij lachend tegen mama en mij.

Het was inmiddels 3: Zo is het ook gegaan, hij heeft zich als eerste gedoucht en nog voor mama en ik onder de douche gingen had hij zich aangekleed en is vertrokken. Wij gaan douchen en hebben tot Inmiddels is ons duidelijk geworden dat Ronald geen vrije gescheiden man is zoals hij tegen mama had gezegd, hij is getrouwd en heeft een gezin met drie kinderen. Mama heeft dit pas te horen gekregen van Ronald en wil nu eerst alles goed op een rij zetten zegt zij, om te kijken wat zij ermee gaat doen.

Het was ook voor mij wel een domper om dit te horen, maar ik ben zelf ook vreemd met Ronald gegaan en heb seks met mijn eigen moeder gehad, dus ik kan er ook geen oordeel over geven en wacht het maar even af hoe dit verder zal gaan verlopen.

Ik ben wel een hele geile ervaring rijker en wordt elke dag weer heel geil als ik eraan terug denkt.